Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vegeta Συνημμένο 337016 της το σκουπίζει με "τουλούμπα" ίσως;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
..μπέρδεψε τους lee.. Αυτή θα τρώει πεϊνιρλί και θα νομίζει οτι τρώει κινέζικο..
Τελευταία τροποποίηση από Vegeta; 12/06/2015 στις 12:40.
To talk without thinking is to shoot without aiming... __________________
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vegeta ..μπέρδεψε τους lee.. Αυτή θα τρώει πεϊνιρλί και θα νομίζει οτι τρώει κινέζικο.. Αληθινό ή fake? Άσε μπάινω τουίτα να δω.
Φίου φίου φι φι φίου
fake ειναι
Ριχνει μπινελίκια πάντως εως και αυτη την ώρα.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vegeta ..μπέρδεψε τους lee.. Αυτή θα τρώει πεϊνιρλί και θα νομίζει οτι τρώει κινέζικο.. Ο Κρίστοφερ Λι ήταν σιθ άσχετοι. Όχι απλά καράτε https://www.youtube.com/watch?v=BvnwLLXHabg
Inner Fear project επιστρέψαμε!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp το 'κλεψα
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely "These violent delights have violent ends And in their triumph die, like fire and powder Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska το 'κλεψα Η @ρχιδοσκαλωστρα που ειχες πει καποτε.........
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Η @ρχιδοσκαλωστρα που ειχες πει καποτε......... ειδα ενα τετοιο παπι σημερα και πεθανα στο γελιο σκεφτομενος την ατακα.
Κατα τους αλλους.. Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- ΘΕΙΚΟ!!!!!!!!!!! (τα διαλυτικα δεν τα βρισκω)
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Οποιος πει οτι δεν εχει καταπιει εστω μια, λεει ψεματα............. (Το καλοκαιρι κολλανε και στο λιπγκλος, αλλα ελπιζω να μη σας αφορα εσας αυτο)