Σελίδα 12 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 304

Θέμα: Ξυλοδαρμός δικυκλιστή από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της slzr
    Μη με παρεξηγείς, δεν πάω να το παίξω έξυπνος. Καταλαβαίνω ότι ήταν δύσκολη περίοδος για σένα, αλλά μην περιμένεις απ' τον καθένα να σε καταλάβει.
    Εντελώς φιλικά.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Ποτέ δεν κατάλαβα τις ΕΔΕ που υλοποιούνται από την ίδια υπηρεσία ...
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mia_zoi_kawa Προβολή μηνύματος
    Για να επιστρέψουμε στην συμπεριφορά ενός μέρους του προσωπικού της ελληνικής αστυνομίας θα σας πω πως έφαγα ένα πρόστιμο 1000 ευρώ με δίκυκλο που είχε μικρότερη αξία των 1000 ευρώ.

Είναι αρχές 2015. Ξημερωματα. Η μέρα που ξημερωνει δεν είναι η οποιαδήποτε αλλά είναι η μέρα που έχουμε εκλογές και ουσιαστικά που σηματοδοτεί το τέλος της μεταπολιτευσης (βγήκε ο Σύριζα για πρώτη φορα).

Εγώ μόλις έχω συνέλθει από ένα ατύχημα με αρκετούς μήνες αναρωσης και είμαι άνεργος και οικονομικά κατεστραμενος. Έχω πάει να κάνω ένα μαύρο μεροκάματο σαν φωτογράφος σε μια κοσμική εκδήλωση. Τελειώνω κατά τις 3 το πρωί και φεύγω με παπι ενώ έχει πιάσει ψιλοβροχο. Φεύγω από Μεσογείων και πάω προς Αλεξάνδρας εκεί που χωρίζει η Μεσογείων στις τρεις στενές λωρίδες.

Πριν στριψω στην ανηφόρα που πάει Αλεξάνδρας με πιάνει κόκκινο. Ξαφνικά ακούω από πίσω ένα αμάξι να ξεκινάει με παντιλικια. Λέω θα με σκοτώσει ο μαλακας ας ξεκινήσω με κόκκινο (το κόκκινο ήταν για διαβάση πεζών που ουσιαστικά δεν υπήρχαν πουθενά τέτοια ώρα). Ξεκινάω αργά και στα 10 μέτρα βλέπω με έκπληξη και άλλο φανάρι. Και αυτό κόκκινο. Εντω μεταξύ ακούγεται το αμάξι να πλησιάζει πατημένο
    Λεω από μέσα μου σφαξτο και αυτό γιατί είσαι πάνω στην στροφή....Το περνάω και ξαφνικά ακούω μια ντουντούκα περιπολικού να μου λέει: Σταμάτα δεξιά και σβήσε την μηχανή...

Σταματάω λοιπόν και κατεβαίνουν δύο τύποι, μπορεί να τους έριχνα και 20 χρόνια και άρχιζαν να με βρίζουν αισχρά. Πραγματικά αιφνιδιαστηκα από το μένος τους. Έχω πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη έχω σταματήσει σε δεκάδες μπλόκα με αμάξι και κάνεις δεν μου έχει μιλήσει έτσι. Κάποια στιγμή τους λέω:Επειδή είμαι και λίγο μεγαλύτερος σας κόψτε το και προχωρήστε στις τυπικές διαδικασίες. Με γράψανε για δύο κόκκινα αλλά και μου ζητήσανε τα χαρτιά μου. Τα χαρτιά κατά κακή μου τύχη τα ειχα δώσει σε έναν δικηγόρο το πρωί γιατί είχα ένα συμβάν. Τους έδωσα ταυτότητα και την κάρτα ανεργίας μου. Μου κόψανε 1000 ευρώ και κατάθεση πινακίδων για δύο μήνες.

Την επόμενη ημέρα πάω στο τμήμα. Βρίσκω τον διοικητή και του εξιστορω τι συμβαίνει. Του εξηγώ ότι είμαι άνεργος και μόλις έχω βγει από το νοσοκομείο και έχω κινητικό πρόβλημα. Μου απαντάει: Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί στην αναφορά που μου έχει γίνει αναφέρεται ότι αντιστάθηκες κατά της αρχής!

Πλήρωσα 500 και άφησα τις πινακίδες για δύο μήνες για τα οδηγίκα παραπτώματα που έκανα αλλά θέλω να κάνω δύο παρατηρήσεις.

Από ποτέ η απαίτηση από το προσωπικό της αστυνομίας να σταματησει να ξεφτιλίζει την προσωπικότητα σου και να συμπεριφερεται σύμφωνα με το πρωτόκολο ειναι αντίσταση κατά της αρχής;

Γιατί το περιπολικό ξεκίνησε με παντιλικια και γενικότερα είχε επικυνδινη συμπεριφορά στον δρόμο δημιουργώντας χωρίς λόγο φόβο στους υπόλοιπους οδηγούς.

Γιατί οι αστυνομικοί ήταν εκτός εαυτού. Τι σκατα ψυχομετρικα τεστ κάνουν για να μπουν στο σώμα.;

Αν ήμουν με αμάξι και γραβάτα υπήρχε περίπτωση να συμπεριφερθουν έτσι;

Ο ρόλος της αστυνομίας ποιος είναι; Να τιμωρεί ή να εκδικείται τους πολίτες; Είμαι βέβαιος ότι αν παραβιάζα διπλό κόκκινο και δεν είχα τα χαρτιά μου ακόμα και έξω από την πυλη του Βραδεμβουργου θα υπηρχε μια ελαστικότητα λόγω ανεργίας και προβλήματος υγείας...

Πάντως όλο αυτό το σκηνικό μου έκανε καλό. Ετοιμαζόμουν να ψηφίσω Σύριζα αλλά από την αηδία που ένιωσα από την όλη φάση και σκεφτομενος ότι οι κακοί αστυνομικοί δεν είναι τίποτα άλλο από το μακρύ χέρι της εκάστοτε κακής πολιτικής εξουσίας και ότι ο Σύριζα δεν θα αποτελέσει εξαίρεση τελικά δεν πήγα να ψηφίσω. Έχασα 500 ευρώ ναι αλλά διασκέδασα αφάνταστα για 4 χρόνια κοροιδευοντας όσους τον ψήφισαν....
    Φιλαρακι με συγχωρεις αλλα δεν με πειθεις.
    Μου θυμιζεις εναν ντελιβερι που ηρθε στη σκοπια μου στο Υπ. Δημ. Ταξης και μπροστα μου εσφαξε το κοκκινο. Ευγενικη παρατηρηση και καταληξαμε να μου λεει οτι ειναι απο το Σουλι κ οτι δεν με νιωθει καθολου. Που να του ελεγα και κατι προσβλητικο.
    700 για το κοκκινο
    350 για το κρανος και αντε για τον Ζαλογγο.

Στην υποθεση σου επελεξες να σφαξεις το κοκκινο δις και τιμωρηθηκες γιαυτο.
    Το οτι κρινεις το πως κινειται το περιπολικο ειναι ατοπο. Εννοω με παντιλικια και τετοια. Εννοειται οτι εχω δει συναδελφους να κανουν μαλακιες αλλα εσυ προσωπικα δεν μπορεις να ξερεις τι ακουνε στον ασυρματο εκεινη την στιγμη και τι τους εχουν καλεσει να επιληφθουν.
    Εκτος αν νομιζετε οτι συλληψεις και καταδιωξεις γινονται με τον κινητηρα στις 3000 στροφες... Για να καιει λιγο καυσιμο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Κάποτε κάποιος μου είχε πει. Δεν μπορώ να μιλάω με ανθρώπους που έχουν περάσει τα 40 και δεν έχουν πάθει μια μεγάλη καταστροφή στην ζωή τους....
    Απι την στιγμή που γεννιέσαι είσαι υποψήφιος για καταστροφή....
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Ποτέ δεν κατάλαβα τις ΕΔΕ που υλοποιούνται από την ίδια υπηρεσία ...
    Και ποιος να το κάνει? Ανεξάρτητος οργανισμός? Δεν γίνεται. Αυτό που πρέπει να γίνετε που δεν έχω την πληροφορία είναι αν η εσωτερικών υποθέσεων ασχολείται πραγματικά και ανεξάρτητα και αξιοκρατικά με αυτές τις ΕΔΕ.
    Δεν θα μπορούσε ένας ανεξάρτητος οργανισμός να κάνει τις ΕΔΕ. Θα μπορούσε όμως να ελέγχει τους διοικητές των εκάστοτε αστυνομικών τμημάτων να παίρνει στατιστικές και να προτείνει είτε βελτιώσεις είτε απομακρύνσεις διοικητών. Αλλά αυτό θα πρέπει να γίνεται σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους.
    Και κάτι άλλο. Πόσοι από αυτούς που φέρουν οπλισμό έχουν περάσει ψυχομετρικα τεστ και αξιολόγηση από ψυχολόγο?
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Και ποιος να το κάνει? Ανεξάρτητος οργανισμός? Δεν γίνεται. Αυτό που πρέπει να γίνετε που δεν έχω την πληροφορία είναι αν η εσωτερικών υποθέσεων ασχολείται πραγματικά και ανεξάρτητα και αξιοκρατικά με αυτές τις ΕΔΕ.
    Δεν θα μπορούσε ένας ανεξάρτητος οργανισμός να κάνει τις ΕΔΕ. Θα μπορούσε όμως να ελέγχει τους διοικητές των εκάστοτε αστυνομικών τμημάτων να παίρνει στατιστικές και να προτείνει είτε βελτιώσεις είτε απομακρύνσεις διοικητών. Αλλά αυτό θα πρέπει να γίνεται σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους.
    Και κάτι άλλο. Πόσοι από αυτούς που φέρουν οπλισμό έχουν περάσει ψυχομετρικα τεστ και αξιολόγηση από ψυχολόγο?
    1. Το Εσωτερικων Υποθεσεων ασχολειται κυριως με καταγγελιες ειτε πολιτων ειτε αλλων αστυνομικων. Απο κει και μετα γινοται συλληψεις και αναλογα το αδικημα προκυπτει η φυλακιση η παραπομπη για πειθαρχικες κυρώσεις.
    2. Απο το 2007 εχω περασει 4 φορες απο ψυχολογικη αξιολογηση.
    Περαν της αρχικης το 07 περασα και το 2009...2012...2015.
    Γενικα πλεον περνανε αρκετα συχνα λογω περιστατικων που εχουν να κανουν με χρηση οπλου.
    Π. Χ ο αλλος που σκοτωσε οικογενεια και παιδι σχετικα προσφατα.

Τελειώνω κατά τις 3 το πρωί και φεύγω με παπι ενώ έχει πιάσει ψιλοβροχο. Φεύγω από Μεσογείων και πάω προς Αλεξάνδρας εκεί που χωρίζει η Μεσογείων στις τρεις στενές λωρίδες.

Πριν στριψω στην ανηφόρα που πάει Αλεξάνδρας με πιάνει κόκκινο. Ξαφνικά ακούω από πίσω ένα αμάξι να ξεκινάει με παντιλικια. Λέω θα με σκοτώσει ο μαλακας ας ξεκινήσω με κόκκινο (το κόκκινο ήταν για διαβάση πεζών που ουσιαστικά δεν υπήρχαν πουθενά τέτοια ώρα). Ξεκινάω αργά και στα 10 μέτρα βλέπω με έκπληξη και άλλο φανάρι. Και αυτό κόκκινο. Εντω μεταξύ ακούγεται το αμάξι να πλησιάζει πατημένο
    Λεω από μέσα μου σφαξτο και αυτό γιατί είσαι πάνω στην στροφή....Το περνάω και ξαφνικά ακούω μια ντουντούκα περιπολικού να μου λέει: Σταμάτα δεξιά και σβήσε την μηχανή...

Σταματάω λοιπόν και κατεβαίνουν δύο τύποι, μπορεί να τους έριχνα και 20 χρόνια και άρχιζαν να με βρίζουν αισχρά.
    Μιλαμε για το σημειο που παιζει καθε μερα να γινονται 10.000 παραβιασεις κοκκινου ηθελημενα.
    Εχει 2 σπαστικα κοκκινα ενα κοντα στο αλλο αλλα υπαρχουν. Τωρα αν θες ασε το οτι ειχες εκπλαγει γιατι εχω δει ΔΙΑΣ εκει να γραπωνουν ντελιβεραδες οι οποιοι γενικα ειναι οι γρηγοροι του λεκανοπεδιου. Το ιδιο ισχυει και για τα φαναρια απο την απεναντι μερια. Τα σφαζουν εις γνωσην. Οποτε εις γνωση εφαγες προστιμο. Στα 500μ ειναι ο Ορχος της Αμεσης Δρασης και της ΔΙΑΣ Αθηνων. Δηλαδη το να πετυχεις καποιον που θα σε σταυρωσει μετα δεν ειναι και κατι δυσκολο.
    Τα υπολοιπα που πηγες στον Δκτη και ηθελες να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα να ξερεις δεν θα πετυχαινες κατι. Αν διαπληκτιστηκες κιολας και σημειωσαν οι συναδελφοι οτι αντεδρασες τοτε ξεχνα το σβησιμο προστιμου.
    Οσο για το αν φοραγες γραβατα...θα ησουν με 1000€ προστιμο...αφαιρεση 2 μηνων αδειας και απλα θα ησουν καλοντυμενος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    1. Το Εσωτερικων Υποθεσεων ασχολειται κυριως με καταγγελιες ειτε πολιτων ειτε αλλων αστυνομικων. Απο κει και μετα γινοται συλληψεις και αναλογα το αδικημα προκυπτει η φυλακιση η παραπομπη για πειθαρχικες κυρώσεις.
    2. Απο το 2007 εχω περασει 4 φορες απο ψυχολογικη αξιολογηση.
    Περαν της αρχικης το 07 περασα και το 2009...2012...2015.
    Γενικα πλεον περνανε αρκετα συχνα λογω περιστατικων που εχουν να κανουν με χρηση οπλου.
    Π. Χ ο αλλος που σκοτωσε οικογενεια και παιδι σχετικα προσφατα.
    Προφανως ,το ψυχολογικο τεστ ,δεν ειναι πανακεια,και δεν εξασφαλιζει παντα, οτι ο εξετασθεις δεν θα υποπεσει σε αψυχολογητες ενεργειες.Καλως ομως γινεται.Και στην ιατρικη δεν υπαρχει το απολυτα σιγουρο,αλλα υπαρχει στατιστικη π.χ μπορει να μην καπνισεις ποτε ,και να παθεις καρκινο του πνευμονος,και μπορει να καπνιζεις 5 πακετα και να μην παθεις ποτε.Και τα δυο ομως εχουν πολυ μικρες πιθανοτητες.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Προφανως ,το ψυχολογικο τεστ ,δεν ειναι πανακεια,και δεν εξασφαλιζει παντα, οτι ο εξετασθεις δεν θα υποπεσει σε αψυχολογητες ενεργειες.Καλως ομως γινεται.Και στην ιατρικη δεν υπαρχει το απολυτα σιγουρο,αλλα υπαρχει στατιστικη π.χ μπορει να μην καπνισεις ποτε ,και να παθεις καρκινο του πνευμονος,και μπορει να καπνιζεις 5 πακετα και να μην παθεις ποτε.Και τα δυο ομως εχουν πολυ μικρες πιθανοτητες.
    Πιο παλια ηταν απλη διαδικασια. Τυπικη θα ελεγα και φυσικα λαθος. Ομως απο το 2009 και μετα αρχισε η επιτροπη να πιεζει.
    Φαντασου οτι σε μια ερωτηση που ελεγε... "Πως θα διαχειριζοστασταν τις περισσότερες περιπτώσεις με απλη επαφη με πολιτες οταν υπηρχε αντιλογος" εγω εγραψα... "Με χαμογελο και ευχαριστη διαθεση για να βρεθει λυση που να ικαποποιει".

Πρωην πωλητης βλεπεις και θελω να ελπιζω καλος.

Τι ηθελα και το γραψα...
    Κολλησε το μυαλο τους και με ρωταγανε απανωτες ερωτησεις για να δουνε πως θα διαχειριστω την πιεση οταν ο ενας ρωταγε και πεταγοταν και ο αλλος...κα παει λεγοντας.
    Φανταζομαι οι υπολοιποι που μπηκανε μεσα αλλον δινανε τις απαντησεις στους εξω... χαχαχαχαχαχα!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    Μιλαμε για το σημειο που παιζει καθε μερα να γινονται 10.000 παραβιασεις κοκκινου ηθελημενα.
    Εχει 2 σπαστικα κοκκινα ενα κοντα στο αλλο αλλα υπαρχουν. Τωρα αν θες ασε το οτι ειχες εκπλαγει γιατι εχω δει ΔΙΑΣ εκει να γραπωνουν ντελιβεραδες οι οποιοι γενικα ειναι οι γρηγοροι του λεκανοπεδιου. Το ιδιο ισχυει και για τα φαναρια απο την απεναντι μερια. Τα σφαζουν εις γνωσην. Οποτε εις γνωση εφαγες προστιμο. Στα 500μ ειναι ο Ορχος της Αμεσης Δρασης και της ΔΙΑΣ Αθηνων. Δηλαδη το να πετυχεις καποιον που θα σε σταυρωσει μετα δεν ειναι και κατι δυσκολο.
    Τα υπολοιπα που πηγες στον Δκτη και ηθελες να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα να ξερεις δεν θα πετυχαινες κατι. Αν διαπληκτιστηκες κιολας και σημειωσαν οι συναδελφοι οτι αντεδρασες τοτε ξεχνα το σβησιμο προστιμου.
    Οσο για το αν φοραγες γραβατα...θα ησουν με 1000€ προστιμο...αφαιρεση 2 μηνων αδειας και απλα θα ησουν καλοντυμενος.
    Να δικαιολογήσω τι; Ότι τους είπα να σταματήσουν να με βρίζουν και να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο και αυτοί έγραψαν ότι αντιστάθηκα κατά της αρχής; Ο διοικητής πρέπει να απολογηθεί που έχει προσωπικό που μισεί τον πολίτη.

Να δικαιολογήσω τι; Ότι τους είπα να σταματήσουν να με βρίζουν και να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο και αυτοί έγραψαν ότι αντιστάθηκα κατά της αρχής; Ο διοικητής πρέπει να απολογηθεί που έχει προσωπικό που μισεί τον πολίτη.
    What ever...

Μέλος Το avatar του/της Flying Mythos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Και ποιος να το κάνει? Ανεξάρτητος οργανισμός? Δεν γίνεται.
    Γιατί δε γίνεται? Αυτοί εδώ γιατί το έκαναν και λειτουργεί τόσα χρόνια ? http://www.iaiacap.gov.cy/iaiacap/ia...r?OpenDocument

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παιδιά παρεκλίνουμε του θέματος πολύ και οδηγούμαστε σε λάθος συμπεράσματα.

παραδείγματα:

είχαν ανάγκη να ξεκινούν μαλιά κουβάρια γιατί είχαν λάβει εντολές να σώσουν την Λόλα αλλά αμέσως μετά
    είχαν χρόνο να σταματήσουν και να γράψουν τον παραβάτη...

Ακόμα και η τάση να θεωρούν τους πολίτες μη αξιόπιστους, όπως ο διοικητής τους και αντίστοιχα ειλικρινή
    τον κάθε υπάλληλο χωρίς αποδείξεις, ακόμα και οι προσπάθειες του συμφορουμίτη να δώσει διαφορετικές
    οπτικές γωνίες για το αρχικό συμβάν, τι διδάσκει στους πολίτες;
    Μήπως ότι "αυτοί" θα κάνουν τα πάντα για να καλύψουν τον κάθε ανήθικο που θεωρούν συνάδελφο
    και με αυτό τον τρόπο δικαιολογούν την γενίκευση της απέχθειας απέναντι σε αυτή την υπηρεσία;

Το θέμα είναι αν αυτοί οι δύο έχουν δικαίωμα να συμπεριφέρονται έτσι στους πολίτες.
    Ούτε αν είχαν δεί ότι η γυναίκα του φορούσε μπούργκα, ούτε σε ποιον έδωσαν το βίντεο
    να το δημοσιεύσει γιατί φοβάται ο καθε ενας τα αντίποινα των "συναδέλφων"

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Ακόμα και η τάση να θεωρούν τους πολίτες μη αξιόπιστους, όπως ο διοικητής τους και αντίστοιχα ειλικρινή
    τον κάθε υπάλληλο χωρίς αποδείξεις, ακόμα και οι προσπάθειες του συμφορουμίτη να δώσει διαφορετικές
    Δηλ εσένα αν σου ερχόταν κάποιος δικαιολογούμενος ότι έσφαξε 2 φανάρια επειδή άκουσε πίσω του ένα σπινάρισμα, κι επίσης ήταν χωρίς κανένα χαρτί γιατί το είχε δώσει σε ένα δικηγόρο, κι όλες αυτές οι δικαιολογίες που έγραψε ο συμπαθής συμφορουμίτης παραπάνω, εσύ θα τον θεωρούσε αξιόπιστο;

Case study λοιπόν: Σταματούν κάποιον σήμερα στις 2 τα ξημερώματα έξω από το σπίτι σου, αμάξι χωρίς πινακίδες, φοράει full face και γάντια, δίπλα του λοστάρια και κατσαβίδια και φακούς, κανένα ταυτοποιητικό στοιχείο, αλλά έχει έντυπο μετακίνησης σωστά συμπληρωμένο, όλα κι όλα (σαν αυτόν τις προάλλες που έπιασαν στον Ισθμό με την ηρωίνη...). Ο τύπος δικαιολογείται ότι έπεσε σε μια από τις αμέτρητες λακούβες που υπάρχουν στους ελληνικούς δρόμους κι ότι μέχρι και πριν 5 λεπτά είχε πινακίδες αλλά έπεσαν από το χτύπημα, η full face και τα γάντια είναι για προστασία από τον Covid-19, τα κατσαβίδια είναι γιατί είναι ηλεκτρολόγος, οι φακοί είναι γιατί πάει πολλές φορές για νυχτερινό ψάρεμα, τα λοστάρια είναι επειδή το πρωί έχασε το κλειδί για την κλειδαριά του δισκόφρενου και έπρεπε να το σπάσει και τώρα πάει στη φουκαριάρα τη μάνα του που μένει μόνη και της χάλασε το τηλεκοντρόλ και ταυτότητα και χαρτιά δεν έχει γιατί μέσα στον πανικό του τα ξέχασε στο μπουφάν στο σπίτι... Λογικά τον αφήνουν και φεύγει γιατί τα πάντα δικαιολογούνται και του ζητάνε και συγγνώμη που τόση ώρα τον χασομερούν... σωστά;

Case study 2: Οδηγείς κανονικά, σφάζω 2 κόκκινα στη σειρά και πέφτω πάνω σου -χτύπα ξύλο- και σου λέω "συγγνώμη, αλλά το έκανα γιατί κάποιος πίσω μου άκουσα ότι σπινάριζε και φοβήθηκα μη μου πέσει πάνω"... πως αντιδράς;
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 02/05/2020 στις 11:37.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Παιδιά παρεκλίνουμε του θέματος πολύ και οδηγούμαστε σε λάθος συμπεράσματα.

παραδείγματα:

είχαν ανάγκη να ξεκινούν μαλιά κουβάρια γιατί είχαν λάβει εντολές να σώσουν την Λόλα αλλά αμέσως μετά
    είχαν χρόνο να σταματήσουν και να γράψουν τον παραβάτη...

Μήπως ότι "αυτοί" θα κάνουν τα πάντα για να καλύψουν τον κάθε ανήθικο που θεωρούν συνάδελφο
    και με αυτό τον τρόπο δικαιολογούν την γενίκευση της απέχθειας απέναντι σε αυτή την υπηρεσία;

Το θέμα είναι αν αυτοί οι δύο έχουν δικαίωμα να συμπεριφέρονται έτσι στους πολίτες.
    Ούτε αν είχαν δεί ότι η γυναίκα του φορούσε μπούργκα, ούτε σε ποιον έδωσαν το βίντεο
    να το δημοσιεύσει γιατί φοβάται ο καθε ενας τα αντίποινα των "συναδέλφων"
    Προσωπικά δεν έχω κλαφτεί ποτέ και όχι δεν έχουν το δικαίωμα.Φαντάζομαι ότι ρεαλιστικά ο φίλος "έχασε" το δικαίωμα που είχε να του απευθυνθούν στον πληθυντικό μετά από τα 2 κόκκινα που έσφαξε μπροστά τους. Με έχουν σταματήσει δεκάδες φορές τα χω ξαναγράψει και με κόκκινα και σχεδόν πάντα την γλύτωνα χωρίς παρακάλι ,αλλά με ξήγα όμορφη.
    Μπορεί γιατί δεν με ενδιέφερε να κλαφτώ να γλυτώσω κανά φράγκο...
    Σημειωτεόν δε ότι η εμφάνιση τότε δεν παρέπεμπε και σε κανέναν του κατηχητικού

Σελίδα 12 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας
    από sadengr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 11:26
  2. Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 15:03
  3. Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...
    από vas_sia στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 127
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2008, 13:47