Σελίδα 12 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 498

Θέμα: Καταδίωξη με ασχημη κατάληξη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Εγω βλέπω διαχρονικά πως η αστυνομία σπάνια εμπλέκεται σε περιστατικά χωρίς να απειλειται η ίδια.

Έδωσες μπάτσα σε αστυνομικό; Θα πέσουν 10 πάνω σου και θα σε τουλουμιάσουν στο ξύλο επειδή τόλμησες να σηκώσεις χέρι επάνω σε αστυνομικό, άσχετα αν σε έδερνε αυτός πρώτα.

Έριξαν τα κλεφτρόνια τις μηχανές της ΔΙΑΣ κάτω? Απειλή κατά αστυνομικού. Γάζωσαν το αμάξι.

Πέρισυ κλωτσούσαν το Ζακ. Μέχρι θανάτου. Οι αστυνομικοι κοίταζαν. Και οι οποίοι πιθανόν να βγουν και λάδι στη δικη που γίνεται αυτές τις μέρες.

Έχει καμιά σχέση το συμβάν αυτό με το χθεσινό; Προφανώς καμία. Αλλά οι αστυνομικοί δεν απειλούνταν από το πρεζάκι και χέστηκαν, άφησαν έναν άνθρωπο να πεθάνει μπροστά στα μάτια τους.
    Και τώρα μιλάμε για την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Παραδέχομαι ότι ουτε εμένα με ενδιαφέρει αν σκότωσαν το γύφτο (δεν ήξερα ότι ηταν γυφτοι, εδώ το ειδα αλλά μικρή σημασία έχει) γιατί δεν με αφορά και όπως είπε κάποιος δεν πρόκειται να βρεθω στη θέση του.
    Είναι πολύ εύκολο όμως να βρεθώ στη θέση του Ζακ, ή στη θέση του κάθε νέου που έφαγε ξύλο στη Ν. Σμύρνη και αλλού και ακριβώς αυτό ειναι που με τρομάζει πιο πολύ, στο γεγονός πως η ίδια η αστυνομία δίνει διαφορετική αξία στην ανθρώπινη ζωή κατά πως τη συμφέρει.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Θαυμάζω πάντως την ευθύτητα του g_m900 που κάθεται και απαντάει μόνος του, υπερασπιζόμενος το σώμα στο οποίο εργάζεται. Ας τον σεβαστούμε λίγο, είναι ωραίο να έχουμε εδώ μέσα και μία εικόνα εκ των έσω.

Η δική μου άποψη δεν είναι εμπεριστατωμένη. Είμαι γεμάτος ερωτηματικά και όχι σαφείς θέσεις. Σίγουρα δεν θέλω να πληγώνεται ή να σκοτώνεται κάποιος, σε όποια ομάδα κι αν κατατάσσεται βάσει εργασίας ή εθνικότητας.

Επίσης σκέφτομαι ότι είναι ρίσκο να περιορίζεις επιχειρησιακά τους αστυνομικούς που καλούνται να αντιμετωπίσουν εγκληματίες με κίνδυνο της ζωής τους. Καλός ο πολιτικός λόγος, με κοινωνικές αξίες, ωραίοι και οι λόγοι των δικηγόρων. Αλλά πώς θα στείλεις τον άλλο να αντιμετωπίσει εγκληματία, αν ξέρει ότι αφενός κινδυνεύει η ζωή του αν δεν δράσει με βία, αφετέρου κινδυνεύει η ελευθερία του αν δράσει κατά τρόπο που οι νομικοί θα κρίνουν υπερβολικό;

Αν τον στέλνεις χωρίς επαρκή μέσα καταδίωξης; Να σηκώσει τα χέρια ψηλά, να ακολουθεί από απόσταση ασφαλείας και να αφήσει αμάξια και περιουσίες να κλέβονται καθημερινά; Θα το καταχραστούν οι κλέφτες, αφού θα ξέρουν ότι η πολιτική και αστυνομική ηγεσία θέλει πάση θυσία να αποφευχθεί η εμπλοκή.

Πολιτική ορθότητα σε καταδίωξη κλεφτών ή εγκληματιών; Να ακούγεται από τα μεγάφωνα του περιπολικού, σε χαμηλή ισχύ για να μην ξυπνήσει ο κόσμος περασμένα μεσάνυχτα:

"Παρακαλούμε όπως σταματήσετε το όχημα, διότι μπορεί να κάνετε μεγάλο κακό, περνώντας με κόκκινο. Συνετιστείτε και παραδοθείτε εν ειρήνη."
    "Αν είναι δυνατόν, αποφύγετε όσο μπορείτε να κάνετε όπισθεν με φόρα προς τα πάνω μας, γιατί είμαστε με μηχανές και θα μας τραυματίσετε, ενδεχομένως και θανάσιμα."

Από τον πυροβολισμό μέχρι τις γραφικότητες που έγραψα, υπάρχει χάσμα, το οποίο λύνεται με οργάνωση και κυρίως με επένδυση χρημάτων σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Μέχρι να βρεθεί αυτό, τι θα έχουμε; Δεν είναι ρητορικό το ερώτημα, δεν ξέρω την απάντηση. Αλλά οι επιλογές φαίνονται λίγες και μάλλον η κοινωνικά αποδεκτή είναι να αφήνονται οι κλέφτες ανενόχλητοι, αφού δεν έχουμε τα μέσα να τους περιορίσουμε με τρόπο που να προασπίζει τα δικαιώματά τους. Οπότε επικρατεί ο πιο θρασύς.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Γαύρε , φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πως η προκατάληψη είναι μια βασική αιτία της δημιουργίας ρατσιστικών αντιλήψεων . Επομένως, το να έχεις σταθερά μια προκατάληψη απέναντι σε μια ομάδα ανθρώπων , μην αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο τους διαφορετικότητα και ποικιλομορφία αλλά αντιμετωπίζοντας τους ομαδικώς ως φέροντες ίδια χαρακτηριστικά μόνο και μόνο από την συμμετοχή τους στην παραπάνω ομάδα αναγκαστικά καταλήγει σε ρατσιστική συμπεριφορά και αντίληψη έτσι ? Με την προκατάληψη που ομολογείς ότι έχεις, δημιουργείς από το δικό σου μετερίζι μια σταθερότητα στην ιδέα του ''μπάτσου'' που την μεταφέρεις στα κοινωνικά σου φορι και δυστυχώς καταλήγεις να κάνεις αυτό που ο ίδιος κρίνεις.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Θαυμάζω πάντως την ευθύτητα του g_m900 που κάθεται και απαντάει μόνος του, υπερασπιζόμενος το σώμα στο οποίο εργάζεται. Ας τον σεβαστούμε λίγο, είναι ωραίο να έχουμε εδώ μέσα και μία εικόνα εκ των έσω.

Η δική μου άποψη δεν είναι εμπεριστατωμένη. Είμαι γεμάτος ερωτηματικά και όχι σαφείς θέσεις. Σίγουρα δεν θέλω να πληγώνεται ή να σκοτώνεται κάποιος, σε όποια ομάδα κι αν κατατάσσεται βάσει εργασίας ή εθνικότητας.

Επίσης σκέφτομαι ότι είναι ρίσκο να περιορίζεις επιχειρησιακά τους αστυνομικούς που καλούνται να αντιμετωπίσουν εγκληματίες με κίνδυνο της ζωής τους. Καλός ο πολιτικός λόγος, με κοινωνικές αξίες, ωραίοι και οι λόγοι των δικηγόρων. Αλλά πώς θα στείλεις τον άλλο να αντιμετωπίσει εγκληματία, αν ξέρει ότι αφενός κινδυνεύει η ζωή του αν δεν δράσει με βία, αφετέρου κινδυνεύει η ελευθερία του αν δράσει κατά τρόπο που οι νομικοί θα κρίνουν υπερβολικό;

Αν τον στέλνεις χωρίς επαρκή μέσα καταδίωξης; Να σηκώσει τα χέρια ψηλά, να ακολουθεί από απόσταση ασφαλείας και να αφήσει αμάξια και περιουσίες να κλέβονται καθημερινά; Θα το καταχραστούν οι κλέφτες, αφού θα ξέρουν ότι η πολιτική και αστυνομική ηγεσία θέλει πάση θυσία να αποφευχθεί η εμπλοκή.

