Ξεχνα τις προσπερασεις στα TDM και καταληγουμε στο...
ταρατατααααααα....
V-STROM
...αντε και Africa Twin αμα εισαι μερακλης (αλλα ξεχνας το ταξιδι με 160).
Αρχιστε το κραξιμο τωρα παιδια!![]()
Ξεχνα τις προσπερασεις στα TDM και καταληγουμε στο...
ταρατατααααααα....
V-STROM
...αντε και Africa Twin αμα εισαι μερακλης (αλλα ξεχνας το ταξιδι με 160).
Αρχιστε το κραξιμο τωρα παιδια!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
παιδες...τι λετε για το Husqvarna TR 650?????? το ειδα και κατι γαργαληθηκε πανω μου... τι τιμη ειναι αυτη ρε μαγκες????
αφρικα ρε μαααααααν!!!!!!!! σσσσσσσσωραιος.... ωραιο το αφρικα...το εχω καβαλησει κι ενιωθα κατι σαν θεος...νομιζεις οτι πατας και σκυλο... για το Husqvarna TR 650 τι λες...
vstrom...ναι...καλο ακουγεται...κι εχω ακουσει και δει τα καλυτερα και μαλιστα πολυ κοντα σαυτα που ζητω...αλλα! και ακριβο και σουπα...θα μου πεις...το gs μηπως ειναι σπανιο...οχαπλα ελεγα να ξεφυγω απο τζαπανιτο οταν σκεφτομουν το gs...αν και τπτ δεν συγρινεται με japan...καλα οκ...και το αμερικα παραγει κατι θεΐλες...βλεπε TM 530...
άφρικα εν έτει 2015....
και μετά είναι να απορείς γτ βλέπεις αγγελίες με κάτι χρέπια xr250 ή άφρικα ή άστρεα και τις τιμές στο θεό...
Η κλασική καραμέλα "Transalp ή Africa" έχει μετατραπεί πλέον σε "V-Strom ή Africa".
Τεράστια επιτυχία για τη Suzuki
Στο θέμα μας:
Για να μιλάς για BMW στο budget αυτό μιλάς μάλλον για το μονοκύλινδρο. Δεν ταξιδεύει με 160 και δεν περνάει TDM. Ταξιδεύει χαλαρά κι ωραία, στην πόλη είναι παπί και καίει λίγο.
Θα σου έλεγα κι εγώ το Versys ή το..................................................................TDM![]()
Φύγαμε...
fazer 600 με καρατιμονα και αλλαγη καβαλετων για να καθεσαι λιγο πιο ορθιος...
TDM νοου γουει...και κυριως επδ πλεον το οδηγουν τυποι σαν αυτους που οδηγουν τα TMAX... επισης...αν ειναι να ξεπερασω τα 750 κυβικα, παω και παιρνω κι ενα vmax για να μου σηκωνεται καθε φορα που το βλεπω...(η τριχα). ψηνομαι πολυ για bmw f650 gs το οποιο παει με 160 και το ξερω γτ το εχει ο γαμπρος και το βολταρω συχνα(οχι απαραιτητα οτι στα 160 πας ξεκουραστα με το gs) αλλα ειναι σαν 650αρι παπι..
και το θεωρω τιμιο μηχανακι...ομως...εχω ενδοιασμους γτ πχ το aprilia strada που κανει την ιδια δουλεια εχει τα ιδια λεφτα με το bmw αλλα ειναι 7 χρονια νεοτερο μοντελο... επισης....τι γνωμες εχετε για το tr???
fazer...ειναι στ αληθεια οικονομικο στην πολη? η απλα ειναι πιο οικονομικο πχ απο το αφρικα? γιατι εγω καταλαβα τι σημαινει οικονομικο μηχανακι οταν αγορασα το sv...12λιτρα στα 170 χλμ με τις βελονες στα κοκκινα...
επισης, αν ειναι οικονομικο,γρηγορο κλπ κλπ κλπ δε με χαλαει κανα ντορσοντουρο η κανα σιβερ...ειναι και ομορφα μηχανακια...αλλα δεν ξερω αν ειναι ζημιαρικα...
Ρε δε θέλει να πάρει ντιβανοκασέλα το παιδί!![]()
Sent from me using a computer.