κανονιστε παλι, μαζι με τα ξερα, να καουν και τα χλωρα.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Πολυ θα ηθελα να ερθω σε βολτα, αλλα δεν εχω μοτοσυκλετα εχω σκουτερ.
Τον καιρο που γυριζα ειτε δεν υπηρχαν μοτο-φορα ειτε δεν τα γνωριζαΑπο αυτα που βλεπω διαβαζοντας σας, πρεπει να περνατε καλα.
Γραφτηκα στο φορουμ για την παρεα, για τα απιστευτα ταξιδιωτικα και για να βλεπω τις φωτογραφιες κανονικες και οχι σε thumbnails.
Θα παρω ομως μηχανη και θα με δειτε, αυτο ειναι απειληΕδω και χρονια δεν εχω παρεα για μοτοβολτα, βασικα με την γυναικα γυριζαμε αλλα εχοντας και εναν πιτσιρικα πια δεν θα ηταν ευκολο να βολταρουμε μαζι, ασε που θα ζηλευε και ο πιτσιρικας.
Αλλωστε τα φορα αυτο ειναι, ενα διαδυκτιακο καφενειο που γραφουν αγνωστοι, οι οποιοι καποια στιγμη γινονται γνωστοι και καποιοι θα γινουν φιλοι!![]()
Θα διαφωνήσω φίλτατε. Η ΕΟΜ μπορεί να έγινε όπως έγινε (που δεν είναι της παρούσης) αλλά "μαντρί" με την κακή έννοια δεν ήταν. Το ότι οι λέσχες στην Ελλάδα απλώς υπάρχουν για να καμαρώνει ο κάθε πρόεδρας με την παρτάρα του είναι γεγονός, όπως είναι γεγονός ότι ΔΕΝ συνασπίζονται υπό ΈΝΑΝ κεντρικό φορέα παρά μένουν μικρές και διασπαρμένες για να διατηρούνται καρέκλες, εντυπώσεις αγωνιστικού αλυτρωτισμού και πιθανολογώ σε αρκετές περιπτώσεις κρατικές επιδοτήσεις σε όσους διοργανώνουν αγώνες (δεν κρίνω αυτή τη στιγμή αν δικαίως ή αδίκως εισπράττουν). Το να θέλει ένας άνθρωπος να σπάσει την απραξία και να ενώσει για το καλό όλων μας τα σκορποχώρια δεν το βρίσκω κακό. Όταν πέρδεται η ADAC στην Γερμανία τρομάζουν οι πολιτικοί. Εδώ δεν δίνει σημασία κανείς στον κάθε γραφικό αστείο τύπο με το μηχανάκι και ο γραφικός αστείος τύπος δεν ενδιαφέρεται για κανέναν πλην του εαυτού του.
Μαντριά με την έννοια που λες έχουμε δει συχνότατα τόσο στο facebook το οποίο προσφέρει αβίαστα/αβασάνιστα/άκοπα την δυνατότητα δημιουργίας τέτοιου χώρου αλλά και σε φάσεις "παίρνω την παρέα μου και φεύγω για το μαγαζάκι ΜΟΥ που ΕΓΩ θα κατευθύνω και ΕΓΩ θα προεδρεύω και ΕΓΩ δεν θα κάνω τα λάθη των υπολοίπων και υπό την ΔΙΚΗ ΜΟΥ σημαία θα θριαμβεύσωμεν και με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ όραμα θα πορευθώμεν προς την ΔΙΚΗ ΜΟΥ δόξα κατά βάση γλυκά μου πρόβατα, πείτε μπε" και και και και. Ε και όλα αυτά τα χρόνια έχουν ανοίξει και κλείσει πολλά...
Χωρίς φυσικά να αλλάζουν τα πρόβατα ποτέ, εδώ είναι το αστείο, ότι με χαρά μαντρώνονται και αλλάζουν τον ένα "βοσκό" με άλλον, αρκεί να "ανήκουν" κάπου. Α, σαν τα κωμικά της πολιτικής σκηνής ένα πράγμα.
μια ερωτηση σχετικη με την κουβεντα...υπαρχει προγραμματισμος πχ μεσα στον απριλιο και μετα το πασχα λογικα για καποια ''μεγαλη εκδρομη''? τυπου πανελληνια συναντηση..
Έχουμε κάθε χρόνο την ετήσιά μας, αλλά σίγουρα δε θα γίνει μέσα στον Απρίλιο.
Life begins at 45°.