Καλομελέτα κι έρχομαι Πρόεδρε !Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αντε, ελα στην μονοημερη, να πεισουμε και τον τεως (επιτιμο οχι Κωκό)να ερθει επιτελους στην εκδρομη, για να βγαλουμε μια αναμνηστικη φωτο να την εχει στον στρατο [κατω απο το συρματοπλεγμα του απο πανω κρεβατιου], να την βλεπει στην σκοπια[να φρικαρει και να μην κοιμαται], στα μαγειρεια [καθως καθαριζει πατατες] κλπ κλπ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daemon; Είχε έρθει κι αυτός Λουτράκι μετά την Επίδαυρο; Δεν τον άκουσα καθόλου να μιλάει... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
(...πανω απο τις 60 μοιρες δεν το δοκιμαζουμε γιατι θα χυθουν, κατι το οποιο δεν το ειχε πει κανενας στον daemon!!!)
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Έτρωγε... κάτι στρογγυλά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Daemon; Είχε έρθει κι αυτός Λουτράκι μετά την Επίδαυρο; Δεν τον άκουσα καθόλου να μιλάει... :rotflmao:
esy!!!!! esy!!!!! k pali esy!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΠΟΙΟΣ ειπες οτι ΗΤΑΝ αποασχολημενος με την μασα???
(never ending story ... i katastasi sou !!!!!)
:rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Ρε έτσι "ξινίλας" είμαι συνέχεια ή μόνο όταν με βγάζετε φωτό;
![]()
:rotflmao:Πολύ με άρεσε η εκδρομή παίδες !!! Βέβαια με το που έβγαλα το κράνος το βραδάκυ λιποθύμησα![]()
![]()
Πολλά χαιρετίσματα σε όλη την άψογη παρέα που ήταν συνεχώς χαμογελαστή και ιδιαίτερα στη Μαρία για το απίστευτο θάρρος και κουράγιο της !!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Οχι ρε, και παραπανω μπορουσες, 90 μοιρες και βαλε απλος πειραξα το τσιμεντολιθο (εε.. αφρο ηθελα να πω) απο πανω γι'αυτο ετρεξε :rotflmao:
dikio exei!!!
:rotflmao::rotflmao:
εγω εχω καλους τροπους ΡΕΕΕΕΕ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Daemon; Είχε έρθει κι αυτός Λουτράκι μετά την Επίδαυρο; Δεν τον άκουσα καθόλου να μιλάει... :rotflmao:
δεν μιλαω οταν τρωω!![]()
![]()
![]()
![]()
Δε λέμε για σένα, αλλά όποιος έχει τη μύγα...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εγω εχω καλους τροπους ΡΕΕΕΕΕ!!!!
δεν μιλαω οταν τρωω!![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβιο παιδάκια μου~!!!!!
Πάντα τέτοια![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια.
Ελπίζω να τα πούμε και στο Δέλεαρ ( άμα δεν χαθώ ψάνχωντάς το!!)
παιδια επιτελους την εφτιαξα την συνδεση.σας χαιρετω ολους και επισημα πλεον!!!!!!!!
και τωρα και στην προηγουμενη εκδρομουλα περασαμε γαματα!
μπραβο παιδια!!!!παντα τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και οι φοτογραφιες πολυ καλες![]()
Πολλά χαιρετίσματα στην καλή παρέα από τον Πειραιά !!!
![]()
![]()
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."