Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
(Λουκ. ιβ΄, 16-21)
Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:
θα σας πιασουν οι αρχαιολογοι με αυτα που ξεθαβετε....:o
......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
"μοτοσυκλετα"..
η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......
τα καλα δεν πρεπει να μενουν χωμενα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
FZR600R RULES!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χα χα χα!...εγω το εκανα το ''up''.....γονατισα απο τα γελια γιαννη , ουτε Timestamp ειδα ουτε τιποτα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
τα καλα δεν πρεπει να μενουν χωμενα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
FZR600R RULES!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
χα χα χα!...εγω το εκανα το ''up''.....γονατισα απο τα γελια γιαννη , ουτε Timestamp ειδα ουτε τιποτα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κριμα που δεν αφηνουν τετοια ηρωικα θρεντ να υπαρχουν πια...![]()
Εχουμε γινει πολυ "κυριες του σαλονιου" πια...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
+10000000...και για το μηχανακι και για τους καβαλαρηδες..Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
το μηχανακι ηταν καλο πριν απο περιπου εεεεμμ............25000 χρονια!!!τωρα κ ενα vrod σεχει:smilea: παρε κανενα πιο συγχρονο{το thundercat ισως του φιλου σου}κ ασε το κακομοιρο το μοτορι να ξεκουραστει μην σου κανει κανενα κρακ μετα απο τοσο σκισιμο.κ φιλικα...παντα υπαρχουν πιο γρηγοροι απο εσενα οποτε μην εισαι αυθαδης.
με προλαβες...
δηλαδη ρε φιλαρακο εισαι κ πολυ γρηγορος με το χρεπακι σου ετσι?δεν υπολογιζεις τα 600αρια που σου ριχνουνε απο 20+αλογα στο κεφαλι και βγαζεις γλωσσα με τον ταφο σου να πουμε για τα χιλια.ρε μπας και ητανε σταματημενα τα ρ1 κ λοιπα 1000αρια κ εσυ τα περασες?ρε θα σε παρει ο αερας οτν σε προσπερναω ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R VERY R!
Ρε παιδια... μην του κολλατε.... (fzr600r) ..
αισθανομαι ασχημα.... και εγω το ιδιο εχω..... αλλα ειναι 98... με 15.000χμ...
εχω περασει και εγω κ5.... ρ1.... κτλ....(τα 600 δεν τα υπολογιζω καθολου...)
Λοιπον συναδελφε γρηγορε.... FZR600R τα λαστιχα σου μπορεις να τα βγαλεις μια φωτο να δω που κινεισαι απο πατημα????αντε τωρα συγχυστηκα με την παρτη σας παλιοκουλαντζες
![]()
απο πανω ρε
και λεω δεν θα μιλησω... δεν θα μιλησω... αααααχχχχ... λοιπον...
ρε παιδια θελω να σχολιασω κατι,οσους λενε το FZR οτι ειναι ''χρεπι''και σαραβαλο,ρε παιδια ντροπη!
ενα μηχανακι που εχει αφησει τετοια ιστορια ειναι χρεπι,μονο και μονο επειδη ειναι παλιο?
με αυτη την λογικη τοτε το NR750 το NSR το GSXkatana ειναι σαραβαλα?
εν μερει εχεις δικιο..αλλα αν τολμας να συγκρινεις το χρεπι του κυριου με τις προαναφεεθεισες θεικες δημιουργιες ( NR NSR) εισαι λαθος...
ουτε για πλακα.. καλα μηχανακια απο οσο εμαθα.. (μικρος γαρ.. με ιστορια δε... αδερφος πατερα με RG500 ακομα και φιλους πατερες παλιους κοντρακηδες με κατανα κι ετσ...)
υστιχως η ευτυχως ετσι ειναι μηχανακι που καποτε το ετρεμαν τα 1000αρια τωρα το βλεπεις με 600 και το παιζεις στα δακτυλα!!
οπως και το 636,σε καμια 20ετια ετσι θα το βλεπουν τα 400αρια!!(υποθεση κανω)
κι εσυ δικιο εχεις εν μερει (για τα 400 που το περνανε ακξομα και σημερα.. ΖΧR400)
αλλα ποιο 1000 εχανε απο FZR600??? το boldor ισως...
Εγω σεβομαι την μηχανη (και ολες τις υπολοιπες) γιατι εχει μεγαλη ιστορια,καποτε αυτη η μηχανη ηταν σε αφισες στα δωματια χιλιαδων ανθρωπων,δεν μπορουμε να την προσβαλουμε.
Οσο για το πειραγμα που ειχα διαβασει παραπανω,για την μηχανη που οδηγαει, ε αυτη ηθελε η αυτη μπορουσε οικονομικα να παρει και την πηρε, δεν κανει να κοροιδευουμε γιατι καποια στιγμη ερχεται και η σειρα μας...
(Ο συγκεκριμενος οδηγος εχει πεταξει κοτσανες αλλα ας μην ξεφευγουμε)
Αψογος...
αρχιζει το ματς!!!! ρε αθλιε ποταπε αμαθη.. που θα κρινεις τους αλλους.... ρε σωβρακο με καλτσες και σκουπιδοσακουλα για μπουφαν....
Δεν ξερω αν μπερδευετε το μηχανακι μου με τα πιο παλια FZR πριν το 95, η απλα ειστε αγνωμονες, ημιμαθεις κτλ κτλ - αλλα προκειται για ενα διαμαντι που ακονιζει την ασφαλτο και ξεσκονιζει καινουρια στην κατηγορια του ακομη και σημερα. Σιγουρα ειναι πιο βαρυ αλλα το πλαισιο του ειναι αμασητο και δε φοβαμαι μη σπασει στην επομενη σουζα η λακουβα.
Τα μουτρα πεφτουν στο πατωμα οταν βλεπουν οδηγοι απο 2000 και περα μοντελα το FZR600R '95 να αφηνει αλλα SS φαναρι-φαναρι και κοιταν ακροβολιζοντας τι μηχανακι ειναι, παλιο μεν αλλα σφυραει το μοτορι τι να κανουμε.
Καποιοι απο εσας ειστε αθεραπευτα ανοητοι αλλα διασκεδαζω βλεποντας τετοια post, συνεχιστε να επιδεικνυετε την ακαταλογιστη ασχετοσυνη σας. Θα συνεχισω να καταγραφω και ... το 2009 με R1 και το FZR στην πιστα.
ποια πιστα ρε οργιο??????? σε παρακαλανε τα παιδια να σε ξεβρακωσουνε στην πιστα και φλωρευεις σαν τους καγκουρες με τα σαξοραλα με 123 ιππους που ζητανε 3446795488747568ευρω για να τρεξουν το χρεπι τους.... ΥΑΜΑΗΑκιας δεν ειμαι... αλλα το Ρ1 το 2009 8α ριχνει γυρους σε καθε γυρο στα χρεπια σαν και το δικο σου κι ας ηταν και 8000 κυβικα....
εχει ενας φιλος απο βεροια ενα καλο ΖΧ10... θες να φερεις το παπι σου να τρεξουμε μεχρι την αυστραλια??? θα σε δωσουμε αβαντζο ως την κινα εσενα...
κριμα που κατι παπαρες σαν κι εσενα ισα που τους εβλεπα οταν ειχα το CBR600F3 98... κριμα επισης που που ημουν τοσο αθλιος και αδαης και το καρφωσα σε μια μπαριερα οταν επρεπε πλαγιασμενος να ανοιξω γκαζι και να κλεισω λιγο τη γραμμη μου κι εγω Ο ΦΛΩΡΟΣ ο αδαης ο ημιμαθης χεστηκα και το εκλεισα.. επισης κριμα που οταν ημουν νοσκομειο με εσωτερικη αιμοραγια παρολο που ειχα φουλ δερμα στολη κρανος κλπ στραβωνοντας μπαριερα και πινακιδα με το σωμα μου.. καποιος μπασταρδος μου την εκλεψε το μωρο μου γιατι ρε φλωρε εμενα που ερχομαι Σαλονικη που θα μου κρυβοσουν?????? να δεις πως το χρεπι σου το περνανε ανετα τα 400 ( μονο ΥΑΜΑΗΑ και ΗΟΝDA και SUZUKI) στις στροφες για χαλκιδικη... κι αν ηθελες ας πηγαιναμε κι ως σαρτη... θα σε περιμενα πλατανιτσι με το 3ο ποτε στο χερι εχοντας κανει και 2 βουτιες..
.αι ρε απο κει... και πολυ ασχολουνται τα παιδια μαζι σου.... παντως γουσταρω να βλεπω να σε χωνουν διαδυκτιακα τα παιδια το πρωι με τον καφε μου.... εισαι ο φλωρινιωτης του moto.gr... εισαι το σουργελο μας... κανεις δεν θελει να φυγεις... ολοι γελαμε με τις μαλακιες που γραφεις... μας ελειψες μπαγασα που ειχαμε τοσο καιρο να διαβασουμε κοτσανα σου... αααχ.... ατιμο αγορι... στερεις το γελιο απο τα χειλη αμς..'
μου θυμιζεις εναν μπαμια στην γειτονια μου που τους μαμαει ολους και μολις φαει μια φαπα βαζει τα κλαματα!!
μι του... αχαχχαχαχαχαχα
ωχ αμαν...
Θα τραβηξω μια σε ισιαδι και τους δυο και μια σε στροφες με το FZR.
εγινε και τσουσουξουρι κιλερ ο τυπος...
ρε μηπως να παρω να παρω καμια μπουσα να με ξεβρακωνεις να τραβαμε και βιντεο και να τα πουλαμε στον σειρηνακη??? σκεψου.. μπορεις!!!! αχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα
Καλα μη περιμενεις.
Λοιπον μια σε ισιαδι εσεις μεταξυ σας και εγω τραβαω στον τερματισμο και μια σε στροφες με onboard
πλακα με κανεις... εισαι πιο χαζος απο οτι νομιζα...
mob...οοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυ ρε μ@λ@κ@ που θα μας πεις εσυ πειραματοζωα 3ης κατηγοριας
που αν η μ@λ@κι@ που εχεις στον εγκεφαλο σου ηταν λεφτα θα εισουν ο πιο πλουσιος μ@λ@κ@ς του κοσμου
ξεκολλα ρε... γαμω τις ατακες... την αποστηθιζω να την λεω σε κατοχους ΥΑΜΑΗΑ του 95-96......
χαχαχαχαχχαχα
ρε σταυρο...δηλαδη ρε φιλαρακο εισαι κ πολυ γρηγορος με το χρεπακι σου ετσι?δεν υπολογιζεις τα 600αρια που σου ριχνουνε απο 20+αλογα στο κεφαλι και βγαζεις γλωσσα με τον ταφο σου να πουμε για τα χιλια.ρε μπας και ητανε σταματημενα τα ρ1 κ λοιπα 1000αρια κ εσυ τα περασες?ρε θα σε παρει ο αερας οτν σε προσπερναω ρε αντε τωρα συγχυστηκα με την παρτη σας παλιοκουλαντζες
__________________ δηλαδη ρε συ δεν πηρες οτι ειναι φεικ το αβαταρ γιατι καποιος απο δω μεσα ψηνοταν να το τραβηκσουμε ως την ιπποδυναμη ενος FZR600??? (απειρο εις την νιοστη...)
κουφαλες.....
με την απαντηση μου θα τραβηξει πολυ ελπιζω αυτο το θρεντ...
admins.... μη με σβησετε ρε που λεω κακα λογια.. εχω πιειε κατι μπυρες... δνε μου κατσε κι η γκομενα...δεν κι εχω fzr να μη περναει κανεις... κριμα δεν ειμαι???? εξαλλου θα εκτιμησουν ολοι τη δουλεια μου οατν απαντησει ο φεζερος... θα γελανε ακομα 3 χρονια... (μιας και το παρων τραβαει ηδη τοσα... για σενα το λεω φζρ.. που δεν ξες να κανεις αφαιρεση...)
+1000 δημητρο μες το μυαλο μ εισαι ρε μπαγασα.απλα βαριομουνα να γραφωΑρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
και λεω δεν θα μιλησω... δεν θα μιλησω... αααααχχχχ... λοιπον...
ρε παιδια θελω να σχολιασω κατι,οσους λενε το FZR οτι ειναι ''χρεπι''και σαραβαλο,ρε παιδια ντροπη!
ενα μηχανακι που εχει αφησει τετοια ιστορια ειναι χρεπι,μονο και μονο επειδη ειναι παλιο?
με αυτη την λογικη τοτε το NR750 το NSR το GSXkatana ειναι σαραβαλα?
εν μερει εχεις δικιο..αλλα αν τολμας να συγκρινεις το χρεπι του κυριου με τις προαναφεεθεισες θεικες δημιουργιες ( NR NSR) εισαι λαθος...
ουτε για πλακα.. καλα μηχανακια απο οσο εμαθα.. (μικρος γαρ.. με ιστορια δε... αδερφος πατερα με RG500 ακομα και φιλους πατερες παλιους κοντρακηδες με κατανα κι ετσ...)
υστιχως η ευτυχως ετσι ειναι μηχανακι που καποτε το ετρεμαν τα 1000αρια τωρα το βλεπεις με 600 και το παιζεις στα δακτυλα!!
οπως και το 636,σε καμια 20ετια ετσι θα το βλεπουν τα 400αρια!!(υποθεση κανω)
κι εσυ δικιο εχεις εν μερει (για τα 400 που το περνανε ακξομα και σημερα.. ΖΧR400)
αλλα ποιο 1000 εχανε απο FZR600??? το boldor ισως...
Εγω σεβομαι την μηχανη (και ολες τις υπολοιπες) γιατι εχει μεγαλη ιστορια,καποτε αυτη η μηχανη ηταν σε αφισες στα δωματια χιλιαδων ανθρωπων,δεν μπορουμε να την προσβαλουμε.
Οσο για το πειραγμα που ειχα διαβασει παραπανω,για την μηχανη που οδηγαει, ε αυτη ηθελε η αυτη μπορουσε οικονομικα να παρει και την πηρε, δεν κανει να κοροιδευουμε γιατι καποια στιγμη ερχεται και η σειρα μας...
(Ο συγκεκριμενος οδηγος εχει πεταξει κοτσανες αλλα ας μην ξεφευγουμε)
Αψογος...
αρχιζει το ματς!!!! ρε αθλιε ποταπε αμαθη.. που θα κρινεις τους αλλους.... ρε σωβρακο με καλτσες και σκουπιδοσακουλα για μπουφαν....
Δεν ξερω αν μπερδευετε το μηχανακι μου με τα πιο παλια FZR πριν το 95, η απλα ειστε αγνωμονες, ημιμαθεις κτλ κτλ - αλλα προκειται για ενα διαμαντι που ακονιζει την ασφαλτο και ξεσκονιζει καινουρια στην κατηγορια του ακομη και σημερα. Σιγουρα ειναι πιο βαρυ αλλα το πλαισιο του ειναι αμασητο και δε φοβαμαι μη σπασει στην επομενη σουζα η λακουβα.
Τα μουτρα πεφτουν στο πατωμα οταν βλεπουν οδηγοι απο 2000 και περα μοντελα το FZR600R '95 να αφηνει αλλα SS φαναρι-φαναρι και κοιταν ακροβολιζοντας τι μηχανακι ειναι, παλιο μεν αλλα σφυραει το μοτορι τι να κανουμε.
Καποιοι απο εσας ειστε αθεραπευτα ανοητοι αλλα διασκεδαζω βλεποντας τετοια post, συνεχιστε να επιδεικνυετε την ακαταλογιστη ασχετοσυνη σας. Θα συνεχισω να καταγραφω και ... το 2009 με R1 και το FZR στην πιστα.
ποια πιστα ρε οργιο??????? σε παρακαλανε τα παιδια να σε ξεβρακωσουνε στην πιστα και φλωρευεις σαν τους καγκουρες με τα σαξοραλα με 123 ιππους που ζητανε 3446795488747568ευρω για να τρεξουν το χρεπι τους.... ΥΑΜΑΗΑκιας δεν ειμαι... αλλα το Ρ1 το 2009 8α ριχνει γυρους σε καθε γυρο στα χρεπια σαν και το δικο σου κι ας ηταν και 8000 κυβικα....
εχει ενας φιλος απο βεροια ενα καλο ΖΧ10... θες να φερεις το παπι σου να τρεξουμε μεχρι την αυστραλια??? θα σε δωσουμε αβαντζο ως την κινα εσενα...
κριμα που κατι παπαρες σαν κι εσενα ισα που τους εβλεπα οταν ειχα το CBR600F3 98... κριμα επισης που που ημουν τοσο αθλιος και αδαης και το καρφωσα σε μια μπαριερα οταν επρεπε πλαγιασμενος να ανοιξω γκαζι και να κλεισω λιγο τη γραμμη μου κι εγω Ο ΦΛΩΡΟΣ ο αδαης ο ημιμαθης χεστηκα και το εκλεισα.. επισης κριμα που οταν ημουν νοσκομειο με εσωτερικη αιμοραγια παρολο που ειχα φουλ δερμα στολη κρανος κλπ στραβωνοντας μπαριερα και πινακιδα με το σωμα μου.. καποιος μπασταρδος μου την εκλεψε το μωρο μου γιατι ρε φλωρε εμενα που ερχομαι Σαλονικη που θα μου κρυβοσουν?????? να δεις πως το χρεπι σου το περνανε ανετα τα 400 ( μονο ΥΑΜΑΗΑ και ΗΟΝDA και SUZUKI) στις στροφες για χαλκιδικη... κι αν ηθελες ας πηγαιναμε κι ως σαρτη... θα σε περιμενα πλατανιτσι με το 3ο ποτε στο χερι εχοντας κανει και 2 βουτιες..
