Απλα αναφερω οτι οπου υπαρχει δραση επισερχεται και αντιδραση μερικες φορες. Δε τιθεται θεμα.υπερθεματίζεις τέτοιες αντιδράσεις, όταν υπάρχει αντίσταση;
Απλα αναφερω οτι οπου υπαρχει δραση επισερχεται και αντιδραση μερικες φορες. Δε τιθεται θεμα.υπερθεματίζεις τέτοιες αντιδράσεις, όταν υπάρχει αντίσταση;
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
..
τεσπα,αν απαντησει ο ιδιος θα δουμε![]()
Φίλε tool, το "δεν" δεν ξέρω πως μπήκε στην πρόταση.... (O δαιμων του forum)...
Αυτό που ήθελα να γράψω ήταν "Δυστυχώς σκοτώθηκαν επί τόπου"....
αλλά είχα δουλειά και τώρα το είδα το ποστ και την δική σου απάντηση.. οπότε δεν μπορουσα να το σώσω πλέον....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρε fzr ok, εγώ τι να σου πω?Αλλωστε ενα 100άρι supra οδηγάω...Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
Οι θειτσες να κανουν καμια πιτα και ο παππους να μη σκοτωνει κοσμο...ποσοι παππουδες εγκληματιες κυκλοφορουν και εχουν παραβει STOP και κοκκινα ειναι τρελα.
Μαλλον καποιοι εχουν βιωματα απο αλητες του λογου μας που περιστασιακα το ανοιγουν .
Θα παρω ομως Jeep και τοτε τα λεμε...
δε θα σου πω τίποτα για το περιστατικό με τον παππού,δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να κρίνω!
Αλλά έιναι απόψεις αυτές που έχεις για θείτσες και παππούδες?έχεις την εντύπωση πως εσύ δε θα γεράσεις?δηλαδή όταν γίνεις 60 χρονών τι θα κάνεις,θα μαντρωθείς στο σπίτι σου και δε θα το κουνάς μέτρο από εκεί?
τέλος δειυκρινίζω : δε μιλάω για την ικανότητα των παππούδων στην οδήγηση και τα αντανακλαστικά τους.μιλάω για την άποψη του fzr για μία υπαρκτή κοινωνική ομάδα,στη θέση της οποίας κάποτε θα βρεθεί...
Αυτά!!!![]()
![]()
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
ρε fzr ok, εγώ τι να σου πω?Αλλωστε ενα 100άρι supra οδηγάω...
δε θα σου πω τίποτα για το περιστατικό με τον παππού,δεν έχω εμπειρία και δεν μπορώ να κρίνω!
Αλλά έιναι απόψεις αυτές που έχεις για θείτσες και παππούδες?έχεις την εντύπωση πως εσύ δε θα γεράσεις?δηλαδή όταν γίνεις 60 χρονών τι θα κάνεις,θα μαντρωθείς στο σπίτι σου και δε θα το κουνάς μέτρο από εκεί?
τέλος δειυκρινίζω : δε μιλάω για την ικανότητα των παππούδων στην οδήγηση και τα αντανακλαστικά τους.μιλάω για την άποψη του fzr για μία υπαρκτή κοινωνική ομάδα,στη θέση της οποίας κάποτε θα βρεθεί...
Αυτά!!!![]()
![]()
![]()
μια παροιμία από το χωριό μου
"Στραβό, κουτσό κορόιδευε
γέρο μη κοροιδεύεις
για θα το βρεις!!"
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Και εγω οδηγω επισης παπια Townmate οποτε ειμαι και κλασσικος παπακιας. Αν διαβασες πριν θα διεκρινες οτι δεν βαζω ολους τους οδηγους σε μια καζανα...αυτα εξυπακουονται, μη λεμε τα ιδια.
LIVE FAST ......DIE YOUNG.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Αλλά έιναι απόψεις αυτές που έχεις για θείτσες και παππούδες?έχεις :![]()
μας τα πρηξατε
η Live and Let Die
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
η Live and Let Die
http://www.lifestartsat.com/motoring/img/old_driver.gif
η Ride fast Stay young
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φίλε tool, το "δεν" δεν ξέρω πως μπήκε στην πρόταση.... (O δαιμων του forum)...
Αυτό που ήθελα να γράψω ήταν "Δυστυχώς σκοτώθηκαν επί τόπου"....
αλλά είχα δουλειά και τώρα το είδα το ποστ και την δική σου απάντηση.. οπότε δεν μπορουσα να το σώσω πλέον....
![]()
τοτε ακυρα ολα![]()
ποτε δεν ειναι αργα για να σωσεις οτιδηποτε(εκτος απο χασιμο μπροστινου)
![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
12 σελίδες...
Εγώ σκέφτομαι να ήμουνα λίγο πιο μπροστά την ώρα που ο FZR600R προσπαθούσε να το σώσει όταν ο παππούς έκοβε αριστερά. Μπορεί και να έκοβα και να έμπαινα δεξιά μπορεί και να μη προλάβαινα να εντοπίσω το 600άρι στο καθρέφτη...
Στη θέση σου FZR600R θα έκανα τακτικά προπόνηση σε φρεναρίσματα πανικού και ελιγμούς αποφυγής, και θα πήγαινα σφαίρα σε καμιά καλή superbike σχολή, μπας μάθω να στρίβω κιόλας και ξεκολλήσω κάμποσο από τις ευθείες.
Όσο για μένα, καμμία εμπιστοσύνη στα κουτιά καθώς και σε δίκυκλα ή οτιδήποτε κινείται με τάσεις αυτοκτονίας.
Προσπαθώ να έχω μια και μοναδική αισιόδοξη εικόνα όποτε βλέπω κάποιον να πηγαίνει με "πάρα πολλά" και να χάνεται στο βάθος του δρόμου, τη πάρτη μου γύρω στα 75 χρονώ, καβάλλα σε ένα ss -ελπίζω το ίδιο και εσείς.
Δεν τα μπορω τα θρανια...αλλα για να δεις που'νε η θεση μου παρε κυαλια.Στη θέση σου FZR600R θα έκανα τακτικά προπόνηση σε φρεναρίσματα πανικού και ελιγμούς αποφυγής, και θα πήγαινα σφαίρα σε καμιά καλή superbike σχολή, μπας μάθω να στρίβω κιόλας και ξεκολλήσω κάμποσο από τις ευθείες.
Και 75 να'μαι πιστιαρα θα καβαλαω, θα γουσταρω και ασε τους καφενεδες για τους πΑππους.Προσπαθώ να έχω μια και μοναδική αισιόδοξη εικόνα όποτε βλέπω κάποιον να πηγαίνει με "πάρα πολλά" και να χάνεται στο βάθος του δρόμου, τη πάρτη μου γύρω στα 75 χρονώ
(δεν διαβασα ολες τις σελιδες-μπορει να επαναλαμβανω ορισμενα πραγματα)
Ετσι βγαινουν οι ατακες..δολοφονοι μηχανοβιοι,αλητες κλπ
Δηλ. αν ειμουν εγω στη θεση του παππου τι θα ελεγες FZ600R?
Εγω παντως μπορει να σταματουσα επιτοπου και να σε αρχιζα στις γρηγορες.μαγκακο.
Που το τελικιαζεις και στην ευθεια.εσυ πρεπει να εισαι καλος αναβατης ρε συ.
Και τα θρανια δεν τα μπορεις ε?
Και τοτε τι την πηρες τη μηχανη ρε συ.Για να κανεις μαγκιες στις ευθειες?
:a019:
In Thrust We Trust
Turn To Burn
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
(δεν διαβασα ολες τις σελιδες-μπορει να επαναλαμβανω ορισμενα πραγματα)
Ετσι βγαινουν οι ατακες..δολοφονοι μηχανοβιοι,αλητες κλπ
Δηλ. αν ειμουν εγω στη θεση του παππου τι θα ελεγες FZ600R?
Εγω παντως μπορει να σταματουσα επιτοπου και να σε αρχιζα στις γρηγορες.μαγκακο.
Που το τελικιαζεις και στην ευθεια.εσυ πρεπει να εισαι καλος αναβατης ρε συ.
Και τα θρανια δεν τα μπορεις ε?
Και τοτε τι την πηρες τη μηχανη ρε συ.Για να κανεις μαγκιες στις ευθειες?
:a019:![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
FZR600R, δέ θα σου πώ πόσα "πιστιάρικα" έχω προσπεράσει σε στροφές με παπί, ούτε πόσες φτιαγμένες BMW προσπάθησαν να με προσπεράσουν μάταια με το ονοφάκι.
Επίσης δέ νομίζω να σε ενδιαφέρει πόσες φορές έσπασα το κεφάλι μου, αλλά θά'πρεπε να ξέρεις ότι άμα δε μπορείς ούτε ένα παππού να αποφύγεις σε άδειο δρόμο, δέν έχεις κανένα άλλο μέλλον από το να γίνεις στατιστική και κηδειόχαρτο.
Δέ σου κάνω πλάκα, μάθε να το στρίβεις και να το φρενάρεις ή πέτα το καλύτερα πριν η μαλακία σου σκοτώσει κανέναν αθώο.
Ωρίμασε λίγο γαμώτο, τί στο διάλο όλα οι μπαμπάδες σας τα παίρνουν και δε θέλετε ούτε να μάθετε να τα φρενάρετε;
Grow the fuck up asshole.
(με σύγχισες μεσημεριάτικα, παπάρα!)