Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 269

Θέμα: Η γνώμη σας για τις πορείες-συλλαλητήρια

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αν θέλουν να κάνουν πορεία ας πάρουν ένα σακίδιο με ξηρά τροφή κι ας κάνουν μια πορεία απο ΑΘήνα μέχρι την Θεσ/νίκη...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Εμείς έχουμε ένα επιμελητήριο. Έχουμε έναν πρόεδρο. Ένα ψήφισμα ή μία διαμαρτυρία θα πάει στον προορισμό της μέσω του επίσημου φορέα μας και θα περάσει το μήνυμα.

Αυτή η ανωτερότητα είναι που κατάντησε τον κλάδο από "γωνιακό μαγαζί" στον επαγγελματικό χάρτη, σε παράγκα δευτερευόντων (περιττευόντων θα έλεγα) διεφθαρμένων κακομοίρηδων με ειδικό βάρος ξεπεσμένων παπατζήδων του λούνα -πάρκ!

Και ενώ φέρουμε ακέραια την ευθύνη για την ολοκληρωτική κιτς οικοδομική μιζέρια στην Ελλάδα, έχουμε μεταλλαχθεί σε νεκρή επαγγελματική κυταρίτιδα στέλνοντας ραβασάκια με τον Πρόεδρό μας...

...είναι βέβαιο ότι εξαντλήσαμε τα εργοστασιακά μας χιλιόμετρα σαν κλάδος και σε λίγο θα ζηλεύουμε το "πρεστιζ" των Τούρκων αγγειοπλαστών ή των Αιγυπτίων παπουτσάδων...

...αν δεν "κατεβούμε κάτω" να τα κάνουμε λίμπα!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Χρηστάκο;

Για κάτσε τώρα γιατί μπορούμε όλοι να κάνουμε τον τζάμπα φιλόσοφο....
    Καπως ετσι, με τις προσωπικες αντιπαραθεσεις, ξεκινανε ΠΑΝΤΑ οι διαμαχες!

Ειδες πουθενα να "φιλοσοφω"?

Παραθεση γεγονοτων και καποια προσωπικα συμπερασματα εχω κανει μεχρι τωρα ...

Εσυ εγραψες ενα "ωχαδερφιστικο" κειμενο και μετα ενοχληθηκες απο τον χαρακτηρισμο που ο ΙΔΙΟΣ σου εδωσες.

Ρωτάς τον κόσμο που δεν είναι ΜΟΝΙΜΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι (το 95% των διαδηλώσεων γίνεται απο αυτούς του ΜΑΛΑΚΑΡΕΣ) τι θα γίνει αν απεργήσουν; (που θα βρει μετά δουλειά και με πόσο)

Ρωτάς αν τα χρήματα που παίρνει ένας δάσκαλος τα παίρνει ένας που έχει 2-3 διδακτορικά και δεν έχει βίσμα να μπει σε καμμιά ΔΕΚΟ;

Αλλά οι εξυπνάκηδες οι δάσκαλοι θέλουν πρώτο μισθό 1400Ε !!!!!

Κάτσε ρε αρχηγε.... σπουδάσαμε δουλέψαμε καμμια δεκαετία και 1400 δεν τα είδαμε... εσυ ρε μάστορα που κάθεσαι και 2 μήνες το καλοκαίρι, χριστουγεννα και πάσχα θες και 1400; πολλά ρε δεν είναι; ο άλλος έξω παίρνει 800 πρώτο μισθό με τα ίδια προσόντα....

ΟΧΙ! (Οι νεο-Μεταξάδες) Μας τα υποσχεθήκατε (Κακομαθημένα παιδιά - μαλάκες αυτοι που υπόσχονται ψωρίς να έχουν)... Τα κλείνουμε τα σχολεία.....
    Σωστά....

Το συνταγματικό δικαίωμα των παιδιών για παιδεία τι έγινε; Είναι το χέρι των δασκάλων; ΜΠΑ; Από πότε;
    Θα απαντησω μονο με μια ερωτηση, αν κι ειναι "off-topic" το θεμα των Δασκαλων.

Απο που ακριβως ειπες οτι ενημερωθηκες για το θεμα, απο την τηλεοραση ???

Εχω τοτε αναφερθει προηγουμενως στην παραπληροφορηση κι αν εσυ βαριεσαι να διαβαζεις, τοτε κι εγω βαριεμαι να ξαναγραφω τα ΙΔΙΑ!

Υπάρχει πουθενά στο σύνταγμα κανένα άρθρο που να μου δίνει το δικαίωμα να γαμάω αυτόν που με γαμάει;
    Οχι ! Νομιζω ...

Και τα περί ωχαδερφισμού το παραβλέπω Χρήτο... Εδώ ήρθα πριν χρόνια για να δω καμμιά μηχανή.... όχι για Κοσμοπολιταν και Νεμεση.

Στο πρωτο σου απαντησα πιο πριν, το δευτερο ΔΕΝ το καταλαβα καλα ...

Μου λες δηλαδη οτι εισαι πιο "παλιος" στο φορουμ?

Κι εγω τι πρεπει να κανω τωρα?
    Ν' αλλαξω τις αρχες μου και την σταση ζωης μου μεχρι τωρα?

Μηπως μου λες οτι το φορουμ ΔΕΝ ειναι για τετοιες συζητησεις?

Εγω την ανοιξα?
    Ποτε εγραψα τελικα εδω μεσα, αν κι ειχα "προκληθει" και νωριτερα?
    Και τελικα γιατι γραφεις κι εσυ αφου σε "χαλαει"?

Ας μην το συνεχισουμε θα ελεγα σε "προσωπικο" επιπεδο, μιας και ΔΕΝ εχει αυτο το νοημα μια οποιαδηποτε κουβεντα εδω μεσα ... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ρε Χρηστο αφηστε τους κομπλεξισμους εκτος, ελεος κανουμε μια κουβεντα! Ειναι που ειναι δυσκολο να γινει συζητηση πισω απο τα πληκτρολογια...Ακουγοντε πολυ ωραιες αποψεις απο ολες τις πλευρες που παραβλεποντε με χαζομαρες!!

Και θα σου πω οτι με τη σταση σου (οπως στο Δελεαρ για το κυνηγη-ψαρεμα) Οτι δεν ακουω κουβεντα εμενα αυτα ειναι τα πιστευω μου, δεν βγαινει νοημα! Δεν με νοιαζει να πεισω κανεναν για το δικο μου σωστο αλλα οπως ακουω και σκεφτομαι τη γνωμη ολων θεωρω καλο να το κανουν και οι αλλοι!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Καπως ετσι, με τις προσωπικες αντιπαραθεσεις, ξεκινανε ΠΑΝΤΑ οι διαμαχες!

Ειδες πουθενα να "φιλοσοφω"?

Παραθεση γεγονοτων και καποια προσωπικα συμπερασματα εχω κανει μεχρι τωρα ...

Εσυ εγραψες ενα "ωχαδερφιστικο" κειμενο και μετα ενοχληθηκες απο τον χαρακτηρισμο που ο ΙΔΙΟΣ σου εδωσες.

Θα απαντησω μονο με μια ερωτηση, αν κι ειναι "off-topic" το θεμα των Δασκαλων.

Απο που ακριβως ειπες οτι ενημερωθηκες για το θεμα, απο την τηλεοραση ???

Εχω τοτε αναφερθει προηγουμενως στην παραπληροφορηση κι αν εσυ βαριεσαι να διαβαζεις, τοτε κι εγω βαριεμαι να ξαναγραφω τα ΙΔΙΑ!

Οχι ! Νομιζω ...

Στο πρωτο σου απαντησα πιο πριν, το δευτερο ΔΕΝ το καταλαβα καλα ...

Μου λες δηλαδη οτι εισαι πιο "παλιος" στο φορουμ?

Κι εγω τι πρεπει να κανω τωρα?
    Ν' αλλαξω τις αρχες μου και την σταση ζωης μου μεχρι τωρα?

Μηπως μου λες οτι το φορουμ ΔΕΝ ειναι για τετοιες συζητησεις?

Εγω την ανοιξα?
    Ποτε εγραψα τελικα εδω μεσα, αν κι ειχα "προκληθει" και νωριτερα?
    Και τελικα γιατι γραφεις κι εσυ αφου σε "χαλαει"?

Ας μην το συνεχισουμε θα ελεγα σε "προσωπικο" επιπεδο, μιας και ΔΕΝ εχει αυτο το νοημα μια οποιαδηποτε κουβεντα εδω μεσα ... :smilea:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα τοπάμε σε προσωπικό επιπεδο.... Διαβάζουμε αυτό που θέλουμε να ακουσουμε;

Αυτό που λέω ρε Χρήστο (και δεν έχει να κάνει με το είμαι παλιός ή όχι) είναι ότι εδώ μέσα με σκόρπιες ιδέες κάπου μέσα σε ένα Thread δεν μπορεί να αναπτύξει κάποιος τα επιχειρήματά του..... Κι αυτό όχι επειδή δεν ξέρει αλλά ίσως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την γλώσσα καλά (τον γραπτό λόγο ΜΑΛΑΚΕΣ!!!! ), ίσως παρεξηγηθεί το τι λέει γιατί ξέχασε να γραψει κάτι.... τεσπά πολλά.....

Εδώ τσακωνόμαστε για το αν ειναι το Ζ μηχανάκι.... Θα πιάσουμε τα θέματα της δημοκρατίας και του συνταγματος. Αυτά παρεπιπτόντως δεν καταργήθηκαν ακόμα; Τζάμπα ενοίκιο πληρώνουμε....

Τωρα να δεις τί έχει να γίνει.... Έχουμε δημοκρατία. Ισχύει το συνταγμα; Ελπίζω να μην έχεις πολύ δουλειά γιατί νοιωθω να έρχονται απαντήσεις....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Αυτή η ανωτερώτητα είναι που κατάντησε τον κλάδο από "γωνιακό μαγαζί" στον επαγγελματικό χάρτη, σε παράγκα δευτερευόντων (περιττευόντων θα έλεγα) διευθαρμένων κακομοίρηδων με ειδικό βάρος ξεπεσμένων παπατζήδων του λούνα -πάρκ!

Και ενώ φέρουμε ακέραια την ευθύνη για την ολοκληρωτική κιτς οικοδομική μιζέρια στην Ελλάδα, έχουμε μεταλλαχθεί σε νεκρή επαγγελματική κυταρίτιδα στέλνοντας ραβασάκια με τον Πρόεδρό μας...

...είναι βέβαιο ότι εξαντλήσαμε τα εργοστασιακά μας χιλιόμετρα σαν κλάδος και σε λίγο θα ζηλεύουμε το "πρεστιζ" των Τούρκων αγγειοπλαστών ή των Αιγυπτίων παπουτσάδων...

...αν δεν "κατευούμε κάτω" να τα κάνουμε λίμπα!!!

Καλά με ψάρωσες τώρα...

Με τέτοιο κείμενο εσύ θα πρέπει να είσαι πολύ παλιός στο συνδικαλισμό!!

Πάντως οι επιστολές του προέδρου του Τ.Ε.Ε. είναι ένα θέμα που με διασκεδάζει κάθε φορά που παίρνω το τεύχος στα χέρια μου...

Ποτέ δεν πίστεψα ότι έχουν κανένα αποτέλεσμα, απλά το έφερα ως παράδειγμα ήπιας διαμαρτυρίας... Και αυτό γιατί τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα θεωρώ ότι έχουν οι σε καθημερινή βάση διαδηλώσεις από μικρές μερίδες ανθρώπων.