Πολιτική ορθότητα σε καταδίωξη κλεφτών ή εγκληματιών; Να ακούγεται από τα μεγάφωνα του περιπολικού, σε χαμηλή ισχύ για να μην ξυπνήσει ο κόσμος περασμένα μεσάνυχτα:

"Παρακαλούμε όπως σταματήσετε το όχημα, διότι μπορεί να κάνετε μεγάλο κακό, περνώντας με κόκκινο. Συνετιστείτε και παραδοθείτε εν ειρήνη."
    "Αν είναι δυνατόν, αποφύγετε όσο μπορείτε να κάνετε όπισθεν με φόρα προς τα πάνω μας, γιατί είμαστε με μηχανές και θα μας τραυματίσετε, ενδεχομένως και θανάσιμα."

Από τον πυροβολισμό μέχρι τις γραφικότητες που έγραψα, υπάρχει χάσμα, το οποίο λύνεται με οργάνωση και κυρίως με επένδυση χρημάτων σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Μέχρι να βρεθεί αυτό, τι θα έχουμε; Δεν είναι ρητορικό το ερώτημα, δεν ξέρω την απάντηση. Αλλά οι επιλογές φαίνονται λίγες και μάλλον η κοινωνικά αποδεκτή είναι να αφήνονται οι κλέφτες ανενόχλητοι, αφού δεν έχουμε τα μέσα να τους περιορίσουμε με τρόπο που να προασπίζει τα δικαιώματά τους. Οπότε επικρατεί ο πιο θρασύς.
    Εδω εγινε για 1η φορα στην ιστορια ορθολογικη ανανεωση στολου οχηματων και αμεσως βγηκανε να κραξουνε. Μεσω κεφαλαιων ΕΣΠΑΑ και Leasing ενω πιο παλια μας φερνανε ρημαδια απο πλημμυρισμενα εργοστασια της Σιτροεν.
    Δεν παρεξηγω οποιον δεν καταλαβαινει...απλα θελω να κραταει και την πισινη που στην εδω περιπτωση οσοι κραζουν το κανουν γιατι ετσι νομιζουν η τους ειπαν αλλοι

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Γαύρε , φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πως η προκατάληψη είναι μια βασική αιτία της δημιουργίας ρατσιστικών αντιλήψεων . Επομένως, το να έχεις σταθερά μια προκατάληψη απέναντι σε μια ομάδα ανθρώπων , μην αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο τους διαφορετικότητα και ποικιλομορφία αλλά αντιμετωπίζοντας τους ομαδικώς ως φέροντες ίδια χαρακτηριστικά μόνο και μόνο από την συμμετοχή τους στην παραπάνω ομάδα αναγκαστικά καταλήγει σε ρατσιστική συμπεριφορά και αντίληψη έτσι ? Με την προκατάληψη που ομολογείς ότι έχεις, δημιουργείς από το δικό σου μετερίζι μια σταθερότητα στην ιδέα του ''μπάτσου'' που την μεταφέρεις στα κοινωνικά σου φορι και δυστυχώς καταλήγεις να κάνεις αυτό που ο ίδιος κρίνεις.
    Ναι σαφώς.
    Δεν λέω όλους τους αστυνόμους μπάτσους όμως.
    Αυτό "εσυ" δε το ξέρεις γιατί το όποιο συμπέρασμα σου, πηγάζει από δέκα ποστ που διάβασες σε ένα φόρουμ.
    Και στην τελική, δεν μπορεί να μιλάμε για ρατσισμό όταν το αντικείμενο της όποιας προκατάληψης,αρνητικοτητας, κριτικής,είναι κρατικοί λειτουργοί, ναι;
    Πόσο μάλλον όταν αυτοί διαχρονικά σκοτώνουν.
    Κράτει λίγο στη νουθεσία λοιπόν γιατί δεν είμαι εγώ στο σκαμνί και σημαντικότερο,δεν σκότωσα κανένα
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Ναι σαφώς.
    Δεν λέω όλους τους αστυνόμους μπάτσους όμως.
    Αυτό "εσυ" δε το ξέρεις γιατί το όποιο συμπέρασμα σου, πηγάζει από δέκα ποστ που διάβασες σε ένα φόρουμ.
    Και στην τελική, δεν μπορεί να μιλάμε για ρατσισμό όταν το αντικείμενο της όποιας προκατάληψης,αρνητικοτητας, κριτικής,είναι κρατικοί λειτουργοί, ναι;
    Πόσο μάλλον όταν αυτοί διαχρονικά σκοτώνουν.
    Κράτει λίγο στη νουθεσία λοιπόν γιατί δεν είμαι εγώ στο σκαμνί και σημαντικότερο,δεν σκότωσα κανένα
    Η κοινωνική μου διάδραση μαζί σου είναι αυτά τα 100 πόστ που λες και εσύ, στα 100/100 δείχνεις μια καθ'ομολογία σου προκατάληψη απέναντι σε ένα επάγγελμα.
    Σύμφωνα με τις προκαταλήψεις που έχεις , καθ' ομολογίαν σου πάντα, θα μπορούσε κάποιος τρίτος πιο πονηρός να σου απαντήσει πως ακόμα δεν έχεις σκοτώσει κάποιον αλλά λόγω του ότι είσαι π.χ. αριστερός είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα κάψεις κάποιον με μολώτοφ και να βρεθείς στο σκαμνί, γιατί διαχρονικά οι αριστεροί είναι μπαχαλάκιδες και πετάνε μολώτοφ.

Μια πεποίθηση που σε καμία περίπτωση δεν έχω αλλά πλησιάζει επικίνδυνα κοντά στις απόψεις που μέχρι τώρα μοιράζεσαι μαζί μας και αναγκαστικά βγάζω τα όποια συμπεράσματα μέσα από αυτές.

Ο ορισμός της προκατάληψης είναι αυτός , έχεις δικαίωμα να ανασκευάσεις την πρώτη σου απάντηση σχετικά και να προχωρήσουμε παρακάτω, ίσως το ξανά θρανίο να μην είναι τελικά μια κακή ιδέα.

''Προκατάληψη είναι η πεποίθηση εκείνη που δεν στηρίζεται σε λογική επιχειρηματολογία προς την οποία μάλιστα και αντιπαρατίθεται ανυποχώρητα. Υπολαμβάνεται ως μια γνώμη ή ένα σύνολο γνωμών ή ακόμα και ως ολόκληρη θεωρία η οποία έχει σχηματισθεί κατά έναν μη επιστημονικό τρόπο κοινώς αποδεκτό, αλλά και μια τοποθέτηση που περιλαμβάνει συναισθήματα όπως η περιφρόνηση και η απέχθεια. Δεν πρόκειται για άποψη γιατί κάθε άποψη δεν μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένη αλλά για στέρεα πεποίθηση.''
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος
    Εγώ θα προτιμούσα πάντως μία Ελλάδα που να μήν διανοείτε κανείς να φύγει απο σήμα αστυνομικού.

Κάμερες σε όλους και μετά η σύλληψη να γίνεται χωρίς πολλά πολλά. Όποιος αντιστέκεται ας τις τρώει. Επιλογή του.
    Κάμερες όμως πρώτα να μήν φτάσουμε στο άλλο άκρο.

Το πρόβλημα που έχουμε όλοι μας σε αυτή τη χώρα δεν ξεκινάει απο τον "μπάτσο" αλλά απο πολύ πιο ψηλά.
    Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
    https://www.imdb.com/title/tt11464826/

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Εγώ θα προτιμούσα πάντως μία Ελλάδα που να μήν διανοείτε κανείς να φύγει απο σήμα αστυνομικού.

Κάμερες σε όλους και μετά η σύλληψη να γίνεται χωρίς πολλά πολλά. Όποιος αντιστέκεται ας τις τρώει. Επιλογή του.

Το πρόβλημα που έχουμε όλοι μας σε αυτή τη χώρα δεν ξεκινάει απο τον "μπάτσο" αλλά απο πολύ πιο ψηλά.
    Μέχρι κάποιοι να αντιληφθούν τι πραγματικά είναι το κοινωνικό συμβόλαιο και πως στην πράξη λειτουργεί , δεν πρόκειται να έχουμε κοινωνική αρμονία.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maniatiakos Προβολή μηνύματος
    Έτσι είναι...

Έλληνας φορολογούμενος ο γύφτος...και φυσικά όλοι στο στρατό είχαμε καμιά 10αρια σειρούλες γύφτους όταν υπηρετήσαμε στα σύνορα...

Τι ακούμε σήμερα...
    Δε ξέρω για σένα αλλά εγώ είχα στη σειρά τη δική μου δύο.

Παλαιό μέλος
    Μέχρι κάποιοι να αντιληφθούν τι πραγματικά είναι το κοινωνικό συμβόλαιο και πως στην πράξη λειτουργεί , δεν πρόκειται να έχουμε κοινωνική αρμονία.
    Πες τα για κάποιους εδώ μέσα που βγάζουν απέχθεια για τους συνανθρώπους τους, όσο παρίες και να είναι και που δεν είχαν και πολλές ευκαιρίες να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο.

Η κοινωνική μου διάδραση μαζί σου είναι αυτά τα 100 πόστ που λες και εσύ, στα 100/100 δείχνεις μια καθ'ομολογία σου προκατάληψη απέναντι σε ένα επάγγελμα.
    Σύμφωνα με τις προκαταλήψεις που έχεις , καθ' ομολογίαν σου πάντα, θα μπορούσε κάποιος τρίτος πιο πονηρός να σου απαντήσει πως ακόμα δεν έχεις σκοτώσει κάποιον αλλά λόγω του ότι είσαι π.χ. αριστερός είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα κάψεις κάποιον με μολώτοφ και να βρεθείς στο σκαμνί, γιατί διαχρονικά οι αριστεροί είναι μπαχαλάκιδες και πετάνε μολώτοφ.

Μια πεποίθηση που σε καμία περίπτωση δεν έχω αλλά πλησιάζει επικίνδυνα κοντά στις απόψεις που μέχρι τώρα μοιράζεσαι μαζί μας και αναγκαστικά βγάζω τα όποια συμπεράσματα μέσα από αυτές.

Ο ορισμός της προκατάληψης είναι αυτός , έχεις δικαίωμα να ανασκευάσεις την πρώτη σου απάντηση σχετικά και να προχωρήσουμε παρακάτω, ίσως το ξανά θρανίο να μην είναι τελικά μια κακή ιδέα.

''Προκατάληψη είναι η πεποίθηση εκείνη που δεν στηρίζεται σε λογική επιχειρηματολογία προς την οποία μάλιστα και αντιπαρατίθεται ανυποχώρητα. Υπολαμβάνεται ως μια γνώμη ή ένα σύνολο γνωμών ή ακόμα και ως ολόκληρη θεωρία η οποία έχει σχηματισθεί κατά έναν μη επιστημονικό τρόπο κοινώς αποδεκτό, αλλά και μια τοποθέτηση που περιλαμβάνει συναισθήματα όπως η περιφρόνηση και η απέχθεια. Δεν πρόκειται για άποψη γιατί κάθε άποψη δεν μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένη αλλά για στέρεα πεποίθηση.''
    εχει πλάκα και θα παίξω το παιχνίδι σου.
    Η όποια μου αρνητική διάθεση απεναντι στην αστυνομία ξεπερνά τα όρια της προκατάληψης.
    Αν δεν απατώμαι η προκατάληψη κρύβει μέσα της και λαθεμένες ενδείξεις που σε οδηγούν στα όποια συμπεράσματα σου,σωστά;
    Εγω στα όσα χρόνια καταλαβαίνω το τι συμβαίνει γύρω μου, απο την αστυνομία βλέπω κυρίως κακώς κείμενα. Να μην τα απαριθμήσω, ελπίζω δεν χρειάζεται.
    Και έχω δει και εχω διαβάσει και έχω ζήσει και στο πετσί μου ακόμα, τα ανδραγαθήματα του ευγενούς κλάδου που με εγκαλείς ότι είμαι προκατειλημμένος απέναντι του.
    Για εμένα το στάδιο αυτό έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι πεποίθηση μου πλέον το ποιόν του Σώματος και αυτό είναι προϊόν των δικών τους πράξεων. Το δυστυχημα σε όλο αυτό είναι ότι δεν είναι όλοι εκει μέσα μπάτσοι. Λυπάμαι αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να αποκαταστήσω την φήμη τους.

