sotirios: το θέμα της συζήτησης είναι το άσυλο.... Δεν είναι σωστό να βγάζουμε εδώ μέσα τα κόμπλεξ μας περί αθήνας και επαρχίας... γιατί με αυτό που λες δεν προσβάλλεις μόνο τον trooper αλλά όλους όσους μένουν Αθήνα.... Αν θές δημιούργησε μία νέα συζήτηση που θα έχει αυτό το θέμα.... Επίσης αυτό που προσπαθεί να σου πει ο trooper, xωρίς να μου αρέσει ο τρόπος που σου απαντάει, είναι ότι σε θέματα που δεν ασχολήσε μπορείς να ακολουθείς την τακτική... "το λακονίζειν εστί φιλοσοφείν"....Αθηναίος ξερόλας είσαι??
και εν πάσει περιπτώσει... έχεις φοιτήσει σε ελληνικό πανεπιστήμιο ή λες ότι διαβάζεις???? Χωρίς να θέλω να σε θίξω εντελώς φιλικά.
Cpt. Haddock: εγώ δεν ζήτησα να μου πείς αυτό.... Ζήτησα να μου κατονομάσετε ποιά είναι αυτά τα κενά για τα οποία όλοι μιλάτε... θέλω να μου τα πείς.... Αν δεν ήξερα τι λέει το άρθρο 16 δεν θα έκανα τον κόπο να μπώ στη συζήτηση και φυσικά δεν θα χάναμε τις εξεταστικές μας για να υπερασπιστούμε τη γνώμη μας.... Το θέμα είναι αν εσύ ξέρεις τι λέει το άρθρο 16 και τι επιπτώσεις θα έχει..... Σπουδάζεις σε ελληνικό πανεπιστήμιο?Τα ίδια που συμπλήρωσαν τα ιδιωτικά δημοτικα/γυμνάσια/λύκεια...
Και φροντιστήρια....
Έχεις διαβάσει τι λέει το άρθρο 16? (το οποίο υπερασπίζεσαι...)![]()