Σελίδα 12 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 361

Θέμα: 21 ιντσες ,2 κυλινδροι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ο ενδοιασμος λεγεται μαλλον αξιοπιστια,αλλα δεν νομιζω να εχουν θεματα τα καινουργια..
    Να το παρει το κοριτσι
    Όχι θέματα σοβαρά (εκτός ότι είναι bmw) δεν έχουν.. Τα φτιάξανε μετά από τόσα χρόνια..

Το 800gs όπως το ξέραμε μάλλον θα είναι η τελευταία του χρονιά.
    Θα βγάλει, όπως και άλλοι, κάτι νέο για να χτυπήσει την αφρικα η οποία μάλλον θα βγάλει κι αυτή κάτι μικρότερο. Το καλό είναι ότι η κατηγορία μεσαίων ονοφ ζωντανεύει και σε 3 χρόνια θα υπάρχουν πολλές επιλογές και ανταγωνισμός.

..... Και το CB....

Που, παρεμπιπτόντως, ΌΛΟΙ θέλανε να το πάρουν ανταλλαγή....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος

Στα πλαστικα και στ αυτοκολλητα αναφέρεσαι;

Ωπ, δεν το είδα αυτό.

Ναι, τα πλαστικά και τα αυτοκόλλητα είναι άθλια για τόσα λεφτά. Τα πλαϊνά δε, σε περίπτωση πτώσης, έχουν βαμμένα ένα 500ρικο.
    Όμως, κι άλλες προχειροδουλειες.
    Τα μαρσπιε είναι Άθλια.
    Όλα τα μαρσπιε.
    Είναι τόσο άθλια που η ίδια η χοντα έχει βγάλει αξεσουάρ μαρσπιε.... Συνοδηγού...
    Η σέλα.. Την σηκώνω.. Τα πλαστικά που πιάνουν είναι κουβας. Η σέλα του συνοδηγού δε, για να βγει θέλει δεκαρακι και δύο βίδες ξεβιδωμα... Δεν βγενει με το κλειδί και όταν βγει, από κάτω δεν εχει πλατφόρμα για φόρτωμα... Έχει έξτρα αξεσουάρ...
    Αυτά τα είχε το καπονορντ το 2003 και όλα τα μηχανάκια που έχουν διαιρουμενες σελες.
    Το μηχανάκι γυαλιζε... Όχι όμως και οι ακτίνες του.. Αυτά τα μαύρα στίγματα που είδα, δεν ήταν βρώμα.
    Οι διακόπτες του δεν εφαρμόζουν τέλεια στην θέση τους. Σαν να είναι ένα φτηνό μηχανάκι.
    Και πάλι λέω ότι δεν είναι σοβαρά προβλήματα, όμως δείχνει μια προχειροτητα, ένα κοστ κατινγκ που λένε που δεν δικαιολογεί την τιμή και χονταδενσπαειδενχαλαει.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μετά από 12 σελίδες το μονο συμπέρασμα είναι ότι ..

δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να πάρεις ακριβή-καινούρια μηχανή.

Όχι με όλα αυτά που είναι στα σκαριά.

Βρες κάτι να σε "κρατήσει" για 1-2 χρόνια ακόμα. Κάτι φθηνό που να το γουστάρεις, ακόμα και αν ανήκει σε άλλη κατηγορία και να σου δώσει πίσω το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που θα διαθέσεις.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μετά από 12 σελίδες το μονο συμπέρασμα είναι ότι ..

δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να πάρεις ακριβή-καινούρια μηχανή.

Όχι με όλα αυτά που είναι στα σκαριά.

Βρες κάτι να σε "κρατήσει" για 1-2 χρόνια ακόμα. Κάτι φθηνό που να το γουστάρεις, ακόμα και αν ανήκει σε άλλη κατηγορία και να σου δώσει πίσω το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που θα διαθέσεις.
    ΚΤΜ λες κι εσύ;
    Όντως, σε δυο τρία χρόνια πολλά θα έχουν αλλάξει στην κατηγορία, προς το καλύτερο, ελπίζουμε όλοι.
    Είχα κάτι φθηνό για να περιμένω κατ αρχήν το αφρικα.
    Το φτηνό - παλιό όμως, όσο περνάει ο καιρός και τα χλμ. Αρχίζει και γίνεται ακριβό. Θέλει λεφτά, όχι για έξτρα, αλλά για να λειτουργεί. Φυσικά, δεν θα τα πάρεις ποτέ. Και πάντα θα ελπίζεις μην κάτσει κάτι σοβαρό που δεν αξίζει το κοστος να το φτιάξεις.
    Στα επόμενα τρία χρόνια, καλά να είμαστε πρώτα, σκοπεύω να κάνω 60-70000 χλμ. Και αν μπορώ και παραπάνω.
    Θα ήθελα να τα κάνω με 21ιντσες - 2κυλ.
    Θα ήθελα να τα κάνω με μια μηχανή που θα με απασχολεί ΜΟΝΟ η τακτική της συντήρηση και τπτ άλλο.
    Θα ήθελα να τα κάνω με μια μηχανή που να την βλέπω και να την γουστάρω.

Ας το πάρουμε αλλιώς λοιπόν.
    Πες μου τι προτείνεις για να περάσω αύτα τα 3 χρόνια και τα 60-70χιλ.χλμ. Μέχρι να βγουν τα σουπερντουπερ ουαου τσάμπα μηχανάκια... Και βάστα να μην είναι πάλι τίποτα τουρμπανοφορα γιουβαρλακια σαν το s10..

Το τενερε το σούπερ δεν θα το ξαναβρισεις. Το τενερε.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ΚΤΜ λες κι εσύ;
    Όντως, σε δυο τρία χρόνια πολλά θα έχουν αλλάξει στην κατηγορία, προς το καλύτερο, ελπίζουμε όλοι.
    Είχα κάτι φθηνό για να περιμένω κατ αρχήν το αφρικα.
    Το φτηνό - παλιό όμως, όσο περνάει ο καιρός και τα χλμ. Αρχίζει και γίνεται ακριβό. Θέλει λεφτά, όχι για έξτρα, αλλά για να λειτουργεί. Φυσικά, δεν θα τα πάρεις ποτέ. Και πάντα θα ελπίζεις μην κάτσει κάτι σοβαρό που δεν αξίζει το κοστος να το φτιάξεις.
    Στα επόμενα τρία χρόνια, καλά να είμαστε πρώτα, σκοπεύω να κάνω 60-70000 χλμ. Και αν μπορώ και παραπάνω.
    Θα ήθελα να τα κάνω με 21ιντσες - 2κυλ.
    Θα ήθελα να τα κάνω με μια μηχανή που θα με απασχολεί ΜΟΝΟ η τακτική της συντήρηση και τπτ άλλο.
    Θα ήθελα να τα κάνω με μια μηχανή που να την βλέπω και να την γουστάρω.

Ας το πάρουμε αλλιώς λοιπόν.
    Πες μου τι προτείνεις για να περάσω αύτα τα 3 χρόνια και τα 60-70χιλ.χλμ. Μέχρι να βγουν τα σουπερντουπερ ουαου τσάμπα μηχανάκια... Και βάστα να μην είναι πάλι τίποτα τουρμπανοφορα γιουβαρλακια σαν το s10..
    Υποτιμας τον 19ρι τροχο στο χωμα. Δες τι κανουν τα μουλτιστραντα εντουρο. Επισης εχε υποψιν οτι τακουνατος 21ρης τροχος υπολειπεται πολυ απο τακουνατο 19ρι στο δρομο και σε συμπεριφορα και σε ζωη ελαστικου. Μπορει δηλαδη να παρεις ον οφφ με 21 και να αλλαζεις λαστιχο καθε 2000χμ. Αν απο την αλλη εχεις στρητ λαστιχα, κριμα παει ο 21. Αν επιμενεις για 21 λογω γεωμετριας και χαντλινγκ αλλαζει το πραμα.

Κανε υπομονη για το χτζ700, λιγους μηνες μακρυα ειναι και θα ειναι το φτηνοτερο κι ελαφρυτερο 2κ με ικανη δυναμη για τα παντα. Και κρατας και το σιμπι.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    George, πήγα σε 3 εμπόρους και οι προσφορές ήταν ακριβώς ίδιες.. Κανείς επίσης δεν έδινε ούτε ένα δώρο. Πχ διπλό σταντ.. Το μηχανάκι πουλάει τρελα και θα βγάλουν τα μέγιστα. Πραγματικά, πρέπει να έχει κάνει εντυπωσιακές πωλήσεις.

Επίσης, ΔΕΝ πάω με 15000... Πάω με 5000
    15000 εννοω στο συνολο. Στην περίπτωσή σου ομως το θεμα ειναι ο διακανονισμος..

Καποτε ειχα το sh300 και ηθελα να το δωσω και να παρω το vfr800. Αυτο που ειχα στο μυαλο μου ηταν να μου παρουν το sh απ το μαγαζι που θα επερνα το vfr, να δωσω λεφτα για να φτασει μαζι με την αξια του sh τα 6000€ (που ηταν η μιση αξια του vfr) και τα άλλα 6000€ σε 24 ατοκες δοσεις. Πηγα σε πολλους εμπορους (κυριως επισημους)· δεν δεχοταν κανεις. Λεω, "δεν παιζει αυτο το σεναριο, ξεχνα το". Το sh το ειχα βαλει αγγελια· καποια στιγμη με παιρνει τηλ ο Υφαντης απο τη Λενορμαν (ανεπισημος· σ αυτον δεν ειχα παει). Μου λεει ελα απο δω να τα πουμε κτλ. Παω απο κει, του ειπα αυτο που ηθελα και μου λεει οκ. Και 5 χρονια δωρεαν τελη κυκλοφοριας (θα επερνε το sh αποσυρση ).

Θελω να πω οτι οποιος θελει να πουλησει μπορει να κανει πολλα. Δικαιολογιες του στυλ "αυτη ειναι η πολιτικη της εταιρειας κτλ κτλ" ειναι παπαρια μαντολες.
    Και ειδικα τωρα ειναι αρκετοι αυτοι που θελουν να πουλησουν. Αρκει να τους βρεις.. (στην περίπτωσή μου εμενα με βρηκανε ).

Τις όποιες προχειροδουλειες της νεας αφρικα προσωπικα δεν τις θεωρω αποτρεπτικες για την αγορα της. Εδω αλλοι σκανε περισσοτερα για κατεμ και μπεμβε και σε λιγο χαλαει το μισο μηχανακι και το φτιαχνουν απ την τσεπη τους . Στα μασπιε θα κολλησουμε τωρα;..

Και εν τελει, θεωρω κριμα να σκασεις τοσα λεφτα, να παρεις το μπεμβε και να συνεχισεις να (λοξο)κοιτας το αφρικα (γιατι ετσι θα γινει).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Υποτιμας τον 19ρι τροχο στο χωμα. Δες τι κανουν τα μουλτιστραντα εντουρο. Επισης εχε υποψιν οτι τακουνατος 21ρης τροχος υπολειπεται πολυ απο τακουνατο 19ρι στο δρομο και σε συμπεριφορα και σε ζωη ελαστικου. Μπορει δηλαδη να παρεις ον οφφ με 21 και να αλλαζεις λαστιχο καθε 2000χμ. Αν απο την αλλη εχεις στρητ λαστιχα, κριμα παει ο 21. Αν επιμενεις για 21 λογω γεωμετριας και χαντλινγκ αλλαζει το πραμα.

Κανε υπομονη για το χτζ700, λιγους μηνες μακρυα ειναι και θα ειναι το φτηνοτερο κι ελαφρυτερο 2κ με ικανη δυναμη για τα παντα. Και κρατας και το σιμπι.
    Ναι έχεις ένα δίκιο σε αυτό. Δεν υποτιμω τον 19ρη. Μια χαρά θα κάνει αυτό που θέλω να κάνω. Η αλήθεια είναι ότι η γεωμετρία του 21 και το χάντλινγκ, αίσθηση, άνεση, συνήθεια όπως θες πεστο με κάνει να νοιώθω πολύ άνετα στην μηχανή.

Το άλλο θέμα με τον 19ρη (υποκειμενικο φυσικα) είναι ότι δεν μ αρέσει κάποιο μηχανάκι οπτικά.
    Φυσικά, έχω δει φτιαγμένα s10 που είναι πολύ όμορφα καθώς και gs 1200 όμως έχουν ρίξει και πολλά λεφτά και η βάση παραμένει ένα βαρύ 1200αρι που είναι μια χαρά σε ταξίδι αλλά εγώ το θέλω και για κάθε μέρα, και για να κοπανιεται και γενικά να είναι για όλα.
    Οι 200ρες στην εθνική δεν μου λένε τίποτα, το απόλυτο κορνερινγκ επίσης, τα άλματα με 220+ κιλά μηχανάκι ούτε.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, τα χαρακτηριστικά του βεστρομ 650 θα μου ήταν μια χαρά.
    Τόσοι ίπποι, κυβικά, κλπ θεωρώ ότι είναι μια χαρά για να κάνεις τα πάντα άνετα. Και με 8000χιλ.
    Κρίμα που το βεστρομ δεν βλέπεται και εχει και περιορισμούς απ την σχεδίαση του.

Μπορεί να μου διαφεύγει κάποιο άλλο μηχανάκι. Πες κι εσύ..

Μάλλον, μέχρι τον Νοέμβριο θα κάνω υπομονή να δω την EICMA. Αλλά κι εκεί ότι εμφανιστεί, πριν το καλοκαίρι του 17 δεν θα βγει.. Θα δούμε..

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ναι έχεις ένα δίκιο σε αυτό. Δεν υποτιμω τον 19ρη. Μια χαρά θα κάνει αυτό που θέλω να κάνω. Η αλήθεια είναι ότι η γεωμετρία του 21 και το χάντλινγκ, αίσθηση, άνεση, συνήθεια όπως θες πεστο με κάνει να νοιώθω πολύ άνετα στην μηχανή.

Το άλλο θέμα με τον 19ρη (υποκειμενικο φυσικα) είναι ότι δεν μ αρέσει κάποιο μηχανάκι οπτικά.
    Φυσικά, έχω δει φτιαγμένα s10 που είναι πολύ όμορφα καθώς και gs 1200 όμως έχουν ρίξει και πολλά λεφτά και η βάση παραμένει ένα βαρύ 1200αρι που είναι μια χαρά σε ταξίδι αλλά εγώ το θέλω και για κάθε μέρα, και για να κοπανιεται και γενικά να είναι για όλα.
    Οι 200ρες στην εθνική δεν μου λένε τίποτα, το απόλυτο κορνερινγκ επίσης, τα άλματα με 220+ κιλά μηχανάκι ούτε.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, τα χαρακτηριστικά του βεστρομ 650 θα μου ήταν μια χαρά.
    Τόσοι ίπποι, κυβικά, κλπ θεωρώ ότι είναι μια χαρά για να κάνεις τα πάντα άνετα. Και με 8000χιλ.
    Κρίμα που το βεστρομ δεν βλέπεται και εχει και περιορισμούς απ την σχεδίαση του.

Μπορεί να μου διαφεύγει κάποιο άλλο μηχανάκι. Πες κι εσύ..

Μάλλον, μέχρι τον Νοέμβριο θα κάνω υπομονή να δω την EICMA. Αλλά κι εκεί ότι εμφανιστεί, πριν το καλοκαίρι του 17 δεν θα βγει.. Θα δούμε..
    Αλλο μηχανακι δεν υπαρχει απο αυτα που εχουν ηδη αναφερθει.
    Εγω προσωπικα αν ηθελα ενα μηχανακι θα επελεγα μεταξυ αφρικα dct και Σ10. Ισως και tiger 800 αλλα δεν το χω οδηγησει.
    Αν ηθελα δυο θα κρατουσα το σεμπε και θα επερνα το χτ700.
    Και σαφως αν υπαρχει η δυνατοτητα για δυο θα την επελεγα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    [QUOTE=gior-gos;2797333]...... Εδω αλλοι σκανε περισσοτερα για κατεμ και μπεμβε και σε λιγο χαλαει το μισο μηχανακι και το φτιαχνουν απ την τσεπη τους QUOTE]

Κι' εσύ βρούτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εσύ προκειμένου να μην πάρει Χόντα, θα του πρότεινες να δει και καμιά Ural γιατί ποτέ δεν ξέρεις, κάτι μπορεί να σου αρέσει, κλπ κλπ κλπ
    Θα πνιγεις μωρέ μλκ

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Το strom με τις ακτινωτες;
    http://www.advpulse.com/wp-content/u...t-DL650XTA.jpg

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αλλο μηχανακι δεν υπαρχει απο αυτα που εχουν ηδη αναφερθει.
    Εγω προσωπικα αν ηθελα ενα μηχανακι θα επελεγα μεταξυ αφρικα dct και Σ10. Ισως και tiger 800 αλλα δεν το χω οδηγησει.
    Αν ηθελα δυο θα κρατουσα το σεμπε και θα επερνα το χτ700.
    Και σαφως αν υπαρχει η δυνατοτητα για δυο θα την επελεγα.
    Έτσι. Πολύ θέλω να κρατήσω το CB.
    Με τα τωρινα δεδομένα, η αγορά αφρικα το αποκλείει.
    Η αγορά gs μου δίνει μια περίοδο 32 μηνών να δω αν μπορέσω τελικά να το κρατήσω.

ΜΑΚΆΡΙ να βγει ένα καλό, σχετικά φτηνό 700ρι xtz.
    Είναι το μηχανάκιπου,απ αυτά που περιμένουμε, θα είναι σχεδόν ιδανικό.
    Ξέρουμε σίγουρα αν θα κάνει ντεμπούτο στην EICMA?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Το strom με τις ακτινωτες;
    http://www.advpulse.com/wp-content/u...t-DL650XTA.jpg
    Παρακαλώ να κρατήσουμε σε ένα επίπεδο την κουβέντα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    και είσαι πρόθυμος να δώσεις 5-7-9 χιλιάρικα παραπάνω και να έχεις το αγχος του δανειου
    και των δοσεων για 3 χρόνια σε αντάλλαγμα για την καλύτερη αισθητική;

κ τι εννοείς "περιορισμούς απ'την σχεδίαση";

Σελίδα 12 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  2. supersport monoimeri tin kiriaki 21
    από monstermind στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 21:59
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 12:43
  4. Κυριακή 21/12 Πάμε ΣΚΙ???????
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5