Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Εχω να σου πω τοσα πολα αλλα φοβαμαι οτι δεν θες να ακουσεις. Αλωστε δεν ειναι καταληλος ο χωρος. Η μονη συζητηση που γινεται ειναι σε επιπεδο κοντρας και γι αυτο δεν μετεχω οπως δηλωσα παραπανω![]()
![]()
![]()
Εχω να σου πω τοσα πολα αλλα φοβαμαι οτι δεν θες να ακουσεις. Αλωστε δεν ειναι καταληλος ο χωρος. Η μονη συζητηση που γινεται ειναι σε επιπεδο κοντρας και γι αυτο δεν μετεχω οπως δηλωσα παραπανω![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Από την αρχή της συζήτησης κρατάω άμυνα! Παραθέτω ιστορικά γεγονότα ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ για να ΜΗΝ υποθεί αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
cool:![]()
Και το κάνω για να μην διαστρεβλώνετε η αλήθεια και πάει αμάσητο κάτω το παραμύθι!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
…..(οπως κανει ο Χρηστος - tai) και μαλιστα διαστρεφοντας τα λογια μου, τις ιστορικες αληθειες……
Την ίδια προσπάθεια λες ότι κάνουν και οι συμφουρμίτες που διαφωνούν.
ΔΕΝ βρήκα πουθενά κάποια στοιχεία αποδεικτικά των λόγων. (Αν και ζήτησα να μου τα υποδείξουν)
Μόνο μια προσπάθεια με «λογικά» κατά την άποψη πολλών, επιχειρήματα. Τα οποία στο θέμα των «Ελλήνων και του αρχαίου ιδεώδους» κατέρρευσαν από τα γραπτά των ίδιων των «πολιτισμένων Ελλήνων». Αποδεικνύοντας ότι έχετε λάθος γνώμη για τα τότε τεκτενόμενα
ΔΕΝ αμφισβητώ την προσφορά των προγόνων μου στον πολιτισμό, αλλά διαχωρίζω την φήμη από την γνώση.
Αν δεν ήταν κουραστικό λόγω όγκου θα έβαζα κατεβατά για να αποδείξω (όπως στο θέμα των αρχαίων) το πόσα πράγματα ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ότι είναι «σωστά» και ξέρετε, αλλά θα με περιλάβει ο Λεωνίδας και φοβάμαι.![]()
Ας έβαζε και κάποιος «κατεβατά» με αποδείξεις (που τόσο σου αρέσουν) και με βιβλιογραφία, και θα βλέπαμε ποιος διαστρεβλώνει την ιστορία και ποιος όχι.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το μονο "εκνευριστικο" που θα μπορουσα να δω, ειναι οταν προσπαθει καποιος να πεισει ή (ακομα χειροτερα) να προσηλυτισει, ……
Αυτό ΔΕΝ είναι προσηλυτισμός?
«Θεος μερος 1ον
http://www.moto.gr/forums/showthread...0&pagenumber=2 »
Σε ποιο σημείο προσπάθησα ΕΓΩ να προτείνω σε κάποιον να ΓΙΝΕΙ χριστιανός?
![]()
![]()
Για να μην παρεξηγηθεί το ύφος μου από ανθρώπους που δεν ξέρουν την σχέση μου με τον crs-k τους ενημερώνω, οτι η φιλοσοφικές διαφορές μένουν στο πληκτρολόγιο. Δεν γινόμαστε εχθροί επειδή έχουμε διαφορετικές απόψεις. Έτσι δεν είναι πορνόγερε?![]()
![]()
![]()
Για να μην παρεξηγηθεί το ύφος μου από ανθρώπους που δεν ξέρουν την σχέση μου με τον crs-k τους ενημερώνω, οτι η φιλοσοφικές διαφορές μένουν στο πληκτρολόγιο. Δεν γινόμαστε εχθροί επειδή έχουμε διαφορετικές απόψεις. Έτσι δεν είναι πορνόγερε?![]()
![]()
![]()
Ρε χαμενε ...
Εκτος του οτι ΔΕΝ καταλαβα τι με ρωτας στην προηγουμενη ερωτηση περι προσηλυτισμου, θα ΞΑΝΑρωτησω ΕΝΑ πραγμα ...
Λες δηλαδη οτι απο τα 6,5 δισεκατομμυρια αυτου του πλανητη, μονο τα 150 εκατομμυρια (μετα την διαλυση της Σοβιετικης Ενωσης) των Χριστιανων Ορθοδοξων, δηλαδη ποσοστο 2,3%, ειναι μαγκες και βρηκαν (δημιουργησαν) την πιο μαγκικη θρησκεια?
Το θεμα απο αλλου ξεκινησε (για τον Θεο) γενικοτερα και ΕΣΥ το γυρισες στον Χριστιανο Θεο και μαλιστα τον Ορθοδοξο!
Εσυ εμπλεξες και τους Αρχαιους, για τους οποιους εγω δεν εκανα αναφορα, κι ας το επικαλησαι
Εσυ εισαι αυτος που ΔΕΝ το αφηνει να "πεθανει" ησυχα-ησυχα, αλλα μαχεσαι με νυχια και με δοντια μια εκ των προταιρων ΧΑΜΕΝΗ μαχη, στο ονομα της ΠΙΣΤΗΣ και μονο και ΟΧΙ στο ονομα του ΔΙΑΛΟΓΟΥ.
Στο 'χω ξαναπει οτι ειναι ΚΑΜΕΝΟ χαρτι οι θρησκειες!
Τελειωσανε (στον προηγμενο κοσμο τουλαχιστον)!
Ειστε οι τελευταιοι "δεινοσαυροι"!
Σεβομαι φυσικα τα "πιστευω" σας, αλλα ΜΗΝ προσπαθειτε να με (μας) πεισετε και για την ΟΡΘΟΤΗΤΑ τους!
Αντε ξεκολλα ...
... για να παμε καμμια βολτα!
:rotflmao:
![]()
Κι ας το να πεθανει επιτελους (το thread), πριν μας πεθανεις εμας απ' τα γελια!
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Το είδαμε κι αυτό...
Χριστιανός να προκαλεί σε μάχη με όπλα "αποδεικτικά στοιχεία"...
Πραγματικά έχει πέσει τρελλό γέλιο σ' αυτή την κουβέντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Στο 'χω ξαναπει οτι ειναι ΚΑΜΕΝΟ χαρτι οι θρησκειες!
Σεβομαι φυσικα τα "πιστευω" σας![]()
Αφήστε τον τρελό στην τρέλα του δηλαδή...
Θάνος..
Φίλε κράτα τα γέλια σου... εκτός από το να μας αποκαλείς έμμεσα γελοίους δεν αποτελούν κανένα έξυπνο επιχείρημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Το είδαμε κι αυτό...
Χριστιανός να προκαλεί σε μάχη με όπλα "αποδεικτικά στοιχεία"...
Πραγματικά έχει πέσει τρελλό γέλιο σ' αυτή την κουβέντα...
Το να είσαι εμπαθής με συγκεκριμένα πρόσωπα ή πράγματα μπορώ να το καταλάβω.
Να είσαι εμπαθής όμως με μία ιδέα;
...και έρχεσαι να κάνεις κουβέντα με τέτοιο στυλ;![]()
Θάνος..
Εγώ γελώ. Αν εσύ δεν γελάς, αυτό δεν με αφορά ούτε με απασχολεί.
Και βέβαια δεν είμαι ο μόνος που μίλησε για γέλιο σ' αυτή την κουβέντα - και μάλιστα την τελευταία μισή ώρα.
Μίλησα για αστεία επιχειρήματα ενός Χριστιανού, όχι για μια "ιδέα", ούτε χαρακτήρισα "εσάς" γελοίους (ποιοί είστε "εσείς" αλήθεια;; ).
Και δεν "έρχομαι" να κάνω κουβέντα, βρίσκομαι σ' αυτή την κουβέντα από την αρχή της, σε αντίθεση με σένα που μπήκες πρόσφατα σ' αυτή, με το σύνηθες εισαγγελικό σου ύφος.
Κατέβασε λοιπόν το δαχτυλάκι σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Εγώ γελώ. Αν εσύ δεν γελάς, αυτό δεν με αφορά ούτε με απασχολεί.
Και βέβαια δεν είμαι ο μόνος που μίλησε για γέλιο σ' αυτή την κουβέντα - και μάλιστα την τελευταία μισή ώρα.
Μίλησα για αστεία επιχειρήματα ενός Χριστιανού, όχι για μια "ιδέα", ούτε χαρακτήρισα "εσάς" γελοίους (ποιοί είστε "εσείς" αλήθεια;; ).
Και δεν "έρχομαι" να κάνω κουβέντα, βρίσκομαι σ' αυτή την κουβέντα από την αρχή της, σε αντίθεση με σένα που μπήκες πρόσφατα σ' αυτή, με το σύνηθες εισαγγελικό σου ύφος.
Κατέβασε λοιπόν το δαχτυλάκι σου.:rotflmao:
ουπς... συγγνώμη που γελάω... δεν είναι ότι είσαι γελοίος, ούτε φταίνε αυτά που είπες. Αλλά αφού εσύ δεν γελάς τι σημασία έχει;
Anyway, επειδή είμαι καλός Χριστιανός και αυτό όχι γιατί μ'αρέσει η ιδέα, αλλά επειδή κάπου άκουσα τη λέξη και ήχησε καλά στο αυτί μου, θα αποφασίσω να μη δώσω συνέχεια...
Αγαπάτε αλλήλους!
PIECE!
Παρεμπιπτόντως... αυτό το κατέβασε το δαχτυλάκι σου, προτείνω να μην μου το πεις ποτέ κατάμουτρα γιατί δεν θα έχω τόσο κέφι...
Θάνος..
Πρόσεξε... αυτό δεν ήταν τόσο Χριστιανικό εκ μέρους σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Παρεμπιπτόντως... αυτό το κατέβασε το δαχτυλάκι σου, προτείνω να μην μου το πεις ποτέ κατάμουτρα γιατί δεν θα έχω τόσο κέφι...
Εγώ δεν είμαι Χριστιανός, άρα μπορώ χωρίς παραβίαση των αρχών μου να σου πω πως, αν μου κουνήσεις εσύ το δακτυλάκι κατά πρόσωπο, ίσως κι εγώ να μην είμαι σε τόσο κέφι.
PΕACE
Επειδή σπάνια έχω πέσει έξω στην πρώτη μου εκτίμηση και στο ένστικτο στους ανθρώπους απλά έρχεσαι να με επιβεβαιώνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Πρόσεξε... αυτό δεν ήταν τόσο Χριστιανικό εκ μέρους σου...
Εγώ δεν είμαι Χριστιανός, άρα μπορώ χωρίς παραβίαση των αρχών μου να σου πω πως, αν μου κουνήσεις εσύ το δακτυλάκι κατά πρόσωπο, ίσως κι εγώ να μην είμαι σε τόσο κέφι.
PΕACE
Γενικά θα σου πω ότι είναι τουλάχιστον βλακώδες να επαναλαμβάνεις το λόγια του συνομιλητή σου και το κέφι σου ποσώς με απασχολεί αν νομίζεις ότι θα ιδρώσει το αυτί μου...
Όσο για το peace... ουδείς αλάνθαστος. Θα ήσουνα όμως πολύ ατυχής αν έμπαινες στη διαδικασία να με κοντράρεις στην ορθογραφία.
:a026:
Θάνος..
Το δικο μου, ξέρεις, στάζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Γενικά θα σου πω ότι είναι τουλάχιστον βλακώδες να επαναλαμβάνεις το λόγια του συνομιλητή σου και το κέφι σου ποσώς με απασχολεί αν νομίζεις ότι θα ιδρώσει το αυτί μου...
Κι αυτό με το ένστικτο το συμπέρανες με τόση βεβαιότητα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Όσο για το peace... ουδείς αλάνθαστος. Θα ήσουνα όμως πολύ ατυχής αν έμπαινες στη διαδικασία να με κοντράρεις στην ορθογραφία.
:a026:
Δηλαδή, για να συνοψίσω:
- Είσαι "καλος Χριστιανός",
- Είσαι φόβος και τρόμος αν σε κοντράρει κανείς και σε βρει σε άκεφη διάθεση,
- Είσαι άπαιχτος στην ορθογραφία,
...και είσαι και Moderator στο moto.gr!!!
E, λοιπόν, είσαι όντως ένα Ανώτερο Ον.
Περί ου ο λόγος, εξάλλου, σ' αυτή την κουβέντα!!
Νομιζεις οτι επειδη δεν σου απαντησα αυτα που εγραψες εχουν καποιοα υποσταση?Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Από την αρχή της συζήτησης κρατάω άμυνα! Παραθέτω ιστορικά γεγονότα ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ για να ΜΗΝ υποθεί αυτό.![]()
Και το κάνω για να μην διαστρεβλώνετε η αλήθεια και πάει αμάσητο κάτω το παραμύθι!
Την ίδια προσπάθεια λες ότι κάνουν και οι συμφουρμίτες που διαφωνούν.
ΔΕΝ βρήκα πουθενά κάποια στοιχεία αποδεικτικά των λόγων. (Αν και ζήτησα να μου τα υποδείξουν)
Μόνο μια προσπάθεια με «λογικά» κατά την άποψη πολλών, επιχειρήματα. Τα οποία στο θέμα των «Ελλήνων και του αρχαίου ιδεώδους» κατέρρευσαν από τα γραπτά των ίδιων των «πολιτισμένων Ελλήνων». Αποδεικνύοντας ότι έχετε λάθος γνώμη για τα τότε τεκτενόμενα
ΔΕΝ αμφισβητώ την προσφορά των προγόνων μου στον πολιτισμό, αλλά διαχωρίζω την φήμη από την γνώση.
Αν δεν ήταν κουραστικό λόγω όγκου θα έβαζα κατεβατά για να αποδείξω (όπως στο θέμα των αρχαίων) το πόσα πράγματα ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ότι είναι «σωστά» και ξέρετε, αλλά θα με περιλάβει ο Λεωνίδας και φοβάμαι.![]()
Ας έβαζε και κάποιος «κατεβατά» με αποδείξεις (που τόσο σου αρέσουν) και με βιβλιογραφία, και θα βλέπαμε ποιος διαστρεβλώνει την ιστορία
![]()
![]()
Λοιπον ακου για να μην εχουμε αυταπατες. Πανγκοσμιος οταν μηλαμε για επιστημονικους ορους της φυσικης , των μαθηματικων, της ιατρικης της αστρονομιας , της φιλοσοφιας , του θεατρου τραγωδιας και κωμωδιας , ολα ειναι στα Ελληνικα ,σκεψου λιγο τους ορους (άλτζεμπρα, στομακόλοτζι, καρντιόλοτζι, φιλόσοφι, τίατερ, τράτζετι, κόμεντι κτλπ.) Γιατι νομιζεις οτι γινεται αυτο? Λογο της -Φημης- οπως λες. Και οτι - κατερευσαν τα γραπτα των πολιτισμενων Ελληνων-. Το ξερεις οτι σημερα προσπαθουμε να γινουμε ευρωπαιοι οταν οι ευρωπαιοι εχουν στιριξει τον πολιτισμο τους στους Ελληνες. (το Αριστοτελικο συστημα στην παιδεια εφαρμοζεται μεχρι σημερα σε ολα τα πανεπιστημια της Ευρωπης) Αν θελετε να ζειτε στο σκοταδισμο ειναι δικαιωμα σας αλλα να ταπεινωνετε κατι τοσο μεγαλο ειναι τουλαχιστον υβρη (για οσους γνωριζουν τη βαρυτητα του ορου) Ντροπη, δεν εχω να πω τιποτα αλλο.
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
...και είσαι και Moderator στο moto.gr!!!
αυτο που κολλάει; :hypnotize
τζι ντεβελεκ βάζε κανενα γελάκι να γίνεται η διάθεση και το ύφος σου αντιληπτό.
γράφεις παρεξηγίσιμα!