τερενς μου πραγματικα χαιρομαι να σε διαβαζω, ελπιζω να κανεις αυτα που πρεπει για την υγεια σου, εστω και αν διαφωνω καθετα με καποιες απο τις αποψεις σου..ετσι ειναι η ζωη...επικινδυνο το μαστοδοντο για σενα μεσα στην πολη, σωτηριο για πολλους αλλους οπως βλεπω συνεχεια στα φαναρια και σε μενα μου λειπει πολυ..η διαφορες που εχει ο καθε ενας απο εμας στην αισθηση της μηχανης κανει την ιδεα του μοτοσυκλετισμου πιο ελκυστικη..
Επισης αγαπητε μου φιλε γιωργο θα ηταν καλο να εκτιμησεις οτι οταν καποιος μας λεει "παπι στην πολη" δεν κυριολεκτει...απλα επειδη εξαφανιζεται το βαρος γρηγορα με την κινηση μπορει σε πολυ ανεκτα επιπεδα να μανουβραρει και στην κινηση, αλλωστε το βλεπεις και εσυ συνεχεια στο δρομο..και σου ειπα καποια στιγμη να κανονισουμε να παμε βολτα με το μαμμουθ μεσα απο την αθηνα για να εχεις μια πιο αντικειμενικη αποψη, πιθανον αυτη η βολτα να σε βοηθησει να καταλαβεις γιατι τοσα πολλα μαμμουθ βρισκονται διπλα σου στο καθε φαναρι και μερικα απο αυτα κοστιζουν μια περιουσια για απλες βολτες στην κινηση..
Επαναλαμβανω χαιρομαι που ο τερενς μας ειναι ζωντανος οχι μονο στο σωμα αλλα και στην ψυχη...του ευχομαι να αποκτησει ενα γιαμαχα 135 για να εχει να μας γραφει..