Ωραιο το αλφα ....αλλα ρε παιδι μου .......αυτο το σχημα ειναι μια μιξη απο Α4 και 3αρα....
Ο σχεδιαστης γερμανος ειναι;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ερωτηση.
BMW E36 σειρα 316/318
97-98 μοντελα, γιατι ειναι τοσο λιωμα οι τιμες???
Με 2500-3500 χιλιαρικα χτυπας
αξιοπρεπεστατο εργαλειο.
Για πειτε οι γνωστες,εχουν τιποτα
"κρυφες"....χαρες ???
Μην μου πειτε για τα τελη...260-280 ειναι.
3500.....
Και πολλά ζητάνε.
2200 αγόρασε γνωστός μου 318 αστεράκι.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Πόσο να δώσεις αυτοκίνητο 20ετιας δηλαδή που πούλησε τον κωλο του και κυκλοφορούν ακόμη?
Έχει ο πατέρας το δικό του 318 μοντέλο 92 από τα πρώτα μετά τα στρογγυλοφαναρα. Είναι σκύλος μαύρος το μοτέρ, με 400Κ χιλιόμετρα από καινούργιο στα χέρια του, χωρίς προβλήματα.
Βαρύ, αναιμικο, τσιμπουσε λίγο λάδι από μηδέν χιλιόμετρα από την μάνα του, αλλά ποτέ δεν έκαψε περισσότερο μετά από 24 χρόνια χρήσης. Τα τελευταία 10 βέβαια κάνει σημαντικά λιγότερα χιλιόμετρα. Τα πολλά τα έκανε τα πρωτα χρόνια και δεν έκανε κιχ.
και ακριβα ειναι φιλε, 3.5κ? ελεος...
γιατι να κανεις κατι τετοιο στον εαυτο σου ομως? αυτα τα bmw καινε τον πατο τους και ξεχνανε να ξεκινησουν. με 3κ τσιμπας πχ corolla g6
νεο ρεκορ απο την αλφα ρομεο, κλαψτε λιγακι οι γερμανοφιλοι
https://www.youtube.com/watch?v=5gEdJmIVqLY
it was nothing, just the normal thing to do at the time
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
πολύ καλή η Άλφα! (όχι η μπύρααν και η Άλφα weiss είναι η αγαπημένη μου
)
επιτέλους επιστροφή στην κίνηση στον σωστό άξονα και σαν συνεπακόλουθο σωστή κατανομή βάρους. (το μυστικό επιτυχίας κάθε BMW , γι'αυτό ακόμη και 316 το αισθάνεσαι πιο σπορτίφ σε στριφτερά κομμάτια ακόμα κι από αμάξια με 2πλάσια άλογα)
οι τιμες-λιωμα φανερωνουν την πραγματικη αξια
αν υπαρχουν ελαχιστα αυτοκινητα που θεωρουνται αξιολογα μετα την εικοσαετια οι bmw γενικα δεν ειναι μεσα σε αυτα
καποιος μου ελεγε οτι πηρε 523 δεκαπενταετιας εναμιση χιλιαρικο![]()