Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 187

Θέμα: ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΙΜΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΣ.....ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ...!!!!!!!

ΥΓ. Δεν θα ήθελα να κατηγορήσω κανέναν συνάδελφο. Οσο για τους άλλους, δεν έχω τίποτα να κρύψω και δεν φοβάμαι. Δε πιστεύω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι λεύτερος. Ηδη έχω γραφτεί σε εξωκοινοβουλευτικό κόμμα που ποτέ δεν ήταν στο κοινοβούλιο, στην Ενωση Κεντρώων, που αργότερα θα παραθέσω δημόσια τις θέσεις της, να τις κρίνετε, που είναι τίμιες σαν βούρδουλας στο φαύλο κατεστημένο, όπως η θέση για το "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" των πολιτικών. (Οχι το "ΤΙ ΕΧΕΙΣ", ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΈΤΟΥΝ ύπουλα, για τα μάτια του κόσμου). Και παροτρύνω όλους να γραφτείτε σε παρόμοια εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, που ποτέ δεν υπήρξαν στο κοινοβούλιο. Είναι καιρός ν'αλλάξει ο ρους του κατεστημένου, που δεκαετίες μαστίζει και ταλανίζει τη χώρα. Μια απόφαση και μια ψήφος καινούργια στη κάλπη. Ούτε φωνές, ούτε μολότωφ στους δρόμους, ούτε μπάτσοι, αύρες ράματα, ξηγημένα πράματα, που λέει κι ο Πανούσης. Σκεφτείτε το.

MIA ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ.............

Ήτανε ή Ένωση Κέντρου ,καί είχε έναν ήγέτη τό Μαύρο......!!!!!!!!!
    Μετά τή φάγανε οί νοσοκόμες......
    καί μετά ήρθε ό Λεβέντης....!!!!!!!!!!

Φιλε conkiark, διαβασα στα πεταχτα το κειμενο σου προς τον loukasfilm. Θα ηθελα να κανω μερικα σχολια αλλα δεν προλαβαινω. Εχω μερικες ενστασεις. Νομιζω θα ειναι καλυτερο ν απαντησει ο loukasfilm, μιας και του απευθυνεσαι.

Χαιρομαι πολυ που η κουβεντα ειναι σοβαρη και ειλικρινης τουλαχιστον μεταξυ μας.

Οι εκλογες θα μου επιτρεψεις να ξαναπω ειναι ψευτοδιλημμα.

Σε μια δικτατορια συγχρονου τυπου οπως η σημερινη, με λαο αφιονισμενο και ανυπαρκτη ενημερωση, με προπαγανδα και ψεμματα που δεν εχουμε ξαναδει, η κατασταση εχει ως εξης: μισθοι πεινας, εργατικα ατυχηματα, ανασφαλεια, ελευθερες απολυσεις, φοροαπαλλαγες στο κεφαλαιο, σωματα αφαλειας και μεσα στο βρακι μας, καναλια που λενε ψεμματα και συσκοτιζουν αλλα παρα πολλοι τα πιστευουν και ενας λαος ηλιθιος, αναξιος του παρελθοντος του και οχι μονο, που περιμενει σωτηρια απο κομματα.

Ειλικρινα δεν θα ψηφισω.

Δεν πιστευω στις εκλογες, ειναι απατη. Σε απειλουν, σου αποκρυπτουν, σ εκβιαζουν, σου λενε ψεμματα, καλλιεργουν υποδουλωση και ρατσισμο και αφου σ εχουν φτιαξει στα μετρα τους σου λενε μ ενα χαμογελο: εισαι ελευθερος να ψηφισεις αυτο που επιθυμεις. Σοβαρα μιλαμε;;;

Εγω θα ειμαι το δρομο. Μαζι με οσους προσπαθουν να διασωσουν την αξιοπρεπεια τους. Πολεμωντας εκει να νικησουμε. Και οχι μονο. Θα γραφω εδω τα οσα πιστευω, θα τα γραφω και σε περιοδικα που με "χωρανε", θα τα λεω στις παρεες μου, στη σχολη, στη δουλεια, στο σπιτι και οπου βρισκομαι. Δεν μ αρεσουν οι ρολοι, μ αρεσει η κοινη μοιρα με οσους αγωνιζομαστε. Οπως λενε και καποιοι, ή να νικησουμε ολοι μαζι ή να ηττηθουμε ολοι μαζι.

Δεν θα ειμαι απεναντι σου, στην προσπαθεια που κανεις, γιατι οπως τα λες τουλαχιστον, εχεις κατι αγνο μεσα σου. Δεν θα ειμαι και μαζι σου ομως, γιατι το θεωρω ατελεσφορο. Θ ηθελα πολυ να πετυχει αυτο που οραματιζεσαι και ας μην ειναι αυτο που ακριβως πιστευω. Θα ηταν καπως καλυτερα( τα πραγματα.

Δες τα τελευταια γεγονοτα στην Οαχακα στο Μεξικο και θα καταλαβεις τι εννοω αντισταση. Και δυστυχως δεν ξερω αν θα ειχα την γενναιοτητα που εδειξαν αυτοι οι ανθρωποι, μικροι και μεγαλοι.

Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Φιλε conkiark, διαβασα στα πεταχτα το κειμενο σου προς τον loukasfilm. Θα ηθελα να κανω μερικα σχολια αλλα δεν προλαβαινω. Εχω μερικες ενστασεις. Νομιζω θα ειναι καλυτερο ν απαντησει ο loukasfilm, μιας και του απευθυνεσαι.

Χαιρομαι πολυ που η κουβεντα ειναι σοβαρη και ειλικρινης τουλαχιστον μεταξυ μας.

Οι εκλογες θα μου επιτρεψεις να ξαναπω ειναι ψευτοδιλημμα.

Σε μια δικτατορια συγχρονου τυπου οπως η σημερινη, με λαο αφιονισμενο και ανυπαρκτη ενημερωση, με προπαγανδα και ψεμματα που δεν εχουμε ξαναδει, η κατασταση εχει ως εξης: μισθοι πεινας, εργατικα ατυχηματα, ανασφαλεια, ελευθερες απολυσεις, φοροαπαλλαγες στο κεφαλαιο, σωματα αφαλειας και μεσα στο βρακι μας, καναλια που λενε ψεμματα και συσκοτιζουν αλλα παρα πολλοι τα πιστευουν και ενας λαος ηλιθιος, αναξιος του παρελθοντος του και οχι μονο, που περιμενει σωτηρια απο κομματα.

Ειλικρινα δεν θα ψηφισω.

