Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 177 από 177

Θέμα: Γιατί ρε Αλβανία;

YEC Το avatar του/της alexk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    [B]άσε το καρβουνο γιατί μάλλον δε το ξέρεις...
    δεν ειναι οι πιο ωραιες φιλε, ειναι εξίσου ωραίες όμως!
    αν και το εθεσα σαν παραδειγμα της εξομείωσης, αλλά δε το έπιασες...
    Είμαι και λίγο χαζός, δεν τα πιάνω όλα γρήγορα

δεν θα τον άφηνα να φύγει ρε φίλε, και δεν θα "ανοιγα " λογαριασμό σε κανέναν μη φερέγγειο, αλβανο ή μη!
    Εντάξει, μάλλον δεν είναι όλοι σαϊνια σαν εσένα... Κρίμα για εμάς τους κοινούς θνητούς. Αλλά μάλλον δεν έχεις ιδέα από επιχειρήσεις.
    www.clubcsl.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Εντάξει, μάλλον δεν είναι όλοι σαϊνια σαν εσένα... Κρίμα για εμάς τους κοινούς θνητούς. Αλλά μάλλον δεν έχεις ιδέα από επιχειρήσεις.

μάλον ρε αδερφέ... μάλλον !

ορθιοι όλοι να μαστε και να γουσταρουμε να καβαλάμε!

μάλον ρε αδερφέ... μάλλον !

ορθιοι όλοι να μαστε και να γουσταρουμε να καβαλάμε!
    Oxi re mono emeis tha kavalame me ta R1 kai ta 102 db mas gia na diaionizoume thn fhmh tou Ellhna giteyth pou kanena Alvanos den mporei na mas thn aferesei.-

:rotflmao: :rotflmao:
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos
    Oxi re mono emeis tha kavalame me ta R1 kai ta 102 db mas gia na diaionizoume thn fhmh tou Ellhna giteyth pou kanena Alvanos den mporei na mas thn aferesei.-

:rotflmao: :rotflmao:
    Ναι μην μας πάρει τη φήμη... Με μπουφάν, κράνος, γάντια και αγωνιστικές μπότες με 35 βαθμούς, για γραφικό με κόβω. Τώρα άν μερικούς τους χαλάει το R1... περαστικά τους.

Με τον ιδρώτα μας το πήραμε
    Από τα 15 μας δουλεύουμε.
    www.clubcsl.com

Με τον ιδρώτα μας το πήραμε
    Από τα 15 μας δουλεύουμε.

ΡΕ φίλε, πραγματικά στενοχωριέμαι, που καθόμαστε και τσακωνόμαστε ,και χαλάμε τις καρδιές μας για αυτά τα θέματα, πρέπει να καταλάβουμε πώς είναι στον άνθρωπο, και όχι στην εθνικότητα του!

με βούτες και πίστες και δε ξέρω τί άλλο σκοτεινό και μαγκιόρικο δεν έχω να κάνω!

με οικοδομή και εργοστάσιο, που μπλέκω όμως, και εχω δει πολλούς αλβανούς μπορώ να σου πώ πως οι περισσότεροι είναι πολύ εργατικοί και φιλότιμοι!

άλλοι πάλι είναι λαμόγια, και τεμπελχανάδες, όπως λυπούμε που θα το πώ, αλλά οι περισσότεροι έλληνες απο τους ελάχιστους που εργάζονατι στους ίδιους τομείς

πλέον όλοι ασφαλισμένοι με κοικοκυριά αυτοκίνητα μηχανές και περιουσίες.

για αυτό λέω πώς εχουν εξισορρόπηθεί οι καταστάσεις, η αφομείωση εχει προχωρήσει και η οικονομία μας είναι γενικά σκατά και απόσκατα, ρευστο δεν υπάρχει, και αυτό ειναι το προβλημα μας, οχι οι αλβανοι!

με βούτες και πίστες και δε ξέρω τί άλλο σκοτεινό και μαγκιόρικο δεν έχω να κάνω!
    Δεν δήλωσα ποτέ μάγκας. Και στις "πίστες" αυτές πάω ώς θεατής (τις περισσότερες φορές με τα πόδια) μιας και είναι δίπλα από το σπίτι μου.

Τέλος πάντων, η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά.
    www.clubcsl.com

Δεν δήλωσα ποτέ μάγκας. Και στις "πίστες" αυτές πάω ώς θεατής (τις περισσότερες φορές με τα πόδια) μιας και είναι δίπλα από το σπίτι μου.
    .

ΡΕ άλεξ μη παρεξηγιέσαι και αρπάζεσαι αμέσως!

δεν μίλησα για μαγκιώρικες καταστάσεις εννοώντας σε μάγκα!

