Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Έχω ένα ράγισμα στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.
Να κλεισω ραντεβου;
το μαγαζί προτείνεται ανεπιφύλακτα πάντως
όλοι μ@@νοπανα εισθε![]()
Για την ιστορία, πριν από εννιά μήνες άλλαξα την ίδια μάσκα σε Kymco Jetix του 2009. Εγώ πλήρωσα γύρω στα 43 ευρώ αν θυμάμαι για το ίδιο ανταλλακτικό. Η αλλαγή έγινε γιατί είχαν σπάσει τα αυτάκια που στηρίζουν το φανάρι εσωτερικά στη μάσκα και την πάλευα επί χρόνια με διάφορες πατέντες για να μην "παίζει". Για να φτάσει σε αυτό το σημείο για αλλαγή η μάσκα στο το παπάκι μου, είχε φάει χιλιάδες κοπανήματα από την συνεχή κίνηση σε κατσικόδρομους - χωματόδρομους συν 3 πτώσεις κι ένα πιο σοβαρό ατύχημα..
Θα μου επιτρέψεις να πω ότι από όσο μπορώ να διακρίνω στις φωτό, η συγκεκριμένη μάσκα φαίνεται όντως πολύ ψεύτικη σαν ποιότητα πλαστικών. Καμία διαφορά από πλαστικά Daytona πχ (ας μην παρεξηγηθούν οι φίλοι της Daytona. Θεωρώ πολύ τίμια και αξιοπρεπή τα παπάκια της για τα χρήματα που ζητάνε).
Κρίμα για την (όποια) φήμη της Yamaha. Και μόνο για τη δυσφήμιση που έφαγαν, θα έπρεπε να στην είχαν αλλάξει.
επειδή το μηχανάκι εκτελεί χρέη εργάτη από τη μέρα ένα, τα πλαστικά του, εξωτερικά και κάτω από τη σέλα, έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχουν αλλαχθεί, είτε για τα έσπασα,είτε γιατί τράκαρα, είτε είτε είτε. Γεγονός παραμένει ότι δεν υπάρχει αυτακι λειτουργικό πάνω του καθώς λόγω χρήσης σπάνε. Είμαι οκ με αυτό εξού και πως δεν εκραξα ποτέ τη γιαμαπα για αυτό γιατί η χρήση που του κάνω είναι γαιδουρινη και σίγουρα όχι ενδεδειγμένη.
Εδώ τώρα όμως δεν ήταν αυτή η περίπτωση.
το εξάρτημα ήταν φορεμένο κυριολεκτικά 7 ημέρες στις οποίες πέρασε περιέργως και ήπια οδήγηση, χωρίς λακούβες τάφους κλπ.
Ακόμα, αν δεχτώ την αιτιολόγηση του μάστορα ότι δεν έχουνε εγγύηση τα πλαστικά, τότε δεν μου μένει άλλο συμπέρασμα από το ότι η ποιότητα έχει πέσει στα τάρταρα.
Ναι, για αυτό να φάνε κρα.
Γιάννη Αγιάνη τα πλαστικά συνήθως έχουν ένα αποστάτη που μπαίνει μέσα στο αυτάκι ώστε να μη μπορείς να το σφίξεις πολύ. Χωρίς αυτόν και να μη το σφίξεις πολύ, μπορεί να σπάσει. Σίγουρα δεν έχεις χάσει κάποιον τέτοιο αποστατη ή ελαστικό παρέμβυσμα** ?
** σ' αρέσει όταν μιλάω βρώμικα?
Sent from me using a computer.
Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 15/03/2025 στις 11:31.
Το είχα πάρει 13€ από Άμαζον. Έχει και από Ali κτλ, ψάξε για plastic welder.
Dress for the accident, not the ride.