Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε Κώστα....
Δηλαδή... Ρε Κώστα
Τώρα κι αν τα παρουσιάζεις όπως λέει ο Σταύρος.
Το θεόσταλτο δώρο που άλλαξε τη μοτοσυκλετιστική ιστορία
Προσωπικά δεν τα θεωρώ ρδέλα. (άλλο αν χρησιμοποιώ τον όρο για ευνόητους λόγους)
Απλά δε μου αρέσουν. Simple as that.
Αν είχα τα λεφτά για παπαγκάλε, θα έπαιρνα ένα HP4. Ή ένα RSV. (μη μου πει κανείς ότι το ένα έχει 2 χιλιάρικα πάνω ή κάτω από το άλλο. Χ€στηκα. Άμα είχα 25 θα είχα και 30).
Και το BMW μπορεί να εκραγεί, και το RSV το ίδιο.
Και το ντουκάτι να αρχίσει να τρέχει λάδια.
Και πάλι χ€στηκα. Πριν λήξει η εγγύηση πιθανότατα θα το είχα δώσει και θα είχα πάει για το επόμενο.
Προσωπικά απλά δε γουστάρω τα ντουκάτια.
Μπορεί να περνάει ένα Agusta και να γυρίσει το κεφάλι μου και να κολλήσω σα χαζός να το κοιτάω, και μπορεί να περάσει ένα πανιγκάλε και να μην καταλάβω καν τί είναι.
Ορέξεις, κολοκυθόπιτες και ιστορίες γι'αγρίους (με λεφτά)![]()
να πω εγώ τη γνώμη μου που μπαίνω κάποιες φορές πίστα;
-monoblock brembo δεν εχω και δεν μου λειπει.
-ohlins μπροστα ας μην ειχα αλλα θα θελα να κανω ενα revalving στο μαμα
-ohlins πισω ναι το θελω η τουλ καποιο αντιστοιχο.
-ohlins σταμπιλιζατερ δεν εχω δεν μου λειπει.
-σφυρήλατες ζαντες! πολυ σημαντικες. ενας λογος που δεν εχω πουλησει το factory
ειναι επειδή κάνουν μεγάλη διαφορά στο στριψιμο.
με ποιο ντουκατι συγκρινεις ενα xt 500 και με ποιο κριτηριο τα συγκρινεις. Ποσα ντουκατι σε σχεση με japan μηχανακια εχουν πουληθει προ 20ετιας στην πολη σου (δεν πιστευω να εισαι Monaco-ιωτης) ετσι ωστε να τα βλεπεις να κυκλοφορουνε ακομα στα φαναρια;.Ποσες κορολες πετρελαιο ταξι στην πολη σου εχουν μηδενισει 3-4 φορες κοντερ σε σχεση με φεραρι σκουντερια .Μη μου πεις λιγοτερες κορολες γιατι τοτε φορας κελεμπια και θα πηδηχτω απο το παραθυρο...
κουκουρουκουκου
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
To 1980 που ειχα της πρωτες μου εμπειριές στον χώρο, ολοι οι φίλοι μου σε (μεγαλύτερη ηλικία φυσικά) ειχαν GUZZI DUCATI και ΜΟΡΙΝΙ, θα εκπλαγείς ,αλλά στην δεκαετία το 1970-1980 τα Ιταλικά ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο τα Γιαπωνέζικα, (δεν μιλάμε για μοτοποδήλατα)
Τωρα αν θες μπορώ να σου πω, και τι μηχανάκια έχουν σήμερα οι γνωστοί μου που τότε είπαμε εβλεπαν Japan και γελούσαν.....,,,θες να μάθεις?