Δεν πιστευω στις εκλογες, ειναι απατη. Σε απειλουν, σου αποκρυπτουν, σ εκβιαζουν, σου λενε ψεμματα, καλλιεργουν υποδουλωση και ρατσισμο και αφου σ εχουν φτιαξει στα μετρα τους σου λενε μ ενα χαμογελο: εισαι ελευθερος να ψηφισεις αυτο που επιθυμεις. Σοβαρα μιλαμε;;;

Εγω θα ειμαι το δρομο. Μαζι με οσους προσπαθουν να διασωσουν την αξιοπρεπεια τους. Πολεμωντας εκει να νικησουμε. Και οχι μονο. Θα γραφω εδω τα οσα πιστευω, θα τα γραφω και σε περιοδικα που με "χωρανε", θα τα λεω στις παρεες μου, στη σχολη, στη δουλεια, στο σπιτι και οπου βρισκομαι. Δεν μ αρεσουν οι ρολοι, μ αρεσει η κοινη μοιρα με οσους αγωνιζομαστε. Οπως λενε και καποιοι, ή να νικησουμε ολοι μαζι ή να ηττηθουμε ολοι μαζι.

Δεν θα ειμαι απεναντι σου, στην προσπαθεια που κανεις, γιατι οπως τα λες τουλαχιστον, εχεις κατι αγνο μεσα σου. Δεν θα ειμαι και μαζι σου ομως, γιατι το θεωρω ατελεσφορο. Θ ηθελα πολυ να πετυχει αυτο που οραματιζεσαι και ας μην ειναι αυτο που ακριβως πιστευω. Θα ηταν καπως καλυτερα( τα πραγματα.

Δες τα τελευταια γεγονοτα στην Οαχακα στο Μεξικο και θα καταλαβεις τι εννοω αντισταση. Και δυστυχως δεν ξερω αν θα ειχα την γενναιοτητα που εδειξαν αυτοι οι ανθρωποι, μικροι και μεγαλοι.

Αγαπητέ resistman, συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, εκτός απ'το ότι δεν θα ψηφίσεις στις εκλογές. Η αποχή ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που εσύ διαπομπεύεις. Ακόμα και η μισή Ελλάδα να κάνει αποχή, η εξουσία θα πανηγυρίσει με κυβέρνηση μειοψηφική. Αρα η πράξη σου δεν συνάδει με τα "πιστεύω" σου. Με τα λευκά και τα άκυρα πάλι, η εξουσία αυξάνει τις έδρες της, όπως επεξήγησε αρκετά εμπεριατατωμένα και ο συνάδελφος ashton, στο θρεντ περί "δημαρχιακών εκλογών". Τα εντός βουλής κόμματα κατασπαράζουν ως κρατικοδίαιτα, τη χρηματοδότηση απ'τους φόρους του λαουτζίκου, χρόνια τώρα, χωρίς θετικό ή ουσιαστικό αποτέλεσμα του επιπέδου να αλλάξει η μιζέρια μας. Δηλαδή τα ψηφίζουν για να υπάρχουν στη βουλή, να "παίζουν θέατρο με στόμφο" για να φανατίζουν τους ανυποψίαστους πολίτες, κι αυτά να μασουλάνε σαν τα πιράγχας το υστέρημά μας. Αρα, ποιά θα έπρεπε να είναι η αντίσταση των αγανακτησμένων πολιτών; Αναμένω την απάντησή σου, που θα στηρίζεται σε λογικά αιτιολογημένα επιχειρήματα.
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    MIA ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ.............

Ήτανε ή Ένωση Κέντρου ,καί είχε έναν ήγέτη τό Μαύρο......!!!!!!!!!
    Μετά τή φάγανε οί νοσοκόμες......
    καί μετά ήρθε ό Λεβέντης....!!!!!!!!!!

Για τις νοσοκόμες ρε φίλε, χαλάλι τους, αν ήταν όμορφες τουλάχιστον, που τη φάγανε
    Μετά ήρθε ο Λεβέντης και ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ τους διαπλεκόμενους έναν προς έναν: Είπε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 9-10 οικογένειες που τις πίνουν το αίμα, Όπως οι σικελοί γκάγκστερ του στυλ Δον Κορλεόνε. Κι αυτοί είναι ο Λαμπράκης, ο Βαρδινογιάννης, ο Κόκκαλης, ο Κυριακού, ο Αλαφούζος, ο Τεγόπουλος, ο Μπόμπολας, ο Κοντομηνάς και κάνα δυό ακόμα, οι οποίοι μηχανορραφούν με τους πολιτικούς, αλληλοστηρίζοντας τα ίδια συμφέροντα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΚΚΕ! (Γιατί άραγε
    Ασφαλώς μετά απ'αυτό ο Λεβέντης έπρεπε να βγει απ'τη μέση, με αποκλεισμό από όλα τα μμε και με τη γελιοποίηση. "Αυτός λέει αλήθειες. Φάτε τον". Μη μασάς τη καραμέλα που σου πασάρουν, γιατί είσαι ξύπνιο παλικάρι. Πάταξον μεν, άκουσον δε. Εγώ θα προβάλω τις θέσεις της Ένωσης Κεντρώων όταν έχω χρόνο, και ο καθένας ας τις κρίνει ως γελοίες, ή ότι αν εφαρμοστούν μπορεί να αλλάξει και ο τόπος. Ο καθένας κατά το δοκούν. Δόξα τω Πανάγαθω, μυαλό έχουν όλοι. Επί πλέον, σας προτρέπω να καταθέσετε ανοιχτά τί θα ψηφίσετε και γιατί, με την ελπίδα για το καλύτερο, και να τα συζητήσουμε. Οχι μόνο εγώ και δυό ακόμα. Με το να κατηγορούμε και να χλευάζουμε χωρίς τεκμήρια, δεν κρατάμε ψηλά το επίπεδο της συζήτησης. Ετσι δεν είναι λεβέντες μου;

Αγαπητέ resistman, συμφωνώ απόλυτα με όσα λες, εκτός απ'το ότι δεν θα ψηφίσεις στις εκλογές. Η αποχή ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που εσύ διαπομπεύεις. Ακόμα και η μισή Ελλάδα να κάνει αποχή, η εξουσία θα πανηγυρίσει με κυβέρνηση μειοψηφική. Αρα η πράξη σου δεν συνάδει με τα "πιστεύω" σου. Με τα λευκά και τα άκυρα πάλι, η εξουσία αυξάνει τις έδρες της, όπως επεξήγησε αρκετά εμπεριατατωμένα και ο συνάδελφος ashton, στο θρεντ περί "δημαρχιακών εκλογών". Τα εντός βουλής κόμματα κατασπαράζουν ως κρατικοδίαιτα, τη χρηματοδότηση απ'τους φόρους του λαουτζίκου, χρόνια τώρα, χωρίς θετικό ή ουσιαστικό αποτέλεσμα του επιπέδου να αλλάξει η μιζέρια μας. Δηλαδή τα ψηφίζουν για να υπάρχουν στη βουλή, να "παίζουν θέατρο με στόμφο" για να φανατίζουν τους ανυποψίαστους πολίτες, κι αυτά να μασουλάνε σαν τα πιράγχας το υστέρημά μας. Αρα, ποιά θα έπρεπε να είναι η αντίσταση των αγανακτησμένων πολιτών; Να βγούμε στους δρόμους για να τα σπάμε όλα, και να μας πελεκάνε οι μπάτσοι: Και τόσα χρόνια που ακολουθείται αυτή η πρακτική, που η εξουσία την έχει γραμμένη στα ... της, τί βγήκε; Η μήπως θες να ψηφίσουμε ΚΚΕ, να μας βγάλει απ'την ΕΕ, για να μας κάνουν όλοι συνενοημένα εμπάργκο, και να μας φέρουν και οι φίλοι μας Αμερικάνοι και μια ωραιότατη χούντα, και μιάν ωραία εκ νέου απόβαση του Ατιλα να μας πάρουν και την υπόλοιπη Κύπρο!!! Θυμάσαι τη χούντα που μας έφεραν όταν επαναστάτησε ο κοσμάκης στα Ιουλιανά, επειδή το παλάτι με τον Μητσοτάκη έριξαν τον Γεώργιο Παπανδρέου, που ψηφίστηκε με 54% απ'τον ελληνικό λαό! Αναμένω την απάντησή σου, που θα στηρίζεται σε λογικά αιτιολογημένα επιχειρήματα.

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, παραθέτω το πρόγραμμα που υποσχέθηκα:

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ αγωνίζεται για τους εξής στόχους:

1. Για διορισμούς στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με τίμια σειρά προτεραιότητας μέσω γραφείων εργασίας σε κάθε δήμο η ομάδα μικρών κοινοτήτων.

2. Για τον περιορισμό του δημόσιου τομέα, την αύξηση της αποτελεσματικότητας της κοιμισμένης Κρατικής Μηχανής, για τον περιορισμό της Γραφειοκρατίας και την εφαρμογή της Αξιοκρατίας σε όλες τις βαθμίδες της Κρατικής Μηχανής.

3. Για την επιδότηση της ελληνίδας μητέρας με 120 € το μήνα, για κάθε παιδί, έως ότου αυτό γίνει 18 χρονών.

4. Για τη συνταξιοδότηση απροστάτευτων ανασφάλιστων ατόμων με σύνταξη 450 € το μήνα, μετά το 60ο τους έτος.

5. Για τη μείωση των μεγάλων συντάξεων (κανένας πολίτης να μην λαμβάνει περισσότερα από 1 200 € ), ώστε να μην υπάρχει στον τόπο μας σύνταξη μικρότερη των 800€ το μήνα.

6. Για τη μείωση των ενοικίων, ώστε το νοίκι για τη λαϊκή στέγη, να μην υπερβαίνει το 1/3 του μισθού ενός εργατοϋπάλληλου.

7. Για την παροχή στέγης στους άστεγους, μέσω της Δημόσιας Επιχ. Πολεοδόμησης της ΔΕΠΟΣ στην ύπαιθρο, στα πλαίσια προγράμματος αποκέντρωσης. Όσοι θα πάρουν δωρεάν στέγη από το πρόγραμμα αυτό, θα υποχρεωθούν να εργαστούν για 15 χρόνια τουλάχιστον (κανονικά αμειβόμενοι) σε εργοστάσια η εργοτάξια της επαρχίας, τα οποία θα γίνουν σε βιομηχανικές ζώνες στους οικισμούς της ΔΕΠΟΣ. Οι οικισμοί της ΔΕΠΟΣ θα γίνουν με την μέθοδο της αντιπαροχής με χρηματοδότηση των ομογενών μας της αλλοδαπής.

8. Για την αποκέντρωση, που μόνο αυτή θα σώσει τα μεγάλα αστικά κέντρα από το νέφος, με την χρηματοδότηση του Χωριού, της Κωμόπολης και της Πόλης της Έλλην. Υπαίθρου.

9. Για την καθιέρωση της απλής αναλογικής.

10. Για τη απαγόρευση στο ίδιο άτομο να εκλέγεται πρωθυπουργός περισσότερες από 2 τετραετίες.

11. Για την καθιέρωση εξωκοινοβουλευτικών προσωπικοτήτων ως μελών του Υπ. Συμβουλίου και τον περιορισμό των βουλευτών στα νομοθετικά του καθήκοντα.

12. Για την ίδρυση Πανεπιστημίου σε κάθε νομό, ώστε να μην φεύγουν χιλιάδες νέοι μας για το εξωτερικό αλλά αντίθετα να φιλοξενούμε εμείς αλλοδαπούς φοιτητές και έτσι να καταργηθούν οι εισαγωγικές εξετάσεις.

13. Για τη συμμετοχή των εργαζομένων των μεγάλων επιχειρήσεων στα κέρδη τους, μέχρι ποσοστού 40%, ώστε να αναθερμανθεί η οικονομία και να ανασκουμπωθεί όλος ο λαός για δουλειά.

14. Για την αλλαγή του νόμου της χρηματοδότησης των κομμάτων από το κράτος. Αντί να δίνονται στα κόμματα χρήματα, να παρέχονται εφόδια και υπηρεσίες προς επιβοηθήση της λειτουργίας τους. Στα πλαίσια αυτά κάθε δήμαρχος θα παραχωρεί χώρους για στέγαση των γραφείων όλων των με πληρότητα υποψήφιων μετεχόντων στις εκλογές κομμάτων, τα ΕΛΤΑ θα διανέμουν τον αυτό αριθμό εντύπων για όλα τα κόμματα, αφίσες θα καλούνται μόνο από τους δήμους σε ειδικά πλαίσια, θα χορηγείται δωρεάν στα κόμματα χώρος σε εφημερίδες και χρόνος σε κανάλια και εν γένει θα χορηγούνται στα κόμματα ατέλειες σε λογικά ισότιμα πλαίσια.
    Ο μέχρι σήμερα ισχύων νόμος, δίνει χρήματα μόνο στα παλαιά εντός βουλής κόμματα και αποκλείει τα νέα, οπότε δεν επιτρέπει την ανανέωση του πολιτικού μας βίου. Επίσης η παροχές στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία και στα λοιπά κόμματα τεραστίων ποσών, επιτρέπει στα κόμματα αυτά να πληρώνουν εφημερίδες και κανάλια, όχι μόνο για τη δική τους προβολή, αλλά και για την εξόντωση και αποκλεισμό από τα ΜΜΕ της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.
    Με εφαρμογή του δικού μας προγράμματος ο χαρτοπόλεμος θα σταματήσει, η δημοκρατία θα λειτουργήσει.

