Εχει κανονιστει ωρα για αυτο το Δελεαρ ?
Πολυ πιθανον να ερθουν κ 2 φιλοι εκτος φορουμ αλλα με μοτο...τοσα τους εχω πει για το φορουμ πια!Δεν υπαρχει προβλημα φανταζομαι ετσι ?
επιστρεψαμε στο θεμα μας ....για λιγο ..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Ρε λες....
Ποιοι αναμενονται... εννοω θα εχει λαο...?
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Ρε λες....
Ποιοι αναμενονται... εννοω θα εχει λαο...?
μας δουλευεις τωρα ετσι ?
Ελα κ θα δεις...δηλαδη ποσο λαο θες εσυ για να ερθεις ?
προεκλογικη συγκεντρωση ενα πραμα ?![]()
:rotflmao:
![]()
Ανακοινώσεις:
1) Ζητείται ξεναγός για Δευτέρα ή/και Τρίτη πρωί (κανένας φοιτητής, κανένας νυχτοφύλακας, κανένας αδειούχος) για το maki μας γιατί δυστυχώς εργαζόμεθα το πρωί![]()
2) Ο makis θα διανυκτερεύσει σε εμένα, πωλούνται εισιτήρια στις ενδιαφερόμενες. Για πληροφορίες / παζάρια, ρίψατε πμ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παλι θα τραγουδησει ??
μα πρεπει να ξεκουρασει την φωνη του ...και την ομορφια που τον περιβαλλει ..βεβαιως βεβαιως...
θα ειναι κατι σαν τα secret concerts του mad ? που δεν ξερεις που θα τραγουδησει κ τι θα πει ο καλλιτεχνις ?
αμα ειναι ετσι θελω κ εγω εισητηριο...
τιγκα στα ορθογραφικα......![]()
Διευκρινίσεις:Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ανακοινώσεις:
1) Ζητείται ξεναγός για Δευτέρα ή/και Τρίτη πρωί (κανένας φοιτητής, κανένας νυχτοφύλακας, κανένας αδειούχος) για το maki μας γιατί δυστυχώς εργαζόμεθα το πρωί![]()
2) Ο makis θα διανυκτερεύσει σε εμένα, πωλούνται εισιτήρια στις ενδιαφερόμενες. Για πληροφορίες / παζάρια, ρίψατε πμ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1) Η ξεναγός να έχει τα προσόντα της Αντζελίνα Τζολί και να είναι διαθέσιμη για καταστάσεις που θα αναζοωγονίσουν τον πελάτη αφού θα είναι ταλαιπωρημένος απ'το ταξίδι και θα πρέπει να εμφανιστεί φρέσκος στη βραδυνή συνάντηση.
2) Παζάρια δεν χωράνε. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 1000 ευρώ και το θέαμα αξίζει με το παραπάνω.
Είναι σχεδόν μηδενική αν σκεφτείς οτι ο άλλος έδωσε 50 ευρώ για να δει τον Τιέστο !:a24:
Την πάτησες Λεώ ! Πως διάολο θα κοιμηθείς το βράδυ για να πας την Τρίτη στη δουλειά με τόσες θαυμάστριες όξω απ'την πόρτα σου ;
![]()
E είπαμε, στην ανάγκη δεν πάωΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Την πάτησες Λεώ ! Πως διάολο θα κοιμηθείς το βράδυ για να πας την Τρίτη στη δουλειά με τόσες θαυμάστριες όξω απ'την πόρτα σου ;
![]()
![]()
![]()
![]()
Φυσικά και περιμένω μπουκαλάκι !Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ώωωω θα είναι και η Λατρεία εκεί ;![]()
![]()
Τρέχω να συσκευάσω και 2ο μπουκάλι !
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
φιρμες........ολο απαιτησεις........
Θα ερχόμουν κι' εγω μαζί του αν δε γ@$&%τανε ο ρεπατζής μουΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αντε, επιτελους! καιρος ηταν!!!
...μονος θα μπεις στο παπορι?![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν πειράζει, στην επόμενη θα είμαι κι' εγω εκεί με αλλα 2 μπουκάλια με το Νερό της Φωτιάς!!!![]()
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Για να συσκευάζεις και 3ο λέω γω..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τρέχω να συσκευάσω και 2ο μπουκάλι !
...![]()
![]()
Ειμαι ντιβα εγω....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
μας δουλευεις τωρα ετσι ?
Ελα κ θα δεις...δηλαδη ποσο λαο θες εσυ για να ερθεις ?
προεκλογικη συγκεντρωση ενα πραμα ?![]()
![]()
Οχι ρε τρελε αλλα ειδα θα παει κοσμος απλα ελεγε μην καλοκαιριατικα σκασω μυτη εγω το κρανος και μου κανουν παρεα οι υπολοιπες καρεκλες:smilea: