Στην αναμπουμπούλα ο trollύκος χαίρεται.
Είδατε μερικοί την ευκαιρία και βγήκατε σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή.
Ξαναχωθείτε στη σπηλιά σας ή ασχοληθείτε με κάτι άλλο.
Το είπε κι ο sniper παραπάνω ότι το θέμα έληξε.
Μείνετε on topic.
Στην αναμπουμπούλα ο trollύκος χαίρεται.
Είδατε μερικοί την ευκαιρία και βγήκατε σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή.
Ξαναχωθείτε στη σπηλιά σας ή ασχοληθείτε με κάτι άλλο.
Το είπε κι ο sniper παραπάνω ότι το θέμα έληξε.
Μείνετε on topic.
Ποσο τραγικο μου φαινεται ολο αυτο περι αν ο Ροσι κατεστρεψε τους αγωνες?Ενταξει ειπαμε ο καθενας εχει την γνωμη του κ καλα κανει.
Αλλα να λεμε κ τετοια πραγματα για ενα οδηγο που εχει 9 τιτλους κ αυτη την στιγμη ειναι 35 ετων κ προσπαθει να κατακτησει αλλο ενα πρωταθλημα(ασχετα αν δεν το καταφερνει) αυτο τα λεει ολα.
Δηλαδη αν ο Μαρκεζ το 2027 εχει 10+ τιτλους κ μαχεται ακομα τι θα λεμε? Κατεστρεψε κ αυτος τους αγωνες??
Μπορει αλλοι να τον γουσταρουν(Ροσι) κ μπορει αλλοι να μην τον χωνευουν για τους λογους τους αλλα μην τα μηδενιζετε ολα!!(Ελληνικο φαινομενο)
Ξεκολλατε κ δειτε τους αγωνες με την ησυχια σας, καντε χαβαλε κ τελος!!Λεφτα στην τσεπη σας δεν θα μπουν ποτε...
Κ οσον αφορα τα ξεκατινιασματα δεν χρειαζεται να ειστε ολοι φιλοι κ να συμπαθειτε τον αλλο 1ον κ 2ον αν δεν θελετε να μπαινετε σε συζητησεις επειδη δεν σας αρεσουν μην μπαινετε...απλα!!
Δεν χρειαζεται να απαντατε ολοι σε ολα παντα...Οπου σας κανει κεφι να γραψετε γραψτε κ τελος!!!
Αντε καλη συνεχεια σε ολους κ ηρεμια πανω απ ολα!!
Υ.Γ Εεεεερχεται η suzuki...![]()
Ride(s) the wind of change...
Μαλλον γι'αυτο εφαγα προειδοποιηση να φανταστω;;; και μαλιστα εκει που ποσταρα το "Love is in the air" να σπασω τον παγο...
Να με συμπαθατε λοιπον, δεν ξαναχωνομαι σε αναμπουμπουλες σαν trollυκος (ωραια λεξη!).
Τωρα οσο αφορα τον κυριο Ροσσι, ειπωθηκε απο κανεναν οτι το αθλημα χαλασε γιατι ανοιχτηκε σε ευρυτερο κοινο;;; Πραγματικα;;;![]()
MADE IN JAPAN 日本製
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εγώ, με το συμπάθειο, μόνον έτσι το βλέπω. Ο Ρόσσι στην ουσία άδειασε έναν κολοσσό, όπως η χονδα για την Yamaha, του βγήκε κι αυτό πείραξε πολύ κόσμο (που είχε στανταράκι τις νίκες) και ο Στόνερ άδειασε τον κολοσσό Ρόσσι (που είχε στανταράκι τις νίκες), αυτό κι αν πείραξε κόσμο (φυσικά πείραξε κι εμένανε υπο μια έννοια, αφού είμαι Yamahικός, αλλά αφού δεν κέρδιζε η χοδνα ας το κέρδιζαν κάθε χρόνο). Αυτά, για την αιτία της πρεμούρας, από την πλευρά του θεάματος και της ίντριγκας, ως θεατές. Εκ των πραγμάτων όμως, οι καλύτεροι στο γκρίντ, τραβάνε και την προσοχή όσων ασχολούντε με το εν λόγω άθλημα επαγγελματικά και το πάνε παραπέρα ή εμείς ως θεατές που πληρώνουμε για να βλέπουμε το θέαμα. Για τα υπόλοιπα...τζάμπα μαλώνουμε.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Εγώ απο την άλλη νομίζω οτι το άθλημα δεν έχει φτάσει σε επιπεδα δημοτικότητας της δεκαετίας 80 που παίζαν πολλά εργοστάσια και πολλοί καλοί αναβάτες.
Εξάλου είναι γνωστό οτι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Ναι σωστά, λάθος διατύπωση, εφόσον μπήκαμε σε νέες αγορές δισεκατομμυρίων κατοίκων.
Εννοώ οτι παλιότερα οι αγώνες είχαν μεγαλύτερη βαρύτητα στην συνείδηση του μοτοσυκλετιστή.
Ηταν αναγνωρίσημα τα "νεα αγωνιστικά χρώματα" οι ζάντες 16 ins κατ ευθείαν απο την πίστα, το
antidive η fullfloter συζητιόντουσαν στις καφετέριες και εξαργυρώνονταν στο ταμείο της αντιπροσωπίας.
Τώρα νομίζω τι Rossi τι Messi το ίδιο.
Λοιπόν κατ αρχήν ο Ρόσσι δεν έφερε τίποτα από μόνος του.
Όλο το μοτο τζι πι άλλαξε.
¨Εγινε πιο εμπορικό.
Έφεραν γκόμενες, έφτιαξαν πίστες πολυτελείας, έπεσε χρήμα γενικά,
ήρθε κι η τηλεόραση.
Αυτά όλα τα κάναν οι μανατζαραίοι και πολλοί έλεγαν ότι είναι και καλά
Και από μια άποψη καλά είναι να μπορείς αγώνες και στην Ελλάδα πχ
που πριν όχι πολλά χρόνια απλά διάβαζες...
Από την άλλη άρχισαν και οι μαλακίες γιατί ήρθε και "κακός" κόσμος.
Κόσμος που δεν τον ενδιέφερε το παιχνίδι, αν θες, αλλά ήθελε να δει τούμπες,
να κερδίζει ο δικός του κλπ κλπ
Δυστυχώς δεν το πήραν Αμερικάνοι το μοτοτζι πι να γίνει κάτι σαν NBA
To πήραν Ευρωπαίοι που είχαν το τσατσιλίκι μέσα τους.
Ο Ρόσσι το παιχνίδι το έπαιξε καλά και έγινε πλούσιος μέσα σ αυτό.
Ρωτήστε όμως ένα παλιό να σας πει...
Αλλάζει έναν Ρένει, με Ρόσσι, Μπιάτζι, Πετρογκαζάκι και Στόνερ?
Αλλάζει έναν Ντούχαν με όλους τους Ισπανούς που τρέχουν στα μεγάλα?
Υπάρχει μια διαφορά με τότε...
ΤΟΤΕ οι άνθρωποι που είχαν σχέση με τους αγώνες
(αυτοί που έτρεχαν, αυτοί που έβλεπαν, οι σπόνσορες κλπ)
το έκαναν γιατί αγαπούσαν τους αγώνες.
Σήμερα το κάνουν για λεφτά κι αυτό κάνει μπαμ.
Καλό κακό δεν ξέρω αλλά οταν ακούω τον Σούπο να λέει
ότι ο Γκρεζίνι είναι ένα επιχηρηματίας που κοιτάει το συμφέρον του
ή τον Τσεκινέλο να λέει ότι οι πιλότοι δεν είναι πρόβλημα για την ομάδα
κάπως μου κάθετε.
Άλλαξε ο κόσμος.
Σίγουρα όμως δεν θα σπάσει ο Χ σούπερ σταρ τα παΐδια του
σήμερα για μια θέση στο βάθρο.
Αλίμονο...
ΑΥΤΑ ΣΟΒΑΡΑ
-λυπάμαι που φτάνουμε σε μπαν και μλκιες-
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 30/10/2014 στις 16:00.
ανανήψαντας
Σόρι αλλά ο Στόνερ δεν άδειασε κανέναν Ρόσσι.
Ο Χόρχες έκανε τον Ρόσσι να πάει στη Ντουκάτι και εκεί να χάσει 2 χρόνια.
Το σκεπτικό ότι ο Στόνερ ήταν πιο γρήγορος από το Ρόσσι το ενέπτυξαν οι οπαδοί του Στόνερ με βάση τα αποτελέσματα του στη Ντουκάτι.
Ελεγαν λοιπόν ότι αφού ο Στόνερ κέρδιζε με το Ντούκο που και που και ο Ρόσσι όχι ο Ρόσσι ήταν περίπου κουλός
Γελοία πράγματα δηλαδή αφού ο συναγωνισμός είχε αφήσει πίσω τη ντουκάτι.
(δεν έχω και το Μάριο τώρα να αναπτύξει την κοΖμοθεωρεία του)
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 30/10/2014 στις 16:14.
ανανήψαντας
Εγώ αν ήμουν μοντ θα σε μπαναρα το πρωί για καλημέρα ρε κτηνε,και θα σε επανέφερα το μεσημέρι.
Στο θέμα μας ο κόσμος αλλάζει, προχωράει,αλλα και παλιότερα δεν τρέχανε για την ψυχή τής μάνας τούς, αρχίδια χαρτοπολεμο δηλαδή.
Και να περνάνε δεν μαθευτηκαν ποτέ.
Δηλαδή το ράντσο του doohan στο down under με τα αμέτρητα μοτοσακα,το έφτιαξε με το χέρι παρέα με τον Παπαμιχαήλ με πηλοφόρι και μυστρί και μουσική υπόκρουση από Στελαρα !!!!
Και το χελικοπτερ πως το κοΝομησε? Από αυτοκόλλητα πανινι και οδηγίες do it yourself????
Ναι ο ROSSI άνοιξε το σπορ στο ευρυ κοινό, τηλεθέαση,δικαιωματα εκατομμύρια,πιστες διαμάντια και όχι νταμάρια. Εγώ προσωπικά γουστάρω το σήμερα- άντε βαριά μια 15 ετια πίσω - καλός ο ρομαντισμός, αλλά αν δεν< προχωρουσαμε > ακόμα θα τρέχαμε ιπποδρομίες στα αμμοχαλικα