Αυτο το βε4 ειναι κ πολυ λος καβλος λεμε
Αυτο το βε4 ειναι κ πολυ λος καβλος λεμε
.............
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ωραιο το τζιξερ...ωραια διαδρομη κ αρκετες μοτο φαινεται να βολταρουν!!
Το stabi ειναι το μαμα ακομη?? Τα εχει ψιλοκλασει ή μου φανηκε?
Καλα χιλιομετρα!!!
Ride(s) the wind of change...
έχει τόσα σαμαράκια ο δρόμος που με το παραμικρό ελάφρωμα μπροστά γίνεται πάρτυ...... αλλά η λήψη ακλόνητη και δε σου δίνει την αίσθηση των αναπηδήσεων..παρατήρησε τα χέρια μου σε μερικά σημεία και θα καταλάβεις για τι αναπηδήσεις μιλάω,και από τον ήχο επίσης...πάντως η χάραξη του δρόμου είναι φανταστική..απ'τις πιο αγαπημένες μου διαδρομές...!!!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Ωραίο κομμάτι...
Όταν έρθω αμισιανα, θα στείλω κανένα pm. μήπως και κάνουμε καμία τσάρκα...
![]()
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
...να γλυστραει!https://www.youtube.com/watch?v=ML59txVDuPw
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ακομα να βάλεις γυροσκοπική κάμερα?
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 04/06/2015 στις 15:43.
Το πα μεταξυ σοβαρού και αστείου ήξερα για μερικές στα 150άρια αλλα αμα βρίσκεις την ίδια απο τα 250 στα 70 βουρρρ