Τις γελοιότητες των αλμάτων λογικής επιπεδου Σεργκέι Μπούμπκα που κάνεις, απλά και μόνο για να αποδώσεις ένα πόιντ, ελπίζω να μην τις ενστερνίζεσαι και στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αναφέρομαι στα περί αριστερού και μολότοφ και το πως νομοτελειακά θα καψω κάποιον άνθρωπο.
    Θεωρώ ότι σου απευθύνομαι αν μη τι άλλο με σοβαρότητα,αν θες να συνεχίσω, περιμένω να κάνεις το ίδιο απεναντι μου.

Ξεφύγαμε όμως.
    για την ταμπακιέρα έχεις κάτι να μας πεις;

Εχει πλάκα να γίνεται λόγος για κοινωνικό συμβόλαιο και ρήξη αυτού σε ένα θέμα που πραγματεύεται το θάνατο του ανένταχτου παρία απο 40 σφαίρες ένστολων κρατικών λειτουργων.
    Εχουμε ξανακάνει βέβαια κάποιοι, λόγο για το κοινωνικό συμβόλαιο και πως όταν αυτό δεν γίνεται αμοιβαία αποδεκτό, κάτι κόβει στη συνταγή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος

Mε τις καμερες στη συγκεκριμενη περιπτωση τι θεωρεις οτι θα γινοταν?
    Θα βλεπαν πινακιδες η που θα πηγαινε.Ε και?Θεωρεις οτι θα εκανε ντου η αστυνομια σε καταυλισμο για να παρει ενα κλεμμενο huyndai accent?
    Ειχα ακουσει περιστατικο απο γνωστο που κλεψανε αυτοκινητο και ειδε απο το gps οτι ηταν σε καταυλισμο.Παει αστυνομια και του λενε οτι δε μπαινουν εκει.
    Τους απαντησε οτι το αυτοκινητο θα το παρει πισω.Αν δε μπουν αυτοι,θα παρει 5 καλοπαιδα με πιου πιου και θα μπει και οτι γινει.Αναγκαστηκαν και μπηκαν.Το μισο αυτοκινητο ειχε γινει τευχη βεβαια μεχρι τοτε...

Moderator
    εχει πλάκα και θα παίξω το παιχνίδι σου.
    Η όποια μου αρνητική διάθεση απεναντι στην αστυνομία ξεπερνά τα όρια της προκατάληψης.
    Αν δεν απατώμαι η προκατάληψη κρύβει μέσα της και λαθεμένες ενδείξεις που σε οδηγούν στα όποια συμπεράσματα σου,σωστά;
    Εγω στα όσα χρόνια καταλαβαίνω το τι συμβαίνει γύρω μου, απο την αστυνομία βλέπω κυρίως κακώς κείμενα. Να μην τα απαριθμήσω, ελπίζω δεν χρειάζεται.
    Και έχω δει και εχω διαβάσει και έχω ζήσει και στο πετσί μου ακόμα, τα ανδραγαθήματα του ευγενούς κλάδου που με εγκαλείς ότι είμαι προκατειλημμένος απέναντι του.
    Για εμένα το στάδιο αυτό έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι πεποίθηση μου πλέον το ποιόν του Σώματος και αυτό είναι προϊόν των δικών τους πράξεων. Το δυστυχημα σε όλο αυτό είναι ότι δεν είναι όλοι εκει μέσα μπάτσοι. Λυπάμαι αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να αποκαταστήσω την φήμη τους.

Τις γελοιότητες των αλμάτων λογικής επιπεδου Σεργκέι Μπούμπκα που κάνεις, απλά και μόνο για να αποδώσεις ένα πόιντ, ελπίζω να μην τις ενστερνίζεσαι και στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αναφέρομαι στα περί αριστερού και μολότοφ και το πως νομοτελειακά θα καψω κάποιον άνθρωπο.
    Θεωρώ ότι σου απευθύνομαι αν μη τι άλλο με σοβαρότητα,αν θες να συνεχίσω, περιμένω να κάνεις το ίδιο απεναντι μου.

