Να επανέλθω για τα σκούτερ;Μου επιτρέπεται να επανέλθω κόσμια και με επιχειρήματα;Γιατί έχω απολυθεί απο δουλειά μετά απο καυγα με το αφεντικό για τα σκούτερ.Βέβαια...εκεί πήγα να του δείξω οτι το σκούτερ δεν μπορεί να πάρει την στροφή όπως το τζίξερ...με τα αναμενόμενα αποτελέσματα...
Λοιπόν θα επανέλθω και χωρίς άδεια.
Τα σκούτερ έχουν μεγαλύτερο μεταξόνιο από άλλα δίκυκλα στην καθε κατηγορία μέχρι τα 300cc (αν αφαιρέσεις τα τσοπερ-custom).Αυτό σημαίνει οτι είναι πιο δύσκολο να ελιχθείς στην κίνηση μέσα με αυτά.Λίγο;Ίσως... αλλα ναι.
Τα σκούτερ έχουν μέχρι 16" τροχούς (αν έχει κανένα μεγαλύτερους να με ενημερώσετε) άρα σε δύσκολο έδαφος είναι πιο δύσκολη η οδήγηση.Δεν θα αναφερθώ στα μικρα που έχουν κάτι ρόδες σαν της βέσπας του 80.Εκεί οι λακούβες αποτελούν ΤΕΡΑΣΤΙΟ κίνδυνο.
Τα σκούτερ έχουν πιο πολλά πλαστικά που σημαίνει ότι...
Α) Πιο χρονοβόρα η κάθε επισκευή
Β) Σε μια ενδεχόμενη πτώση, (ακόμα και άλλος να στο ρίξει) θα πρέπει να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά να το φτιάξεις
Τα σκούτερ δεν έχουν μανιβέλα όπως τα παπάκια άρα δεν μπορείς να τα βάλεις εμπρός αν μείνεις απο μπαταρία.Με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Τα σκούτερ δεν παίρνουν εμπρός με σπρώξιμο μιας και πρέπει να πατάς τα φρένα απο όσο ξέρω για πάρουν με την μίζα άρα δεν παίρνουν με σπρώξιμο αν μείνεις απο μπαταρία
Τα σκούτερ έχουν ιμάντα μπιλιοφόρους αντί για αλυσιδογράναζα, πράμα που σημαίνει
Α) Πιο ακριβά ανταλακτικά μετάδοσης κίνησης
Β) Κάθε 10-12 χιλιάδες χιλιόμετρα αλλαγή αντί για 40-50 χιλιάδες μιας καλοσυντηρημένης αλυσιδας με τα γρανάζια της
Τα σκούτερ δεν έχουν παιχνιδιάρικη γεωμετρία.Ειναι φτιαγμένα για άνεση.Δεν μπορείς να πλαγιάσεις λίγο,δεν μπορείς να παίξεις με δαυτα.Αλλά σε πάνε κάπου άνετα.Το ίδιο κάνει και το κουτί όμως.
Τα σκούτερ ειναι πιο επικίνδυνα σε ενδεχόμενη πτώση.Εάν έχεις πχ το ποδάρι κα΄τω και πέσεις...στο μάγκωσε το περβάζι που έχει για πατάκι.Άρα κατα πάσα πιθανότητα έχεις τραυματισμό.
Ο μαρσπιές απο την ΄λλη σε πολλές περιπτώσεις δεν ειναι τόσο εύκολα αναδιπλούμενος οπότε ΙΣΩΣ την γλιτώσεις.
Ξέχασα κάτι;