Σελίδα 12 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 715

Θέμα: Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    τερενς μου πραγματικα χαιρομαι να σε διαβαζω, ελπιζω να κανεις αυτα που πρεπει για την υγεια σου, εστω και αν διαφωνω καθετα με καποιες απο τις αποψεις σου..ετσι ειναι η ζωη...επικινδυνο το μαστοδοντο για σενα μεσα στην πολη, σωτηριο για πολλους αλλους οπως βλεπω συνεχεια στα φαναρια και σε μενα μου λειπει πολυ..η διαφορες που εχει ο καθε ενας απο εμας στην αισθηση της μηχανης κανει την ιδεα του μοτοσυκλετισμου πιο ελκυστικη..

Επισης αγαπητε μου φιλε γιωργο θα ηταν καλο να εκτιμησεις οτι οταν καποιος μας λεει "παπι στην πολη" δεν κυριολεκτει...απλα επειδη εξαφανιζεται το βαρος γρηγορα με την κινηση μπορει σε πολυ ανεκτα επιπεδα να μανουβραρει και στην κινηση, αλλωστε το βλεπεις και εσυ συνεχεια στο δρομο..και σου ειπα καποια στιγμη να κανονισουμε να παμε βολτα με το μαμμουθ μεσα απο την αθηνα για να εχεις μια πιο αντικειμενικη αποψη, πιθανον αυτη η βολτα να σε βοηθησει να καταλαβεις γιατι τοσα πολλα μαμμουθ βρισκονται διπλα σου στο καθε φαναρι και μερικα απο αυτα κοστιζουν μια περιουσια για απλες βολτες στην κινηση..

Επαναλαμβανω χαιρομαι που ο τερενς μας ειναι ζωντανος οχι μονο στο σωμα αλλα και στην ψυχη...του ευχομαι να αποκτησει ενα γιαμαχα 135 για να εχει να μας γραφει..
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ

Επί αυτού κάνεις εκπτώσεις..??
    Και ποια είναι η άποψη σου..??
    η αποψη μου ειναι οτι και τα δυο ειναι για τον π@@τσο...

ομως , εχω δει παπι να αφηνιαζει στα χερια επιφανους μελους τουτου του φορουμ λες και τον κυνηγαγαν τσετσενοι αυτονομιστες , όπως εχω δει κι άλλο επιφανες μελος τουτου του φορουμ να ξυνει μεχρι και τας φλας του pcx κατω από την γεφυρα της χαμοσταιρνας με τα ΜΑΜΑ ναυλον λαστιχα και να αναβλυζει δακρυ από δυο 750ρια naked που τα περασε πανω στην στροφη..

τι καταλαβαινεις απ αυτό? Ότι τα παπια και τα σκουτερ γμανε και είναι για πιστα ή ότι απλως οποις εχει χερια θα παει το οτιδηποτε?

Για τους νορμαλ οδηγους , και τα δυο θέλουν μεγάλη προσοχή λογω γεωμετριας – κατασκευης και βελτιώσεις σε αναρτήσεις και λαστιχα για να είναι αξιοπρεπή .
    Οσα έχουν abs έχουν ένα + στην ασφαλεια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    τερενς μου

Επισης αγαπητε μου φιλε γιωργο

Επαναλαμβανω χαιρομαι που ο τερενς μας ειναι ζωντανος οχι μονο στο σωμα αλλα και στην ψυχη...του ευχομαι να αποκτησει ενα γιαμαχα 135 για να εχει να μας γραφει..
    Love is in the air, everytime you look around!

μπήκε η άνοιξη (και εδώ στα υπερβόρεια ξεκίνησε η βροχή).

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Χρονια χρησιμοποιουσα παπί για τις διανομές στο μαγαζί μέχρι που ήρθε η στιγμή να αντικατασταθει με άλλο.
    Αποφάσισα να δώσω κατιτίς παραπάνω (καλά. ...αρκετά παραπάνω )για να πάρω το σκούτερ που έχω ακόμα.
    Εννοείται ότι σε ασφάλεια (φρένα -κράτημα )είναι κλασεις ανώτερο από τις πάπιες που είχα.
    Απλά θεωρώ ότι τα χρήματα που ζητούσαν (τότε, τώρα δεν γνωρίζω )ήταν υπερβολικά πολλά για αυτά που αγοραζες.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Χρονια χρησιμοποιουσα παπί για τις διανομές στο μαγαζί μέχρι που ήρθε η στιγμή να αντικατασταθει με άλλο.
    Αποφάσισα να δώσω κατιτίς παραπάνω (καλά. ...αρκετά παραπάνω )για να πάρω το σκούτερ που έχω ακόμα.
    Εννοείται ότι σε ασφάλεια (φρένα -κράτημα )είναι κλασεις ανώτερο από τις πάπιες που είχα.
    Απλά θεωρώ ότι τα χρήματα που ζητούσαν (τότε, τώρα δεν γνωρίζω )ήταν υπερβολικά πολλά για αυτά που αγοραζες.
    Εσύ εμπίπτεις στην κατηγορία ΠΑΠ μη σου πω ΓΑΠ...

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Το τσουβάλιασμα συνεχίζεται επ'αόριστον.

ΟΛΑ τα παπιά το ίδιο, ΟΛΑ τα σκούτερ το ίδιο, ΟΛΕΣ οι μοτοσυκλέτες το ίδιο. Βασικά ο κάθε αναβάτης έχει μόνο 3 επιλογές: παπί, σκούτερ, μοτοσυκλέτα. Αν κάνει μια από τις τρεις επιλογές, μπαίνει στην αντίστοιχη κατηγορία. Αν κάνει ΚΑΙ τις 3 επιλογές, μπαίνει στην κατηγορία του: μαλάκα, ανένταχτου, απολιτίκ, αγκνοστίκ, αδιάφορου, αγνώμονος.

Παρόλα αυτά, όποια επιλογή και να κάνει από τις παραπάνω, το γεγονός είναι ένα: Είναι κουλός; Η οδική συμπεριφορά του μοτοσακού του είναι άθλια. Είναι χεράς; Η οδική συμπεριφορά του μοτοσακού του είναι ικανοποιητική. Είναι αδιάφορος; Η οδική συμπεριφορά του μοτοσακού του είναι ανύπαρκτη (δηλαδή: «Τι εννοείς οδική συμπεριφορά, ηλίθιος είσαι; Έχεις δει μηχανάκι να βρίζει και να μουτζώνει;»)

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εχω να πω ότι τα παπιά σκορπουσαν στην διετία.
    Πλαστικά, στεφάνια αλλά και μοτέρ (supra ) .....κλαφτα.
    Να τονίσω ότι η συντηρηση τους ήταν σχολαστικη.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    ΟΛΑ τα παπιά το ίδιο, ΟΛΑ τα σκούτερ το ίδιο, ΟΛΕΣ οι μοτοσυκλέτες το ίδιο.
    Όχι, βέβαια. Ξεκαθαρίσαμε ότι οι μοτοσικλέτες χωρίζονται σε αυτές που μπορούν να κινηθούν σβέλτα μέσα στην πυκνή κίνηση και σε αυτές που δε μπορούν. Και οι αναβάτες το ίδιο.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι, βέβαια. Ξεκαθαρίσαμε ότι οι μοτοσικλέτες χωρίζονται σε αυτές που μπορούν να κινηθούν σβέλτα μέσα στην πυκνή κίνηση και σε αυτές που δε μπορούν. Και οι αναβάτες το ίδιο.
    Οπότε ίσως πρέπει να διορθωθεί ο τίτλος της αντιπαράθεσης σε:

Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα (που μοιάζει λίγο με τα προηγούμενα, όχι πολύ μεγάλη, όχι εκτός δρόμου ή εντός-εκτός, όχι κάστομ, όχι βέστρομ), ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά εντός πόλης, δεδομένου ότι ο αναβάτης του δεν είναι κάγκουρας, χεράς ή κουλάδι, αλλά κάτι άλλο -συμπληρώστε;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εντάξει, πέρα από την πλάκα τώρα, όταν συγκρίνουμε 2 μηχανάκια, εννοείται ότι συγκρίνονται υπό ίδιες συνθήκες και ικανότητες. Όλα πάνε στα κατάλληλα χέρια. Αλλά στα ίδια χέρια, αλλιώς θα πάει ένα XT κι αλλιώς θα πάει ένα 999.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Εντάξει, πέρα από την πλάκα τώρα, όταν συγκρίνουμε 2 μηχανάκια, εννοείται ότι συγκρίνονται υπό ίδιες συνθήκες και ικανότητες. Όλα πάνε στα κατάλληλα χέρια. Αλλά στα ίδια χέρια, αλλιώς θα πάει ένα XT κι αλλιώς θα πάει ένα 999.
    Αααααααααααααααααααααααααααααα, εντάξει τώρα κατάλαβα το θέμα.

Λοιπόν έχω superbike, naked street και scooter, το μόνο που μου λείπει από την εξίσωση είναι το παπί και εφόσον τα οδηγώ εγώ ο ίδιος και όχι εγώ ένας άλλος, μπορώ να κρίνω και να συγκρίνω, επειδή είμαι και πολύ έμπειρος και οδηγώ μοτοσυκλέτα από τότε που οδηγούσα ποδήλατο.

Λοιπόν: Και τα τρία καλά είναι, αλήθεια. Μια χαρά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Εδω και 9,5 χρονια εχω ενα 250αρι σκουτερ μαρκας Aprilia. Του εχω κανει 40000χλμ και δεν εχει βγαλει καμμια ζημια εκτος απο 2 καμμενες λαμπες. Μεχρι και την μπαταρια στα 7 χρονια την αλλαξα προληπτικα.
    Παπι εχω οδηγησει 2 φορες και τις δυο τρομαξα απο την μη υπαρξη φρενων και δυναμης
    Πιστευω πως στις συνθηκες κυκλοφοριας δεν ταιριαζει πλεον το παπι. Μηχανακι με 100-110 τελικη να πηγαινει στον Κηφισο, Συγγρου, Βουλιαγμενης με 80-90 για να ακολουθει την κινηση ειναι λιγο, πως να το πω, επικινδυνο;
    Ενα σκουτερ 300αρι, αν δεν θελουμε μηχανη, ειναι πιο ταιριαστο, ΙΜΗΟ.

Πριν το σκουτερ ειχα Africa για 11 χρονια και 120000χλμ. Προφανως ηταν λιγοτερο ευελικτη απο το σκουτερ αλλα ποιος χεστηκε; Αλλες ηταν οι χαρες της!

Αν μπορουσα θα αγοραζα μοτοσυκλετα αυριο κιολας και ας εχει μεγαλυτερο κοστος χρησης. Οι μηχανες ειναι κ@υλα!!

Επειδη μαλιστα βγηκε τεφαρικι το Ιταλικο σκουτερ θα κοιταζα ενα Ducati 696 για καθημερινη μετακινηση και σβολτες ( σβελτη βολτα σημαινει )

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Υπόθεση εργασίας: 40.000χλμ σε 9,5 χρονια δεν το λες και σκληρή καθημερινή χρήση.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Υπόθεση εργασίας: 40.000χλμ σε 9,5 χρονια δεν το λες και σκληρή καθημερινή χρήση.
    Προφανως! Αλλα αυτη ειναι η τυπικη χρηση που του κανω, 15 χλμ την ημερα για το πηγαινε-ελα στην δουλεια. Δεν με τραβαει για περισσοτερα να πω την αληθεια λογω δυναμης.

Α ΕΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣΤΕ...........

Με αυτά τα ΜΟΥΝΟγκαζα.....σκούτερ,σκούτερ,εγώ θα σας βάλω μυαλό..??
    Μη με ζορίζετε γιατί είμαι και καρδιακός άνθρωπος...!!!!

Σελίδα 12 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Mega Scooter VS ON/OFF
    από partakiasss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2015, 11:57
  2. Honda CBF 600 vs Suzuki GSF 650 S (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!)
    από tkata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2012, 15:41
  3. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  4. Piaggio MP3 vs scooters τύπου beverly, t-max ktl
    από Nyor στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 19:44
  5. Κατανάλωση: Scooter vs Παπιού!
    από thanar στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 10:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •