Σελίδα 12 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 229

Θέμα: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    θελω να κανω μια ερωτηση...αλλα θελω και μια σαφη απαντηση..και οχι αερολογιες και παπαρολογιες για ουτοπικες διακυβερνησεις..

κυριως απευθεινετε στους 'πολεμιους' των 'ακραιων' (που για εμενα δεν ειναι) αποψεων που εχουν μερικοι απο εδω μεσα (σε μερικες περιπτωσεις και εγω)...οι οποιοι εχουν αηδιασει με ολα αυτα που γινονται στην κοινωνια μας...
    και απευθεινομαι σε εσας κυριως γιατι διαφωνειτε με αυτα που λεμε(τη σκληρη λυση-εστω ομως ειναι λυση)...αλλα δεν αντιπροτεινεται καποια αλλη..

μερικα παραδειγματα..?

-οπως ειπε ο φιλος πιο πανω με τους εργολαβους..οι οποιοι θυσαυριζουν παιζοντας με τη ΖΩΗ μου(κακοτεχνιες)..
    -με τον 75χρονο που βλεπω τωρα και αρπαξε το 12χρονο κοριτσακι βιαια σπιτι του για να ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ πανω του..
    -με τον 70χρονο-ΧΑΡΟ-οδηγο που εχει βγει παγανια για να με παρει μαζι του στα ουρανια..
    -με τους κλεφτες-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-λοποδυτες.....σε ολες τις κοινωνικες βαθμιδες..
    -με τους αναρχικους..που μου ΣΠΑΝΕ καθε μερα το μαγαζι ή το μηχανακι ή το αυτοκινητο επειδη ετσι γουσταρουν(αυτο και αν ειναι χουντα)..
    -με την εξουσια που κανει οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και κανενας δεν μπορει να μιλησει...

πως θα 'ισιωσει' αυτη η κοινωνια..?

ναι μια 'χουντα' χρειαζομαστε(το εχω πει και αλλου)...και οταν λεω 'χουντα' εννοω ακραια μετρα...

ναι... γινανε παρα πολλα αχημα γεγονοτα..αλλα και παρα πολλα καλα..(αυτα κανενας δεν τα θυμαται ή δεν θελουν να τα θυμουνται)

ναι... δεν υπηρχε φτωχια,ληστες,φακελακια,
    ναι... υπηρχε δικαιοσυνη ....εννοωντας την πραγματικη καθημερινοτητα...

ναι...ηταν ολοι σουζα...και οταν λεμε ολοι...εννοουμε ολοι...μεχρι και οι εχοντες την εξουσια..(αστυνομια,δικαστες,στρατος,κ.λ.π)...

δεν τα λεω για να διαφωνησω...αλλα για να σας εξηγησω πως νιωθω..

πειτε μου μια λυση (και οχι αερολογιες και φανφαρες) και εγω οχι μονο θα τη σεβαστω αλλα μπορει και να την ασπαστω...

και ενα τελευταιο...σε πιο πολιτευμα δεν γινονται ασχημα πραγματα στο ονομα καποιων καλων...??

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Σου εξηγώ, από ότι νομίζω, ότι μάλλον ξέρω από ΠΡΩΤΟ χέρι τι έκανε η χούντα.

Δυστυχώς Δικτυωμένε, το να γνωρίζεις κάτι από πρώτο χέρι, δεν δικαιολογεί τις μετέπειτα απόψεις σου.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
    Δυστυχώς Δικτυωμένε, το να γνωρίζεις κάτι από πρώτο χέρι, δεν δικαιολογεί τις μετέπειτα απόψεις σου.
    Χρειάζομαι δικαιολογία για να έχω κριτική στάση στη ζωή μου????????????

Μάλλον δεν θες να συνεχίσω να γράφω...........

Και μάλλον η άποψη σου δικαιολογεί απόλυτα αυτούς που πιστεύουν αυτά που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι πιστεύω..............
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
    θελω να κανω μια ερωτηση...αλλα θελω και μια σαφη απαντηση..και οχι αερολογιες και παπαρολογιες για ουτοπικες διακυβερνησεις..

κυριως απευθεινετε στους 'πολεμιους' των 'ακραιων' (που για εμενα δεν ειναι) αποψεων που εχουν μερικοι απο εδω μεσα (σε μερικες περιπτωσεις και εγω)...οι οποιοι εχουν αηδιασει με ολα αυτα που γινονται στην κοινωνια μας...
    και απευθεινομαι σε εσας κυριως γιατι διαφωνειτε με αυτα που λεμε(τη σκληρη λυση-εστω ομως ειναι λυση)...αλλα δεν αντιπροτεινεται καποια αλλη..

μερικα παραδειγματα..?

-οπως ειπε ο φιλος πιο πανω με τους εργολαβους..οι οποιοι θυσαυριζουν παιζοντας με τη ΖΩΗ μου(κακοτεχνιες)..
    -με τον 75χρονο που βλεπω τωρα και αρπαξε το 12χρονο κοριτσακι βιαια σπιτι του για να ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ πανω του..
    -με τον 70χρονο-ΧΑΡΟ-οδηγο που εχει βγει παγανια για να με παρει μαζι του στα ουρανια..
    -με τους κλεφτες-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-λοποδυτες.....σε ολες τις κοινωνικες βαθμιδες..
    -με τους αναρχικους..που μου ΣΠΑΝΕ καθε μερα το μαγαζι ή το μηχανακι ή το αυτοκινητο επειδη ετσι γουσταρουν(αυτο και αν ειναι χουντα)..
    -με την εξουσια που κανει οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και κανενας δεν μπορει να μιλησει...

πως θα 'ισιωσει' αυτη η κοινωνια..?

ναι μια 'χουντα' χρειαζομαστε(το εχω πει και αλλου)...και οταν λεω 'χουντα' εννοω ακραια μετρα...

ναι... γινανε παρα πολλα αχημα γεγονοτα..αλλα και παρα πολλα καλα..(αυτα κανενας δεν τα θυμαται ή δεν θελουν να τα θυμουνται)

ναι... δεν υπηρχε φτωχια,ληστες,φακελακια,
    ναι... υπηρχε δικαιοσυνη ....εννοωντας την πραγματικη καθημερινοτητα...

ναι...ηταν ολοι σουζα...και οταν λεμε ολοι...εννοουμε ολοι...μεχρι και οι εχοντες την εξουσια..(αστυνομια,δικαστες,στρατος,κ.λ.π)...

δεν τα λεω για να διαφωνησω...αλλα για να σας εξηγησω πως νιωθω..

πειτε μου μια λυση (και οχι αερολογιες και φανφαρες) και εγω οχι μονο θα τη σεβαστω αλλα μπορει και να την ασπαστω...

και ενα τελευταιο...σε πιο πολιτευμα δεν γινονται ασχημα πραγματα στο ονομα καποιων καλων...??

Πολύ απλοικά τα περιγράφεις τα πράγματα. Δυστυχώς πρέπει να φύγω. Σκέψου όμως αυτό μέχρι αύριο που θα μπορέσω να συνεχίσω.\

Υποθέτουμε ότι αύριο έρχεται μια "κόκκινη" χούντα. Πιάνει και κλείνει τους διαφωνούντες στην φυλακή, με βασανιστήρια, και εξορίες. Δεν αφήνει να εκφραστεί καμμιά αντίθετη άποψη, και ένας μόνιμος φόβος κυριαρχεί στον κόσμο. Δεν ξέρεις ποιος είναι χαφιές, και ποιον να εμπιστευτείς.
    Αλλά δίνει δωρεάν υγεία σε όλους, εννοείται όχι στους διαφωνούντες, κάνει μεγάλα έργα, και παράγει πολιτισμό. Υποθετικά πάντα γιατί στην πραγματικότητα δεν μπορεί να γίνει.
    Εσύ θα την υποστήριζες?

Συμφουρίτες, πρέπει να φύγω. Ευχαριστώ για τον διάλογο, και αν θέλετε συνεχίζουμε αύριο.

Χρειάζομαι δικαιολογία για να έχω κριτική στάση στη ζωή μου????????????

Μάλλον δεν θες να συνεχίσω να γράφω...........

Και μάλλον η άποψη σου δικαιολογεί απόλυτα αυτούς που πιστεύουν αυτά που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι πιστεύω..............
    Δεν νομίζω τίποτα. Και βέβαια θέλω να συνεχίσω να γράφεις. Το καλύτερο πράγμα είναι να έχεις κριτική στάση στην ζωή σου. Αυτό είναι και το ζητούμενο. Απλά μήπως χάνουμε το δάσος για το δέντρο?

Συνεχίζουμε αύριο αν θέλεις τώρα πρέπει να φύγω.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Για την αποκατασταση της αληθειας : μελη της Πασπ χτυπησαν κοσμο "σχετικο¨και ασχετο μπροστα στα ησυχα για αυτους ΜΑΤ. Το εδειξαν μεχρι και τρια καναλια, σε πλανο πεντακαθαρο. Αμεσως μετα τα ΜΑΤ εχοντας διπλα τους αγαθους Πασπιτες, εριξαν χειροβομβιδες κροτου-λαμψης μαζι με εκρηγνυομενο δακρυγονο στους "αλλους" , οπου και τραυματιστηκε πλεον σοβαρα ο ηδη χτυπημενος ανθρωπος.

Με εκτιμηση, Δημητρης

Οχι ρε συ, λάθος κάνεις.
    Τώρα έχουμε δημοκρατία! Που το είδες το ξύλο?
    Ως και συνταξιούχους είχαν χτυπήσει παλιά, αλλά κατά λάθος θα έγινε.

Εχουμε δημοκρατία κι αν τους πας κόντρα και σε μπουζουριάσουν μέσα και σε σαπίσουν στο ξύλο, κατά λάθος θα έχει γίνει να είσαι σίγουρος.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Υποθετικά πάντα γιατί στην πραγματικότητα δεν μπορεί να γίνει.
    Δόξα το Θεό! Να και κάτι αισιόδοξο!

Εχουμε την δημοκρατία που μας αξίζει.

Ζούμε στην χώρα, που όταν ο μεθυσμένος (παντρεμένος και βαθιά θρησκευόμενος) βουλευτής τράκαρε και σκοτώθηκαν οι 2 ΠΟΛΥ μικρότερες συνοδοί του, όλοι η χώρα είχε να κάνει με το πόσο γαμίκουλας είναι. Και φυσικά όταν δεν του στέρησαν την ασυλία όλοι το βρήκαν φυσικό. Και αφού φυσικά το κόμμα μαζεύτηκε και δεν τον ξανακατέβασε για βουλευτή, η ιδιαίτερη πατρίδα του τον εξέλεξε δήμαρχο. (Αν δεν με απατά η μνήμη μου κάπου στη Μυτιλήνη)

Και εμείς καθόμαστε και παπαρολογούμε για ιδανικές καταστάσεις, επίπεδο, κουλτούρα...........

Και δυστυχώς πιστεύω ότι μόνο με ΠΟΛΥ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και με πολλές στερήσεις ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ κάποιον μπορεί σε 20 χρόνια να ξαναδώσουμε αξία σε αυτό που λέγεται ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Βαρέθηκα............ και σε λίγο έχει και μικρούτσικο (μα πολύ μικρούτσικο) η μήπως σήμερα να δω talent-show.
    (Αρχίστε τώρα να μου λέτε για spamming)

ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ - ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

θελω να κανω μια ερωτηση...
    ...αλλα για να σας εξηγησω πως νιωθω..

