Και να συμπληρωσω.....ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΡΕΕΕΕΕ (παλι ξεφυγαμε απ το θεμα)
Και να συμπληρωσω.....ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΡΕΕΕΕΕ (παλι ξεφυγαμε απ το θεμα)
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.......ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ...!!!!!
![]()
ΚΑΙ ΨΙΛΟ-ΑΝΑΡΧΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ;;;;;;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
+1
ΚΑΙ ΨΙΛΟ-ΑΝΑΡΧΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ;;;;;;
![]()
ΠΩ ΠΩ ΣΕΝΤΡΑ...........
Αύτός ό Σέρτζιο Ράμος.......Ρεάλ -Μπάρτσα 1-0 στό τρίτο λεπτό.......Ραούλ
Σκέτος Γεωργέας....!!!!!!!!!!
Έσύ Παναθηναικός δέν είσαι...????????
Και να συνεχίσω, και ποιοι είναι αυτοί που τους ψιφίζουν? Οι λίγοι που καλοπερνάνε???? Είναι πολύ λίγοι για να βγάλουν οτιδήποτε!!!!Γιατί αν δεν είναι αυτοί θα πρέπει να είναι οι εργαζόμανοι και ο απλός λαός! Τι, πιστέψανε αυτά που τους είπαν? Τώρα τους είδαν πρώτη φορά? Δεν ξέραν τι ψεύτες ήταν????
Και τι η αριστερά είναι καλύτερη? Πίστεψέ με τα ίδια σκ@τ@ είναι κι αυτοί! Δεν έχουν ιδέες, αντιπαράθεση έχουν! Κι αν ανέβουν, τι θα κάνουν? Θα μοιράσουν τον πλούτο δίκαια? Θα πείσουν τον κάθε εφοπλιστή, να πληρώσει επιτέλους τους φόρους του????? Θα σταματήσει η διαφθορά? Αν τα πιστεύετε όλα αυτά, ζήτε σε άλλο κόσμο!!!!!
Και ποιόν να βγάλουμε? Όσο δεν αλλάζουμε εμείς δεν γίνεται τίποτα! Λέμε να μποϊκοτάρουμε τα super market, και την προηγούμενη εφοδιαζόμαστε για τρεις βδομάδες! Το ίδιο με την βενζίνη! Όχι ρε φίλε, να μην πάρεις το αμάξι σου για 10 μέρες κιας ξυπνήσεις πιο νωρίς! Ας μείνουν χωρίς πελάτες για 10 μέρες, να σου πω αν ρείχνουν τις τιμές! Ας μην αγροάζουμε ό,τι μας πουλάνε στην τιμή που το πουλάνε, να δεις για πότε πέφτουν οι τιμές!!! Αλλά δεν φτένε αυτοί! Εμείς φταίμε! Εμείς είμαστε τα κορόιδα τοσα χρόνια και για πολλά ακόμα!!!!
Διαμαρτύρονται οι δάσκαλοι! Φταίνε οι μισθοί ή η ακρίβια????? Το κουλούρι είχε 50 δραχμές και τώρα έχει 50 λεπτά! Αυτό γιατί πήρε αύξηση???Τα πατατάκια είχαν 120 δραχμές και τώρα έχουν 1,20€. Μήπως κάτι δεν πάει καλά? Μήπως δεν ξέρουν την ισιτιμία????? Μήπως απλά επιτρέψαν να αυξηθούν όλα τα άλλα χωρίς να ανεβάσουν τους μισθούς?????
Αλλά ακόμα κι αν είναι να κάνουμε κάτι, ας το κάνουμε δραστικά, όχι χρονοβόρα!!!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
ΒΡΕ ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ, ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΠΩ ΠΩ ΣΕΝΤΡΑ...........
Αύτός ό Σέρτζιο Ράμος.......Ρεάλ -Μπάρτσα 1-0 στό τρίτο λεπτό.......Ραούλ
Σκέτος Γεωργέας....!!!!!!!!!!
Έσύ Παναθηναικός δέν είσαι...????????
![]()
![]()
Έχω μια απορία
Μισό κιλό ψωμί έχει 70 λεπτά
Ένα ματσάκι μαϊντανό έχει 1 €
Βρε μπα και πήρα την ανάλογη αύξηση μισθού και δεν το ξέρω
Χα για να είχαμε και εμείς ένα τέτοιο τρόπο να διεκδικήσουμε αύξηση να δω δεν θα το κάναμε???????????
Πριν χρόνια σε μια αύξηση αγαθού πρώτης ανάγκης είπα στη μάνα μου
Ότι αν όλες οι νοικοκυρές που έχουν την μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη σε αυτά τα είδη δεν το αγόραζαν για ένα διάστημα τότε υποχρεωτικά θα κατέβαινε η τιμή του πήρα την εξής απάντηση <<ε και δεν θα φάμε>>.
Το ίδιο ισχύει και τώρα ε λοιπόν έτσι όπως τα καταφέραμε ας φάμε τα λυσσιακά μας
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
Ναι, αλλά το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ είναι να καταλάβουμε ότι το να απεργεί κάποιος είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ότι κανείς δεν πρέπει επειδή ξεβολεύεται να αντιδρά...........
Το να δικαιωθούν τα οικονομικά αιτήματα ενός κλάδου ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ καθώς δημιουργεί αυτόματα ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ και στους εργαζόμενους όλων των βαθμίδων και κλάδων.................
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ναι, αλλά το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ είναι να καταλάβουμε ότι το να απεργεί κάποιος είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ότι κανείς δεν πρέπει επειδή ξεβολεύεται να αντιδρά...........
Το να δικαιωθούν τα οικονομικά αιτήματα ενός κλάδου ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ καθώς δημιουργεί αυτόματα ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ και στους εργαζόμενους όλων των βαθμίδων και κλάδων.................
Άντε πάλι! Δεν είπαμε να μην απεργεί! Να το κάνει όμως πιο δυναμικά! Πιο αποτελεσματικά! Με μια και δύο πορείες την εβδομάδα δεν γίνεται τίποτα!!!!! Ειδικά όταν η κυβέρνηση είναι τόσο αποφασισμένη να μην κάνει πίσω!!!
Maira πολυ φιλικα θα σου πω οτι η πορεια καθε μερα (καθως και η καταληψη βασικων οδικων αρτηριων) ειναι ενα αποτελεσματικο μεσο ΕΦΟΣΟΝ:
-κατεβαινει στο δρομο ολος ο κλαδος που απεργει
-απεργουν και αλλοι κλαδοι εργαζομενων μαζι (θεμελιωδες)
-γινονται καταληψεις υπουργιων και αλλων κρατικων κτηριων
-καταλαμβανονται τα μεσα μαζικης μεταφορας, ωστε οι διαδηλωτες να κατεβαινουν δωρεαν και ανεμποδιστα προς τα σημεια συγκεντρωσης
- και αλλα πολλα..
Απ οτι καταλαβαινεις οταν οι συνδικαλιστες
-αυτη η σαπιλα της κοινωνιας
- αυτοι που και καλα υπερασπιζονται τα συμφεροντα σου ως εργαζομενη
-αυτοι που ειναι προεδροι της ΓΣΕΕ και μετα γινονται βουλευτες ή μεγαλοστελεχαρες της κυβερνησης
-αυτοι που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (αλλα πληρωνονται)
δεν αποφασιζουν για απεργια, ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑ (θα θεωρηθει παρανομη και καταχρηστικη απο το δικαστηριο), οποτε δεν μπορει να γινει αυτο που λες ή θα γινει περιορισμενα.
Το συστημα εχει τροπους, μεσω του νομου τον οποιο ψηφισαν τα καλα παιδια που εβγαλες ΕΣΥ βουλευτες, ωστε να σε σταματα.
Οπως και να εχει ομως, οταν ολος ο λαος ειναι στο δρομο..τα πραγματα ειναι καπως απλα.
Δυστυχως δεν μπορω να σου παραθεσω (λογω τεχνικων δυσκολιων) νικες των εργατων με αιμα ή χωρις...Η ιστορια ειναι γεματη...
ΤΟ συστημα ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΕΣ ΝΙΚΕΣ.
Βεβαια να εχεις υποψη σου οτι αν γινει αυτο που λες και θες και θελω και εγω...συντομα τα πραγματα θα σφιξουν...Περα απ την αστυνομια που θα ερθει να καταστειλει ( δεδομενο ) ,τελευταια, υπαρχει σχεδιο για αναπτυξη στρατου...Ω ναι..στρατου...Δεν κανω καμια πλακα. Εγινε μαλιστα ασκηση σε στρατοπεδο στου Παπαγου τελευταια....Υπηρχε και σε σχετικα προσφατο φυλο στην Ελευθεροτυπια και σε αλλες εφημεριδες..Στρατος εντος πολεων για αντιμετωπιση διαδηλωτων με πλαστικες σφαιρες, νευροπαραλυτικα αερια και στο τελος αληθινες σφαιρες.
Το νεο δογμα ειναι οτι ο "εχθρος" ειναι εντος των τοιχων. Οταν λοιπον καπου ειχα γραψει για κοινωνικο πολεμο και καποιοι μου απαντουσαν με ειρωνιες κτλ, να δω τι θα πουνε αν συμβει αυτο.
Τα πραγματα ειναι ετσι. Και οσο νωριτερα καταλαβεις εσυ και εγω, οτι εχουμε ανοιχτο πολεμο με τους δυναστες μας τοσο καλυτερα για ολους.
Καλά το είχα καταλάβει ότι έχουν πληθύνει οι ένστολοι στο κέντρο!!!!
Ναι έτσι είναι τα πράγματα! Και μαζί σου!Ο εργαζόμενος έχει τη δύναμη! Όταν λοιπόν αποφασίζουν να απεργήσουν και τα παιδιά δεν πατάνε για μάθημα για 6 βδομάδες (το λιγότερο) περιμένω να έχουν πετύχει και κάτι! Εκτός αν το πάμε σε άλλες εποχές που θα φτάσουμε σε σημείο να σταματήσουν να λειτουργούν τα πάντα, για να πετύχουν κάτι!
Maira+Resistman το νου σας....
Είστε ένα βήμα πριν καταταγείται σε ένοπλη πολιτοφυλακή.......
Δεν σε καταλαβαινω αγαπητε. Μπορεις να μας εξηγησεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Maira+Resistman το νου σας....
Είστε ένα βήμα πριν καταταγείται σε ένοπλη πολιτοφυλακή.......
Δεν μπορώ να σου εξηγήσω τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα κέιμενα σου.... Όταν τα γράφεις φαντάζομαι ότι γνωρίζεις την σημασία τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Μπορεις να μας εξηγησεις;
Άλλου καλείς τον λαό να ψηφίσει μαζικά στις εκλογές με σκοπό να δείξει την αντίδραση του πρός τους κρατούντες και την εξουσία (αλλαγή μέσω δημοκρατικών διαδικασιών), και αλλού γράφεις για καταλήψεις κρατικών κτηρίων (επαναστατική διαδικασία κυρίως λόγω συμβολισμού).
![]()
srx6 νομιζω δεν εχεις διαβασει καλα τα κειμενα μου.
Δεν εχω γραψει πουθενα προτρεπωντας το λαο να ψηφισει. Τ αντιθετο μαλιστα. Γι αυτο εχω δεχτει και σφοδρη κριτικη. Εγω προτρεπω σε αλλα "ανουσια" πραγματα. Η μονη διαδικασια ψηφοφοριας που αποδεχομαι ως υγιειους πολιτικης διαδικασιας ειναι αυτη που γινεται σε αμεσοδημοκρατικα συμβουλια προκειμενου να ληφθει αποφαση και αυτη οχι σαν απολυτο μεσο αποφασης αλλα μια απ τις πολλες επιλογες.
Αν θες να μου απαντας πανω σ αυτα που γραφω, διαβαζε ρε φιλε( αν θες ) τι γραφω. Δεν στο λεω με υφος, αλλα για να μην χανουμε τσαμπα χωροχρονο για να διευκρινιζουμε αλλη μια φορα τις αποψεις μας ο καθενας.
[Παντως, για τη λεπτομερεια της υποθεσης, μια επαναστατικη υποθεση ειναι δημοκρατικοτατη διαδικασια, τουλαχιστον ετσι οπως την θελω εγω. Αλλα δεν τ ανοιγω αλλο. Θ με κυνηγανε]
![]()
![]()
Απλή αναφορα, άνευ σχολίων
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...2&lngDtrID=244
Κάτω από τη βάση παίρνει το ελληνικό σχολείο σε έρευνα του ΕΚΚΕ
Αθήνα
Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία της έρευνας του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών για την ποιότητα του σχολικού περιβάλλοντας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Η έρευνα, που φέρει τον τίτλο Μεγαλώνοντας στην Αθήνα και της οποίας τα στοιχεία δημοσιεύονται στο Βήμα, συμπεριέλαβε 102 σχολικές μονάδες του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 35% του συνόλου των σχολείων της πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με την έρευνα, το 69% των μαθητών των λυκείων εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους για τα μαθήματα που κάνουν στο σχολείο, σε αντίθεση με το 31% που δηλώνουν ευχαριστημένοι «πολύ ή αρκετά». Στο Γυμνάσιο, το ποσοστό των δυσαρεστημένων ανέρχεται σε 49%, ενώ απογοητευμένοι από το Δημοτικό εμφανίζονται και οι λιλιπούτειοι μαθητές, σε ποσοστό 15%.
Σε ό,τι αφορά την ποιότητα του σχολικού περιβάλλοντος, ποσοστό 63% των μαθητών του Λυκείου διατυπώνει επιφυλάξεις. Το ποσοστό αυτό στους μαθητές του Γυμνασίου φτάνει το 59%, ενώ έκπληξη αποτελεί το υψηλό ποσοστό, 39,5%, των μαθητών των δημοτικών σχολείων που αποστασιοποιούνται ή εκφράζουν αρνητική γνώμη για την ποιότητα του σχολείου τους.
Παράλληλα, ένα από τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί είναι η διαρκώς αυξανόμενη ηχορύπανση της πόλης, η οποία επιδρά αρνητικά στις συνθήκες διδασκαλίας, ενώ στους εξωγενείς παράγοντες που λειτουργούν αποσταθεροποιητικά συγκαταλέγονται και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Μάλιστα, σε ποσοστό 25% οι διευθυντές επισημαίνουν ότι γύρω από τα σχολεία τους «υπάρχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε απόσταση μικρότερη από την ενδεδειγμένη, με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές».
Άλλο ένα θέμα που προβληματίζει τους εκπαιδευτικούς είναι η κτιριακή κατάσταση των σχολείων, αφού ανεπαρκείς θεωρούν ακόμη και τους χώρους των γραφείων τους -ποσοστό 50% στα λύκεια και 26,1% στα γυμνάσια- ενώ δυσαρέσκεια υπάρχει και για την έλλειψη αιθουσών συγκεντρώσεων. Αρκεί να αναφερθεί ότι σε 39 από τα 102 σχολικά κτίρια, δεν υπάρχει ούτε μία αίθουσα συγκεντρώσεων.
Σφόδρα δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι μαθητές όσον αφορά στην κατάσταση των χώρων υγιεινής. Σε ποσοστό 68% οι μαθητές των δημοτικών σχολείων δηλώνουν ότι χρησιμοποιούν τις σχολικές τουαλέτες σπάνια ή και ποτέ, ενώ το ποσοστό αυτό στα γυμνάσια και στα λύκεια ανέρχεται σε 78,5%.
Από την ίδια έρευνα προκύπτει, επίσης, ότι το 30% των μαθητών που φοιτούν στα 102 σχολεία της Αθήνας είναι αλλοδαποί. Η αναλογία αλλοδαπών και ημεδαπών μαθητών ποικίλει ανά σχολική μονάδα από ποσοστό 5,4% ως 83,74%. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε 28 από τα 102 σχολεία το ποσοστό των αλλοδαπών μαθητών υπερβαίνει το 40%.
news.in.gr
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais