το σκουφί παίκτη η διαιτητή είναι;![]()
το σκουφί παίκτη η διαιτητή είναι;![]()
Ήμαρτον ρε.. ακόμα και εγώ τόσα χρόνια μέλος εδώ ξενερώνω και σκέφτομαι και λέω τι να μπω να κάνω.
Supersport δεχομαστε???
Εχω ψηθει εδω κ κανα 2 χρονια αλλα λογω οικονομικης φυσεως απλα σας χαζευα...Φετος παιζει να κανω την διαφορα. Χιλιομετροφαγοι γαρ με κανα 2 φιλαρακια εχοντας αρκετα ημερισια χλμ στο εξωτερικο λ εσωτερικο λεμε να σας κανουμε παρεουλα. Θεωρω πως οτι ταξιδια κ αν εχεις κανει με το μοτο σου, οπου κ να χεις παει, αυτο ειναι must!!!
Παρακολουθω στενα κ πιστευω να συνταξιδεψουμε ολοι μαζι ασχετα που θα μας χωριζουν μερικα χλμ!!!!
Υ.Γ Εντελως ακομψο το σχολιο...δεν δικαιολογειται παρα μονο με μια συγνωμη!!!
Ride(s) the wind of change...
Aν το θεμα συνεχιζει να ειναι το 18ο 36ωρο,πολλοι ειστε εκτος θεματος,σε περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει.
Εγω δεν αντεχω να το βγαλω.Ποιοι θα πατε τελικα?Αιντε καντε με να ζηλεψω.
με συγκρατημένη αισιοδοξία το βλέπουν οι περισσότεροι. αισιοδοξία βασικά ως προς το οικονομικό. Ακόμα όμως δεν είναι πολύ σίγουρα τα πράγματα για πολλούς.
εγώ πάντα το έβλεπα ανάποδα πάντως. το κόστος ανερχόταν πάνω κατω στα επίπεδα 2-3 σιδερόκωλων βολτών spyrakos style.
τα τελευταία 2 χρόνια έτσι το βλέπω. "δε πάς σε 2-3 τέτοιες βόλτες και πάς ένα 36ωρο".
Όμως επι της ευκαιρίας να πω ότι μπορεί η συμπεριφορά του Gfawkes να μη δικαιολογείται αλλά η ιστορία είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να καταλάβουμε ότι δε χρειάζεται να reposστάρουμε εδώ κάθε τι μικρό που φτιάχνει το moto guzzi forum, το περιεχόμενο του οποίου πιθανών δύσκολα θα το κατανοήσει κάποιος που δε συμμετέχει ενεργά.
Ας αφήσουμε για εδώ τις επίσημες ανακοινώσεις / προσκλήσεις ……. και τα χαβαλεδιάρικα και προσωπικά βιντεάκια του θεσμού, για αυτούς που ξέρουν ότι η ιντερνετική διεύθυνση του MG-forum δεν είναι μυστική:
http://forum.motoguzziclub.gr/index....ic,7921.0.html
Συμφωνώ
και πάμε παρακάτω ,
εκπρόσωπε ( ktinos )
κανά νέο θα δώσεις για φέτος ,
κανά hit ρε παιδί μου να αρχίσουμε να κάνουμε όνειρα .![]()
Εγώ ρε συ μόνο τη μπλάκα μου κάνω....
Δεν είμαι εκπρόσωπος κανενός !
http://i1363.photobucket.com/albums/...psb0xmxhpw.jpg
Αυτή μλκια μας ρίξανε τώρα για να πάρουμε μια ιδέα λέει...
![]()
ανανήψαντας
Eεεεε είναι ξεκάθαρο ,
το πάτωμα θέλει γυάλισμα με Overlay![]()
Αν δεχτούμε ότι οι πιθανές περιοχές από όπου θα περάσει το 36ωρο είναι τα κομμάτια του παζλ που λείπουν, τότε έχουμε αποκλείσει Θράκη, Αν. Μακεδονία, Κρήτη, νησιά Αιγαίου... αλλά όχι νησιά Ιονίου!!![]()
Νησί του Ιονίου είναι και η Λευκάδα πχ ,
που και οδικώς μπαίνει και μια ωράια φωτό θα μπορούσε να έχει ας πούμε
ψηλά στα ραντάρ της αεροπορίας !!
Λέω γω τώρα ... :a13:
Εσύ φίλτατε , δεν μπορεί , κάτι θα ξέρεις ...
για μολόγα και θα μείνει εδώ μεταξύ μας![]()