ναι.
Απο προσωπική εμπειρία, τα συνθετικά λάδια σκληραίνουν το κιβώτιο.
Δεν ξέρω όμως αν μπορούν να προκαλέσουν το θέμα που αναφέρεις.
Παρόλα αυτά, εγώ θα άλλαζα μία μερίδα λάδια, just to be sure...
ναι.
Απο προσωπική εμπειρία, τα συνθετικά λάδια σκληραίνουν το κιβώτιο.
Δεν ξέρω όμως αν μπορούν να προκαλέσουν το θέμα που αναφέρεις.
Παρόλα αυτά, εγώ θα άλλαζα μία μερίδα λάδια, just to be sure...
Δες πάντως τη ντιζα συμπλέκτη και τη λειτουργία της. Παίζει σημαντικό ρόλο. Δες τζόγο, λίπανση (έχω εργαλειο αν θες), φαγωμένα συρματα
Συγχαρητήρια φίλε, τα κατάφερες μία χαρά! Έχουμε το ίδια μηχανή είναι το S1 2007, πριν λίγους μήνες, έκανα της ίδιες εργασίες όλες στον δρόμο (τα ανταλακτικά όλα YAMAHA)...συν αλλαγή ντίζας συμπλέκτη (από τρία συρματάκια κρατιόταν), λάδια μόνο ημίσυνθετικά YAMALUBE 10-40W (15-40W ήθελα, αλλά μου έστειλαν λάθος) , και διπλό ορθοστάτη yamaha, το γυμνό δεν έχει (με βόλεψε πάρα πολύ). Το δυσάρεστο με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ότι, κάποια στιγμή καίνε τα πηνία η τον ανορθωτή, η και τα δυό μαζί ταυτόχρονος όπως και έγινε σε εμένα...450 γιούρα τα πηνία γνήσια εκ Ολλανδίας και ένα μήνα αναμονή συν ανορθωτή της tourmax 70 ευρώ (το μόνο ανταλακτικό που έβαλα και δεν ήταν yamaha, o γνήσιος κόστιζε 250 γιούρα, και αυτός από Holland και ένα μήνα αναμονή)...σχετικά με το κιβώτιο ταχυτήτων, είναι γνωστό ότι τα fz6 έχουν θορυβώδες κιβώτιο, ιδικά η 1η...χρείαζετε κανά τρίλεπτο ζέσταμα, εκτός και αν το τσουλίσεις και βάλεις την 1η...αυτά φίλε μου, καλή συνέχεια! υγ: το δικό μου έχει 26.000χιλ. και κάτι ψιλά
Ωραιο το εργαλειο, φιλε. Σαν καινουριο το εχεις. Κριμα που εισαι μακρια και δεν μπορουμε να κανουμε καμια βολτα.
Επι του θεματος, αλλαχτηκε η ντιζα και εγινε λιπανση στο ποδοστηριο (αξονας και μπιλιες). Σαν καινουριο, κανενα θεμα πλεον. Με την καινουρια ντιζα μου φανηκε λιγο πιο βαρυς ο συμπλεκτης παντως, παρα το οτι λιπανθηκε κι αυτη.
Εχει ελεγχθει η αλυσιδα, ειναι προβλεπε σε ολο το μηκος της.
Αν η ντιζα είναι βαριά, μάζεψε μπόσικα από κάτω και δώσε λίγο επάνω.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πρέπει στη πάνω μεριά να έχει μπόσικα η μανέτα. Νομιζω 2-3 mm. Να μην είναι σφιχτή
Τελευταία τροποποίηση από Nikos77; 12/04/2025 στις 13:45.
Αφού έχει μπόσικα πάνω είναι οκ.
Κάτω είναι σωστά σφιγμένη?