Δηλαδή θα δει ότι έγινε... έναν δήθεν διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό για την θέση που είναι καπαρωμένη από κάποιο δικό μας παιδί.
E, αφού τα ξέρεις τόσο καλά, και τα έζησες και από πρώτο χέρι, πες μας αναλυτικά γιατί έτρεχαν σαν παλαβοί...
Και όχι καμμιά ιστορία από κλητήρα που του ζήτησαν silver needle tea και ήρθε χεσμένος στο φαρμακείο να τους πάρει σύριγγες.
Για πάμε...με τρώει η περιέργεια πραγματικά.
Σακίδια και καθρεφτάκια μοίραζαν ρε...οχού...
![]()
Εδώ θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω....
Στο λάκο με τα σκατά είναι βασικό το η μύτη και στόμα να είναι έξω
Οι πρώην βολεμένοι λοιπόν έχουν τον τρόπο τους να γλητώσουν την ....πατητή ακόμα και σήμερα.
υγ
Αυτό το θρετ έχει αρχίσει και μ ενοχλεί.
Όλο τα ίδια και τα ίδια λέμε επί χρόνια και δεν αλλάζει ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Απορώ γιατί τα λέμε...
Λες και θα μας ρωτήσουν...
ανανήψαντας
Α δεν ξέρω....
Πραγματικά δεν ξέρω....
Εγώ ζω με καθρεφτάκια
ΑΥτό που είδα πάντως είναι ότι έσκασε στον τύπο λίγο καιρό μετά η ιστορία με τα
μισθολόγια των υψηλόβαθμων στελεχών τα οποία ήταν λέει πολύ από πάνω από τα νόμιμα όρια...
Ήταν μάλιστα και 1η σελίδα.
Τυχαίο θα ήταν !
και για να κάνουμε λιανά και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας οι ΙΧ τράπεζες απέτυχαν και αν υπήρχε πραγματική ελεύθερη οικονομία όπως αποζητάτε τώρα θα είχαν κλείσει.
Την στιγμή αυτή που κουβεντιάζουμε έχουν πέσει ένα κάρο λεφτά για να σωθούν και τι προσφέρουν ακριβώς?
ΤΙΠΟΤΑ
Για την ακρίβεια εδώ και κάτι χρόνια δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ.
Όλη δε η ειδική σας γνώση δεν απαντά στο πιο απλό...
Γιατί να σας πληρώνω?
υγ
όλη η πιάτσα ήξερε ότι η γιούρομπανκ ήταν εύκολη στα δάνεια...
ενώ η άλφα και η εθνική όχι.
Μόνο εσείς δεν το ξέρετε.
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 12/12/2015 στις 10:50.
ανανήψαντας
Βασικά οι περισσότερες των υπολοίπων είχαν και αναχρονιστικά προγράμματα και δυσχέρεια στη διαδικασία.
Αυτό όμως που είναι εξόφθαλμο και καταργούσε κάθε έννοια ανταγωνισμού μεταξύ τους είναι η υποχρεωτική ανάθεση των συναλλαγών των Δημοσίων οργανισμών σε 1-2 από αυτές, η 1 πουλημένη από καιρό στους Γάλλους, παρά των επίφαση των ιδιωτικών κριτηρίων και της ελεύθερης αγοράς με τα οποία λειτουργούν.
Ακόμη και για αλλάξει τράπεζα μισθοδοσίας ο εργαζόμενος απ αυτή που ανατέθηκε απ την υπηρεσία του, έπρεπε να ταλαιπωρηθεί 2-3 μήνες.
ΑΝ ήμουν φιλελεύθερος θα σου απαντούσα και τι με νοιάζει...
Επειδή όμως δεν είμαι και δεν πιστεύω σ αυτές τις βίαιες μορφές "αλλαγών" θα σου πω ότι τα έκαναν
σαλάτα κι αυτοί όπως όλοι άλλοι.
Δεν είναι άμοιροι ευθυνών και ας τα ρίχνουν όλα στο κράτος.
Στο κάτω κάτω δικά τους στελέχη στελέχωναν το κράτος από πάντα.
Όταν ακούω λοιπόν για διακοποδάνεια τα οποία πληρώθηκαν κατά 96%
κάπως μου ρχεται.
Η ουσία όμως παραμένει.
Δεν έχω πειστεί ότι η διάσωση των "ελληνικών" τραπεζών θα ωφελήσει την Ελληνική οικονομία.
Δεν έχω πειστεί ότι οι ίδιοι άνθρωποι άλλαξαν μυαλά και δεν θα κάνουν τα ίδια πράγματα.
Λυπάμαι που το λέω... πραγματικά.
Δεν αισιοδοξώ καθόλου
υγ
μπαι δε γουέι όσοι έχετε πάρε δώσε προσέχτε γιατί τις τελευταίες μέρες
δεν είναι πια τόσο ελαστικοί
ανανήψαντας
Μπορεί να φανεί άσχετο αλλά σημασία δεν έχει μόνο το πώς βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη.. Σημασία έχει και το πώς μας βλέπουν οι άλλοι..
http://www.crashonline.gr/%CE%BA%CE%...9%CF%80%CE%B7/