Να οδηγω 8 χρονια επικινδυνο μηχανακι μερα νυχτα, ξεχνα το..Εθνικη, πολη, ταξιδάκια με οποιο καιρο και δεν εχω παθει τιποτα, ισα ισα τα εκπληκτικα φρενα του με εχουν σωσει απο ενα σωρο ανωμαλες καταστασεις...απλα εσυ δεν το εκτιμησες το βαραντερο όπως πρεπει...αλλα δεν μου πεφτει και λογος γιατι αυτά είναι γουστα..
..τωρα για την ουσια το τενερε 1200 το εχεις οδηγησει; γιατι δεν εχει από αποψη επιδοσεων κατι παραπανω από το βαραντερο, δεν θα αισθανθείς κατι το διαφορετικο σαν αισθηση αλλα συμφωνούμε ότι το τενερε είναι μιλια μακρια σε φρου και αρωματα, βλεπε ηλεκτρονικα και βεβαιως σημαντικος ο αξονας και επισης σημαντικο ότι είναι αξιοπιστο..για αυτό μιλησα για ένα βελτιωμενο βαραντερο..ιδιο σουλουπι εχουνε απλα λιγο ελαφρυτερο...Αξιζει όμως να δωσεις 14 χιλιαρικα για αυτές τις διαφορες;..αυτό θα το απαντησεις μονο εσυ..
οσο για το τουρερ το πρόβλημα του είναι η προστασια από τα καιρικα φαινόμενα...υπαρχουν παραπονα ότι στις μεγαλες ταχύτητες ο αερας ανοιγει τα ποδια του αναβατη και αυτό είναι πολύ εκνευριστικο να προσπαθεις να πιεζεις τα ποδια σου ενώ οδηγεις..κατ'αλλα η δυναμης αυτης της μηχανης είναι απιστευτη και ο μηχανικος μου που το εχει και το συνιστα ανεπιφύλακτα μιλαει για μια μηχανή που είναι συμβατικα 20 κιλα πιο βαρυ ακομα και από το βαραντερο αλλα στο δρομο το νιώθεις 40 κιλα λιγοτερο από το βαραντερο σαν αισθηση κυλισης..
Αλλα να σου πω κατι; γιατι δεν κανεις καποια τεστ ραιντ να δεις που καθεται η αισθηση σου; περιμενεις οντως να βγαλεις συμπερασματα από την προσωπικη εμπειρια του καθενος;; εσυ θα χασεις..
Στα αερόψυκτα πρέπει να προσέχεις να μην τα ζορίζεις πολύ το καλοκαίρι γιατί τσακίζουν τα λάδια για πλάκα ! Και να μην τα παρκάρεις στο μονό στάντ γιατί κατεβάζουν λάδια στον αριστερό κύλινδρο και στην εκκίνηση τα καίνε και βουλώνουν τον καταλύτη της ακράμπα μαμά. Μόνο στο διπλό.
Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 04/10/2015 στις 11:40.
Τραβα βρε Βουδιστη μου, να παρεις το μηχανακι που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
Τοσο καιρο μας επριξες με τ'αρχιδια με το ποσο μαλακες ειμαστε που αγοραζουμε "μαρκετινιστικα"προοιοντα και δεν κοιταμε την ουσια και,και,και.
Μηπως τωρα ειναι η στιγμη να δεις τα πραγματα διαφορετικα;
Ε! εγω λεω οτι στην θεση σου,στο κυκνειο ασμα τις μοτοκαριερας μου θα εκανα την "κουτουραδα" μου και θα εκανα ενα δωρο στον εαυτο μου.
Τα φραγκα τα εχεις,την φλογα μεσα σου την εχεις ακομη,τι στον φουτσο περιμενεις;
Ο γραφων ειναι ετων 39...........
Καλες αγορες ρε σπαζαρχιδα!
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ΚΟΙΤΑ
Ασφαλώς και δεν περιμένω να σχηματίσω άποψη μόνο από εσάς.
Όμως είστε πολυ χρήσιμοι ΟΛΟΙ.
Έστω και διαφωνώντας,ανταλλάσσουμε απόψεις.
Το κέντρο βάρους του βαραντέρο φίλε μου είναι στο Θεό.
Δεν είναι της στιγμής τώρα να το αναλύσουμε.
Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε αυτά τα δύο μηχανάκια,
όσο πάθος και να έχουμε με τη μοτό μας..!!
Εν πάσει περιπτώσει το κεφάλαιο βαραντέρο έκλεισε για μένα
αμετάκλητα μετά τις δύο εμπειρίες μου...!!!
Το γελοίο με το crosstourer είναι ότι πλασσάρεται στην αγορά
σαν μοτό περιπέτειας και ταξιδιού και της λείπουν βασικά πράμματα γιαυτό.
Αυτή είναι μια ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ στο συγκεκριμμένο μηχανάκι...!!
Και τα κιλά πάλι 275,με πολύ καλό πλαίσιο βέβαια και σωστά καλάμια μπροστά.
Όχι τα τσιγαρόχαρτα του βαραντέρο που άμα κατεβείς πεζοδρόμιο
πάνε σαν bmw του 1940,ούτε το προπολεμικό του πλαίσιο...!!!
Έχεις κάνει βόλτα με το τούρερ..?? Σταμάτησες σε κανένα φανάρι..??
Καλώς ή κακώς οι μηχανές δεν έχουν βοηθητικές και άν είναι πανύψηλη
και έχει και 280 κιλά χωρίς βαλίτσες,αν ξεχαστείς δευτερόλεπτο,πάει σε πλάκωσε..!!
1,85 είμαι ,όχι και κοντός...!!!
Τέλος πάντων σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση.
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Εντάξει έκλεισε το κεφάλαιο βαρανδέρο για εσένα... οκ
Τώρα επειδή είμαι και εγώ 50άρης, βρες μου ένα μηχανάκι που να έχεις καλή κάλυψη από αέρα, να είναι αξιόπιστο μηχανικά και να μην χρειάζεται να πιάσεις γκόμενο τον μηχανικό, να το φορτώνεις σαν φορτηγό και να αναβαίνεις άνετα το βουνό φορτωμένος και να μην γκρινιάζει η γυναίκα σου ότι της πιάστηκε ο κώλος.
Νομίζω ότι βάση αυτών των κριτηρίων πρέπει να κοιτάξεις ποιο μηχανάκι σου ταιριάζει.
Πρόσεχε την άνεση μετά από το βε στρομ... δύσκολα θα την βρεις.
Στο crosstourer η κάλυψη από τον αέρα είναι για κλάματα.
Terens αμα δεν σε πειραξουμε και λιγο, ρε παππου, πως θα ξανανιωσεις;;;(Γραφων ετων 30
).
Αλλωστε η ηλικια ειναι στο μυαλο. Και το δικο σου φαινεται ακομα νεο.
Σωστη η αποφαση σου να παρατησεις τον παπιο και να πηγαινεις ποδαρατος. Ενδεικτικα ξερω παππου 85 χρονων βοσκο που ακομα ανεβαινει ανετα στο βουνο. Μια ζωη ομως περπατημα και δουλεια.. Σου σφιγγει το χερι σαν ταναλια
Το Africa μην το περιμενεις. Αποκλειεται να ειναι τοσο ανετο οσο θελεις για δικαβαλο φορτωμενο ταξιδι.. Μια παντοφλια ανα διαδρομη θα την εχεις σιγουρα..
Οποτε στα μηχανακια που κοιτας (1000cc +) εγω δεν σκαμπαζω οποτε δεν εχω να προτεινω κατι..
Aν αγοραζα κατι, ωντας στη θεση σου, θα ηταν το ΚΤΜ για το fun to ride του θεματος.. Κανενα αλλο mega on-off δεν μου κανει κλικ. Ή θα περιμενα το νεο Africa. Aλλα εμενα δεν με απασχολει η παντοφλα που θα την ετρωγα και στις δυο περιπτωσεις..
Οπως και να εχει ΜΗΝ παρεις παππουδιερα..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Noμίζω σε λίγο θα βγάλουμε αλγόριθμο στις προτάσεις:
1) Δοκίμασε το νεο Χόντα
2) ΕΑΝ είναι μάπα:
3) πάρε ΚΤΜ
![]()