Θα το βγαλει κανενας αυτο το Honda jog??
![]()
![]()
1) Privateer - (μονος)
2) Pan dvs - (μονος)
3) ΚτιΝοΣ (μόνος)
4) GiorgosLa –
5) Renos.xart - (Διπλός)
6) Vice - HONDA
7) Φίλος του Vice (2 άτομα)
8) Sahara - (μόνος)
9) Artemis -
10) Ionized -
11) Pew -
12) Noodles -
13) Δημήτρης -
14) Τaisteal - (2 άτομα)
15) Amyroukai (2 άτομα)
16) Gior-gos (μονος)
17) the big boy (μονος)
18) johndoe (μονος)
19) theofilos888 (2 ατομα)
20) Mike (pan-dvs) (μονος)
21) dxeavy (μονος)
22)
Αλητες,τι να πεις...
Ο καιρος για την περιοχη της Καλαμπακας ,με τα μεχρι τωρα δεδομενα,φαινεται αρκετα καλος.Ας ελπισουμε οτι θα ισχυσουνε οι προβλεψεις για την Κυριακη
http://freemeteo.gr/kairos/kalampaka...country=greece
http://www.accuweather.com/el/gr/kal...weather/186412
Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 01/03/2016 στις 18:38.
Καλησπερα!
Εμεις απο Βολο τι ωρα περιπου πρεπει να ειμαστε στη Λαρισα; Και που θα συναντηθουμε;;
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Βλέπω απο την μεριά μου οτι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για την συνάντηση αλλά μιας και δεν είναι 100% σίγουροι, δεν τους έχω δηλώσει. Καλό θα ήταν (αν δεν έχει ήδη γίνει έτσι) να αφήσουμε ένα περιθώριο για 3-5-10 άτομα που μπορεί να προκύψουν μέχρι εκείνη την ημέρα.
Το εχουμε λαβει και αυτο υποψιν μας.Μεχρι την Παρασκευη θα δουμε ποσοι θα ειναι οι σιγουροι και θα πραξουμε αναλογως.
Πρεπει να γνωριζουμε ολοι μας οτι οι συμμετοχες της τελευταις στιγμης θα δημιουρησουνε ενα ψιλοθεμα στα σημεια που χρειαζεται προγραμματισμος με βαση τα ατομα.Αλλα μακαρι να ερθουνε και θα την βρουμε την λυση.
Στο ποστ #167 διεγραψα τις μηχανες.Μιας και δεν θα γινουνε γκρουπ αυτο μας ειναι αδιαφορο.Μας ενδιαφερει ομως το μονος η το διπλος,οποτε ενημερωστε αμεσα οσοι δεν εχεται ενημερωσει.
Εγώ θα είμαι σχεδόν σίγουρος το Σάββατο.
Και στο τραπέζι θα είναι 2 ενήλικες και 4 παιδιά.
Δεν ξέρω σίγουρα ρε Πάνο.
Πήγα Σ/Κ στον Βόλο και γυρισαμε με δυο μπαταρισμενα χέρια και μια ιωση που έχει γονατίσει τα μικρά.
Έχω μπακ απ τον Βασίλη (privateer).
Για να του στείλω αυτό που εταξα αν δεν καταφέρω εγώ να έρθω
Και εγώ μέσα, ενημερώστε τα τεφτέρια σας --> dxeavy (μονος)
They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.