Συνήθως οι διαμαρτυρίες για να έχουν ουσία θα πρέπει να γίνονται από την πλειοψηφία και σε θέματα που από μόνα τους είναι πλέον σημαντικά και όχι επειδή εμείς προσπαθούμε να τα μεγαλοποιήσουμε κάνοντας συγκέντρωση...

Το θέμα της οικοδομής με καίει μια και αυτό είναι το αντικείμενο μου, αλλά θα αντισταθώ να μην το πιάσω γιατί θα πάρω φωτιά!!

Τελικά ίσως θα έπρεπε μια μέρα να πούμε ότι σταματάμε να δουλεύουμε... σταματάμε να βγάζουμε άδειες, σταματάμε τα δημόσια έργα, σταματάμε να χτίζουμε!

Αυτό θα είχε πολλή πλάκα!
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Ρε Χρηστο αφηστε τους κομπλεξισμους εκτος, ελεος κανουμε μια κουβεντα!
    ..................

Μπαρντον?

Μηπως θες να πεις κατι αλλο καλομ' ?

Αν δεν μπορεις ζωγραφισε το!

:rotflmao:

Και θα σου πω οτι με τη σταση σου (οπως στο Δελεαρ για το κυνηγη-ψαρεμα) Οτι δεν ακουω κουβεντα εμενα αυτα ειναι τα πιστευω μου, δεν βγαινει νοημα!
    ....................

Υπαρχουν καποια θεματα, που μεσα σ' αυτα ΔΕΝ συμπεριλαμβανεται το παρον, στα οποια ειμαι ΚΑΘΕΤΟΣ και ΔΕΝ μ' ενδιαφερει ο οποιοσδηποτε "χαρακτηρισμος" που θα μου επισυναψει ο οποιοσδηποτε!

Οπως π.χ. ΔΕΝ θα καθομουνα ΠΟΤΕ να συζητησω για την Δημοκρατια με το Χιτλερ, ετσι και ΔΕΝ μπορω να συζητησω για φυση και αγρια ζωη, μ' εναν δολοφονο της!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Χρηστο μου αν εφτασες στη ηλικια που εισαι και ακομα φορας παρωπιδες, ειναι κατι που τωρα δεν αλλαζει...Και δεν στο λεω επιθετικα ξερεις πολυ καλα οτι σε θεωρω φιλο, απλα εγω αν και αρκετα νεοτερος δεν μπορω να βαλω παροπιδες σε τιποτα...

Ο δολοφονος της φυσης

Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Ασχετο μελος Το avatar του/της Druuna
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Broooo, εσύ πρέπει να ζεις στον παρα-προηγούμενο αιώνα (γι'αυτό έχεις και Δίχρονο μηχανάκι...)

Όταν το βασικό μας πρόβλημα είναι να περνάει ο "άλλος" χειρότερα από εμάς (ούτε καν: "εμείς" καλύτερα από "αυτόν"...), ΜΗΝ ψάχνεις το θεωρητικό υπόβαθρο των απεργιών/πορειών/διαδηλώσεων/καταλήψεων κ.λ.π.

Τρίτο Πληθυντικό Προστακτικής Μέλλοντα Στιγμιαίου του ρήματος " Σαπακάω" ...???

victi vincimus.....

Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........

Nietzsche

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    βρε σεις....

αφήστε τις προσωπικές κοκκορομαχίες....

δεν είναι κανείς μας ο αποκλειστικός εκπρόσωπος και εκφραστής του ολικού δίκιου ή του τελείως άδικου...

ο καθένας μας λέει τις απόψεις του μέσα από το δικό του πρίσμα και τις εμπειρίες του....

ξεκολλήστε από τη μετάθεση μιας κουβέντας σε προσωπικό επίπεδο "με έθιξες/δε κατάλαβα/είσαι μαλάκας"....

Μετά λέτε γιατί γίνεται της πουτάνας στη χώρα....

αφού η αρχή της κάθε πορείας έχει άλλες απόψεις και αιτήματα από την ουρά της....

άιντε... πάμε παρακάτω....

Χρηστο μου αν εφτασες στη ηλικια που εισαι και ακομα φορας παρωπιδες, ειναι κατι που τωρα δεν αλλαζει...Και δεν στο λεω επιθετικα ξερεις πολυ καλα οτι σε θεωρω φιλο, απλα εγω αν και αρκετα νεοτερος δεν μπορω να βαλω παροπιδες σε τιποτα...

Ο δολοφονος της φυσης

Κι εγω σ' αγαπαω ... :a07:

:rotflmao:

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Ο δολοφονος της φυσης

Kαλέ μου δεν είναι θέμα παρωπίδας! Ο κάθε άνθρωπος έχει τις αρχές του, μια προσωπικότητα... άρα σε κάποια πράγματα δεν μπορείς να του αλλάξεις γνώμη
    Καλό είναι να ακούμε τι μας λέει ο άλλος και να κρατήσουμε αυτά μας κάνουν ή να μην κρατήσουμε τίποτα.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Καλά με ψάρωσες τώρα...
    1. Με τέτοιο κείμενο εσύ θα πρέπει να είσαι πολύ παλιός στο συνδικαλισμό!!
    2. Τελικά ίσως θα έπρεπε μια μέρα να πούμε ότι σταματάμε να δουλεύουμε... σταματάμε να βγάζουμε άδειες, σταματάμε τα δημόσια έργα, σταματάμε να χτίζουμε!
    Αυτό θα είχε πολλή πλάκα!
    1. Εγώ δε σ΄έβρισα!

2. Όντως έχει πολύ πλάκα!

ΥΓ. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη ΜΟΝΟ από τους γράφοντες την Ελληνικήν για τα "κατευούμε, ανωτερώτητα και διευθαρμένοι" που ξεφούρνισα και σας έβγαλαν (υποθέτω) τα μάτια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    ΥΓ. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη ΜΟΝΟ από τους γράφοντες την Ελληνικήν για τα "κατευούμε, ανωτερώτητα και διευθαρμένοι" που ξεφούρνισα και σας έβγαλαν (υποθέτω) τα μάτια

Ααα... κι εγώ που νόμιζα ότι ήτανε συνθηματικό..
    Θάνος..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

εγω

θυμάμαι 2-3 πορείες που οι μοτοσυκλετιστες κλείσανε το κεντρο...για διαφορα θεματα...

αλλα δε θυμάμαι κανεναν εδω μέσα να χαλάστηκε...

ολοι στο ζητω μας και στο μπραβο μας που καναμε πορεια και το ενα και το αλλο.

κανεις δε σας εμποδισε να πατε στη δουλειά σας η οπου αλλου γουστάρατε να πάτε.ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.
    αντι να βγούμε ολοι στους δρόμους που μας εχουνε κανει μπατιριδες...τη λεμε και σε αυτους που βγήκαν.

Οτι καλυτερο για αυτους που κερδιζουν απο ολα αυτα.να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το αν εχουμε δικαίωμα η λογο για να βγούμε στους δρόμους.

και οσοι δεν εχουν τωρα λογο για να βγούν στο δρομο..και διαφωνουν...με αυτους που εχουν...
    μπορει αυριο λογω της διαφωνιας τους να τα βρουν μπροστα τους!

εχει ο καιρος γυρίσματα.

λαε πεινάς γιατι δε τους γαμάς!!

Σελίδα 12 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 16:38
  2. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  3. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  4. Η Γνώμη σας για τη BMW 650
    από MikeG στο forum BMW
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2005, 21:39
  5. Ποια η γνώμη σας για το scarver;
    από georgios21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2004, 08:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