Στον Γιάννη έστειλα και smsΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Η zudap είναι εκτός Αττικής και δεν θα μπορεί για καφέ και τον Γιάννη δεν τον έχω βρει ακόμα...
θα έρθω όμως εγώ δέλεαρ , μου τα φέρνεις και τα προωθώ....![]()
![]()
Τι ώρα το βλέπεις το ΔΕΛΕΑΡ;
Στον Γιάννη έστειλα και smsΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Η zudap είναι εκτός Αττικής και δεν θα μπορεί για καφέ και τον Γιάννη δεν τον έχω βρει ακόμα...
θα έρθω όμως εγώ δέλεαρ , μου τα φέρνεις και τα προωθώ....![]()
![]()
Τι ώρα το βλέπεις το ΔΕΛΕΑΡ;
Μπορεί να πάω και νωρίς , αλλά για μετά τις 8 λέω να συμμαζέψω και λίγο το σπίτι....
Αν βιάζεσαι και δεν με βρεις δώστα κάπου να μου τα δώκουν...
ειδάλως πες μου τι ώρα θα πας εσύ να πιούμε και έναν καφέ...![]()
Ωραία... κι εγώ για τότε λεωΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μπορεί να πάω και νωρίς , αλλά για μετά τις 8 λέω να συμμαζέψω και λίγο το σπίτι....
Αν βιάζεσαι και δεν με βρεις δώστα κάπου να μου τα δώκουν...
ειδάλως πες μου τι ώρα θα πας εσύ να πιούμε και έναν καφέ...![]()
ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ (ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΛΚΗ) ΤΙΣ ΕΧΩ ΕΓΩ....
όποιος θέλει ας μου στείλει πμ να δούμε τι θα κάνουμε... αφού κανείς σας δεν ήρθε χθες ΔΕΛΕΑΡ (πλην του tropea που πήρε τις βεβαιώσεις του Γιάννη και της Zudap)
συγνωμη φιλε που δεν ηρθα αλλα δεν μπορουσα,δεν δουλευα και δεν μπηκα ιντερνετ για να δω...το μηνυμα το ειδα καπως αργα .θα σε παρω τηλ.για να κανονισουμε και για καφε.ευχαριστω κι ελπιζω να ειστε καλα
όπως θες.... από βδομάδα μιλάμε να δούμε τι θα κάνουμε... όλοι μαζι... αυτή την βδομάδα πήζω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Capablanca
συγνωμη φιλε που δεν ηρθα αλλα δεν μπορουσα,δεν δουλευα και δεν μπηκα ιντερνετ για να δω...το μηνυμα το ειδα καπως αργα .θα σε παρω τηλ.για να κανονισουμε και για καφε.ευχαριστω κι ελπιζω να ειστε καλα
Αν θέλετε ΔΕΛΕΑΡ την Δευτέρα πείτε το παιδιά να ξέρω... Την Τρίτη δίνω εργασία στο ΕΑΠ και ΣΚΔ είμαι ψιλοπιεσμένος. Αν έρθετε όμως ΔΕΛΕΑΡ να τα πούμε, να το ξέρω να κάνω το πρόγραμμά μουΝα πιούμε καφέ κι αν είναι μετά πάμε και τίποτα μπριζολακια.gr... Ξέρει ο Γιώργος....
Μέσα
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ok να φέρω και τις βεβαιώσεις...
@Τροπέας θα πεις και στα παιδιά (zudap και Γιάννη) ;;;; Αααα τον Γιάννη τελικά τον βρήκες; Όλα οκ με τις βεβαιώσεις;
Γειά σας παιδιά!!!
το πήρα το πτυχίο μου...εε την βεβαίωση μου εννοούσα αν και ο Λάμπρος μου ζήταγε να του δώσω κάτι για τον κόπο του!!!!!!!!![]()
δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω στο Δέλεαρ αλλα ελπίζω την επόμενη φορά να μπορέσω!![]()
ΟΚ βεβαιώσεις παραδώθηκαν, πότε λέτε για καφεδάκι (και όχι χαμό?)
ααα ΕΑΠ σε ποιο αντικειμενο? προπτυχιακό?
4η φορά φέτος που δηλώνω...![]()
...θα πάτε προς κέντρο????![]()
εσύ το msn μου δεν το έχεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από zudap50
...θα πάτε προς κέντρο????![]()
πας να πιάσεις κουβεντούλα με pm....
![]()
![]()
Λέμε να πάμε για καφέ την Δευτέρα Δέλεαρ... Ο Τροπέας ξέρει....
Να φέρω και την βεβαίωση του wired, να μιλήσω και με Γιώργο, Έφη και να δούμε ποιοι θα μαζευτούμε.... Εγώ όπως έχω ξαναπεί μένω απέναντι από το ΔΕΛΕΑΡ οπότε δεν μου είναι κόπος.
ΕΑΠ είμαι προπτυχιακός στην Πληροφορική (το μπουρδέλο το Deree δεν είναι αναγνωρισμένο βλέπεις για να έκανα μεταπτυχιακό). Εργασία δίνω στα Μαθηματικά. By the way νομίζω άρχισαν οι νέες αιτήσειςΚαλή επιτύχια αν ξανακάνεις. Ααααα και το msn σου δεν το έχω
Ο Γιάννης ΟΚ;
Τα έκανα πάλι τα χαρτιά μου πριν 5 μέρες...
είναι η 4η φορά...![]()
θέλω να σε κουβεντιάσω για αυτό περισσότερο απο κοντά...
το μσν μου σου ήρθε με πμ....
Ο Γιάννης ΟΚ!