NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Και τα δύο τα προσέχω στο ζέσταμα (και ξεζέσταμα το golf) το ίδιο.
Απλά το SH έχει δουλέψει συνεχόμενα στα 140 με κόφτη 155 πολλά χιλιόμετρα.
Και καίει λάδι σε πολλούς που το πατάνε.
Όσο δε το πατούσα δεν έκαιγε καθόλου και αυτό.
Το VW Golf όποιον και να ρωτήσεις θα σου πεί δουλεύει σχεδόν σαν δίχρονο όσον αφορά το λάδι. Ε, εμένα δεν καίει μέχρι και 10.000-15.000χλμ που τα αφήνω.
Και μιλάμε για πολύ πιο πολύπλοκο κινητήρα απο το ΜΤ.
Ασφαλές συμπέρασμα δε βγάζεις σίγουρα.
Δούλευε τον κινητήρα εκεί που δε ζορίζεται και έχει δύναμη χωρίς να του βάζεις πολύ φορτίο μέχρι να ανεβάσει θερμοκρασία >50-60 βαθμούς και μετά άνοιγε σιγά σιγά μέχρι να φτάσει στη κανονική του θερμοκρασία λειτουργίας.
Νομίζω το παράδειγμα με το ποδήλατο είναι πολύ κατανοητό.
Βάλε κρύος να ανέβεις ανηφόρα με μεγάλη ταχύτητα (πολύ φορτίο με λίγες στροφές στο πετάλι = "λίγη ροπή").
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οι ενδοιασμοί μου προέρχονται από τις συνθήκες στις οποίες κυκλοφορώ. Στην επιστροφή από τη δουλειά έχω ανηφόρες που χρειάζονται κάποια ισχύ, πριν ακόμα προλάβει να ζεσταθεί καλά ο κινητήρας (τα πρώτα 10 λεπτά), γι' αυτό και φροντίζω να τη ζεστάνω για 2-3 λεπτά. Με δεδομένο ότι κινούμαι σε δημόσιο δρόμο, θα είναι ενοχλητικό και επικίνδυνο να είμαι π.χ. με 3η ταχύτητα και 3.000 rpm, τη στιγμή που η μέση ροή των αυτοκινήτων είναι με +20 km/h. Αν όμως θεωρείτε ότι δεν είναι πρόβλημα να είμαι και με 3.600 rpm μπαίνει άνετα 4η και πας στο ρυθμό της κυκλοφορίας, με περιθώρια προσπέρασης, αν χρειαστεί.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Να σας δω στο σβήσιμο με αναμμένο βενδιλαδουέρ τι φτιάχνετε.
Εγώ το έχω στο σαλόνι πάντα σε θερμοκρασία δωματίου
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές