Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 208

Θέμα: Βόλτα ανοιχτή με αγνώστους...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Επιτρέπεται δηλαδή να τα πούμε όλα ? Εικονίτσες κάνει ???
    Βασικά εννοούσα, διακριτικά και ευγενικά πάντα, να μη συνεχίσετε τα άσχετα, γιατί βλέπω πού πηγαίνει. Αλλά του ggs είναι, σκασίλα μου.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    κανονιστε παλι, μαζι με τα ξερα, να καουν και τα χλωρα.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Πολυ θα ηθελα να ερθω σε βολτα, αλλα δεν εχω μοτοσυκλετα εχω σκουτερ.

Τον καιρο που γυριζα ειτε δεν υπηρχαν μοτο-φορα ειτε δεν τα γνωριζα Απο αυτα που βλεπω διαβαζοντας σας, πρεπει να περνατε καλα. Γραφτηκα στο φορουμ για την παρεα, για τα απιστευτα ταξιδιωτικα και για να βλεπω τις φωτογραφιες κανονικες και οχι σε thumbnails.

Θα παρω ομως μηχανη και θα με δειτε, αυτο ειναι απειλη Εδω και χρονια δεν εχω παρεα για μοτοβολτα, βασικα με την γυναικα γυριζαμε αλλα εχοντας και εναν πιτσιρικα πια δεν θα ηταν ευκολο να βολταρουμε μαζι, ασε που θα ζηλευε και ο πιτσιρικας.

Αλλωστε τα φορα αυτο ειναι, ενα διαδυκτιακο καφενειο που γραφουν αγνωστοι, οι οποιοι καποια στιγμη γινονται γνωστοι και καποιοι θα γινουν φιλοι!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Πολυ θα ηθελα να ερθω σε βολτα, αλλα δεν εχω μοτοσυκλετα εχω σκουτερ.

Τον καιρο που γυριζα ειτε δεν υπηρχαν μοτο-φορα ειτε δεν τα γνωριζα Απο αυτα που βλεπω διαβαζοντας σας, πρεπει να περνατε καλα. Γραφτηκα στο φορουμ για την παρεα, για τα απιστευτα ταξιδιωτικα και για να βλεπω τις φωτογραφιες κανονικες και οχι σε thumbnails.

Θα παρω ομως μηχανη και θα με δειτε, αυτο ειναι απειλη Εδω και χρονια δεν εχω παρεα για μοτοβολτα, βασικα με την γυναικα γυριζαμε αλλα εχοντας και εναν πιτσιρικα πια δεν θα ηταν ευκολο να βολταρουμε μαζι, ασε που θα ζηλευε και ο πιτσιρικας.

Αλλωστε τα φορα αυτο ειναι, ενα διαδυκτιακο καφενειο που γραφουν αγνωστοι, οι οποιοι καποια στιγμη γινονται γνωστοι και καποιοι θα γινουν φιλοι!
    Και αυτούς που έχουν σκούτερε τους κάνουν παρέα μην στεναχωριέσαι.
    Επίσης ο πιτσιρικάς από προσωπική εμπειρία βάρος δεν είναι πάντως."Κόφτης" μπορεί.
    Ισα ισα που θα πεταει και την σκουφια του για τετοιες συναντησεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexis_d Προβολή μηνύματος
    Και αυτούς που έχουν σκούτερε τους κάνουν παρέα μην στεναχωριέσαι.
    Επίσης ο πιτσιρικάς από προσωπική εμπειρία βάρος δεν είναι πάντως."Κόφτης" μπορεί.
    Ισα ισα που θα πεταει και την σκουφια του για τετοιες συναντησεις.
    Δεν διαφωνω, αλλα με 250αρι σκουτερ δεν παω εγω μεγαλη βολτα. Ζοριζεται να κρατησει 100 χαω σταθερα, που να πας εκτος πολεοδομικου ιστου. Δεν το θεωρω ασφαλες ουτε για εμενα ουτε για τους αλλους.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνω, αλλα με 250αρι σκουτερ δεν παω εγω μεγαλη βολτα. Ζοριζεται να κρατησει 100 χαω σταθερα, που να πας εκτος πολεοδομικου ιστου. Δεν το θεωρω ασφαλες ουτε για εμενα ουτε για τους αλλους.
    Μην αγχώνεσαι. Γλυφάδα και Βάρκιζα βόλτα είναι και αυτή για αρχή.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Οποίος θέλει μαντρωμα υπάρχει και η ΕΟΜ (αλήθεια υπάρχει; )
    Θα διαφωνήσω φίλτατε. Η ΕΟΜ μπορεί να έγινε όπως έγινε (που δεν είναι της παρούσης) αλλά "μαντρί" με την κακή έννοια δεν ήταν. Το ότι οι λέσχες στην Ελλάδα απλώς υπάρχουν για να καμαρώνει ο κάθε πρόεδρας με την παρτάρα του είναι γεγονός, όπως είναι γεγονός ότι ΔΕΝ συνασπίζονται υπό ΈΝΑΝ κεντρικό φορέα παρά μένουν μικρές και διασπαρμένες για να διατηρούνται καρέκλες, εντυπώσεις αγωνιστικού αλυτρωτισμού και πιθανολογώ σε αρκετές περιπτώσεις κρατικές επιδοτήσεις σε όσους διοργανώνουν αγώνες (δεν κρίνω αυτή τη στιγμή αν δικαίως ή αδίκως εισπράττουν). Το να θέλει ένας άνθρωπος να σπάσει την απραξία και να ενώσει για το καλό όλων μας τα σκορποχώρια δεν το βρίσκω κακό. Όταν πέρδεται η ADAC στην Γερμανία τρομάζουν οι πολιτικοί. Εδώ δεν δίνει σημασία κανείς στον κάθε γραφικό αστείο τύπο με το μηχανάκι και ο γραφικός αστείος τύπος δεν ενδιαφέρεται για κανέναν πλην του εαυτού του.

Μαντριά με την έννοια που λες έχουμε δει συχνότατα τόσο στο facebook το οποίο προσφέρει αβίαστα/αβασάνιστα/άκοπα την δυνατότητα δημιουργίας τέτοιου χώρου αλλά και σε φάσεις "παίρνω την παρέα μου και φεύγω για το μαγαζάκι ΜΟΥ που ΕΓΩ θα κατευθύνω και ΕΓΩ θα προεδρεύω και ΕΓΩ δεν θα κάνω τα λάθη των υπολοίπων και υπό την ΔΙΚΗ ΜΟΥ σημαία θα θριαμβεύσωμεν και με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ όραμα θα πορευθώμεν προς την ΔΙΚΗ ΜΟΥ δόξα κατά βάση γλυκά μου πρόβατα, πείτε μπε" και και και και. Ε και όλα αυτά τα χρόνια έχουν ανοίξει και κλείσει πολλά...

Χωρίς φυσικά να αλλάζουν τα πρόβατα ποτέ, εδώ είναι το αστείο, ότι με χαρά μαντρώνονται και αλλάζουν τον ένα "βοσκό" με άλλον, αρκεί να "ανήκουν" κάπου. Α, σαν τα κωμικά της πολιτικής σκηνής ένα πράγμα.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος
    κανονιστε παλι, μαζι με τα ξερα, να καουν και τα χλωρα.
    τον εαυτό σου τον βάζεις στα χλωρά ;
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Θα διαφωνήσω φίλτατε. Η ΕΟΜ μπορεί να έγινε όπως έγινε (που δεν είναι της παρούσης) αλλά "μαντρί" με την κακή έννοια δεν ήταν. Το ότι οι λέσχες στην Ελλάδα απλώς υπάρχουν για να καμαρώνει ο κάθε πρόεδρας με την παρτάρα του είναι γεγονός, όπως είναι γεγονός ότι ΔΕΝ συνασπίζονται υπό ΈΝΑΝ κεντρικό φορέα παρά μένουν μικρές και διασπαρμένες για να διατηρούνται καρέκλες, εντυπώσεις αγωνιστικού αλυτρωτισμού και πιθανολογώ σε αρκετές περιπτώσεις κρατικές επιδοτήσεις σε όσους διοργανώνουν αγώνες (δεν κρίνω αυτή τη στιγμή αν δικαίως ή αδίκως εισπράττουν). Το να θέλει ένας άνθρωπος να σπάσει την απραξία και να ενώσει για το καλό όλων μας τα σκορποχώρια δεν το βρίσκω κακό. Όταν πέρδεται η ADAC στην Γερμανία τρομάζουν οι πολιτικοί. Εδώ δεν δίνει σημασία κανείς στον κάθε γραφικό αστείο τύπο με το μηχανάκι και ο γραφικός αστείος τύπος δεν ενδιαφέρεται για κανέναν πλην του εαυτού του.

Μαντριά με την έννοια που λες έχουμε δει συχνότατα τόσο στο facebook το οποίο προσφέρει αβίαστα/αβασάνιστα/άκοπα την δυνατότητα δημιουργίας τέτοιου χώρου αλλά και σε φάσεις "παίρνω την παρέα μου και φεύγω για το μαγαζάκι ΜΟΥ που ΕΓΩ θα κατευθύνω και ΕΓΩ θα προεδρεύω και ΕΓΩ δεν θα κάνω τα λάθη των υπολοίπων και υπό την ΔΙΚΗ ΜΟΥ σημαία θα θριαμβεύσωμεν και με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ όραμα θα πορευθώμεν προς την ΔΙΚΗ ΜΟΥ δόξα κατά βάση γλυκά μου πρόβατα, πείτε μπε" και και και και. Ε και όλα αυτά τα χρόνια έχουν ανοίξει και κλείσει πολλά...

Χωρίς φυσικά να αλλάζουν τα πρόβατα ποτέ, εδώ είναι το αστείο, ότι με χαρά μαντρώνονται και αλλάζουν τον ένα "βοσκό" με άλλον, αρκεί να "ανήκουν" κάπου. Α, σαν τα κωμικά της πολιτικής σκηνής ένα πράγμα.
    Έχω απορία με πμ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Και χωρίς ορθογραφικά λάθη!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Όπως και να το δεις το ίδιο είναι. Με τέτοια (χαλιά) συμπεριφορά προς τον εαυτό μου, παίρνω φωτιά από μόνος μου.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος
    Όπως και να το δεις το ίδιο είναι. Με τέτοια (χαλιά) συμπεριφορά προς τον εαυτό μου, παίρνω φωτιά από μόνος μου.
    Καλά μυρισα καμμένο μόλις εκατσα κοντά σου

Παλαιό μέλος
    μια ερωτηση σχετικη με την κουβεντα...υπαρχει προγραμματισμος πχ μεσα στον απριλιο και μετα το πασχα λογικα για καποια ''μεγαλη εκδρομη''? τυπου πανελληνια συναντηση..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    μια ερωτηση σχετικη με την κουβεντα...υπαρχει προγραμματισμος πχ μεσα στον απριλιο και μετα το πασχα λογικα για καποια ''μεγαλη εκδρομη''? τυπου πανελληνια συναντηση..
    Κάθε χρονιά γίνεται μία ετήσια εκδρομή-συναντηση. Ανακοινώνεται νωρίς και δηλώνει ο καθένας συμμετοχή.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Έχουμε κάθε χρόνο την ετήσιά μας, αλλά σίγουρα δε θα γίνει μέσα στον Απρίλιο.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?
    από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 08:09
  2. κοντηνη βολτα αυριο με το σκουτερ κλαμπ.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 18:36
  3. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23
  4. Βόλτα στη Ναύπακτο με καιρό Θούπερ επιτέλους!!!
    από stako στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 22:53
  5. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF