Λάμπρο τα έχω κι εγώ. Προς το παρόν έχω Laguna Seca, Sachsenring και Kuala Lumpur και σε λίγες μέρες Αssen και Jerez. Ό,τι θέλεις πες μΕ!
Λάμπρο τα έχω κι εγώ. Προς το παρόν έχω Laguna Seca, Sachsenring και Kuala Lumpur και σε λίγες μέρες Αssen και Jerez. Ό,τι θέλεις πες μΕ!
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Και για δε μιλάς ρε..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Λάμπρο τα έχω κι εγώ. Προς το παρόν έχω Laguna Seca, Sachsenring και Kuala Lumpur και σε λίγες μέρες Αssen και Jerez. Ό,τι θέλεις πες μΕ!Το Brno..;; Θα στα ζητήσω κάποια στιγμή..
![]()
...on its way...Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Το Brno..;;
![]()
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Βάλτα στο AWMN dc να τα πάρω και θα τα ανεβάσω εγώ κάπου...Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp
περιπου 500Mb, 1cd δηλαδη ο καθενας. Σε divx![]()
![]()
![]()
Λάμπρο είναι ήδη στο torrent μπορεις να τα κατεβασεις και απο εκειΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Βάλτα στο AWMN dc να τα πάρω και θα τα ανεβάσω εγώ κάπου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσείς λέτε για το σπικάζ του Διατσίδη στην τηλεόραση, πού να ακούγατε τι έλεγε στις Σέρρες όταν κατεύθασε κατά το μεσημεράκι πάνω σε μια BMW K1200 (αυτή την καινούρια την τεράστια για ταξίδια), για να περιγράψει το Πανελλήνιο Ταχύτητας. Κόντεψαν να καούν τα μεγάφωνα στην πίστα.
ΑΛΛΑ, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως αυτός κι ο Σκλαβενίτης κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να φανεί το σπόρ στην Ελλαδίτσα μας. Στον αγώνα αυτό είχε και κάμερες του SuperSport που κάλυπτε τον αγώνα. Οπότε ας μην είμαστε τόσο αυστηροί μαζί τους κι ας περιμένουμε διότι έχει και συνέχεια. Και στο κάτω κάτω πιστεύετε πως αν κρατούσε κάποιος από εμάς το μικρόφωνο θα τα έλεγε καλύτερα ή κι ακόμη κι αν ήταν τέλειος πάλι θα βρίσκονταν κάποιοι να του την πουν. Ας χαλαρώσουμε και ας απολαύσουμε το MotoGp θέαμα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.