Τοτε νταξει γιατι αλλιως θα μας ριχνει στα αυτια τα πετσιναΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
600RR
![]()
![]()
Τοτε νταξει γιατι αλλιως θα μας ριχνει στα αυτια τα πετσιναΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
600RR
![]()
![]()
Γιατί μ'αυτό θα μας χαρίζει η Λίνα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Τοτε νταξει γιατι αλλιως θα μας ριχνει στα αυτια τα πετσινα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΩΡΕ TROOP σκέτη διαφήμιση της ΤRIDENT είσαι ...............:rotflmao:
![]()
Ξέρεις τώρα "Καλλίτερα να μασάς παρά να μιλάς ........... "![]()
![]()
![]()
το θεμα ειναι να παραδεχεσαι τις μαλακιες σου και να ζητας συγγνωμη και οπως εχεις δει εγω το κανω και οταν το κανω το εννοοω !!!!!!!!!!!!!!!!!
για ολους !!!!!!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
κριμα εχεις και CBR...... ειναι το FIREBLADE !!! με λιγη παρατηρητικοτητα θα το χες ..... διαπιστωσειΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
600RR
![]()
ακου κει 600 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δες το ψαλίδι του..... εκτός αν βάλανε του 600 σε 1000Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
κριμα εχεις και CBR...... ειναι το FIREBLADE !!! με λιγη παρατηρητικοτητα θα το χες ..... διαπιστωσει
ακου κει 600 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
λες να βαλανε το fireblade στο φερινγκ του 600 ετσι για αλλαγη ?? :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δες το ψαλίδι του..... εκτός αν βάλανε του 600 σε 1000![]()
![]()
το 1000 ειναι μπορεις να πεταχτεις μεχρι την εκθεση της Κολωνιας βεβαια να το διαπιστωσεις αν και λιγο αργα πλεον ..... τελειωσε !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
xmmmmm
gia des....
Και μετά απο προσεχτική παρατήρηση έχουμε ένα custom 1000RR07 με ψαλίδι από 600RR06???![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και μετά απο προσεχτική παρατήρηση έχουμε ένα custom 1000RR07 με ψαλίδι από 600RR06???![]()
![]()
ακριβως !!! πολυ σωστη η παρατηρηση σου !!! το ψαλιδι του 600 ειναι καταλληλοτερο στο 1000 !!!
μπορεις να σταματησεις να σπαμαρεις στο θρεντ του ανθρώπου??Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
ασε τα ψαλιδια.......και τα 60000000 κυβικά και βαλε καμια φωτο απο το γκρεϊντερ μου !!που σέλω..........:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ειχα ενα CBR400RR , τα τελευταια 2 χρονια περιορίστικα στο MODENAS115 μου και το 2007 θα ειμαι κατοχος αυτου :
αντε με το καλο κοριτσαρα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
ευχαριστώ .... αντε γιατι αρκετα περιμενα..... να πανε ολα οπως τα χω προγραμματισει και θα το δειτε απο κοντα , τωρα με τι ψαλιδι θα ναι ..... θα δουμε τι εχει διαθεσιμο η HONDA την ΑνοιξηΑρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
αντε με το καλο κοριτσαρα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()