5 εκατομμυρια αλλαγες και ξεχασαν τις 2 επιπλεον ροδες οι μαλακες...![]()
5 εκατομμυρια αλλαγες και ξεχασαν τις 2 επιπλεον ροδες οι μαλακες...![]()
Το μηχανάκι το είχα δανειστεί πριν κάποια χρόνια για μια μέρα. Το απόγευμα τις ίδιας μέρας, χειμώνα καιρό, μια καθημερινή σαν όλες τις άλλες και μετά από τη μιζέρια της δουλειάς, λέω με βαριά καρδιά, άντε ας πάω μια μέχρι Σείριο και πίσω να δω τι κάνει...
...έφτασα Πελασγία και γύρισα πίσω μόνο και μόνο γιατί δεν ήξερα αν θα με έβγαζαν τα χρήματα που είχα μαζί μου για βενζίνες.
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η μοτοσικλέτα!!!
Σπυρο γραψε κανα 2 αραδες για το μοτορι σου,τα συν,τα μειονεκτηματα, να ξερουμε και εμεις οι στεριανοι τη λεει.
εχει κανει κοιλια το θρεντ και πρεπει να το "σηκωσουμε" λιγακι![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Νταξ... το έχουμε τερματίσει... γίνονται ολόκληρες συζητήσεις και γράφουμε σεντόνια προσπαθώντας να επαινέσουμε τις "αρετές" των mega κλαν - off θερμοσιφώνων και κράζουμε το FJR 1300 το οποίο έχει κιλά και εκτόπισμα για πολύ συγκεκριμένους λόγους, εκπληρώνοντας στο ακέραιο και ακόμα περισσότερο τα καθήκοντα του.
Μακράν το πιο understatement μηχανάκι της πιάτσας. Οδηγείστε ένα με την πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί και μετά καλές κωλοτούμπες.![]()
Το ο,τι κάνει σιδηρόκωλες ο Σπύρος,μάλλον παίζει ρόλο και το μηχανάκι.Επίσης στην ίδια κατηγορία το οποιο γουστάρω να παρατηρώ είναι και το gtr kawasaki.Ακλόνητα στον δρόμο.Αν θα ήθελα να κάνω μεγάλη διαδρομή,κάτι τέτοιο θα διάλεγα για να πίνω και τον φραπέ μου ξεκούραστα.
Φίου φίου φι φι φίου
Και κατι για την ιστορια..
Εγω με hornet 600 '04.
Φιλος με fjr διπλος.
Ρολαριστα εγω με 2α μεσα γεματες στροφες πηγαιναμε μαζι μεχρι τα 180 μετα ειπα καληνυχτα.
Μη βιαστειτε να με κρινετε εγινε στην εγνατια..![]()
Το ωραιο ηταν οταν πουλησα το hornet γυρισαμε με το fjr μια ωρα δρομος με πολυ βροχη, δε βραχηκα. Κυριως λογω ζελατινας που την ειχαμε σηκωσει καραβοπανο.
Ειναι απολαυση ειδικα σε ταξιδι.
το βελγιο που δεν εχει κινηση? στις βρυξελες ?![]()
Δεν ξερω..... πολλοι παντως βαζανε risers για να το φερουν πιο ψηλα
πουτσ@@@@@@@@@