Το κεντρικό σταντ μου δημιουργεί ανασφάλεια.
Μου φαίνεται ότι το Kristar δεν "κάθεται" και πολύ καλά στο κεντρικό σταντ. Παλαντζάρει εμπρός - πίσω σαν να ισοροπεί πάνω του και μου φαίνεται σαν έτοιμο να πέσει. Συμβαίνει και σε εσάς ??
Μου φαίνεται ότι το Kristar δεν "κάθεται" και πολύ καλά στο κεντρικό σταντ. Παλαντζάρει εμπρός - πίσω σαν να ισοροπεί πάνω του και μου φαίνεται σαν έτοιμο να πέσει. Συμβαίνει και σε εσάς ??
Mια χαρα ειναι, δεν εχει προβλημαΑρχικά δημιουργήθηκε από dino809
Νορμαλ να κανει ετσι, το αριστερα-δεξια να φοβασαι![]()
After, και αριστερά - δεξιά ψιλοκουνιέται και γενικά δεν μου πολυεμπνέει εμπιστοσύνη![]()
Σήμερα, πρώτη μεγάλη διαδρομή με το Kristar υπό βροχή (πάνω από 25 χιλιόμετρα). Παρόλο που ήμουν φορτωμένος με σάκο (όχι πλάτης) και μια μπαταρία αυτοκινήτου (!) δεμένη ανάμεσα στο κάθισμα και την πλάτη της μπαγκαζιέρας μπορώ να πω ότι το σύνολο συμπεριφέρθηκε με αξιοπρέπεια (με την ανάλογη προσοχή κι από εμένα βέβαια!).
Μόνο που από ένα σημείο και πέρα δεν κράταγε ρελαντί στα φανάρια. Ισως λόγω αυξημένης υγρασίας?
Κατά τα άλλα, όλα καλά :smilea:
.....σε αντίθεση με τον εξοπλισμό μου (γάντια, μπουφάν, παντελόνι, παπούτσια) που με πρόδωσε και έβαλε από ΠΑΝΤΟΥ νερά. Κατέληξα στη δουλειά βρεγμένος μέχρι το μεδούλι![]()
Πρέπει να προγραματίσω ανανέωση γιατί τα έφαγαν τα ψωμιά τους μου φαίνεται !
dino αυτο με το ρελαντι κοιταξε το στην αντιπροσωπεια η σε καποιο καλο εξουσιοδοτημενο. δεν ειναι τπτ. θελει ρυθμισμα το μειγμα στο ρελαντι.
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
Παιδια τι πιεση εχετε στα ελαστικα??
Να βαλω tubeless αξιζει?? τα λεφτα ειναι τα ιδια σχεδον με τα απλα
Από πίεση εχω βάλει ότι λέει το βιβλιαράκι. 25 PSI μπροστά και 28 PSI πίσω.
Εγω εχω βαλει 28-35, εφοσον παιρνω και δικαβαλο, και θα το αυξησω πισω, γιατι το φορτωνω και συχνα
Το 25-28 καλυτερα αφηστε το!
Με τις νεες πιεσεις ειδα ενα καλυτερο μηχανακι, με καλυτερες επιδοσεις και μικροτερη καταναλωση
Δεν ξερω πως βγαλανε το 25-28
Τα λαστιχα μου ειναι τα metzeler ME21
Ποια tubeless βρηκες?
Ηξερα οτι δεν υπαρχουν για παπι
![]()
![]()
![]()
Λοιπον σημερα εβγαλα τα φλας, και εβαλα λαμπακια εσωτερικα 12v10w
Ρε παιδια σιγουρα δεν θα τα ψαχνω σε καμια λακουβα, γιατι λιγο ψιλοχυμα μου φαινονται οτι μπαινουν ετσι σφηνωτα
Παραλιγο να μου πεσει και μεσα η υποδοχη, αλλα ειχα διαβασει το αναλογο ποστ και το εσωσα τελευταια στιγμη![]()
After, για την ώρα έχω αφήσει τα εξωτερικά. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dino809
After, για την ώρα έχω αφήσει τα εξωτερικά. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω...![]()
Σε τι να με βοηθησεις?![]()
Παντως μετα απο 3 μερες χρησης, μια χαρα ειναι τα λαμπακια στην θεση τους, και εχω πεσει σε πολλεεεεεεεεες λακουβες![]()
Τελικά σχετικά με τις επιδώσεις του Kristar υπάρχει κάποιος που το χει στρώσει να μας πει τελική ταχύτητα και γενικά επιδώσεις στον δρόμο σχετικά με άλλα παπιά ??? (Crypton, KRISS II, Modenas, KazeR)...Ειδικά τα 100 Χλ τα πιάνει άνετα ή σπασμένο???. Προς το παρόν έχω ένα KazeR 115 και σκέφτομαι να πάω σε κάτι πιο γρήγορο...![]()
:rotflmao: RE PAIDIA TI LETE TORA POSO KAIRO KIKLOFORI TO KRISTAR?? MILATE LES KAI TO XERATE KAI APO XTHES!!! I DIKIA MOY PROTASI HONDA oti kai an einai trela axiopista kai ikinomika oso afora gia piragma den sas leo tipote iparxoyn apira KIT kai beltiotika kai i mixaniki to dfenoyn kai to linoyn me klista matia ok??HONDA KAI PALI HONDA
![]()
![]()
honda c-100
suzuki bandit 400v
yamaha fz6 fazer
suzuki gsxr 1000k8
yamaha fz1 fazer
Ακούσατε τίποτα για ανάκληση του κριστάρ λόγω προβλήματος στο σωληνάκι του μπροστινού φρένου ?
Ξέρει κανείς λεπτομέρειες ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από hondaRR
:rotflmao: RE PAIDIA TI LETE TORA POSO KAIRO KIKLOFORI TO KRISTAR?? MILATE LES KAI TO XERATE KAI APO XTHES!!! I DIKIA MOY PROTASI HONDA oti kai an einai trela axiopista kai ikinomika oso afora gia piragma den sas leo tipote iparxoyn apira KIT kai beltiotika kai i mixaniki to dfenoyn kai to linoyn me klista matia ok??HONDA KAI PALI HONDA
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: