Η αλήθεια είναι πως έχει βάρος μου αρμόζει σε 600άρι μηχανάκι τουλ.
Είναι όμως όμορφο, φρέσκο, σουζούκι και φθηνό.
Η αλήθεια είναι πως έχει βάρος μου αρμόζει σε 600άρι μηχανάκι τουλ.
Είναι όμως όμορφο, φρέσκο, σουζούκι και φθηνό.
χαχαχα ωραία όσο περνάει ο καιρός κ το ψάχνω μου αρέσουν κ άλλα κ μπερδεύομαι πιο πολύευχαριστώ!
Το 200/390 ψηλά ακριβώς δεν τα λες, δοκίμασε τα σε μια αντιπροσωπεία/ Έκθεση
Enduro δεν είναι, αλλά 2-3 πόντους ψηλότερα από το CBR σίγουρα.
Life begins at 45°.
Να επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εγώ κοιτάω εδώ και κάποιο καιρό το Yamaha mt03 2010 μοντέλο 600cc σε αρκετά καλή τιμή θεωρώ και με αρκετά καλές κριτικές από ότι έψαξα και είδα! Εσείς τι λέτε?
Xarisza
Να επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εγώ κοιτάω εδώ και κάποιο καιρό το Yamaha mt03 2010 μοντέλο 600cc σε αρκετά καλή τιμή θεωρώ και με αρκετά καλές κριτικές από ότι έψαξα και είδα! Εσείς τι λέτε?
Πολύ καλό, κινητήρας του 660, οικονομικός και φθηνά εως ανύπαρκτα σερβις (μόνο κάθε 20.000 χλμ ελεγχος ιντζεκσιον -Λάδια φίλτρα, με λίγες γνώσεις τα κάνεις μόνος σου). στην εποχή της κρίσης, ενα μεγάλο παπάκι από συντήρηση,
αν δεν σε πειράζει ο μονοκύλινδρος, χτύπα το.
δες και SUZUKI gladius (κινητηρας V-strom).
![]()
Από ανταλλακτικά ξέρετε καθόλου τι παίζει? Γιατί σαν νέος οδηγός και πρώτο μηχανάκι σίγουρα θα χρειαστώ πλαστικά αργά ή γρήγορα και διάφορα παρελκόμενα!!!Όσο για το gladius πολύ όμορφο όντως αλλά το ψιλό φοβάμαι διότι όπως προανέφερα είμαι νέος οδηγός με μηδενική εμπειρία σε μηχανές.....
Κατ αρχήν το μοτερ του Χτ 660 απο ανταλλακτικά και στο περίπτερο, λογικά η YAMAHA θα εχει απόθεμα και στα υπόλοιπα, τιμές ανταλλακτικών τσιμπημένες δυστυχώς, αλλα αυτά πάνω κάτω παίζει για όλες της εταιρίες,
αμα τα καταφέρνεις στο ΜΤ, και στο gladius δεν θα έχεις πρόβλημα,
Επιλογή βέβαια δική σου, γνωμη μου αν μπορείς απο φίλο η σε καμιά έκθεση να δεις τα μηχανάκια από κοντά, και όποιο σου κάτσει!
Υ.Γ Οταν λες μηδενική εμπειρία τι εννοείς? μήπως να το σκεφτείς για κάτι μικρότερο?
Επειδη εισαι νεος οδηγος δε σημαινει πως ντε και καλα θα το διαλυσεις το εργαλειο... Οπως και να'χει και τα δυο γυμνα ειναι, οποτε δεν εχεις και πολλα να φοβηθεις. Αν θες βαζεις και μανιταρια για τις πιθανες στατικες σουπες και εισαι πρωτος.
Παντως και το gladius δεν εχεις λογο να το φοβασαι αν σου αρεσει. Εχει λιγα αλογα παραπανω αλλα ειναι δικυλινδρο, οποτε ειναι γραμμικο, χωρις ιδιαιτερα ξεσπασματα. Οσο ανοιγεις, ανοιγει. Παντως αν δεν εχεις σχεδια για τπτ ταξιδια πιστευω πως το mt ειναι μια χαρα για πρωτο μηχανακι. Το βρισκεις και σε πολυ καλες τιμες απ'οσο θυμαμαι.
Μαλλον για το mt θα παω. Μανολης67 οταν λεω μηδενικη εννοώ οτι ποτε δεν ειχα δικη μου μηχανη μιας και ειμαι πιο πολυ του αυτοκινητουαλλα παντα μου αρεζαν και θελω να κανω μια αγορα που οταν αποκτησω την εμπειρια θα μπορω να παιξω και μαζι του χωρις το παραμικρο λαθος να στοιχίζει !!!
Παντως Χαρη αν εχεις τα λεφτα και το εχεις παρει αποφαση, να σου πω πως αυτη η περιοδος ειναι απο τις καλυτερες για αγορα μεταχειρισμενου. Εκτος απο το οτι ειναι χειμωνας ειναι και το ζητημα των τελων κυκλοφοριας, που εχει πρακτικη αλλα και ψυχολογικη επιδραση στον πωλητη. Δλδ καποιος που εχει βαλει αγγελια τη μηχανη του καιρο τωρα ειναι πολυ πιθανο να σου κανει πολυ καλη τιμη αυτην την περιοδο.
Σου το λεω και απο προσωπικη εμπειρια, καθως εψαχνα μηχανη τον τελευταιο μηνα και οι προσφορες που συναντησα ηταν απιστευτες. Τη μηχανη που εκλεισα μπορω να τη δωσω σε 5-6 μηνες μισο χιλιαρικο πανω.