ήθελα να πώ , πώς αλβανοί που συχνάζουν εκεί προφανώς και συχναζουν γενικότερα σε βραδυνά λημέρια και νυχτοπερπατουν

για να αντιπαραθέσω την προσωπική μου εμπειριά απο μεροκαματιάρηδες εργαζομένους

Ειμαι ενας ψευτοπροοδευτικος και ψευτοκουλτουριαρης εχω ομως απειληθει απο ομαδα αλβανων και τα καταφερα μια χαρα και μαλιστα στο τελος ειχα και καλες σχεσεις μαζι τους.

Αυτοι ηταν 5 ηλιθιοι που μεναν απεναντι μου με 2 γυναικες και 2παιδια.Και παρενοχλησαν την κοπελια μου με ιδιαιτερα ασχημες χειρονομιες,που ειναι κατι που συνηθιζουν στην χωρα τους τελευτεα.
    Μια εβδομαδα νωριτερα ειχαν δουλεψει σε γειτονα επιχειρηματια,αυτοι του κλεβαν τα υλικα κι αυτος τους αφησε απληρωτους και τους απειλησε να φερει την αστυνομια κι αυτοι απειλησαν οτι θα τον σκοτωσουν κι ετσι εκατσε στα αυγα του.

Με το που μου το πε η κοπελια μου,ειχα κιολας μπουκαρει σπιτι τους.Σημιωση ουτε τσαμπουκας ειμαι ουτε δερνω,καθοτι κουλτουριαρης και προοδευτικος, αλλα καταλαβα οτι επρεπε να τους μαζεψω γιατι θα αποθρασιζοντουσαν τελειως.
    -Πειραξατε την κοπελια
    -Οχι
    -Εγω αλλα ακουσα
    -Οχι (κοιταζαν σα μαλακες)
    -Την επομενη φορα θα σκοτωθουμε,καταλαβατε;

Κι εκεινη την στιγμη πεταγεται η κοπελια μου, που ηταν επισης ηλιθια,και τους λεει
    -Αυτα να τα πεις στη γυναικα σου,και δειχνει τη μια παρευρισκομενη αλβανιδα με μωρο στην αγκαλια

Της εβαλα κωλοχερο να μην ανακατεβει την ξενη γυναικα.

ξαναπροειδοποιησα και φυγαμε

Σεβαστηκαν,τοσο πολυ το γεγονος οτι κρατησα το μετρο και υπερασπιστηκα την γυναικα τους ,που οχι μονο δεν με ξαναενοχλησαν αλλα στο τελος με χαιρετουσαν στο δρομο.

Ειναι και η αλλη ιστορια που μου την επεσαν 7-8 αιγαλεωτες ελληνοπουλα και πριν πω κουβεντα με πεταξαν απο το μηχανακι και με κλωτσαγαν στο κεφαλι για κανα τριλεπτο.Αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Συγνώμη... να με συγχωρείτε...

τώρα αυτή η συζήτηση - διένεξη είναι σοβαρή;;;;;;
    Είναι σοβαρή κουβέντα ανάμεσα σε επίσης σοβαρούς ανθρώπους;;;

Το αν δηλαδή έχει ωραίες Αλβανές ή όχι;;;;; Ή αν όλοι οι Αλβανοί βαράνε και κάνουν σπείρες;;;
    Ή αν όλοι που δουλεύουν είναι μεροκαματιάρηδες ή εγκληματίες;;;;

Ρε σεις... λίγη σοβαρότητα!!!!!!!!

Σκεφτείτε λίγο με την κοινή λογική... το μέσο νου...

ρατσιστές!Ρατσιστής είμαι μόνο με τους ρατσιστές!
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    GIATI ARAGE OI ALVANOI POY MENOYN STHN ALVANIA DEN EINAI TA IDIA SKATA ME TOYS EXAGOMENOYS???
    KAI GIATI YPARXOYN TYPOI ELLHNES POY TOYS YPERASPIZONTE THN STIGMH POY AN KAPOIOS ALVANOS H MH TOYS G@MHSH 8A ARXHSOYN NA LENE TA IDIA ME EMAS TOYS PAR8ENOYS!?
    STO TELOS TELOS BRISKOYN KAI TA KANOYN....GIATI EXOYME FLOREPSI....AYTO POY MOY THN DINEI EINAI TO KALOKAIRI POY LANSARONTE GIA ELLHNES STIS TOYRISTRIES!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112

Παρόμοια θέματα

1. γιατι ρε γαμωτο??????????????
    από kawasaki ZX-12 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2006, 11:35
  2. Γιατί ρε αδέρφια;
    από McGyver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2006, 09:32
  3. Γιατί ρε γ@μ$&$&&&.....1;;;;