μονο μη βαλτε τη βαντα να τραβηξει κληρο...
στη πιτα την ωρα του δωρου που ειχα βαλει στο ματι, πηγε και μου τραβηξε το αμεσως επομενο νουμερο απ'το δικο μου...![]()
Aγαπητα μελη του φορουμ,μιας και σε λιγο κλεινει η πρωτη κληρωση,σας ευχαριστω για την θερμη ανταποκριση και το ενδιαφερον για την κληρωση καθως και για οτιδηποτε σχετικο με εμενα και το καταστημα μου προεκυψε μεσα απο αυτην την διαδικασια.
Οσοι απο εσας με γνωρισατε κι απο κοντα,ελπιζω να μην το μετανιωσατε.Για την ωρα το μονο που εχω να πω ειναι πως κερδισμενος δεν θα ειναι μονο ο νικητης της κληρωσης η οσοι κερδισουν σε οτι ακολουθησει αλλα απο τωρα νομιζω πως εχουμε κερδισει ολοι μας και μονο με την εκταση που δοθηκε στο θεμα των εργαλειων και ειχε συνεπεια να ανοιχτει νεος διαυλος συζητησης μεσα απο τις εξαιρετικα ευστοχες και αποτελεσματικες κινησεις των διαχειριστων του φορουμ.
Καλη επιτυχια σε ολους και παλι σας ευχαριστω πολυ.
Φιλικα πλεον,
Ηλιας Βραττης
Facom ,εγγύηση εφ'ορου ζωής.Κατάλογοι και Προσφορές εδώ https://www.dropbox.com/sh/g1wf7al42...gyJky6Upa?dl=0
Αφού ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον Ηλία για την προσφορά του αλλά και το Δημήτρη για το "τρέξιμο" που έριξε για την κλήρωση, να δώσουμε συγχαρητήρια στον...
tai
Καλά μαστορέματα Χρήστο!!!
Σε καλή μερια κυριε TAI![]()
ευχαριστώ απο καρδιάς. Ωραία πρωτομηνια με βρήκε. Να μαστε όλοι καλα και καλες δουλειές στον δωριτη.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ωραιος Χριστο!
Αντε βρε, με την τυχη που εχεις σε βλεπω για το Τζακποτ της Πεμπτης....
![]()
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Συγχαρητήρια στον νικητή και ενα μπράβο στον κύριο Βραττη για την χειρονομία του!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Eυγε στον Χρηστο και ενα μπράβο στον κύριο Βραττη για την χειρονομία του!
Χρηστο αν δεν την θες....στην αγοραζω εγω!!!
![]()
Tai
Και πάλι μπράβο για την κίνηση στον κύριο Βράττη.
Φίου φίου φι φι φίου
συγχαρτήρια πρώτα απ'όλα στον Βράττη για την κίνηση (δε δώρισε δα και ένα γαλλικό,κασσετίνα ολόκλρη έδωσε) κι έπειτα στο νικητή!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου