καταρχην μην ευχαριστειτε..δεν εκανα κατι.απλα ηθελα να κανω μια βολτα και μαζευτηκε σουπερ παρεακι σε μερικα κομματι που ειναι απιστευτα ,παροτι την μιση βολτα την εχω ξανακανει σε αλλη φαση.
οπως ειπα και παραπανω,θελαμε να κυκλωσουμε τον λαδωνα με τον αντωνη απο την πανω μερια κατι που δεν εγινε ποτε.μονο το φραγμα ειδαμε απο την λιμνη.περασαμε τους πιο ακυρους δρομους,πινακιδες μηδεν,το gps Μου εφαγε κατι σχιζες με 3 πρασινα βελακια και αφου την γλυτωσε το κινητο,παλι καλα.
ξεκινησαμε αν θυμαμαι καλα απτο λιμποβιτσι γυρω στις 4.30 και φτασαμε εξω απτι σπιτι μου 8.30 με μια μονο στα ση για 3-4 λεπτα και αλλες 4 στασεις του λεπτου που δεν κατεβαιναμε καν απτα μηχανακια,απλα για να δουμε που ειμαστε.
η προσωπικη μου φωτογραφος ελειπε οποτε εχω ελαχιστα πραγματα.
το σημειο οπου εγινε η ταπεροσουβλακομαχια
ανεβαινωντας λοιπον τα βουνα και τα λαγκαδια και ενω ξερουμε οτι πλεον παμε ψιλοκαλα,σταματαμε να δροσιστουμε 2 λεπτακια.απτην μια βλεπω αυτο που εχουμε ηδη περασει:
και γυρναω απτην αλλη και οταν ειδα το τι εχουμε ακομα λεω στον αντωνη που ηταν 5 μετρα πριν την στροφη στην βρυση:φιλε,αν αυτα που περασαμε νομιζεις οτι ειναι βουνα,αυτα που εχουμε μπροστα μας
ειναι τα διπλασια σε υψος!!!
![]()