15. Για την πάταξη της διαφθοράς με ουσιαστική εφαρμογή του Πόθεν Έσχες στις κραυγαλέες ιδιαίτερα περιπτώσεις.

16. Για την πάταξη της διαπλοκής και την αληθινή απαγόρευση σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ να είναι και ιδιοκτήτες εταιριών δημοσίων έργων και εταιριών που προμηθεύουν το δημόσιο.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, παραθέτω το πρόγραμμα που υποσχέθηκα:

.
    .

4. Για τη συνταξιοδότηση απροστάτευτων ανασφάλιστων ατόμων με σύνταξη 450 € το μήνα, μετά το 60ο τους έτος.

5. Για τη μείωση των μεγάλων συντάξεων (κανένας πολίτης να μην λαμβάνει περισσότερα από 1 200 € ), ώστε να μην υπάρχει στον τόπο μας σύνταξη μικρότερη των 500€ το μήνα.

4. Τι εννοεις "απροστατευτων¨. Εαν εννοεις ατομα με ειδικες αναγκες, ΟΚ. Εαν μιλας γενικα τοτε χωραει συζητηση. Δηλαδη, θα πληρωσω εγω κι εσυ για την συνταξη καποιου ο οποιος τα ειχε κανει "πλακακια" με τον εργοδοτη οσον αφορα τα ενσημα και τις εισφορες ?

5. Αυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω. Γιατι να ειναι η μικροτερη συνταξη 1200 Ε ?

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος

1. Για διορισμούς στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα με τίμια σειρά προτεραιότητας μέσω γραφείων εργασίας σε κάθε δήμο η ομάδα μικρών κοινοτήτων.

2. Για τον περιορισμό του δημόσιου τομέα, την αύξηση της αποτελεσματικότητας της κοιμισμένης Κρατικής Μηχανής, για τον περιορισμό της Γραφειοκρατίας και την εφαρμογή της Αξιοκρατίας σε όλες τις βαθμίδες της Κρατικής Μηχανής.

3. Για την επιδότηση της ελληνίδας μητέρας με 120 € το μήνα, για κάθε παιδί, έως ότου αυτό γίνει 18 χρονών.

5. Για τη μείωση των μεγάλων συντάξεων (κανένας πολίτης να μην λαμβάνει περισσότερα από 1 200 € ), ώστε να μην υπάρχει στον τόπο μας σύνταξη μικρότερη των 500€ το μήνα.

6. Για τη μείωση των ενοικίων, ώστε το νοίκι για τη λαϊκή στέγη, να μην υπερβαίνει το 1/3 του μισθού ενός εργατοϋπάλληλου.

7. Για την παροχή στέγης στους άστεγους, μέσω της Δημόσιας Επιχ. Πολεοδόμησης της ΔΕΠΟΣ στην ύπαιθρο, στα πλαίσια προγράμματος αποκέντρωσης. Όσοι θα πάρουν δωρεάν στέγη από το πρόγραμμα αυτό, θα υποχρεωθούν να εργαστούν για 15 χρόνια τουλάχιστον (κανονικά αμειβόμενοι) σε εργοστάσια η εργοτάξια της επαρχίας, τα οποία θα γίνουν σε βιομηχανικές ζώνες στους οικισμούς της ΔΕΠΟΣ. Οι οικισμοί της ΔΕΠΟΣ θα γίνουν με την μέθοδο της αντιπαροχής με χρηματοδότηση των ομογενών μας της αλλοδαπής.

8. Για την αποκέντρωση, που μόνο αυτή θα σώσει τα μεγάλα αστικά κέντρα από το νέφος, με την χρηματοδότηση του Χωριού, της Κωμόπολης και της Πόλης της Έλλην. Υπαίθρου.

9. Για την καθιέρωση της απλής αναλογικής.

10. Για τη απαγόρευση στο ίδιο άτομο να εκλέγεται πρωθυπουργός περισσότερες από 2 τετραετίες.

11. Για την καθιέρωση εξωκοινοβουλευτικών προσωπικοτήτων ως μελών του Υπ. Συμβουλίου και τον περιορισμό των βουλευτών στα νομοθετικά του καθήκοντα.

12. Για την ίδρυση Πανεπιστημίου σε κάθε νόμο, ώστε να μην φεύγουν χιλιάδες νέοι μας για το εξωτερικό αλλά αντίθετα να φιλοξενούμε εμείς αλλοδαπούς φοιτητές και έτσι να καταργηθούν οι εισαγωγικές εξετάσεις.

13. Για τη συμμετοχή των εργαζομένων των μεγάλων επιχειρήσεων στα κέρδη τους, μέχρι ποσοστού 40%, ώστε να αναθερμανθεί η οικονομία και να ανασκουμπωθεί όλος ο λαός για δουλειά.

14. Για την αλλαγή του νόμου της χρηματοδότησης των κομμάτων από το κράτος. Αντί να δίνονται στα κόμματα χρήματα, να παρέχονται εφόδια και υπηρεσίες προς επιβοηθήση της λειτουργίας τους. Στα πλαίσια αυτά κάθε δήμαρχος θα παραχωρεί χώρους για στέγαση των γραφείων όλων των με πληρότητα υποψήφιων μετεχόντων στις εκλογές κομμάτων, τα ΕΛΤΑ θα διανέμουν τον αυτό αριθμό εντύπων για όλα τα κόμματα, αφίσες θα καλούνται μόνο από τους δήμους σε ειδικά πλαίσια, θα χορηγείται δωρεάν στα κόμματα χώρος σε εφημερίδες και χρόνος σε κανάλια και εν γένει θα χορηγούνται στα κόμματα ατέλειες σε λογικά ισότιμα πλαίσια.
    Ο μέχρι σήμερα ισχύων νόμος, δίνει χρήματα μόνο στα παλαιά εντός βουλής κόμματα και αποκλείει τα νέα, όποτε δεν επιτρέπει την ανανέωση του πολιτικού μας βίου. Επίσης η παροχές στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία και στα λοιπά κόμματα τεραστίων ποσών, επιτρέπει, τα κόμματα αυτά να πληρώνουν εφημερίδες και κανάλια, όχι μόνο για τη δική τους προβολή, αλλά και για την εξόντωση και αποκλεισμό από τα ΜΜΕ της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.
    Με εφαρμογή του δικού μας προγράμματος ο χαρτοπόλεμος θα σταματήσει, η δημοκρατία θα λειτουργήσει.

15. Για την πάταξη της διαφθοράς με ουσιαστική εφαρμογή του Πόθεν Έσχες στις κραυγαλέες ιδιαίτερα περιπτώσεις.

16. Για την πάταξη της διαπλοκής και την αληθινή απαγόρευση σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ να είναι και ιδιοκτήτες εταιριών δημοσίων έργων και εταιριών που προμηθεύουν το δημόσιο.

ΦΙΛΕ CONKARK.........

Τά κακώς κείμενα....ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...!!!!!!
    Δέν περιμέναμε άπό κανέναν Λεβέντη νά μάς τά παραθέσει....!!!!!!!
    Άν καί έγώ είχα τό 0,0% θά έβγαινα καί θά έλεγα ότι ήθελα...!!!!
    Νομίζω πώς έσύ μάς κάνεις πλάκα μέ αύτόν τόν τύπο....!!!!!!!!
    Καί μιά καί θές σώνει καί καλά νά σού πούμε ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ....
    ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΙΛΕ ..... ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.....!!!!!!!!!!!

Τί νά μέ κάνουν τώρα στά 51 πιά...!!!!
    Γραμμένους τούς έχω όλους...!!!!!!!!

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Ευχαριστώ τους συνάδελφους μοτοσυκλετιστές για τα σχολιά τους.
    Φίλε conkark, προβληματίζομαι σχετικά με το αν πρέπει να συνεχίσουμε, την κουβέντα μας σχετικά με το ΚΚΕ, σε αυτό εδώ το thread.
    Όλα αυτά που αναφέρεις, έχουν τον αντίλογό τους και την αντίθετη επιχειρηματολογία τους. Πιστεύω όμως ότι, καταναλώνοντας τον χώρο σε μια αντιπαράθεση - κουβέντα, για το ΚΚΕ χάνουμε το νόημα του ποστ.
    Πρότεινες να κουβεντιάσουμε τι πιστεύουμε για τον δικομματισμό, και άν δεν συμφωνούμε τι αντιπροτείνουμε. Εγώ πήρα θέση. Τώρα το αν θα πρέπει εδώ, να αντιπαρατεθούμε για το αν "βρέθηκαν κουπόνια του ΚΚΕ στα γραφεία του Κοσκωτά" ή για τα άλλα ζητήματα που θέτεις, νομίζω ότι φεύγουμε από το νόημα του ποστ.
    Αν θέλεις άνοιξε ένα ποστ με θέμα " ΚΚΕ, ιστορία, παρόν και μέλλον" και μπορούμε να τα κουβεντιάσουμε όλα εκεί.

Σχετικά με την ένωση κεντρώων που υποστηρίζεις, θα μπορούσα να σου πω ότι και εκεί έχουμε θέμα διαφθοράς. Το να ζητάς να σε ψηφίσουν, και να στέλνεις πίτσες σε όσους λένε ότι το κάνανε, τι συνιστά? Ότι αν ήσουν κυβέρνηση ή περισσότερο μέσα στα πράγματα, θα "έστελνες" κάτι περισσότερο?
    Ή ότι έχεις σαν πρότυπο τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον "γέρο της δημοκρατίας"?
    Δεν θέλω απάντηση σε αυτά που σου είπα. Αν θέλεις άνοιξε και άλλο thread, για την Ένωση Κεντρώων, και εκεί μπορούμε να συζητήσουμε - αντιπαρατεθούμε επίσης.

Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    4. Τι εννοεις "απροστατευτων¨. Εαν εννοεις ατομα με ειδικες αναγκες, ΟΚ. Εαν μιλας γενικα τοτε χωραει συζητηση. Δηλαδη, θα πληρωσω εγω κι εσυ για την συνταξη καποιου ο οποιος τα ειχε κανει "πλακακια" με τον εργοδοτη οσον αφορα τα ενσημα και τις εισφορες ?

5. Αυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω. Γιατι να ειναι η μικροτερη συνταξη 1200 Ε ?

Αγαπητέ συνάδελφε Alex14, το άρθρο 4 μιλάει για άτομα ανασφάλιστα, πχ άτομα που εργαζόντουσαν παλιά χωρίς να τους ασφαλίζουν τα αφεντικά, ή άτομα με ειδικές ανάγκες, ή άτομα με ψυχικές νόσους όπως σχιζοφρένεια κλπ, που η πρόνοια τους δίνει επίδομα 220 ευρώ το μήνα, (κι όποτε θέλει τους το κόβει τελείως), κι ας είναι άστεγοι κι ανίκανοι προς εργασία.
    Το άρθρο 5 δεν λέει αυτό. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να φτάσει η χαμηλότερη σύνταξη στο ύψος των 500 ευρώ,( με την ισχύουσα μίζερη οικονομική κατάσταση των λεηλατημένων δημόσιων ταμείων), είναι να μειωθούν οι μεγάλες συντάξεις-επειδή υπάρχουν συντάξεις της τάξης των 1800 ευρώ και 2500 ευρώ και μεγαλύτερες, στο ύψος των 1200 ευρώ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ούτως ώστε να μειωθεί η ψαλίδα των ανισοτήτων κοινωνικά, και να γίνει ένα προς τρία περίπου, η κατώτερη από τη μεγαλύτερη. Διότι αποτελεί σκάνδαλο το ότι υπάρχουν τόσο κολοσιαίες διαφορές μεταξύ των πολιτών. Και όταν η οικονομία αναπτυχθεί στα χέρια μιας κυβέρνησης που έντιμα θέλει να προσφέρει, θα υπάρξει η δυνατότητα να αυξηθούν οι συντάξεις. Νομίζω ότι είναι ένα ρηξικέλευθο μέτρο αριστερής, σοσιαλιστικής κατεύθυνσης, που απαραίτητα θα πρέπει να γίνει, αν θέλουμε να μιλάμε για κράτος δικαίου, και όχι για κράτος πασόκ-μαϊμού. Τώρα, για όσον αφορά τον τρόπο εφαρμογής του, είναι άλλο θέμα. Για όλα τα θέματα υπάρχει ο αντίλογος φυσικά, αλλά αν ο συνομιλών δεν είναι φανατισμένος, παραπληροφορημένος ή κακοήθης, μπορεί να κατανοήσει ότι η πολιτική βούληση μπορεί σίγουρα να πετύχει ό,τι τα λαμόγια κατέστρεψαν. Ενας απ'τους τρόπους είναι και η εφορία, αλλά και άλλοι τρόποι. Αν το δεις λοιπόν με καλό μάτι, θα δεις ότι εν δυνάμει εφαρμόσιμο, και η μόνη λύση να ανακουφιστούν οι φτωχότεροι των συμπολιτών μας, που η δυστυχία τους σέρνεται στα πόδια μας κι εμείς αδιαφορούμε, διότι έτσι μας δίδαξε ο δικομματισμός και μας ζύμωσε με την ηδονή της συνουσίας της διαφθοράς και της ηθικής μιζέριας.
    Η δυσπιστία είναι κατανοητή πλήρως εφόσον δεν έχουμε γνωρίσει τίμιους ανθρώπους στην ηγεσία της χώρας. Οσοι ελάχιστοι τίμιοι υπάρχουν στη κοινωνία των απλών πολιτών, αντίστοιχοι υπάρχουν και στον μικρόκοσμο των πολιτικών. Αλλά είναι έξω απ'αυτούς που γνωρίσαμε. Οταν και εάν ανέβη ένας έντιμος στο τιμόνι της χώρας, να έχεις εμπιστοσύνη ότι κάτι καλύτερο θα γίνει. Αν πάλι δεν τον αφήσουν και αποτύχει, θα αποχωρήσει εντελώς του κοινοβουλίου, και όχι οι λαμογιές της προσχώρησης σε άλλο κόμμα ή το ανεξάρτητο βουλευτιλίκι, για τη συνέχιση των κρατικοδίαιτων σαγονιών του. Αυτό θα πει "έντιμος πολιτικός". Αυτός είναι ο λόγος που η Ελλάδα είναι στο χάλι της. Η έλλειψη εντίμων χαρακτήρων. Και η εντιμότητα βρίσκεται και είναι αναγνωρίσιμη στα άρθρα που δημόσια κατέθεσα. Και μόνο φίλε μου, που υπάρχει το "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" των πολιτικών, νομίζω ότι περαιτέρω εξηγήσεις περιττεύουν.

ΦΙΛΕ CONKARK.........

Τά κακώς κείμενα....ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...!!!!!!
    Δέν περιμέναμε άπό κανέναν Λεβέντη νά μάς τά παραθέσει....!!!!!!!
    Άν καί έγώ είχα τό 0,0% θά έβγαινα καί θά έλεγα ότι ήθελα...!!!!
    Νομίζω πώς έσύ μάς κάνεις πλάκα μέ αύτόν τόν τύπο....!!!!!!!!
    Καί μιά καί θές σώνει καί καλά νά σού πούμε ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ....
    ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΙΛΕ ..... ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.....!!!!!!!!!!!

Τί νά μέ κάνουν τώρα στά 51 πιά...!!!!
    Γραμμένους τούς έχω όλους...!!!!!!!!

Kαι όμως, αγαπητέ μου συνάδελφε, ο λαός χρειάζεται σεμινάρια από Λεβέντες. Απόδειξη: Κοίτα τί ψηφίζουν! Εσύ εξαιρείσαι.
    Το 0,0% όπως λες, το παίρνουν τα κόμματα εκτός βουλής, που δεν έχουν βήμα στα κανάλια που παρακολουθούν οι περοσσότεροι. Αν υπήρχε πραγματική δημοκρατία και το ΕΣΡ ήταν σωστό, και έκανε ό,τι ορίζει το Σύνταγμα, σχετικά με την προβολή όλων των κομμάτων, μη μου πεις ότι στη βουλή θα ήταν ΜΌΝΟ 4 κόμματα! Αλλά δυστυχώς το ΕΣΡ αποτελείται από δύο νεοδημοκράτες, από δύο πασόκους, από έναν κουκουέ, και από ένα συνασπιστή! Τί περίμενες;
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί δηλώνεις "αριστερός" και δε λες ότι ψηφίζεις κομουνισμό. Φοβάσαι ή ντρέπεσαι; Το ΚΚΕ δεν το κυνηγάνε πιά. Αστικοποιήθηκε. Σαν "αριστερό" συντάσσομαι μαζί σου. Σαν κομουνιστή όμως, χαρακτηρίζεσαι ως φανατισμένος. Προσωπικά πιστεύω ότι είσαι δημοκρατικός, ευαισθητοποιημένος και θα ήθελες ένα κοινωνικό και όχι καπιταλιστικό κράτος. Και αυτό σε καθιστά ΑΝΘΡΩΠΟ.
    Σ'αυτό το ποστ θα ήθελα να ξεσπαθώσουμε όλοι, και να μη φοβόσαστε. Στο φόβο μας ποντάρουν οι φαύλοι, για να τους ταϊζουμε ες αεί.

[/B][/QUOTE]

Αγαπητέ συνάδελφε, και καλέ μου άνθρωπε,
    αντίλογος δεν μπορεί να υπάρχει μπροστά στην αλήθεια. Η αλήθεια είναι αλήθεια, και εγώ αυτήν χρησιμοποιώ, χωρίς φόβο και χωρίς ΠΆΘΟΣ! Τα κουπόνια των Κοσκωτάδων, οι τριπλές συντάξεις, οι κρατικές χρηματοδοτήσεις, η αθέτηση της υπόσχεσης της προβολής της ένωσης κεντρώων, οι Βάσιες Τριφύλλες κλπ, είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια. Και η αλήθεια δεν αντιλογείται, ούτε αντιπαρατίθεται. Σπιλώνεται, αποκρύπτεται ή προπηλακίζεται μόνο. Συμφωνώ ότι δεν χρειάζεται περισσότερη συζήτηση για το ΚΚΕ, εξάλλου δεν ευαρεστούμαι απ'την εντρύφηση του θέματος. Απλά χρειάστηκε κάποια στιγμή, διότι δια της "εις άτοπον απαγωγής" έφτασα στη λογική υπέρ της πιθανής ή εν δυνάμει λύσης των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων. Εγώ είπα: είμαι υπέρ των αριστερών ψηφοφόρων, αλλά όχι υπέρ των ηγεσιών τους. Είμαι ξεκάθαρος. Πάντως είναι εντός θέματος, διότι το θρεντ αυτό, το έχω διατυπώσει με αρκετή ελευθεριότητα, αφορώσα στις καταθέσεις απόψεων των εκλεκτών συναδέλφων. Οπωσδήποτε, αν το ΚΚΕ είναι το θέμα που σε κεντρίζει ζωηρά, μπορείς να το θέσεις σε ιδιαίτερο θρεντ. Πολλοί θα ποστάρουν. Μόνο που προαισθάνομαι ότι θα πάει στις διαμάχες. Υπάρχει πολύς φανατισμός και παλαιό μίσος μεταξύ των άκρων. Εγώ θα μείνω εκτός, γιατί θα βρεθώ στη μέση των πυρών, ως κεντρώος Α, και είμαι ΕΝΤΟΣ θέματος, προτείνοντας την ένωση κεντρώων ως εναλλακτική λύση, και αιτιολογώ αρκετά εμπεριστατωμένα, δημοσιεύοντας μάλιστα και τις θέσεις της, σύμφωνα με τη διατύπωση του παρόντος θρεντ:"Τί προτείνετε και γιατί".
    Στο προηγούμενο ποστ σου, σε συγχάρηκα για την ευθύτητα και την ευγένειά σου. Στο παρόν όμως, νομίζω ότι δεν σε τιμά το να αποκαλείς "διεφθαρμένο" το κόμμα της ένωσης κεντρώων, και μάλιστα για άγρα ψήφων με εξαγορά σε πίτσες! Κι ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά. Φαντάζομαι ότι κι εσύ έπεσες θύμα της τεχνηέντως γελοιοποίησης του κόμματος, απ'τους εντεταλμένους εγκαθέτους του δικομματισμού κυρίως. Σε παλαιότερες εποχές, έντιμους, εναργείς, και καθαρούς ανθρώπους σαν τον Λεβέντη, τους σκότωναν: Βλέπε Λαμπράκης κλπ. Σήμερα, η ύπουλη εξουσία χρησιμοποιεί νέες αναίμακτες μεθόδους, όπως η συκοφαντία, η λασπολογία, η γελοιοποίηση και ο αποκλεισμός στην αφάνεια, στο περιθώριο. Αν ρωτήσεις έναν διπλωμάτη, ή ένα καθηγητή πολιτικής σύγχρονης ιστορίας , θα στο επαληθεύσουν. Ενα παραδειγματάκι: Είμαι κάτοχος των μμε, και λέω ταχτικά σε εκπομπές (στύλ Μητσικώστα), ή αφήνω υπονοούμενα, ή δημοσιεύω μονταρισμένες φωτογραφίες, ότι δήθεν είσαι παρέα με γυμνόστηθες, ή τρως πίτσες, και γενικά ότι ο loukasfilm είναι καραγκιόζης. Αντε εσύ μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! Και μάλιστα χωρίς να σε ξέρουν καθόλου , ή να σε έχουν ακούσει! Γιατί όλα αυτά ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ στον Λεβέντη. Και για απόδειξη του εναντίου σε ρωτάω ευθέως: Θεωρείς ότι η σπουδαιότητα των θέσεων ΤΗς ΕΝΩΣΗς κΕΝΤΡΏΩΝ που κατέθεσα, σου δίνουν την εντύπωση γελοίου και ανερμάτιστου συντάκτη; Αν ναι, ΓΙΑΤΙ'; Επίσης σε προσκαλώ να δεις τον "πολιτικό Μαραθώνιο" στο Extra, τις Κυριακές. Και αν δεις κάποια γελοιότητα, τότε μπορείς να με αποκαλέσεις κι εμένα προσωπικά "γελοίο". Αν νομίζεις ότι το ήθος και το ύφος μου, η τόλμη μου εδώ μέσα, καθώς και ο χειρισμός της ελληνικής γλώσσας αποτελούν μειονεκτικό σύμπλεγμα, απέναντι στο σύνολο, τότε εντάξει. Πάω πάσσο. Αλλά αντίθετα, αν νομίζεις ότι έχω κάποιες αξίες, βάσει της εικόνας των γραπτών μου, τότε και τα "πιστεύω" μου δεν είναι ανάξια. Ρωτάω επίσης: Γιατί ΚΑΝΕΝΑ κόμμα (ούτε τα εκτός βουλής, εκείνα με το 0,0%), δεν ονοματίζουν τους διαπλεκόμενους; Και γιατί δεν συμπεριλαμβάνουν στις προγραμματικές τους θέσεις το "ΠΌΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" των πολιτικών; Και γιατί μόνο η Ένωση Κεντρώων, δημοσιοποίησε την κολοσιαία κρατική χρηματοδότηση και την καταγγέλλει; Πρέπει να καταλάβετε το πόσο αξία έχουν αυτές οι καταγγελίες. Είναι μείζων η αξία του αντικειμένου! Και επ'αυτού, θα έπρεπε να προβληματιστούν όλοι, όσοι δεν έχουν προσωπική πολιτική εικόνα του Λεβέντη, του ανθρώπου που λειτούργησε πολύγραφο για προκηρύξεις επί χούντας, ως φοιτητής του τμήματος πολιτικών μηχανικών στο Πολυτεχνείο, αλλά ως ετερόφωτα χαχανίζουν.

Θα ήθελα εδώ, να επεξηγήσω πώς νοεί η ένωση κεντρώων το "πόθεν έσχες": Καταρχήν, για όσους δεν γνωρίζουν αρχαία ελληνικά, η φράση σημαίνει "από πού τα βρήκες" (αυτά που δηλώνεις). Λοιπόν, λέει ότι απ'τη μεταπολίτευση 1974 και εντεύθεν, να αθροιστούν όλα τα δεδηλωμένα των πολιτικών, καθώς και των διατελεσάντων σε διοικητικές, προεδρικές κλπ θέσεις. Αν συμφωνεί το άθροισμα αυτό με τη σημερινή τους περιουσία, έχει καλώς. Αν όμως το άθροισμα είναι κατά πολύ κατώτερο της σημερινής τους περιουσίας, άρα έχουν κλέψει. Επειδή ο Λεβέντης δεν είναι εκδικητικός, δεν θέλει να τιμωρηθεί κανείς. Αυτό όμως που θα τους ζητηθεί είναι να επιστρέψουν τα κλοπιμαία στο δημόσιο! Και είναι πολλά τα κλοπιμαία. Μόνο απ'το χρηματιστήριο η λαμογιά είναι 33 τρις, και αν βάλεις και τις μίζες για τα δημόσια έργα, και τις κρατικές και πολεμικές προμήθειες!!!... Και μη φαντάζεστε ότι μόνο οι πασόκοι είναι οι πονηροί. Απ'όλα τα κόμματα υπήρξε συμμετοχή στην απάτη. Στην Ιταλία βρέθηκε παλικάρι εισαγγελέας ο Ντι Πιέτρο, και έβαλε 300 βουλευτές φυλακή, (ΚΑΙ απ'το κομουνιστικό κόμμα),δηλ τους μισούς απ'τους 600 της ιταλικής βουλής! Εδώ δεν θαρθει και η σειρά ενός Λεβέντη;

Εν κατακλείδι θα ήθελα να διασαφηνίσω το ότι απλά εγώ σύμφωνα με το θρεντ, δηλώνω ότι θα ψηφίσω το συγκεκριμένο κόμμα, και αιτιολογώ το "γιατί". Αυτό δεν σημαίνει ότι επιβάλλω σε κανένα να κάνει το ίδιο. Αυτό όμως, που συχνά προτείνω είναι την ψήφο σας ΟΧΙ πια στα κατεστημένα και γνωστά από 200 ετών κόμματα, αλλά στα ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Ενα απ'αυτά τα κόμματα είναι και η Ένωση Κεντρώων, που επειδή είναι κακοποιημένη απ'τους εγκαθέτους, και ο απλός πολίτης έχει παραπληροφορηθεί, καλό είναι να γνωστοποιηθούν οι θέσεις της. Υπάρχουν ακόμα πλείστα όσα. Και οφείλουμε να μάθουμε και γιαυτά. Διότι δεν τους δίνουν βήμα πουθενά. Πρέπει όλος ο λαός να εκπροσωπηθεί κοινοβουλευτικά. ΑΥΤΌ ειναι που χαρακτηρίζει μια δημοκρατία. Βέβαια, τα κόμματα αυτά θα πρέπει να αποδέχονται το δημοκρατικό σύστημα, και όχι να νοσταλγούν δικτατορίες. Ξηγημένα πράματα.

Ταπεινά κατέθεσα τις απόψεις μου, και ουδεμία διάθεση είχα να στενοχωρήσω συναδέλφους. Αλλά η κατάσταση προχωράει γοργότατα επί τα χείρω. Κάπως πρέπει να αντισταθούμε βρε παιδιά. Και αυτό το κάπως δεν είναι οι παλιές συνήθειες, αλλά άλλες ιδέες και άλλοι άνθρωποι.
    Άντε και δυό να πάνε κάτω τα φαρμάκια

Παλαιό μέλος
    Kαι όμως, αγαπητέ μου συνάδελφε, ο λαός χρειάζεται σεμινάρια από Λεβέντες. Απόδειξη: Κοίτα τί ψηφίζουν! Εσύ εξαιρείσαι.
    Το 0,0% όπως λες, το παίρνουν τα κόμματα εκτός βουλής, που δεν έχουν βήμα στα κανάλια που παρακολουθούν οι περοσσότεροι. Αν υπήρχε πραγματική δημοκρατία και το ΕΣΡ ήταν σωστό, και έκανε ό,τι ορίζει το Σύνταγμα, σχετικά με την προβολή όλων των κομμάτων, μη μου πεις ότι στη βουλή θα ήταν ΜΌΝΟ 4 κόμματα! Αλλά δυστυχώς το ΕΣΡ αποτελείται από δύο νεοδημοκράτες, από δύο πασόκους, από έναν κουκουέ, και από ένα συνασπιστή! Τί περίμενες;
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί δηλώνεις "αριστερός" και δε λες ότι ψηφίζεις κομουνισμό. Φοβάσαι ή ντρέπεσαι; Το ΚΚΕ δεν το κυνηγάνε πιά. Αστικοποιήθηκε. Σαν "αριστερό" συντάσσομαι μαζί σου. Σαν κομουνιστή όμως, χαρακτηρίζεσαι ως φανατισμένος. Προσωπικά πιστεύω ότι είσαι δημοκρατικός, ευαισθητοποιημένος και θα ήθελες ένα κοινωνικό και όχι καπιταλιστικό κράτος. Και αυτό σε καθιστά ΑΝΘΡΩΠΟ.
    Σ'αυτό το ποστ θα ήθελα να ξεσπαθώσουμε όλοι, και να μη φοβόσαστε. Στο φόβο μας ποντάρουν οι φαύλοι, για να τους ταϊζουμε ες αεί.

ΤΑΠΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΕ.........

Οί έπαναστάσεις τελείωσαν πιά....

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ......!!!!!!!!
    Κι άφού φτάσαμε νά περιμένουμε άπό τό Λεβέντη νά μάς σώσει...
    είμαστε γιά γέλια.....!!!!!!
    Τώρα γιά νά σού λύσω καί τήν άπορία νά σού φύγει καί τό άγχος,
    Τί νά φοβηθεί κάποιος πού τόν έχουν ζωγραφίσει άπό τά δέκα του....????
    Πάντως μή προβληματίζεσαι......ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....!!!!!!!
    Ψάξε άλλού γιά εύκαιρίες....!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ....!!!!

ΤΑΠΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΕ.........

Οί έπαναστάσεις τελείωσαν πιά....

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ......!!!!!!!!
    Κι άφού φτάσαμε νά περιμένουμε άπό τό Λεβέντη νά μάς σώσει...
    είμαστε γιά γέλια.....!!!!!!
    Τώρα γιά νά σού λύσω καί τήν άπορία νά σού φύγει καί τό άγχος,
    Τί νά φοβηθεί κάποιος πού τόν έχουν ζωγραφίσει άπό τά δέκα του....????
    Πάντως μή προβληματίζεσαι......ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....!!!!!!!
    Ψάξε άλλού γιά εύκαιρίες....!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ....!!!!

Irinia μου, δεν μπορεί να είναι κάποιος για γέλια επειδή απαιτεί το "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" των πολιτικών! Αυτοί που περιμένουν τη λύτρωση απ'τον δικομματισμό ΤΙ είναι; Οι σοβαροί;;;Για γέλια είναι όσοι ψηφίζουν τους επιβήτορές τους, ή μάλλον για κλάματα. Και εν κατακλείδι, καλύτερα τα γέλια απ'τα κλάματα. Και είναι καλό να τους κάνουμε και μια πλάκα!
    Ακίνδυνος θα είσαι για όσο στηρίζεις το κατεστημένο κοινοβουλευτικό σύστημα. Αν όμως ψηφίσεις εκτός βουλής, και η μία ψήφος θα τους πονέσει. Διότι τις θέλουν ΟΛΕΣ για πάρτη τους.
    Εξάλλου το ξέρεις ότι δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ !

Με αγάπη στο φίλο Irinia.

Αγαπητοί συνάδελφοι, θα ακούσατε προχτές στις ειδήσεις ότι όλοι οι βο λευτές πήραν "δωράκι" από 4.500 ευρώπουλα ο καθένας!!! ΚΑΙ το ΚΚΕ! Ξηγημένα πράματα! Ποιός από μας παίρνει δώρο 4.500 ευρώ; Κανείς μέσα στη βουλή δεν καταλαβαίνει ότι αυτό είναι τεράστια πρόκλιση για όλη την υπόλοιπη κοινωνία; Για τους δασκάλους δεν υπάρχει τίποτα να δώσουν, ούτε για τις άλλες εργατικές τάξεις. Ο καθένας ας εξάγει τα συμπεράσματά του και ας πάρει τις αποφάσεις του για το ποιό κόμμα στη βουλή διαφέρει από τα άλλα, και ποιό θα ψηφίσει. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΏ ΑΠΈΝΑΝΤΙ Σ'ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ, σαυτή την αναισθησία. Προτείνω κάτι άλλο. Με τη ψήφο μου και τις κρατήσεις μου απ'την εφορία, ΔΕΝ θα τους ταϊζω!Σε εγκλήματα κατά του λαού, εγώ δεν συμμετέχω.

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τί πιστεύετε για τους σταρς μοτοτζιπάδες...???
    από RaGe_Raptor στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2013, 13:22
  2. Τι να πω για τον τύπο με το CBR το πρωί;
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 04:49
  3. Για Τον Σπυρο (duke IΙ)
    από XTMPAM στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2003, 09:27
  4. Απαντήσεις: 16