Τουλάχιστον άδικο δεν έχεις για το πως νιώθεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Δόξα το Θεό! Να και κάτι αισιόδοξο!
    Γαμώτο, και έχω ένα θέμα με τις αξύριστες κνίτισες.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γαμώτο, και έχω ένα θέμα με τις αξύριστες κνίτισες.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε άντε πήγαινε να δεις το μικρούτσικο, που γράφεις πιο πάνω, μη τυχόν μικρύνει κι άλλο κι έχουμε άλλα προβλήματα μετά.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Πολύ απλοικά τα περιγράφεις τα πράγματα. Δυστυχώς πρέπει να φύγω. Σκέψου όμως αυτό μέχρι αύριο που θα μπορέσω να συνεχίσω.\

Υποθέτουμε ότι αύριο έρχεται μια "κόκκινη" χούντα. Πιάνει και κλείνει τους διαφωνούντες στην φυλακή, με βασανιστήρια, και εξορίες. Δεν αφήνει να εκφραστεί καμμιά αντίθετη άποψη, και ένας μόνιμος φόβος κυριαρχεί στον κόσμο. Δεν ξέρεις ποιος είναι χαφιές, και ποιον να εμπιστευτείς.
    Αλλά δίνει δωρεάν υγεία σε όλους, εννοείται όχι στους διαφωνούντες, κάνει μεγάλα έργα, και παράγει πολιτισμό. Υποθετικά πάντα γιατί στην πραγματικότητα δεν μπορεί να γίνει.
    Εσύ θα την υποστήριζες?

Συμφουρίτες, πρέπει να φύγω. Ευχαριστώ για τον διάλογο, και αν θέλετε συνεχίζουμε αύριο.
    φιλε μου δεν χρειαζετε πολυ σκεψη...!!!
    αμα κανει ολα αυτα τα καλα και αλλα τοσα εγω γιατι να διαφωνησω μαζι της..??

ειναι μια απορια που εχω και για την τοτε χουντα..!!(δεν εζησα τοτε--δεν μπορω να τα ξερω ολα--θελω να μαθαινω ομως)..γιατι υπηρχαν οι διαφωνουντες?
    επειδη βγηκε καποιος απο τη χουντα και ειπε οποιος διαφωνησει μαζι μας ..κρεμασμα...και ετσι βγηκαν πολλοι απο αντιδραση και διαφωνησαν..??
    επειδη ηταν κομπλεξικοι και ρατσιστες(απο την χουντα)και μονο και μονο επειδη ησουν κομμουνιστης σε σφαζανε..(πιστευω επαιζε και αυτο -- γι'αυτο ειπα οτι δεν υποστηριζω τη χουντα αλλα υποστηριζω καποια ακραια μετρα)..
    εχω τις αποριες αυτες γιατι μου ειχε πει ο παππους μου (δεν ηταν με τπτ χουντικος-να το ξεκαθαρισουμε-ηταν ομως δεξιος):

δεν τους πειραξα , δεν με πειραξαν ,δεν ασχοληθηκα,δεν ασχοληθηκανε μαζι μου
    το καιρο της χουντας εφτιαξε και το σπιτι που μενουμε και στο μαγαζι του δουλευε και κανενας δεν τον ενοχλησε..

δεν θελω να πω οτι ειχαν αδικο οι διαφωνουντες....αλλα για ποια πραγματα διαφωνουσαν?
    ηταν πιο σημαντικα απο ολα αυτα τα καλα που εκανε η χουντα...ωστε δεν μπορουσαν να κατσουν και να τα βρουνε για το καλο της χωρας και των πολιτων?

δε πιστευω και δεν θυμαμαι να υπηρχε πιο καλη περιοδο οικονομικα για τη χωρα και με πιο καλο κυρος και σεβασμο (και φοβο φυσικα) απο τις αλλες χωρες.

θα μου πειτε δεν υπηρχε ελευθερια λογου...ναι(αλλα μη μου το λετε ετσι φλου)
    δηλαδη τι θελανε οι διαφωνουντες να βγαινουν και να λενε και να μην τους πειραζουν...
    τωρα δηλαδη εχουμε ελευθερια λογου???
    εγω εχω καταλαβει οτι εχουν δωσει ελευθερια εκει που θελουν μονο αυτοι...π.χ στα Μ.Μ.Ε τα οποια εχουν χαζεψει ολο το κοσμο..!!!

σκατα δημοκρατια -- σκατα ελευθερια εχουμε (με το τροπο που θελουμε ετσι )

Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

17 N ('73)

Φίλε Resistman, και δίκιο να έχεις (για εμένα έχεις, φαίνεται άλλωστε απο το nick μου) το χάνεις... Άδικα προσπαθείς. Και το λέω χωρίς ίχνος μοιρολατρείας. Αυτή είναι η κοινωνία που ζείς και ζώ και πρέπει να το συνειδητοποιήσεις. Κάποιοι πιστεύουν οτι οι μαυροφορεμένοι με τις κουκούλες είναι ασφαλίτες, άλλοι πιστεύουν οτι είναι πιτσιρίκια που κάνουν χαβαλέ, άλλοι οτι είναι Τούρκοι που έχουν σκάψει λαγούμια κάτω απο το Αιγαίο για να καίνε την Αθήνα τα βράδια (και αυτό το έχω ακούσει) άλλοι (ναι αυτοί οι βοσκοί με τις κόκκινες προβιές ντε...) οτι είναι προβοκάτορες κοκ. Κρατική προπαγάνδα 33 χρόνων θα την αλλάξεις εσύ με 2 post στο forum? Αν παίξουν τα ΜΜΕ δυο ασφαλίτες να κλαίγονται γιατι δήθεν κάηκαν τα αυτοκίνητά τους η κυρά Κατίνα στη γειτονιά σου δεν θα το πιστέψει? Ζούμε στην κοινωνία του θεάματος όπως θα έλεγε και ο Γκυ Ντεμπόρ... Το είναι υποβιβάστηκε σε έχειν, και πλέον η ελευθερία εξισώνεται με τις εκάστοτε ευκαιρίες στον καταναλωτισμό...

Να τονίσω στα υπολοιπα μέλη του forum που συμμετέχουν στη συζήτηση οτι το πρώτο βράδυ της Κατάληψης το 73, υπήρχαν δυο πλαίσια. Ένα αριστερών και ένα αντιεξουσιαστών. Επικράτησε το πρώτο. Για τους απορημένους επιφυλάσσομαι να το ανεβάσω μια απο τις επόμενες μέρες. Πολλοί αντιλαμβάνονται το πολυτεχνείο του 73 ως ημέρα μνήμης (νεκροφιλίας για κάποιους άλλους). Οι μαυροφορεμένοι το αντιλαμβάνονται ως μέρα εξέγερσης...

Εκτός απο τις καμμένες τράπεζες, πληρώνουμε και τους χοντρόυς καρεκλοκένταυρους κηφήνες που αποφασίζουν για 10 000 000 κόσμο, σε αυτή τη "δίκαιη" δημοκρατία. Παραπονέθηκε κανείς και δεν τον διάβασα? Μ@@@ία μου...

Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα (λόγω δουλειάς οχι τίποτε άλλο...), sweet dreams σε όλους...

Re: 17 N ('73)

Αρχικά δημιουργήθηκε από nestormaxno
    Φίλε Resistman, και δίκιο να έχεις (για εμένα έχεις, φαίνεται άλλωστε απο το nick μου) το χάνεις... Άδικα προσπαθείς. Και το λέω χωρίς ίχνος μοιρολατρείας. Αυτή είναι η κοινωνία που ζείς και ζώ και πρέπει να το συνειδητοποιήσεις. Κάποιοι πιστεύουν οτι οι μαυροφορεμένοι με τις κουκούλες είναι ασφαλίτες, άλλοι πιστεύουν οτι είναι πιτσιρίκια που κάνουν χαβαλέ, άλλοι οτι είναι Τούρκοι που έχουν σκάψει λαγούμια κάτω απο το Αιγαίο για να καίνε την Αθήνα τα βράδια (και αυτό το έχω ακούσει) άλλοι (ναι αυτοί οι βοσκοί με τις κόκκινες προβιές ντε...) οτι είναι προβοκάτορες κοκ. Κρατική προπαγάνδα 33 χρόνων θα την αλλάξεις εσύ με 2 post στο forum? Αν παίξουν τα ΜΜΕ δυο ασφαλίτες να κλαίγονται γιατι δήθεν κάηκαν τα αυτοκίνητά τους η κυρά Κατίνα στη γειτονιά σου δεν θα το πιστέψει? Ζούμε στην κοινωνία του θεάματος όπως θα έλεγε και ο Γκυ Ντεμπόρ... Το είναι υποβιβάστηκε σε έχειν, και πλέον η ελευθερία εξισώνεται με τις εκάστοτε ευκαιρίες στον καταναλωτισμό...

Να τονίσω στα υπολοιπα μέλη του forum που συμμετέχουν στη συζήτηση οτι το πρώτο βράδυ της Κατάληψης το 73, υπήρχαν δυο πλαίσια. Ένα αριστερών και ένα αντιεξουσιαστών. Επικράτησε το πρώτο. Για τους απορημένους επιφυλάσσομαι να το ανεβάσω μια απο τις επόμενες μέρες. Πολλοί αντιλαμβάνονται το πολυτεχνείο του 73 ως ημέρα μνήμης (νεκροφιλίας για κάποιους άλλους). Οι μαυροφορεμένοι το αντιλαμβάνονται ως μέρα εξέγερσης...

Εκτός απο τις καμμένες τράπεζες, πληρώνουμε και τους χοντρόυς καρεκλοκένταυρους κηφήνες που αποφασίζουν για 10 000 000 κόσμο, σε αυτή τη "δίκαιη" δημοκρατία. Παραπονέθηκε κανείς και δεν τον διάβασα? Μ@@@ία μου...

Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα (λόγω δουλειάς οχι τίποτε άλλο...), sweet dreams σε όλους...

Νομιζω, πως εμεις πρεπει να συζητησουμε και μαλλον οχι εδω. Ελπιζω μονο να μην εισαι κανενας απ τους "αλλους" . Συμφωνω σε οσα γραφεις και μαλλον μ αρεσει περισοοτερο η οπτικη σου, την οποια συμμεριζομαι σε βαθμο μεγαλο.

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    φιλε μου δεν χρειαζετε πολυ σκεψη...!!!
    αμα κανει ολα αυτα τα καλα και αλλα τοσα εγω γιατι να διαφωνησω μαζι της..??

ειναι μια απορια που εχω και για την τοτε χουντα..!!(δεν εζησα τοτε--δεν μπορω να τα ξερω ολα--θελω να μαθαινω ομως)..γιατι υπηρχαν οι διαφωνουντες?
    επειδη βγηκε καποιος απο τη χουντα και ειπε οποιος διαφωνησει μαζι μας ..κρεμασμα...και ετσι βγηκαν πολλοι απο αντιδραση και διαφωνησαν..??
    επειδη ηταν κομπλεξικοι και ρατσιστες(απο την χουντα)και μονο και μονο επειδη ησουν κομμουνιστης σε σφαζανε..(πιστευω επαιζε και αυτο -- γι'αυτο ειπα οτι δεν υποστηριζω τη χουντα αλλα υποστηριζω καποια ακραια μετρα)..
    εχω τις αποριες αυτες γιατι μου ειχε πει ο παππους μου (δεν ηταν με τπτ χουντικος-να το ξεκαθαρισουμε-ηταν ομως δεξιος):

δεν τους πειραξα , δεν με πειραξαν ,δεν ασχοληθηκα,δεν ασχοληθηκανε μαζι μου
    το καιρο της χουντας εφτιαξε και το σπιτι που μενουμε και στο μαγαζι του δουλευε και κανενας δεν τον ενοχλησε..

δεν θελω να πω οτι ειχαν αδικο οι διαφωνουντες....αλλα για ποια πραγματα διαφωνουσαν?
    ηταν πιο σημαντικα απο ολα αυτα τα καλα που εκανε η χουντα...ωστε δεν μπορουσαν να κατσουν και να τα βρουνε για το καλο της χωρας και των πολιτων?

δε πιστευω και δεν θυμαμαι να υπηρχε πιο καλη περιοδο οικονομικα για τη χωρα και με πιο καλο κυρος και σεβασμο (και φοβο φυσικα) απο τις αλλες χωρες.

θα μου πειτε δεν υπηρχε ελευθερια λογου...ναι(αλλα μη μου το λετε ετσι φλου)
    δηλαδη τι θελανε οι διαφωνουντες να βγαινουν και να λενε και να μην τους πειραζουν...
    τωρα δηλαδη εχουμε ελευθερια λογου???
    εγω εχω καταλαβει οτι εχουν δωσει ελευθερια εκει που θελουν μονο αυτοι...π.χ στα Μ.Μ.Ε τα οποια εχουν χαζεψει ολο το κοσμο..!!!

σκατα δημοκρατια -- σκατα ελευθερια εχουμε (με το τροπο που θελουμε ετσι )

Ουτε εγω ζουσα τοτε,δοξα το θεο γιατι διαφορετικα δεν θα ζουσα τωρα.
    Ξερεις ποιο ηταν το προβλημα με τους κουμουνιστες?
    Οτι ηταν κομουνιστες.
    Προφαση του παπαδοπουλου ητανε οτι θα κανει τα παντα να μην πεσει η χωρα σε χερια των κουμουνιστων.
    Εχεις ακουστα την ιστορια του μυρογιαννη?
    Μυτιληνιο παλικαρι,σπουδαζε στην αθηνα και δολοφονηθηκε εν ψυχρο απο αστυνομικο ο οποιος το εκανε για να ΜΑΘΕΙ στον νεοτερο αστυνομικο πως σκοτωνουν.
    Μηπως θες να σου αναλυσω αποσπασματα της ζωης του πατερα μου?
    Ισως δεν χρειαζομαστε αλλη μια χουντα αλλα αλλον ενα χιτλερ.Πειραζει που δεν ειχε προβλημα με τους αριστερους αλλα με ολους?Το ιδιο αποτελεσμα και το ιδιο δογμα ηταν.Εστω κοινομοιοτυπο.Επισης ειπες κατι για κυρος?Τι πολεμικο?Α ναι θυμηθηκα ενα ωραιο μερος στην κυπρο.Κατσε να δεις καπως λεγοτανε στα τουρκικα......
    Ειπες και για οικονομικο?Α ναι θυμαμαι μου ελεγε ο πατερας μου οτι δουλευε σε ενα εργοστασιο αλλα η χουντα το γκρεμισε γιατι το ειχε κουμουνιστης.Του πηρε και το σπιτι και ολη του τη ζωη.Ξερω εναν που ειχε κυρος τοτε.Ρουφιανος της αστυνομιας ητανε.
    Τεσπα,δεν εχει σημασια.Σε λιγα χρονια πιο σωστο θα ειναι να εξηγω στον σκυλο μου τι ηταν αυτο το πολυτεχνειο παρα στον οχλο των ανθρωπων.Αντε πολλα ειπαμε παλι και πλουτισαμε τις γνωσεις μας.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Παρόμοια θέματα

1. Πολυτεχνείο.Η αλλη όψη...
    από LsKostas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2009, 16:40
  2. Δυστύχημα μέσα στο Πολυτεχνείο
    από Balthier στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2007, 10:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε