Σελίδα 12 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    ενω η στην πόλη που μένω αν πετάξεις πέτρα θα χτυπήσεις η XT 500 toy 1980 h ΧL 185 kai XL 500 S.
    Πες μας οτι κυκλοφορούν και XR200-350-500 (εκείνα τα πορτοκαλί, τα καλά...), να γελάνε και τα τασάκια...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    το μόνο που ξέρω οτι δεν θυμάμαι να εχω δει DUCATI αλλά και γενικά Ιταλικό μηχανάκι 20ετιας να κυκλοφορεί,
    Η φωτό είναι πριν δύο βδομάδες τραβηγμένη. Δεν δουλεύει βέβαια και το βάλαμε εκεί για μια στατική φωτό, να έχουμε να το θυμόμαστε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aris.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	94,3 KB 
ID:	342870
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    προσπερναω το "ποιος θα'χε τα χερια να το παει το στημενο", αφου ξερεις και ξερουμε οτι το κατεβασμα sec στην πιστα ειναι 90% ικανοτητες και 10% μηχανακι με περιφερειακα extras...

και ερχομαι στο προκειμενο...
    ακομα και τα ohlins, brembo κλπ...εχουν "ακριβες" και "φτηνες" σειρες...και απ'οσο ξερω αυτα που φορανε τα μαμα ducati, δεν ειναι οι ακριβες...διορθωστε αν κανω λαθος...
    αλλωστε αν θες να φτιαξεις ενα υπερτατο οπλο..π.χ. ενα sbk παγκοσμιου πρεπει να σταξεις εκατονταδες χιλιαδες ευρω...γιατι μπορει μονο οι αναρτησεις να κοστιζουν οσο ενα ducati...

βεβαιως μια καλη βαση εχει νοημα, αλλα και παλι βλεπουμε οτι και οι ιαπωνες βαδιζουν προς αυτον τον δρομο...(βλ. brembo στο gsxr L3, στο καινουργιο zx10r, κλπ)
    So what?

Κι άλλοι παίρνουν ένα lancer evo και πολεμάνε να το κάνουν να στρίβει σαν τα WRC με δεκάδες ή και παραπάνω χιλιάδες €...
    Δλδ θα σε χαλούσε το μηχανάκι σου να έχει μονομπλοκ brembo ή Ohlins μπρος/πισω...

Έλα τωρα, μεταξύ μας....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τι προσπαθώ να πω? γράφω κατ αρχην ότι δεν μπορώ να ξέρω πως κόπηκε το κλιπ ον, εσύ ξέρεις? το μόνο που ξέρω οτι δεν θυμάμαι να εχω δει DUCATI αλλά και γενικά Ιταλικό μηχανάκι 20ετιας να κυκλοφορεί, ενω η στην πόλη που μένω αν πετάξεις πέτρα θα χτυπήσεις η XT 500 toy 1980 h ΧL 185 kai XL 500 S.
    Σε ποια πόλη μένεις και τι έτος έχετε εκεί;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Πες μας οτι κυκλοφορούν και XR200-350-500 (εκείνα τα πορτοκαλί, τα καλά...), να γελάνε και τα τασάκια...
    Ναι ρε, καθε μέρα βλέπω 2-3... Και φοράνε και Strike και καρφώνουν...

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01

έχω λιώσει με τις ατάκες
    Φύγαμε...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ωραία να το πάμε αλλιώς... *δέλα τα Ducati και δεν θα πέρνατε ποτές... δεκτό και σεβαστό. Ας υποθέσουμε όμως ότι δεν υπήρχε Ducati στην πιάτσα και ότι κάπου εκεί το 1987 που άρχισε σιγά - σιγά να κάνει το come back δεν συνέβη ποτέ. Τι θα είχε γκένεν;

Πολλά και διάφορα......
    Ρε Κώστα....

Δηλαδή... Ρε Κώστα

Τώρα κι αν τα παρουσιάζεις όπως λέει ο Σταύρος.
    Το θεόσταλτο δώρο που άλλαξε τη μοτοσυκλετιστική ιστορία

Προσωπικά δεν τα θεωρώ ρδέλα. (άλλο αν χρησιμοποιώ τον όρο για ευνόητους λόγους)
    Απλά δε μου αρέσουν. Simple as that.
    Αν είχα τα λεφτά για παπαγκάλε, θα έπαιρνα ένα HP4. Ή ένα RSV. (μη μου πει κανείς ότι το ένα έχει 2 χιλιάρικα πάνω ή κάτω από το άλλο. Χ€στηκα. Άμα είχα 25 θα είχα και 30).

Και το BMW μπορεί να εκραγεί, και το RSV το ίδιο.
    Και το ντουκάτι να αρχίσει να τρέχει λάδια.
    Και πάλι χ€στηκα. Πριν λήξει η εγγύηση πιθανότατα θα το είχα δώσει και θα είχα πάει για το επόμενο.

Προσωπικά απλά δε γουστάρω τα ντουκάτια.
    Μπορεί να περνάει ένα Agusta και να γυρίσει το κεφάλι μου και να κολλήσω σα χαζός να το κοιτάω, και μπορεί να περάσει ένα πανιγκάλε και να μην καταλάβω καν τί είναι.

Ορέξεις, κολοκυθόπιτες και ιστορίες γι'αγρίους (με λεφτά)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    So what?

Κι άλλοι παίρνουν ένα lancer evo και πολεμάνε να το κάνουν να στρίβει σαν τα WRC με δεκάδες ή και παραπάνω χιλιάδες €...
    Δλδ θα σε χαλούσε το μηχανάκι σου να έχει μονομπλοκ brembo ή Ohlins μπρος/πισω...

Έλα τωρα, μεταξύ μας....
    να πω εγώ τη γνώμη μου που μπαίνω κάποιες φορές πίστα;

-monoblock brembo δεν εχω και δεν μου λειπει.
    -ohlins μπροστα ας μην ειχα αλλα θα θελα να κανω ενα revalving στο μαμα
    -ohlins πισω ναι το θελω η τουλ καποιο αντιστοιχο.
    -ohlins σταμπιλιζατερ δεν εχω δεν μου λειπει.

-σφυρήλατες ζαντες! πολυ σημαντικες. ενας λογος που δεν εχω πουλησει το factory
    ειναι επειδή κάνουν μεγάλη διαφορά στο στριψιμο.

Τι προσπαθώ να πω? γράφω κατ αρχην ότι δεν μπορώ να ξέρω πως κόπηκε το κλιπ ον, εσύ ξέρεις? το μόνο που ξέρω οτι δεν θυμάμαι να εχω δει DUCATI αλλά και γενικά Ιταλικό μηχανάκι 20ετιας να κυκλοφορεί, ενω η στην πόλη που μένω αν πετάξεις πέτρα θα χτυπήσεις η XT 500 toy 1980 h ΧL 185 kai XL 500 S.
    με ποιο ντουκατι συγκρινεις ενα xt 500 και με ποιο κριτηριο τα συγκρινεις. Ποσα ντουκατι σε σχεση με japan μηχανακια εχουν πουληθει προ 20ετιας στην πολη σου (δεν πιστευω να εισαι Monaco-ιωτης) ετσι ωστε να τα βλεπεις να κυκλοφορουνε ακομα στα φαναρια;.Ποσες κορολες πετρελαιο ταξι στην πολη σου εχουν μηδενισει 3-4 φορες κοντερ σε σχεση με φεραρι σκουντερια .Μη μου πεις λιγοτερες κορολες γιατι τοτε φορας κελεμπια και θα πηδηχτω απο το παραθυρο...
    κουκουρουκουκου

Δεν σε λένε Μπίλια ε;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Η φωτό είναι πριν δύο βδομάδες τραβηγμένη. Δεν δουλεύει βέβαια και το βάλαμε εκεί για μια στατική φωτό, να έχουμε να το θυμόμαστε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	aris.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	94,3 KB 
ID:	342870

Σωστός! ερώτηση? ο κυριος το κυκλοφορεί καθημερινά?

διάβασε τι εγραψα στο πρωτο μου post

ακόμη κοιτάξτε κατάσταση, και κόψτε αναβάτη, δηλαδή όχι το έχω σε βιτρίνα και δουλευει ακόμα, αλλά χρήση και συντήρηση,

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    να πω εγώ τη γνώμη μου που μπαίνω κάποιες φορές πίστα;

-monoblock brembo δεν εχω και δεν μου λειπει.
    -ohlins μπροστα ας μην ειχα αλλα θα θελα να κανω ενα revalving στο μαμα
    -ohlins πισω ναι το θελω η τουλ καποιο αντιστοιχο.
    -ohlins σταμπιλιζατερ δεν εχω δεν μου λειπει.

-σφυρήλατες ζαντες! πολυ σημαντικες. ενας λογος που δεν εχω πουλησει το factory
    ειναι επειδή κάνουν μεγάλη διαφορά στο στριψιμο.
    Τωρα μιλάμε για τα δελα τα Ντουκάτι...

Αμα πιάσουμε τις πομόνες τα Απρίλια θα σε φωνάξουμε.

Καλά, ναι, όλα τα παραπάνω που δεν θες είναι εντελώς άχρηστα. Ενημερώνω τον Τζάρβις, σε μαλακίες πετάνε τόσα φράγκα τόσο καιρό..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    με ποιο ντουκατι συγκρινεις ενα xt 500 και με ποιο κριτηριο τα συγκρινεις. Ποσα ντουκατι σε σχεση με japan μηχανακια εχουν πουληθει προ 20ετιας στην πολη σου (δεν πιστευω να εισαι Monaco-ιωτης) ετσι ωστε να τα βλεπεις να κυκλοφορουνε ακομα στα φαναρια;.Ποσες κορολες πετρελαιο ταξι στην πολη σου εχουν μηδενισει 3-4 φορες κοντερ σε σχεση με φεραρι σκουντερια .Μη μου πεις λιγοτερες κορολες γιατι τοτε φορας κελεμπια και θα πηδηχτω απο το παραθυρο...

To 1980 που ειχα της πρωτες μου εμπειριές στον χώρο, ολοι οι φίλοι μου σε (μεγαλύτερη ηλικία φυσικά) ειχαν GUZZI DUCATI και ΜΟΡΙΝΙ, θα εκπλαγείς ,αλλά στην δεκαετία το 1970-1980 τα Ιταλικά ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο τα Γιαπωνέζικα, (δεν μιλάμε για μοτοποδήλατα)
    Τωρα αν θες μπορώ να σου πω, και τι μηχανάκια έχουν σήμερα οι γνωστοί μου που τότε είπαμε εβλεπαν Japan και γελούσαν.....,,,θες να μάθεις?

To 1980 που ειχα της πρωτες μου εμπειριές στον χώρο, ολοι οι φίλοι μου σε (μεγαλύτερη ηλικία φυσικά) ειχαν GUZZI DUCATI και ΜΟΡΙΝΙ, θα εκπλαγείς ,αλλά στην δεκαετία το 1970-1980 τα Ιταλικά ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο τα Γιαπωνέζικα, (δεν μιλάμε για μοτοποδήλατα)
    Τωρα αν θες μπορώ να σου πω, και τι μηχανάκια έχουν σήμερα οι γνωστοί μου που τότε είπαμε εβλεπαν Japan και γελούσαν.....,,,θες να μάθεις?

2015 - 1980 = 35

ξεκινησες τότε, πες 18, οι αλλοι μεγαλύτεροι, πες 20ηδες... + 35 = 55ηδες... Τι έχουν; Π;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    όπως κι αν είσαι μετά από σούζα την ώρα που ρίχνεις την μηχανή. Πραγματικά δεν θα ήθελα να μου συμβεί.

Σημειωτέων το συγκεκριμένο μηχανάκι σε προκαλεί να το σηκώσεις
    μου εχει συμβει:Γλυφαδα 81.... YZ125.....σουζα....και ξαφνικα μενω με την γκαζιερα στο χερι.......εφυγε ολη και κρατιοτανε απο το μοτερ μονο απο την ντιζα.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF