Καλά του πάει η μέρα του Λορένθο!
https://twitter.com/crash_motogp/sta...370304/photo/1
Καλά του πάει η μέρα του Λορένθο!
https://twitter.com/crash_motogp/sta...370304/photo/1
Δε νομίζω ότι η θέση και ο χρόνος του Ροσι σημαίνει και πολλά. Τον περίμενε φανερά ο Ιανόνε στην έξοδο των πιτς για να κάνει slip streaming στις ευθείες.
ναι αλλα τον καλο χρονο τον εκανε με τον Ιαννονε απο πισω του....
Δυο αγώνες μείνανε και παίζει να μη ξαναδούμε το Rossi να τρέχει MotoGP (είτε το πάρει είτε όχι)
Αν το πάρει θα φύγει και θα τους αφήσει με ψυχολογικά ( δε θα μπορούνε να κάνουνε τίποτα)
Αν δε το πάρει,τι πιθανότητες θα έχει για του χρόνου ?
Ούτε 10% (δε θα ποντάριζα ούτε ένα euro) και πιθανόν να φύγει όχι με το καλύτερο τρόπο αν δε νικάει και πηγαίνει για το βάθρο.
Πιστεύω την έχει πάρει την απόφαση.
Ο Dani θα είναι κατά τα φαινόμενα καλύτερος από φέτος και θα χώνεται συχνά πυκνά ανάμεσα τους αλλα και με νίκες.
Θα είναι πολύ δύσκολο του χρόνου το πρωτάθλημα.
Ας πάει SuperBike εκτοξεύοντας τη τηλεθέαση και τη κατηγορια,να πάρει ένα πρωτάθλημα και να μας χαζέψει.
Ο Marquez φυσικά και έχει ένα σοβαρό λόγο να μη πάρει ο Rossi το πρωτάθλημα.
Αν το πάρει ο γιατρός θα πάει στα 8 στη μεγάλη κατηγορια το οποιο σημαίνει ότι για να τον ξεπεράσει θέλει αλλα 7.
Aλλο 6 και άλλο plus 7.
Είμαι σίγουρος ότι θέλει να γίνει αυτός (Marquez) ο καλύτερος όλων των εποχών και ο μονος τρόπος να τα καταφέρει είναι να πάρει περισσότερα πρωταθλήματα από το Rossi.
Το να μείνει στη ιστορία σαν ένας ακόμη υπέρ γρήγορος οδηγός σα το Stoner δε νομίζω ότι του φτάνει και έχει όλα τα φόντα να το κάνει.
Εγώ αν ήμουν Μάρκεζ θα ήθελα να το πα΄ρει ο Ρόσσι για να τσακίσει το ΛορέντΖο που θα είναι αντίπαλος για κάνα δύο χρόνια ακόμα
Η ιστορία του Ρόσσι δεν στέκει γιατί μπορεί ο μικρός να κράταγε απλά λάστιχο για το τέλος
Μπορεί ακόμα όλα αυτά να είναι μέρος του σόου και από πίσω να γελάνε ή απλά να είναι μαλακίες.
Κανένας οδηγός δεν είναι αρκετά τρελός να κάθεται κοντά σε άλλους όταν μπορεί να φύγει.
-άποψη μου-
ανανήψαντας
Συμφωνώ με τον από πάνω, εκτός από το τελευταίο.
Μπορεί να μείνει πίσω του, αν βλέπει ότι με ελάχιστη προσπάθεια το καταφέρνει, ώστε να επιτεθεί πιο εύκολα στο τέλος και να πάρει (ενδεχομένως) την νίκη, χωρίς ο άλλος να μπορέσει να κάνει κάτι. Λέγεται τακτική και χρησιμοποιείται συχνά.
Στην τελική, στα @@ μας τι κάνει ή θα κάνει ο κάθε ένας με την καριέρα του.
Όσο τρέχει, μια χαρά, τον υποστηρίζουμε ή όχι. Αν θέλει να σταματήσει, στο καλό.
Έχει και άλλους ο μπαχτσές.
Διάβασα πως μετά τα τελευταία ιστορικά γεγονότα, σταματάει η εμπορική συνεργασία μεταξύ MM και VR46.
Αυτό είναι λογικό και τόσο καιρό για μένα ήταν παράλογο που συνέβαινε.
Όλος ο εγωισμός των αναβατών, σταματούσε σε ένα συμβόλαιο για μια χούφτα δολάρια.
https://www.facebook.com/devino.clas...5763219721761/
ολοι κανουν δοκιμαστικη εκκινηση και ο μιλλερ προβαρει λαμπαδα!χαχα
παραλληλα, ο ροσσι τσιγκλαει τον λορενθο.
δεν ξερω ποιος απο τους δυο νιωθει μεγαλυτερη πιεση τελικα.
παντα εκανε ψυχολογικο πολεμο ο γιατρος, αλλα συνηθως ειχε υποστηρικτικο χαρακτηρα.
αυτη την φορα το τραβαει τοσο, που φαινεται να εξαρταται απο αυτον...
εντιτ, ο μιλλερ σηκωνει την σουζα, οχι ο βινιαλες
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Παντως να πω οτι περιμενα τον Dr στην τριαδα, ψεμματα θα πω.
Προμηνυεται μεγαλος αγωνας αυριο...![]()