.αι ρε απο κει... και πολυ ασχολουνται τα παιδια μαζι σου.... παντως γουσταρω να βλεπω να σε χωνουν διαδυκτιακα τα παιδια το πρωι με τον καφε μου.... εισαι ο φλωρινιωτης του moto.gr... εισαι το σουργελο μας... κανεις δεν θελει να φυγεις... ολοι γελαμε με τις μαλακιες που γραφεις... μας ελειψες μπαγασα που ειχαμε τοσο καιρο να διαβασουμε κοτσανα σου... αααχ.... ατιμο αγορι... στερεις το γελιο απο τα χειλη αμς..'
μου θυμιζεις εναν μπαμια στην γειτονια μου που τους μαμαει ολους και μολις φαει μια φαπα βαζει τα κλαματα!!
μι του... αχαχχαχαχαχαχα
ωχ αμαν...
Θα τραβηξω μια σε ισιαδι και τους δυο και μια σε στροφες με το FZR.
εγινε και τσουσουξουρι κιλερ ο τυπος...
ρε μηπως να παρω να παρω καμια μπουσα να με ξεβρακωνεις να τραβαμε και βιντεο και να τα πουλαμε στον σειρηνακη??? σκεψου.. μπορεις!!!! αχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα
Καλα μη περιμενεις.
Λοιπον μια σε ισιαδι εσεις μεταξυ σας και εγω τραβαω στον τερματισμο και μια σε στροφες με onboard
πλακα με κανεις... εισαι πιο χαζος απο οτι νομιζα...
mob...οοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυ ρε μ@λ@κ@ που θα μας πεις εσυ πειραματοζωα 3ης κατηγοριας
που αν η μ@λ@κι@ που εχεις στον εγκεφαλο σου ηταν λεφτα θα εισουν ο πιο πλουσιος μ@λ@κ@ς του κοσμου
ξεκολλα ρε... γαμω τις ατακες... την αποστηθιζω να την λεω σε κατοχους ΥΑΜΑΗΑ του 95-96......
χαχαχαχαχχαχα
ρε σταυρο...δηλαδη ρε φιλαρακο εισαι κ πολυ γρηγορος με το χρεπακι σου ετσι?δεν υπολογιζεις τα 600αρια που σου ριχνουνε απο 20+αλογα στο κεφαλι και βγαζεις γλωσσα με τον ταφο σου να πουμε για τα χιλια.ρε μπας και ητανε σταματημενα τα ρ1 κ λοιπα 1000αρια κ εσυ τα περασες?ρε θα σε παρει ο αερας οτν σε προσπερναω ρε αντε τωρα συγχυστηκα με την παρτη σας παλιοκουλαντζες
__________________ δηλαδη ρε συ δεν πηρες οτι ειναι φεικ το αβαταρ γιατι καποιος απο δω μεσα ψηνοταν να το τραβηκσουμε ως την ιπποδυναμη ενος FZR600??? (απειρο εις την νιοστη...)
κουφαλες.....
με την απαντηση μου θα τραβηξει πολυ ελπιζω αυτο το θρεντ...
admins.... μη με σβησετε ρε που λεω κακα λογια.. εχω πιειε κατι μπυρες... δνε μου κατσε κι η γκομενα...δεν κι εχω fzr να μη περναει κανεις... κριμα δεν ειμαι???? εξαλλου θα εκτιμησουν ολοι τη δουλεια μου οατν απαντησει ο φεζερος... θα γελανε ακομα 3 χρονια... (μιας και το παρων τραβαει ηδη τοσα... για σενα το λεω φζρ.. που δεν ξες να κανεις αφαιρεση...)![]()
![]()
απο πανω ρε
τα συγχαρητηρια που κολανε ειχε πιο δυνατο μηχανακι κερδησε λογικο ητανΑρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
0 συγχαρητηρια στον αναβατη του 636, μπραβο του.
Ρε παιδια το thread ειναι 3 χρονων μη τσακωνεστε![]()
Ciao Super Sic...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
Ρε παιδια το thread ειναι 3 χρονων μη τσακωνεστε![]()
ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!!!ΒΑΡΑΤΕ!!!!![]()
:rotflmao:
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Γιατί το κοροιδέυετε ρε παλιόπαιδα το παιδι??
Αλήθεια λεει.......
Κι εγώ με το cbf προσπέρασα πάνω σε στροφή πλαγιασμένος 81,44 μοίρες από την εξωτερική 2 1198R και ένα desmocedici!!!!
Nα γράφονται τέτοια thread συχνότερα παρακαλω......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
γαματοΑρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!!!ΒΑΡΑΤΕ!!!!![]()
:rotflmao:
![]()
θα μας βλεπει ο αλλος κ θα λεει τους μαλακες
![]()
απο πανω ρε
Και με σαγιονάρα γιατί βαριόμουνα να κόψω τα νύχια μου...........
:rotflmao::rotflmao:
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!