Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και γιατί δεν χρησιμοποιείς κάτι σταν Stratocumulus ή κάτι παρόμοιο ..???![]()
εσυ τελικα, μαλλον σε καβα τρακαρες, οχι σε μπουκαλι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και γιατί δεν χρησιμοποιείς κάτι σταν Stratocumulus ή κάτι παρόμοιο ..???![]()
εσυ τελικα, μαλλον σε καβα τρακαρες, οχι σε μπουκαλι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α, το 'μαθες κι εσύ;Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εσυ τελικα, μαλλον σε καβα τρακαρες, οχι σε μπουκαλι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το ονομα μου, νομιζω με κανει διασημο...
ο σουγιας ειναι στη γειτονια.
ps και καποιος νομιζω το ειχε σχολιασει αλλα δε βρισκω πια το μυνημα, ειχε και screenshot, lol
ps 2 Καλη Χρονια παιδια σε ολους.
Το δικο μου το εχει βγαλει ενας φιλος
απο το Δημητρης το ονομα μου
και το σκυλος απο διαφορα σκηνικα και δουλειας!!
Και ετσι με λενε ολοι
και δεν γαμιεται λεω βαριομουνα να σκεφτω κιολας
και αυτα!!
![]()
Το δικό μου δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις:rotflmao:
Το 69 πάντως πάει στο χρόνο γέννησης![]()
Και νομιζα οτι ημουν ο μονος που θυμηθικε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
α, το 'μαθες κι εσύ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Και νομιζα οτι ημουν ο μονος που θυμηθικε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσένα σε θυμήθηκα πρώτον, παραπονιαράκο ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
τελικα οντως δε βγηκε αλωβητος ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
και για να μη χαλάω μόνο, να πω και για μένα
NLS
το NLS το έχω σαν κομπιουτεροψευδώνυμο από το 80-κάτι... στα ουφάδικα (αλλά και τα πρώτα computer games αργότερα) έβαζες τρεις χαρακτήρες... ε αυτοί είναι
αργότερα ("παλιός πια") έμεινε παντού (βλέπε amigες -αχ εποχή-, modem/BBS, internet, user names σε συστήματα), ενώ υπάρχουν και άνθρωποι που με λένε έτσι και face2face
πολλές φορές "καταντά" NULUSIOS όταν το NLS ΤΟΛΜΑΕΙ να είναι πιασμένο από άλλον (και δεν αναγνωρίζουν την 20+ χρόνια χατοχή του που έπρεπε να είναι παγκόσμια γνωστή πια :hypnotize )
το τι σημαίνει NLS ΔΕΝ το λέω, συνήθως δεν το πετυχαίνουν (αλλά και να το πετύχει κάποιος δεν το επιβεβαιώνω)
έχω ακούσει όμως ενδιαφέρουσες απόψεις... πχ. Non Linear Space, Nick Loves Sex κ.α.
no long sex (only serf)![]()
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
μην μιλατε για νεφη και μετεωρολογια γιατι πλησιαζει κ εξεταστικη![]()
![]()
![]()
![]()
ε????
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Ωραίο![]()
![]()
Εμένα είναι το επίθετό μου . Αν με φωνάξει κανεις με το μικρό μου , δεν παίζει να γυρίσω .
Λιούλιο με φωνάζουν από τότε που με θυμάμαι . Όσοι δεν με ξέρουν καλά ,νοίζουν ότι είναι νικ.
...Επόμενο πόστ το 2014
![]()