Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 183

Θέμα: Αρχάριος-Επιλογή μηχανής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Η αλήθεια είναι πως έχει βάρος μου αρμόζει σε 600άρι μηχανάκι τουλ.

Είναι όμως όμορφο, φρέσκο, σουζούκι και φθηνό.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Και γυμνό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Και γυμνό
    αυτό θέλουν όλοι....

α, για μηχανάκια λες?

σόρρυ

πουτσ@@@@@@@@@

Μέλος
    χαχαχα ωραία όσο περνάει ο καιρός κ το ψάχνω μου αρέσουν κ άλλα κ μπερδεύομαι πιο πολύ ευχαριστώ!

Το 200/390 ψηλά ακριβώς δεν τα λες, δοκίμασε τα σε μια αντιπροσωπεία/ Έκθεση

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Enduro δεν είναι, αλλά 2-3 πόντους ψηλότερα από το CBR σίγουρα.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Να επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εγώ κοιτάω εδώ και κάποιο καιρό το Yamaha mt03 2010 μοντέλο 600cc σε αρκετά καλή τιμή θεωρώ και με αρκετά καλές κριτικές από ότι έψαξα και είδα! Εσείς τι λέτε?

Παλαιό μέλος
    Xarisza
    Να επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εγώ κοιτάω εδώ και κάποιο καιρό το Yamaha mt03 2010 μοντέλο 600cc σε αρκετά καλή τιμή θεωρώ και με αρκετά καλές κριτικές από ότι έψαξα και είδα! Εσείς τι λέτε?

Πολύ καλό, κινητήρας του 660, οικονομικός και φθηνά εως ανύπαρκτα σερβις (μόνο κάθε 20.000 χλμ ελεγχος ιντζεκσιον -Λάδια φίλτρα, με λίγες γνώσεις τα κάνεις μόνος σου). στην εποχή της κρίσης, ενα μεγάλο παπάκι από συντήρηση,
    αν δεν σε πειράζει ο μονοκύλινδρος, χτύπα το.
    δες και SUZUKI gladius (κινητηρας V-strom).
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC01339.jpg 
Προβολές:	53 
Μέγεθος:	100,8 KB 
ID:	347481

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xarisza Προβολή μηνύματος
    Το ζαχαρωνα κι εγω για πρωτο, αλλα μου ειχε φανει λιγο στριμωγμενο (ειμαι 1,90). Κατα τ'αλλα μια χαρα ειναι, ολα τα θετικα του μοτερ του ΧΤ και ειναι και πολυ ομορφο κατα τη γνωμη μου.

Νέο μέλος
    Από ανταλλακτικά ξέρετε καθόλου τι παίζει? Γιατί σαν νέος οδηγός και πρώτο μηχανάκι σίγουρα θα χρειαστώ πλαστικά αργά ή γρήγορα και διάφορα παρελκόμενα!!!Όσο για το gladius πολύ όμορφο όντως αλλά το ψιλό φοβάμαι διότι όπως προανέφερα είμαι νέος οδηγός με μηδενική εμπειρία σε μηχανές.....

Παλαιό μέλος
    Κατ αρχήν το μοτερ του Χτ 660 απο ανταλλακτικά και στο περίπτερο, λογικά η YAMAHA θα εχει απόθεμα και στα υπόλοιπα, τιμές ανταλλακτικών τσιμπημένες δυστυχώς, αλλα αυτά πάνω κάτω παίζει για όλες της εταιρίες,
    αμα τα καταφέρνεις στο ΜΤ, και στο gladius δεν θα έχεις πρόβλημα,
    Επιλογή βέβαια δική σου, γνωμη μου αν μπορείς απο φίλο η σε καμιά έκθεση να δεις τα μηχανάκια από κοντά, και όποιο σου κάτσει!
    Υ.Γ Οταν λες μηδενική εμπειρία τι εννοείς? μήπως να το σκεφτείς για κάτι μικρότερο?

Παλαιό μέλος
    Από ανταλλακτικά ξέρετε καθόλου τι παίζει? Γιατί σαν νέος οδηγός και πρώτο μηχανάκι σίγουρα θα χρειαστώ πλαστικά αργά ή γρήγορα και διάφορα παρελκόμενα!!!Όσο για το gladius πολύ όμορφο όντως αλλά το ψιλό φοβάμαι διότι όπως προανέφερα είμαι νέος οδηγός με μηδενική εμπειρία σε μηχανές.....
    Επειδη εισαι νεος οδηγος δε σημαινει πως ντε και καλα θα το διαλυσεις το εργαλειο... Οπως και να'χει και τα δυο γυμνα ειναι, οποτε δεν εχεις και πολλα να φοβηθεις. Αν θες βαζεις και μανιταρια για τις πιθανες στατικες σουπες και εισαι πρωτος.

Παντως και το gladius δεν εχεις λογο να το φοβασαι αν σου αρεσει. Εχει λιγα αλογα παραπανω αλλα ειναι δικυλινδρο, οποτε ειναι γραμμικο, χωρις ιδιαιτερα ξεσπασματα. Οσο ανοιγεις, ανοιγει. Παντως αν δεν εχεις σχεδια για τπτ ταξιδια πιστευω πως το mt ειναι μια χαρα για πρωτο μηχανακι. Το βρισκεις και σε πολυ καλες τιμες απ'οσο θυμαμαι.

Νέο μέλος
    Μαλλον για το mt θα παω. Μανολης67 οταν λεω μηδενικη εννοώ οτι ποτε δεν ειχα δικη μου μηχανη μιας και ειμαι πιο πολυ του αυτοκινητου αλλα παντα μου αρεζαν και θελω να κανω μια αγορα που οταν αποκτησω την εμπειρια θα μπορω να παιξω και μαζι του χωρις το παραμικρο λαθος να στοιχίζει !!!

Παλαιό μέλος
    Παντως Χαρη αν εχεις τα λεφτα και το εχεις παρει αποφαση, να σου πω πως αυτη η περιοδος ειναι απο τις καλυτερες για αγορα μεταχειρισμενου. Εκτος απο το οτι ειναι χειμωνας ειναι και το ζητημα των τελων κυκλοφοριας, που εχει πρακτικη αλλα και ψυχολογικη επιδραση στον πωλητη. Δλδ καποιος που εχει βαλει αγγελια τη μηχανη του καιρο τωρα ειναι πολυ πιθανο να σου κανει πολυ καλη τιμη αυτην την περιοδο.

Σου το λεω και απο προσωπικη εμπειρια, καθως εψαχνα μηχανη τον τελευταιο μηνα και οι προσφορες που συναντησα ηταν απιστευτες. Τη μηχανη που εκλεισα μπορω να τη δωσω σε 5-6 μηνες μισο χιλιαρικο πανω.

Παλαιό μέλος
    Μαλλον για το mt θα παω. Μανολης67 οταν λεω μηδενικη εννοώ οτι ποτε δεν ειχα δικη μου μηχανη μιας και ειμαι πιο πολυ του αυτοκινητου αλλα παντα μου αρεζαν και θελω να κανω μια αγορα που οταν αποκτησω την εμπειρια θα μπορω να παιξω και μαζι του χωρις το παραμικρο λαθος να στοιχίζει !!!
    Αυτο δυστυχως κανεις μας δεν το ξερει.
    Μιας και εισαι του αυτοκινητου,μην παρεις την μηχανη για ξεκαρφωμα η κατι τετοιο.Αν παλι τη θελεις γιατι σου αρεσει,φροντησε παραλληλα να παρεις εξοπλισμο για εσενα.Απο εκει και περα σιγα και επιφυλακτικα μεχρι να ξεθαρεψεις.

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια στην επιλογή μηχανής 50cc
    από DUKEMNUKEMgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 07:26
  2. επιλογή μηχανής
    από airam9797 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 15:33
  3. επιλογή μηχανής
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 19:37
  4. επιλογη μηχανης?
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 15:19
  5. Βαγγέληη,τα φωώτα...σου(επιλογη μηχανης)
    από iagos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 10:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