Επισυναψη αρχειου....browse........Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
Aδερφιααα!ασ μου εξηγησει καποιος πως στελνω φωτο!ο κωδικας img μου λεει οτι ειναι off.τι κανω?
και τολεγε η γιαγια μου..αυτο το πραμα ειναι του διαβολου!![]()
Επισυναψη αρχειου....browse........Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
Aδερφιααα!ασ μου εξηγησει καποιος πως στελνω φωτο!ο κωδικας img μου λεει οτι ειναι off.τι κανω?
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Άντε να συναχτουμε αδελφια για να επισυναψουμε μια φωτογραφια ...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε, δεν εχουμε κι ολοι μπλουζακια με το διακριτικο μας! (ακομαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Α, ωστε εσύ είσαι ο Alki_Viades ε?![]()
Δεν σε ρώτησα, είδες?!![]()
Μιλάγαμε, μιλάγαμε.....μ@λ@κίες δηλαδή λέγαμε,οκ.... αλλά να μη ξέρω με ποιόν τις λέω?
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Στα πλαισια της συζητησης για νεους, γκρουπ, οργανωση, κτλ, οι εντυπωσεις μου μεχρι στιγμης ειναι πως οταν μαζευεται μια ομαδα ανθρωπων χωρις καποιον/ους συγκεκριμενους να εχουν αναλαβει την οργανωση, ειναι δυσκολο να συμφωνηθουν πραγματα οπως:
- αν θα ταξιδευουν ολοι μαζι ή σε ομαδες (πχ αργοι/γρηγοροι ή νεοι/εμπειροι)
- ποιοι θα αναλαβουν (αν χρειαζεται) οδηγοι και σκουπες στα γκρουπ
- ποσες στασεις για βενζινη/ξεμουδιασμα/τσιγαρο/κατουρημα θα γινουν και που
- ποια διαδρομη θα ακολουθηθει ή ακομα και ποιος θα εναι ο προορισμος! (βλ. καφες στην Αραχωβα vs καφε στο Γαλαξιδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Γενικα τα πραγματα γινονται συνηθως οπως κατσει και επαφειεται στους παλιοτερους και προθυμοτερους να αναλαβουν καποια απο τα παραπανω.
Αν λοιπον θελουμε να αποφευγουμε παρατραγουδα, η μονη εφαρμοσιμη λυση που βλεπω ειναι καποια στοιχειωδη οργανωση απο τα πρωτα ποστ, πχ αυτος που προτεινει τη βολτα να κανει μια προσπαθεια να βρει "οργανωτες" ή να το αναλαμβανει ο ιδιος, ή....?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
- ποια διαδρομη θα ακολουθηθει ή ακομα και ποιος θα εναι ο προορισμος! (βλ. καφες στην Αραχωβα vs καφε στο Γαλαξιδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
[![]()
![]()
![]()
Πριν την Θηβα που σταματησα στην διασταυρωση και σας ειπα προχωρηστε χαθηκαμε, γιατι γυρισα πισω να δω που ειναι οι αλλοι!![]()
Και δεν κατσαμε στην Αραχωβα, αλλα στους Δελφους.....με θέα![]()
Κωστα δοκιμασε να ανεβασεις τις φωτο πριν ξημερωσει, τη νυχτα προφανως εισαι πιο νηφαλιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από kost rider
![]()
Για οποιον δεν εχει ή δεν θελει να χρησιμοποιησει τους δικους του, εφτιαξα τους παρακατω κοινοχρηστους λογαριασμους :Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Τα βιντεάκια με τις καγκουριές δεν παίρνουν και όσκαρ σκηνοθεσίας, και θέλουν λίγο edit, αλλά βαριέμαι.
Αν κάποιος τα θέλει, ας μου πει να δούμε τι θα κάνουμε...
![]()
motogrstuff@gmail.com , username: motogrstuff, pwd: motogr123
με το οποιο εκανα εγγραφη στο:
http://www.youtube.com/, username: motogrstuff, pwd: motogr123
Επισης στο http://www.rapidshare.com/ δεν χρειαζεται καν εγγραφη για να ανεβασετε οτιδηποτε
Οποιος θελει ας χρησιμοποησει τα παραπανω για οτιδηποτε σχετικο με moto
Να μαι κι εγώ...
καλή βόλτα πολύ καλό οδικό μάθημα και εκπαίδευση και ως τέτοια βόλτα την εκλαμβάνω.
Γρήγοροι έως πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί κάποιες φορές απίθανα στροφιλίκια και παιχνιδάκι.
ΟΚ για το ατυχές περιστατικό το αφήνω στην άκρη. Έγινε ευτυχώς το παιδί είναι καλά και τελείωσε. Επίσης ευτυχώς αυτό που νόμισα στην αρχή για βγάλσιμο ώμου ήταν εντελώς λάθος.
Όλα καλά λοιπόν και όμορφα.
Έχω κάποιες ελάχιστες φωτό... θα μπουν μάλλον αύριο.
Τα λέμε...
Τι οργάνωση και σκούπες και μαθήματα και συμβουλές ρε παιδιά. Μια βόλτα πήγαμε στην οποία περιμέναμε 5 μηχανές και τελικά μας βγήκαν 15
Συγνώμη αλλά εγώ δεν έκανα 500 χλμ για να χαζεύω το τοπίο. Εγώ πήγα για να το διασκεδάσω. Δεν πιέστηκε κανείς από κανέναν. Ο καθένας πήγαινε όπως ήθελε. Γι'αυτό φυσικά και γίναμε 5-6 γκρουπάκια και στο τέλος χαθήκαμε. Δεν είναι κακό όμως αυτό. Σκοπός ήταν να φτάσουμε στον προορισμό μας να φάμε και να γυρίσουμε όπως και έγινε
Δεν τα λέω με κακία όλα αυτά και φυσικά δεν είμαι και ο Doohan αλλά δεν θέλω να κόβω την χαρά του άλλου επειδή δεν μπορώ να τον ακολουθήσω. Θα τον βρω στην επόμενη στάση
:wacko:
Γιώργος
ας μην το συνεχιζουμε χωρις λογο...
εγω να πω την αληεθια... "ντρεπομαι" να κανω υποδειξεις...
δεν θεωρω τον εαυτο μου σοβαρο οδηγο με τρελη πειρα κτλ και γιαυτο το αποφευγω...
μαλλον κανω λαθος και πρεπει να λεμε δυο πραγμνατακια για να βοηθιομαστε ολοι...
καλα να'μαστε και την επομενη φορα θα παμε πιο μακρυα... δνε προλαβαιμε να ζεσταθουμε οι bmw -δακηδες!
![]()
![]()
![]()
![]()
περιμενω τις υπολοιπες φωτος...
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ας μην το συνεχιζουμε χωρις λογο...
εγω να πω την αληεθια... "ντρεπομαι" να κανω υποδειξεις...
δεν θεωρω τον εαυτο μου σοβαρο οδηγο με τρελη πειρα κτλ και γιαυτο το αποφευγω...
μαλλον κανω λαθος και πρεπει να λεμε δυο πραγμνατακια για να βοηθιομαστε ολοι...
καλα να'μαστε και την επομενη φορα θα παμε πιο μακρυα... δνε προλαβαιμε να ζεσταθουμε οι bmw -δακηδες!
![]()
![]()
![]()
![]()
περιμενω τις υπολοιπες φωτος...
![]()
+1000 ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΦΡΑΣΗ!!!![]()
![]()
ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ, ΕΓΩ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΩ ΛΙΓΗ ΖΕΣΤΗ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΗ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΜΟΥ!
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ Κ@ΥΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ 6η ΚΑΙ 5.000 σ.α.λ, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΠ....200 χλμ/ω!!!!!!!![]()
ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ Κ@ΥΛΩΤΙΚΑ!!!
ΑΝΤΕΕΕ![]()
πω πωωωω.. ναι ρε φιλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ Κ@ΥΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ 6η ΚΑΙ 5.000 σ.α.λ, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΠ....200 χλμ/ω!!!!!!!![]()
αλλα εκει που λες 200 βαλε 260+
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
απλα πανεμορφο ρε Νασο...Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
to Adam
because black is beautifull .....λέμε !!!
μιλαω με ενα παληκαρι που παλευει με ενα καρμπον project πολυ μουρατο!
kawasaki street warriors
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Sorry ρε παίδες αν σας ξενέρωσα!![]()
Ναι ρε Σταυρο:wacko: Μας ξενερωσες......τοσο πολυ που σκεφτομαστε ποτε θα ειναι η επομενη![]()