Εγω και μπομπ μαστορας αγγαλιτσα στο φειζερ ειμαστε μεσα, αναλογα τις δουλειες οφκορς!
Εγω και μπομπ μαστορας αγγαλιτσα στο φειζερ ειμαστε μεσα, αναλογα τις δουλειες οφκορς!
Και απο δω στα υπερΒόρεια ενώ ψηφίζω μόνο εγώ λέμε να έρθουμε τρεις μηχανές ....
οκ, παιδια καταλαβαινω οτι οι ημερομηνιες πεφτουν μακρυα και ειναι δυσκολο να κανονισετε απο τωρα με δουλειες και υποχρεωσεις, αλλα για να γινει κατι σωστο πρεπει να γινει οργανωμενα...
δλδ πρεπει να προβλεφθουν και κομματια πιτας...και το μερος (ταβερνα-καφε) που θα μας φιλοξενησει να ξερει αριθμο ατομων...
οποτε οσο πιο γρηγορα ξερετε αν θα ερθετε και ποσοι θα ερθετε καλο ειναι να δηλωθει σχετικα εγκαιρως γιατι το να κανονιζεις για κατι Χ και στο τελος να βγαινει Ψ τελευταια στιγμη δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα και φανταζομαι το καταλαβαινετε και εσεις...
my 2 cents...
![]()
Θα έρθω ,όπως έκανα άλλωστε και πέρσι στην Καλαμπακα...
Με γνωστούς και αγνώστους ελπίζω να τα πούμε, όπου γίνει τελικά...![]()
Λεπτοκαρυά
1 shooter
2 DEVILS ANIMAL
3 bulmont
4 buckley
5 συμπέθερος
6 GIORGOSLA
7 irinia
8 saxon
9 mankam
10 Cpt_Slow
11 macedonas και 3 φίλοι
12 Privateer
13 wthanasis
14 takis1965
15 DAYMAN
16 Pew
17 Taisteal
18 kyo
19 Dennis-
20 BOB MASTORAS
21 sahara
22 noodles
Καβάλα
1 viper4
* θα το ανανεωνω εγώ.
Δήλωση σε εμένα με βρουμ η με πμ
* μην ξεχνάτε να ψηφιζετε απο πανω για την ημερομηνία
* όσο μπορείτε δηλωστε το συντομότερο δυνατόν για να μην βγούμε εκτός προγράμματος
Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 13/02/2017 στις 14:26.
Όπα - όπα .... μη μας ζορίζεις !!!!!
Είμαστε και λίγο ποιο χαλαρά εδώ
Πάντως πιστεύω οτι θα έπρεπε να κλείσει λιγο νωρίτερα η ψηφοφορία για το μέρος, μιας και βλέπω οτι οι περισσότεροι συγκλίνουμε προς το ιδιο μέρος και να αρχίσουμε να μαζεύουμε συμετοχές για να κανονίσουμε και την ταβέρνα και τα υπόλοιπα !!!
Εγώ λέω να μπει μια ψηφοφορία για να αποφασίσουμε αν θα βγει η προηγούμενη ψηφοφορία.
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
υπαρχει συμφωνια για Λεπτοκαρυα και ημερομηνια; Αν ναι κλειστο Μητσο- SHOOTER045 να τελειωνει το θεμα. Παιρνουμε και μια πιτα για το εθιμο και καλη μας συναντηση. Τρολλαρισμα και χαβαλες μαλλον θα ξενερωσουν πολλους. 30-50 ατομα και μηχανες αν μαζευτουμε ειναι πολυ καλα για την περιοδο αυτη. Πέρυσι στην Καλαμπακα οσοι το διοργανωσαν εκαναν πολυ καλη δουλεια. Περασαμε ομορφα,γνωριστηκαμε, φαγαμε καλα, χαθηκαμε-ρε πστ μου το εχει το moto.gr τελικα-γελασαμε και γυρισαμε με καλες αναμνησεις πισω στα σπιτι μας.
υγ. ας μεινουμε στην λιστα του Μητσου και στην ημερομηνια που μπορει η πλειοψηφια. Εχουμε και την προετοιμασια της Βαλκανικης σιδεροκωλης να ασχοληθουμε πλησιαζει οσονουπω.
υγ. Mods αν θελετε καθαριστε τα ασχετα.
Keep on grumping. ......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!