Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
α γειά σουτις δέστρες τις έχει το καράβι έτοιμες και μπρος και πίσω
![]()
Α, επίσης, το παρεάκι του γατούλη απλά εξαιρετικοί τύποι! Εξαιρετικοί!
Aφού τα'παμε ρε σεις κ τα συμφωνήσαμε.
Θα τον περάσουμε ολόκληρο ένα χέρι με αυτό το ζούπερντουπερουάουφωσφοριζέσπραϋ και θα τον βλέπουμε από χλμτρα.
Πολύ όμορφα ήταν.
Special thank's...
στον ggs για την ιδέα κ το "σκούπισμα"
στον mariner για την πλοήγηση
στο πατριωτάκι μου τον azar για τα μπετοβοτσαλοχωμάτινα κομμάτια κ για το ταβερνείο
σε όλη την παρέα για το αστείρευτο χιούμορ κ το κέφι για χλμτρα.
Στις επόμενες.
Φωτό δεν έβγαλα ούτε μία!!!![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Η βόλτα ήταν απίστευτη, η μέρα εξαιρετική, η παρέα ιδανική. Ίσως η καλύτερη μονοήμερη που έχω κάνει. Αν είχε και λιγότερα "διαδικαστικά" κομμάτια ΝΕΟ, θα ήταν ακόμα καλύτερη. Μπόλικα χιλιόμετρα (έκανα ~620 συνολικά σήμερα), πολύ στριφτερά κομμάτια, πέτρες, βράχια, λακούβες, χώματα, 10-11 ώρες πάνω στο μηχανάκι, 13 ώρες στον δρόμο και παρ'όλα αυτά περάσαμε ΜΟΝΟ καλά.
Έφυγα λίγο νωρίτερα από τους υπόλοιπους (μαζί με τον teos), οπότε γεύτηκα μόνο το μισό (ούτε καν) μενού της ταβέρνας, αλλά δεν έδινα δεκάρα ακόμα κι αν την έβγαζα με 2 πατάτες, αφού είχα χορτάσει οδήγηση. Τρέξιμο στην επιστροφή για να προλάβουμε να μπούμε στη ΝΕΟ πριν μας πιάσει το βράδυ (ξεκινήσαμε 17.15 από Φολόη), καθώς η φιμέ ζελατίνα του Shoei δε βοηθάει πάρα πολύ σε σκοτεινό, ορεινό στροφιλίκι. Τελικά ούτε σε αυτοκινητόδρομο βοηθάει, αφού το μεγαλύτερο μέρος έχει ακριβώς 0 φωτισμό και έβλεπα περίπου μέχρι 2,5 μέτρα μπροστά μου.Αλλά πήγαινα αργά, με απόλυτη ασφάλεια και όλα καλά.
19.10 βάζαμε βενζίνη στον ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. 19.40, καθώς ετοιμαζόμαστε να γυρίσουμε, βλέπουμε τον ggs να καταφτάνει.Σιγά-σιγά ήρθε και η υπόλοιπη παρέα και ξαναχαζογελούσαμε για λίγη ώρα. Τελικά πάλι φύγαμε νωρίτερα, γιατί κούραση. Και μόλις την κοπανήσαμε, φυσικά, είπαν να το γλεντήσουν με τσουρέκι-γκουρμέ.
20.40 ήμουν Κορυδαλλό, στο πατρικό μου. Δε θα άντεχα αν δεν το'πλενα. Πριν 45 λεπτά έφτασα σπίτι.![]()
![]()
![]()
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ!
ΥΓ. Πρέπει να έχουμε μπόλικα βίντεο. Δώστε στον λαό! teos, περιμένω. Πάω να φτιάξω και τα δικά μου.
ΥΓ2. 5.071 χλμ. το μηχανάκι. Με καταστρέψατε! Πάει το σέρβις!
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 06/03/2017 στις 16:12.
Life begins at 45°.
Throttle that mysterious friend of ours
Και κάτι ακόμα ευχάριστο...
Πολλά μηχανάκια σήμερα έξω για βόλτα!!!
Στο περίπτερο, στο σπαθοβουνι, στην εθνική!
Αντε, να φύγει η μιζέρια του χειμώνα!!
Ο προεδρας με το ατι του
Η ψυχή της βόλτας Γαύρος
Και τέλος στο Σπαθοβουνι πριν μαζευτεί κόσμος
Αύριο αν προλάβω θα ανεβάσω βίντεο.δυστυχώς η ιδέα της βάσης στο τιμόνι ήταν μια αποτυχία και μισή..λες και τραβάω την ώρα που βαράω κομπρεσερ..ευτυχώς το βίντεο πίσω πολύ καθαρό και σταθερό αν εξαιρέσεις τα φλας και τη πινακίδα μου(πρέπει να φτιάξω πατέντα και εκει)..αύριο όμως.. στην επόμενη καλύτερες
ΥΓ η ποιοτητα ειναι ετσι λογο resize γιατι αργουσε πολυ να τις ανεβασει και κολλαγε με αποτελεσμα να μη μπορω να τις ανεβασω..
Οποιος θελει τη φωτο στην κανονικη αναλυση της καμερας με λεει![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Εξαιρετική παρέα, φοβερή ημέρα, καταπληκτική βόλτα. Όλα ήταν τέλεια!
Και επειδή οι κακΙές γλώσσες λένε ότι η δίαιτα πήγε περίπατο χτες (που είναι ΨΕΜΑ γιατί πήγε βόλτα) και παρά την καταπίεση με το να μην δοκιμάσω σουβλάκι κοτόπουλου ενώ άκουγα τα μουγκρητά ηδονής του μπουκωμένου XL George (τεράστιο τρελοκομείο) από δίπλα και την μικρή παρασπονδία της μιάς γωνίτσας ψωμιού, η ζυγαριά σήμερα το πρωί ως αδέκαστος κριτής είχε την απάντηση: αυτό το απλά ΣΚ δεν έχασα γραμμάριο (αλλά ούτε και πήρα)![]()
εντάξει, δεν πειράζει, θυσίες για την τέχνη...
Ομορφα,
πρεπει να πετυχα καποιους στο δρομο,
ενα ΜΤ, ενα Ζ750 και ενα σκουτερ λευκο;