Χομ μπακ σεηφ. Δεν έλεγε και πολλά η τοποθεσία αλλά όταν η παρέα είναι καλή τότε στρώνει και το τοπίο. Άντε και στην επόμενη.
Πίσω και γω, όλα καλά, ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΒΟΛΤΑ και ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑΚαλά μας μπήκε και το 17...
Παναγιώτ![]()
Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι του χωριού πολυ φιλικοί.Ο προεδρος ψάχνει για μεταχείρω χλοοτάπητα για το μνημείο με το αερόπλανο.Ανοικτοί για τυχόν εκδηλώσεις μας είπε και να ξαναπάμε οποτε θέλουμε.Να βγάλουμε το καμπαναριό φωτογραφία μας είπε.ειχε και αυτός μηχανάκι παλιότερα αλλα είχε ένα ατύχημα και έμεινε με έναν πνευμονα και τα παράτησε.Ο παναγιώτης έτσι για το καλό μοίρασε με κλήρο και κάποια ενδεικτικά δωράκια.Ευχαριστούμε Παναγιώτη
εννοεί ο Kordix οτι κάπου εκεί ήρθε η παραγγελία στη ταβέρνα.
Φίου φίου φι φι φίου
Βιάζεται να περάσει να ερθει η ανάκαμψη
Πίσω και 'γω και χωρίς απρόοπτα.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την παρέα και για την καλή διάθεση. Περισσότερα για την
βολτα και ντιμπριφινκ απο εμένα αύριο, καθώς η μέση μου και τα ιγμορια βαρανε δικαση.
Μακάρι όλος μας ο χρόνος, σε τούτη τη ζωή, να 'ταν ένα ταξίδι με μοτοσυκλέτα
Υ.Γ.
Με τόσο κόσμο και τόσο αργή εξυπηρέτηση, θα έλεγα ... "Ευτυχισμένο το 2018"![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 06/01/2016 στις 21:16.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
όλα ήταν όμορφα αν και κάτσαμε λίγο εμείς....ήρθε και ο Αι Βασίλης μας έφερε και δωράκια......thanks φίλε..... όλα ήταν άψογα και η παρέα φοβέρα ευχάριστη....Και στις επόμενες με το καλό.....Πάνο παρατήρησες το βλέμμα του μόλις είπες για δημοτικός σύμβουλοςχαχα.....
Ηταν ούλα, πολύ ωραία...
https://www.youtube.com/watch?v=-wEBxpG8WSA![]()
ειστε κουφαλες ρε...
αλλα ωραιες κουφαλες!!
πιστευω στην επομενη να ειμαι ρεπο κ να ερθω!