θελω να κανω μια ερωτηση...αλλα θελω και μια σαφη απαντηση..και οχι αερολογιες και παπαρολογιες για ουτοπικες διακυβερνησεις..![]()
κυριως απευθεινετε στους 'πολεμιους' των 'ακραιων' (που για εμενα δεν ειναι) αποψεων που εχουν μερικοι απο εδω μεσα (σε μερικες περιπτωσεις και εγω)...οι οποιοι εχουν αηδιασει με ολα αυτα που γινονται στην κοινωνια μας...
και απευθεινομαι σε εσας κυριως γιατι διαφωνειτε με αυτα που λεμε(τη σκληρη λυση-εστω ομως ειναι λυση)...αλλα δεν αντιπροτεινεται καποια αλλη..
μερικα παραδειγματα..?
-οπως ειπε ο φιλος πιο πανω με τους εργολαβους..οι οποιοι θυσαυριζουν παιζοντας με τη ΖΩΗ μου(κακοτεχνιες)..
-με τον 75χρονο που βλεπω τωρα και αρπαξε το 12χρονο κοριτσακι βιαια σπιτι του για να ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ πανω του..
-με τον 70χρονο-ΧΑΡΟ-οδηγο που εχει βγει παγανια για να με παρει μαζι του στα ουρανια..
-με τους κλεφτες-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-λοποδυτες.....σε ολες τις κοινωνικες βαθμιδες..
-με τους αναρχικους..που μου ΣΠΑΝΕ καθε μερα το μαγαζι ή το μηχανακι ή το αυτοκινητο επειδη ετσι γουσταρουν(αυτο και αν ειναι χουντα)..
-με την εξουσια που κανει οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και κανενας δεν μπορει να μιλησει...
πως θα 'ισιωσει' αυτη η κοινωνια..?
ναι μια 'χουντα' χρειαζομαστε(το εχω πει και αλλου)...και οταν λεω 'χουντα' εννοω ακραια μετρα...
ναι... γινανε παρα πολλα αχημα γεγονοτα..αλλα και παρα πολλα καλα..(αυτα κανενας δεν τα θυμαται ή δεν θελουν να τα θυμουνται)
ναι... δεν υπηρχε φτωχια,ληστες,φακελακια,
ναι... υπηρχε δικαιοσυνη ....εννοωντας την πραγματικη καθημερινοτητα...
ναι...ηταν ολοι σουζα...και οταν λεμε ολοι...εννοουμε ολοι...μεχρι και οι εχοντες την εξουσια..(αστυνομια,δικαστες,στρατος,κ.λ.π)...
δεν τα λεω για να διαφωνησω...αλλα για να σας εξηγησω πως νιωθω..
πειτε μου μια λυση (και οχι αερολογιες και φανφαρες) και εγω οχι μονο θα τη σεβαστω αλλα μπορει και να την ασπαστω...![]()
και ενα τελευταιο...σε πιο πολιτευμα δεν γινονται ασχημα πραγματα στο ονομα καποιων καλων...??
![]()