Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 208

Θέμα: Booting from dvd

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    γενικα γινεται χαμος, απο σπαμ και βλακειες, στο facebook, στα email παντου...

οταν κανεις κλικ σε αρθα του στυλ "δειτε γυμνη την χ ηθοποιο" αυτα παθαινεις... καλα ειναι ομως, κλεφτες θα γινουμε εμεις οι τεχνικοι?
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    γενικα γινεται χαμος, απο σπαμ και βλακειες, στο facebook, στα email παντου...

οταν κανεις κλικ σε αρθα του στυλ "δειτε γυμνη την χ ηθοποιο" αυτα παθαινεις... καλα ειναι ομως, κλεφτες θα γινουμε εμεις οι τεχνικοι?
    Εσείς οι τεχνικοί έχετε ακούσει για μια παπαριά που προσβάλει smartphone-tablet.
    Που κολλάει το wifi για να σε αναγκάζει να μπαινεις απο ρην σύνδεση σού?

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Εσείς οι τεχνικοί έχετε ακούσει για μια παπαριά που προσβάλει smartphone-tablet.
    Που κολλάει το wifi για να σε αναγκάζει να μπαινεις απο ρην σύνδεση σού?

όχι, αλλά το περίμενα πως και πως

το είδες εσύ;
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Banned
    Στο τηλ ενος φίλου.
    Για να ξεμπλοκαρει του το έκανε επαναφορά

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    οχι δεν εχω ακουσει. αλλα γενικα στα κινητα/ταμπλετ δεν κανουν δουλεια τα antivirus κτλ. παιρνεις back up ολα τα αρχεια που εχεις μεσα και πατας επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.

στις ρυθμισεις της συσκευης απενεργοποιηστε την επιλογη "να επιτρεπεται η εγκατασταση εφαρμογων απο αγνωστες πηγες". δυσκολα να ξανακολλησει ιο.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Banned
    Στο τηλ μου και στο tablet έχω το 360 και ποτε δεν έχει πάθει το παραμικρό κανένα απ τα δύο

Βαλτε Linux, να βγαλει σπυρια ο Μπιλτσερ.

Και δεν ειναι καμια τρελλη επιστημη. Απλα μην τα περιμενετε ολα ετοιμα.
    Επισης, αν βαριεστε, τι θα κανουν οι τεχνικοι;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Βαλτε Linux, να βγαλει σπυρια ο Μπιλτσερ.
    Με έχεις παρεξηγήσει Δεν έχω κανένα πρόβλημα με linux ή οποιοδήποτε εναλλακτικό λειτουργικό. Γνωρίζω και εκτιμώ τις δυνατότητές τους. Πρόβλημα έχω με τους χρήστες που δεν έχουν ιδέα γιατί τα χρησιμοποιούν. Και όχι, το "δεν είναι microsoft" δεν είναι λόγος
    Life begins at 45°.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Λόγω υποχρεώσεων δεν μπαίνω τόσο συχνά όσο παλιότερα στο moto και χάνω επεισόδια οπότε και δεν μπορώ να βοηθήσω όσο θα ήθελα αλλά ευτυχώς υπάρχουν άξιοι συνάδερφοι και δίνουν σωστές συμβουλές.
    Στο θρεντακιον τούτο υπάρχουν πολλές αλήθειες αλλά και τεχνικές που με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο πχ η σχέση drivers & BIOS (υπάρχει και είναι πολύ σημαντική την εξήγησε ο Γιώργος πολύ σωστά), η σειρά με την οποία εγκαθιστούμε τους drivers, το προβλήματα που κατά καιρούς έχει προκαλέσει το Intel Management Engine Interface και άλλα πολλά καθώς και ότι όπως σε όλα τα επαγγέλματα έτσι και στην πληροφορική υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες. Ειδικά στην πληροφορική θα έλεγα ότι υπάρχει η μεγαλύτερη συσσώρευση "αλεξιπτωτιστών". Ο κάθε πιτσιρικάς που κατάφερε να κάνει 1-2 φορματ μόνος του και να εγκαταστήσει 10 παιχνίδια, πήρε ένα κατσαβίδι και βουρ για πελάτες. Πολλοί δε από αυτούς άνοιξαν και μαγαζιά και όποιον πάρει ο χάρος, μαθαίνουν στου κασίδι το κεφάλι. Δεν πάει ο νους σας τι βλέπω σε μηχανήματα που έχουν ανοίξει διάφοροι. Δεν είναι όμως όλοι έτσι, όπως επίσης είναι πολύ δύσκολο να κάνεις διάγνωση εκ του μακρόθεν. Πολλές φορές ο χρήστης του οποίου το PC έχει πρόβλημα δεν σου δίνει όλη την πληροφορία είτε γιατί δεν ξέρει να στην δώσει είτε γιατί έχει ήδη προαποφασίσει ποια τον βολεύει να είναι η βλάβη που έχει.
    Αναφορικά με τα AV υπάρχουν πολλές απόψεις, η δικιά μου είναι ότι κοστίζει πολύ λιγότερο (περίπου 20€ τον χρόνο ανά PC) να έχεις ένα καλό και αξιόπιστο AV γνήσιο εγκατεστημένο στο PC σου παρά να ρισκάρεις. Υπάρχουν labs που κάνουν συχνά πυκνά τέστ και δίνουν τα αποτελέσματα στην δημοσιότητα αλλά κι εκεί συμβαίνει ότι και στα περιοδικά ειδικού τύπου που όποιος πληρώνει έχει μαι καλή θέση στις μετρήσεις. Το κόλπο είναι να επισκέπτεσαι αρκετά τέτοια sites και να βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα ή να εμπιστεύεσαι τον / την τεχνικό - μηχανικό που σου κάνει τις δουλειές στο PC που δεν μπορείς εσύ. Εγώ προσωπικά δεν έχω μετοχές σε καμία εταιρία AV, πιστεύω όμως και υποστηρίζω KIS μιας και δεν με έχει προδώσει ποτέ μια 14ετία τώρα. Ο καθένας βέβαια πράττει κατά το δοκούν αλλά να θυμίσω την πρόσφατη ιστορία με το ransomware Locky και κάποιους κλώνους που έκαναν πολύ μεγάλη ζημιά ειδικά σε επαγγελματίες. Στο δικό μου μαγαζί έχουν έρθει περί τα 30 χτυπημένα μηχανήματα, όλα μηχανήματα δουλειάς (πχ λογιστών) που τους γ@μήθηκε ο σύμπας, (Τα χτυπημένα είναι πολλά περισσότερα αλλά οι πιτσιρικάδες και οι φοιτητές που είχαν μόνο τσόντες και μουσική δεν αγχώθηκαν, τα ξανα-κατέβασαν) Άκρη δεν βγήκε και όλοι ακολούθησαν την συμβουλή μου να αφήσουν απείραχτο τον παλιό δίσκο να πάρουν καινούριο και να ξαναπεραστούν τα προγράμματα από την αρχή για να μπορέσουν να δουλέψουν. Όσοι είχαν μπακ άπ και δεν ήταν στον ίδιο δίσκο που σημαίνει δεν ήταν χτυπημένο, είχαν τις λιγότερες απώλειες μεταφρασμένες σε χρήμα και χρόνο. Όσοι δεν είχαν μπακ απ απλά τον ήπιαν.Κάποια στιγμή θα πιαστούν οι λεβέντες και θα δοθούν στην δημοσιότητα τα κλειδιά οπότε και κάθε σοβαρή εταιρία AV θα φτιάξει πατσάκι για να καθαρίζει τα χτυπημένα αρχεία, αλλά έως τότε Υ Π Ε Μ Ο Ν Η ! !

Επίσης ακόμα ένας πόντος για τον Γιώργο που λέει ότι φωνάζω χρόνια κι εγώ "Καθαρή εγκατάσταση". Λύνει πολλά προβλήματα και αν δεν τα λύσει σε βάζει στον σωστό δρόμο για να βρεις προβλήματα στο hardware.

Τα φιλιά μου σε όλους!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp

ζηλεύω... δεν έχω βάλει ποτέ antivirus ποτέ, πουθενά... αλλά δεν έχω κολλήσει τίποτα ποτέ :/

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    δεν έχω κολλήσει τίποτα ποτέ :/
    ...και την πληρώνουμε εμείς.
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 03/04/2016 στις 00:15.

ε να προσέχετε τι τρεχετε και τι συνδέετε στα μηχανήματά σας

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    ζηλεύω... δεν έχω βάλει ποτέ antivirus ποτέ, πουθενά... αλλά δεν έχω κολλήσει τίποτα ποτέ :/
    πάντως αν θες να ζήσεις την εμπειρία να κάνουμε ένα vpn με έναν θησαυρό που έχω στο μαγαζί. Μία που θα συνδεθούμε και μιά που θα γεμίσεις με κάθε είδους ζωύφιο
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Banned
    Ευτυχώς το γειτονακι μου ο DALTON δεν ασχολείται με booting,pc,antivirus κτλπ.
    Θα σας είχε στείλει ολους σπίτι.
    Είναι μη πιασει κάτι στα χέρια του...

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hiren's boot DVD 10.2
    από Anritsu στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 01:28
  2. from ozstralia
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2005, 01:04