Ξεφύγαμε όμως.
    για την ταμπακιέρα έχεις κάτι να μας πεις;
    Όλα όσα λες θα ήταν αλήθεια αν όντως σου απέδιδα εγώ την προκατάληψη που έχεις απέναντι στο συγκεκριμένο επάγγελμα.
    Όταν όμως ο ίδιος αποδίδεις στον εαυτό σου την προκατάληψη αυτή τίποτα από όσα λες δεν έχει σταθερή βάση .
    Εγώ δεν είπα ότι έχεις προκατάληψη, το πήρα ως δεδομένο από την στιγμή που το λες εσύ για τον εαυτό σου , που φαντάζομαι σε γνωρίζεις καλύτερα.

Excibit 1
    μάθετε να μιλάτε, να διαβάζετε και να κατανοείτε τις λέξεις.
    το μπάτσος βγάζει προκατάληψη.
    Έχει ουσιώδη διαφορά απο το ρατσισμό.
    Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται, ξανά θρανίο.
    Τώρα πάμε για ένα ταχύρυθμο τεστ οράσεως.
    Δεν είναι δική μου η πεποίθηση, είναι η στερεοτυπική μέση αντίληψη που έχει κάποιος δεξίος για κάποιον αριστερό , όπως και η αντίληψη κάποιου που γράφει ACAB σε τοίχους ,με εσένα, για τους αστυνομικούς αποκαλώντας τους μπάτσους.
    θα μπορούσε κάποιος τρίτος πιο πονηρός να σου απαντήσει πως ακόμα δεν έχεις σκοτώσει κάποιον αλλά λόγω του ότι είσαι π.χ. αριστερός είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα κάψεις κάποιον με μολώτοφ και να βρεθείς στο σκαμνί, γιατί διαχρονικά οι αριστεροί είναι μπαχαλάκιδες και πετάνε μολώτοφ.

Το κοινωνικό συμβόλαιο βέβαια ισχύει για όσους το υπογράφουν με την κοινωνική τους στάση. Οι ρομά δεν είναι παρίες. Είναι μέρος της κουλτούρας τους να είναι εκτός κοινωνικού συνόλου , είναι κομμάτι της εν γένει ταυτότητας τους όντας λαός φύσει και ιστορικά νομαδικός.
    The Dirty Harry

Moderator
    Εχει πλάκα να γίνεται λόγος για κοινωνικό συμβόλαιο και ρήξη αυτού σε ένα θέμα που πραγματεύεται το θάνατο του ανένταχτου παρία απο 40 σφαίρες ένστολων κρατικών λειτουργων.
    Εχουμε ξανακάνει βέβαια κάποιοι, λόγο για το κοινωνικό συμβόλαιο και πως όταν αυτό δεν γίνεται αμοιβαία αποδεκτό, κάτι κόβει στη συνταγή...
    Και για να το κλείσω και να μην επανέλθω γιατί κουράζω με το Spam μου , Γαύρε θεωρώ πως εδώ μέσα είσαι από τα άτομα που έχουν μια αντιληπτική δυνατότητα. Ξέρεις ότι είπες χαζομάρα και μάλιστα χαζομάρα που αυτοαναιρείς τους ίδιους κανόνες που προσπαθείς να υπερασπιστείς. Το να πεις μια χαζομάρα δεν σε κάνει χαζό. Το να επιμένεις σε αυτή είναι που ξεκινά το πρόβλημα. Ανασκεύασε το όλο θέμα περί ''μπάτσων'' ή αλλάξτε τον κανονισμό σε σχέση με τον ρατσισμό , από το απαγορεύεται ο ρατσισμός , στο ''απαγορεύεται ο ρατσισμός εκτός αν αφορά ομάδες που και οι ίδιοι είμαστε ρατσιστές απέναντι τους'' και ανεβάστε ένα Excell με τις ομάδες που μπορούμε να γιουχάρουμε .
    The Dirty Harry

Σελίδα 12 από 34 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 10:17
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!