ΩΧ πάει ο Ντόβι...
Η ντουκάτι του κατέστρεψε την καριέρα.
![]()
ΩΧ πάει ο Ντόβι...
Η ντουκάτι του κατέστρεψε την καριέρα.
![]()
ανανήψαντας
για τους επομενους 4 αγωνες ενα θα σας πω,οτι στην μαλαισια και στην αυστραλια..για φετος δεν κολατσιζει κανεις μπροστα στον ντοτορε,εκει θα εχει 2νικες,ιαπωνια χορχε,και χερεθ,χοντα μαλλον αν μεινει ορθιος ο ΜΜ.αυτα.
Γιατί τέτοιο μίσος για τον Γιώργη? Εγώ υποστηριζω Λορενθο και μακάρι να το πάρει να το βουλόσουν οι haters.
Τι θεϊκός αγώνας τράβαγα τα μαλλιά που δεν έχω!!!![]()
I don’t know everything, I just know what I know.
http://www.motorsport.com/motogp/new...-aragon-tumble
Marquez admits to “lack of patience” after Aragon tumble
Παθαινει, αλλα μαθαινει...
Κατ αρχήν όποιος και να το πάρει εγώ δεν θα πάρω τίποτα λεφτά ή κάτι...
Αν το πάρει όμως θα πουν όλοι οκ Άξιος και παμ παρακάτω (αν είχε και ο μικρός μηχανάκι θα ήταν κι αλλιώς το κόλπο)
Αν το πάρει ο μπάρμπας όμως στα 36 είναι ρεκόρ όλων των εποχών
Άρα συναρπάζει πιο πολύ.
Δεν υπάρχουν χέιτερς εδώ πλάκα κάνουμε !
![]()
ανανήψαντας
Γιατί δεν ξέρει να χάνει! Όταν δεν πάρει podium, τερματίζει, μπαίνει στην σπηλιά του (paddock) με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και μετά θα του φταίει το κράνος, τα λάστιχα, η μηχανή, η βροχή, ο μηχανικός, οι θεατές, εγώ, εσυ...ΟΛΟΙ εκτός απο αυτόν!! Μια φορά να πεί "ναι ρε φιλε έκανα μαλακία¨δεν παίζει. Όλοι οι υπόλοιποι έστω και για τα μάτια του κόσμου είναι πιο ανεκτικοί στις ήττες.
Είναι σαν τον Ρονάλντο ένα πράγμα. Θέλεις να χάσει η Πορτογαλία για να δεις τα μούτρα του οταν θα κλαίει.![]()
Mat Oxley @matoxley 5m5 minutes ago
Bloody hell. MM93 broken a metacarpal in a mountain bike crash. You gotta give it to the kid: always full gas/pedal. That's why we love him
edit: http://www.autosport.com/news/report.php/id/121087
Τελευταία τροποποίηση από Antonisss; 30/09/2015 στις 13:37.
Δεν έχω διαβάσει ακόμα κάτι σίγουρο ότι θα λείψει για 3 αγώνες. Απ' ότι διάβασα στο crash.net, αν η αποθεραπεία πάει όπως αναμένεται, θα πάρει κανονικά μέρος στο Motegi
μάλλον δεν...
Οι εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι με την πτώση έσπασε το μικρό του δάχτυλο και το πέμπτο μετακάρπιο στο αριστερό του χέρι. Αμέσως του έγινε εγχείρηση όπου του τοποθέτησαν πλάκα τιτανίου με 6 εσωτερικές βίδες και 2 εξωτερικές.
Η φετινή σεζόν μάλλον δεν είναι με το μέρος του, καθώς πριν λίγους μήνες είχε πάθει πάλι ένα ατύχημα, σπάζοντας την περόνη του δεξιού του ποδιού.
Ο οδηγός της Repsol Honda Team θα χάσει τους επόμενους 3 αγώνες σε Ιαπωνία, Μαλαισία και Αυστραλία.
Παντού διαβάζω ότι πιθανότατα θα είναι εκεί στην Ιαπωνία.
Life begins at 45°.