Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 192

Θέμα: Που να το καταργούσαν κι ολας...

Αθηναίος ξερόλας είσαι??
    sotirios: το θέμα της συζήτησης είναι το άσυλο.... Δεν είναι σωστό να βγάζουμε εδώ μέσα τα κόμπλεξ μας περί αθήνας και επαρχίας... γιατί με αυτό που λες δεν προσβάλλεις μόνο τον trooper αλλά όλους όσους μένουν Αθήνα.... Αν θές δημιούργησε μία νέα συζήτηση που θα έχει αυτό το θέμα.... Επίσης αυτό που προσπαθεί να σου πει ο trooper, xωρίς να μου αρέσει ο τρόπος που σου απαντάει, είναι ότι σε θέματα που δεν ασχολήσε μπορείς να ακολουθείς την τακτική... "το λακονίζειν εστί φιλοσοφείν"....
    και εν πάσει περιπτώσει... έχεις φοιτήσει σε ελληνικό πανεπιστήμιο ή λες ότι διαβάζεις???? Χωρίς να θέλω να σε θίξω εντελώς φιλικά.

Τα ίδια που συμπλήρωσαν τα ιδιωτικά δημοτικα/γυμνάσια/λύκεια...

Και φροντιστήρια....

Έχεις διαβάσει τι λέει το άρθρο 16? (το οποίο υπερασπίζεσαι...)
    Cpt. Haddock: εγώ δεν ζήτησα να μου πείς αυτό.... Ζήτησα να μου κατονομάσετε ποιά είναι αυτά τα κενά για τα οποία όλοι μιλάτε... θέλω να μου τα πείς.... Αν δεν ήξερα τι λέει το άρθρο 16 δεν θα έκανα τον κόπο να μπώ στη συζήτηση και φυσικά δεν θα χάναμε τις εξεταστικές μας για να υπερασπιστούμε τη γνώμη μας.... Το θέμα είναι αν εσύ ξέρεις τι λέει το άρθρο 16 και τι επιπτώσεις θα έχει..... Σπουδάζεις σε ελληνικό πανεπιστήμιο?
    Άδραξε τη μέρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
    Cpt. Haddock: εγώ δεν ζήτησα να μου πείς αυτό.... Ζήτησα να μου κατονομάσετε ποιά είναι αυτά τα κενά για τα οποία όλοι μιλάτε... θέλω να μου τα πείς.... Αν δεν ήξερα τι λέει το άρθρο 16 δεν θα έκανα τον κόπο να μπώ στη συζήτηση και φυσικά δεν θα χάναμε τις εξεταστικές μας για να υπερασπιστούμε τη γνώμη μας.... Το θέμα είναι αν εσύ ξέρεις τι λέει το άρθρο 16 και τι επιπτώσεις θα έχει..... Σπουδάζεις σε ελληνικό πανεπιστήμιο?
    Ωραία..

Πάμε ένα-ένα. Το άρθρο 16 παρ. 2 αναφέρει (επι λέξη):

2. H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.

Γραμμένο τη δεκαετία του '50 απο έναν υπερσυντηρητικό πολιτικό (Τσάτσος).

Αν πιστεύεις ότι για κάτι σαν το παραπάνω αξίζει να χάσεις την εξεταστική σου... τι να πώ....

Για τα κενά απάντησα... Είναι τα ίδια με τα κενά που καλύπτουν οι υπόλοιπες βαθμίδες ιδιωτικής εκπαίδευσης. Αλλα για να γίνω και πιο σαφής, απο τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σπουδάσουν αλλά ΔΕΝ θέλουν να μπουν στο μαρτύριο των πανελλήνιων εξετάσεων και είναι διατεθιμένοι να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για αυτό, ποιο το πρόβλημα;

Γιατί να πάνε να κάνουν το ίδιο στο εξωτερικό και να μην μείνουν στην Ελλάδα;

(τα έχω ξαναγράωει όλα αυτά αλλά κάθε φορά που μπάνει ένας καινούριος στο φόρουμ πρέπει να τα ξαναλέω)

Δεν σπουδάζω πλέον (πέρασαν τα χρόνια), σπούδασα σε αυτό που για λόγους πολιτικής και οικονομικής ικανοποίησης των στενόμυαλων μπουρδολόγων "ανωτατοποιήθηκε" και έγινε "πανεπιστήμιο" (ΤΕΙ δλδ), ανωτατοποίηση του ***** (συμπληρώστε τη λέξη της αρεσκείας σας), κερδισμένη μετά απο 6 ή 8 χαμένες εξεταστικές λόγω απεργιών διδασκόντων ή καταλήψεων μόνο και μόνο για να έχουν οι συνδικαλιστές και οι πολιτικές νεολαίες να επιδείξουν έργο (πηδώντας όλους εμάς που περιμέναμε να πάρουμε πτυχίο)

Αυτά...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
    [B]TROOPER: μηπως (αν ξερεις και απο καλο λαδι) μπορεις να μας τα φτιαξεις με καμια νεα τεχνικη που να χρησιμοποιει τις γνωσεις που εχεις???

και από αυτό ξέρω αλλά θα σε απογοητεύσω γιατί η τεχνική δεν είναι δικιά μου αλλά θα βγάλει καλό λάδι έξτρα παρθένο βιολογικό.
    με τα λουκια τι θα γινει???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Είσαι διασκεδαστικός. Αθηναίος ξερόλας είσαι?? :a019:

πασαλιμανιωτης σου κανει???οσο για το ξερολας....εδω μας ανεφερες οτι εχεις γνωσεις σε ολους τους κλαδους επειδη λεει εισαι στη ποτανα τη κενωνια απο τα 16 σου!!!!ΟΥΑΟΥ!!!!εντυπωσιαστηκα!!!εγω ειμαι ο ξερολας κατα τα αλλα...ε ρε μαλακια που μας δερνει...!

Να λες οτι είμαστε οι πιο αδύναμοι κρίκοι και να αποχωρείς είναι ένάντια στις αρχές σου "stand and fight"
    Τα λέμεεεεε...:smilea:
    να σε ενημερωσω οτι ημανε εδω πριν απο σενα...και θα ειμαι και μετα απο σενα (οσον αφορα τις αποχωρησεις)...κατα τα αλλα για να παλεψεις...πρεπει να εχεις καποιον απεναντι σου.εγω δεν βλεπω κανεναν και τιποτα!!!

φυσικα και τα λεμε...οπου και οποτε θες!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nelson
    για την ακρίβεια είμαι υποψήφιος συνιδιοκτήτης, μη προσβάλεις την καπιταλιστική μου τιμή!

το οτι αποδίδεις χαρακτηρισμούς μέσω ρητών, δε λέω προσδίδει μια λαϊκότητα, αλλά μη νομίζεις οτι αρκεί για να επικυρώσει τις απόψεις σου...
    και ποιος εισαι εσυ ρε φιλε που θα μου επικυρωσεις τις αποψεις μου????το κεπ της γειτονιας μου???

ε ρε κατι ψωνια!!!

α και με συγχωρητε πολυ κυριε που προσεβαλα την καπιταλιστικη σας τιμη....δεν το ηθελα αλλωστε.συνηθως προσπαθω να προσβαλω την βλακεια.

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
    sotirios: το θέμα της συζήτησης είναι το άσυλο.... Δεν είναι σωστό να βγάζουμε εδώ μέσα τα κόμπλεξ μας περί αθήνας και επαρχίας... γιατί με αυτό που λες δεν προσβάλλεις μόνο τον trooper αλλά όλους όσους μένουν Αθήνα.... Αν θές δημιούργησε μία νέα συζήτηση που θα έχει αυτό το θέμα.... Επίσης αυτό που προσπαθεί να σου πει ο trooper, xωρίς να μου αρέσει ο τρόπος που σου απαντάει, είναι ότι σε θέματα που δεν ασχολήσε μπορείς να ακολουθείς την τακτική... "το λακονίζειν εστί φιλοσοφείν"....
    και εν πάσει περιπτώσει... έχεις φοιτήσει σε ελληνικό πανεπιστήμιο ή λες ότι διαβάζεις???? Χωρίς να θέλω να σε θίξω εντελώς φιλικά.

Μάλλον υπέρέβαλα γενικεύοντας για όλους τους Αθηναίους, ο trooper μπορεί να είναι ο μοναδικός. Γιαυτό και απολογούμε αν θίχτηκε κάποιος άλλος εκτός από τον trooper και κερνάων μπύρα άντε κερνάω και τον trooper μπύρα

Αν είναι να μιλήσουμε για το άσυλο σοβαρά και υπεύθυνα, τότε όλοι πρέπει να παραδεχτούμε οτι φέρουμε το μερίδιο της ευθύνης μας. Πάντως ως έχει σήμερα το άσυλο δεν απαγορεύει στην αστυνομία να μπαίνει στα πανεπιστήμια εφόσον γίνονται αξιόποινες πράξεις εντος αυτών που γίνονται. Μην μου πείτε οτι δεν γίνεται διακίνηση ναρκωτικών κλοπιμαίων και άλλα πολλά. Τώρα γιατί δεν μπαίνουν να τους πιάσουν είναι άλλο θέμα, ρετσινιές πει χουντισμού και τέτοιες ιστορίες, οι οποίες εξυπηρετούν κάποιους μεγαλόβαθμους πανεπιστημιακούς και πολλά άλλα.

Δεν είμαι φοιτητής αλλά έχω τρία αδέλφια που σπουδασαν η σπουδάζουν και σχεδόν όλους τους γνωστούς και φίλους της ηλικίας μου οπότε λίγο πολύ ασχολούμαι με το θέμα φίλτατη vas_sia. Φιλική συμβούλή που πιθανόν να μην σου λέει τίποτα τώρα.........Τα παλούκια της ζωής ξεκινάνε όταν τελειώσεις το Πανεπιστήμιο, εκτός αν έχεις ήδη βγει στη αγορά εργασίας και στις υποχρεώσεις της ζωής και σπουδάζεις παράλληλα.

Να στε όλοι καλά παίδες έχει πλάκα να λογομαχούμε στην υγεια μας
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    με τα λουκια τι θα γινει???

πασαλιμανιωτης σου κανει???οσο για το ξερολας....εδω μας ανεφερες οτι εχεις γνωσεις σε ολους τους κλαδους επειδη λεει εισαι στη ποτανα τη κενωνια απο τα 16 σου!!!!ΟΥΑΟΥ!!!!εντυπωσιαστηκα!!!εγω ειμαι ο ξερολας κατα τα αλλα...ε ρε μαλακια που μας δερνει...!

να σε ενημερωσω οτι ημανε εδω πριν απο σενα...και θα ειμαι και μετα απο σενα (οσον αφορα τις αποχωρησεις)...κατα τα αλλα για να παλεψεις...πρεπει να εχεις καποιον απεναντι σου.εγω δεν βλεπω κανεναν και τιποτα!!!

φυσικα και τα λεμε...οπου και οποτε θες!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ TROOPER ROCKA
    Καλό το rock αρκεί να έχεις ωριμάσει.
    Και εγώ rock ακούω αλλά με χαλαρώνει δε με τσιτώνει

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ TROOPER ROCKA
    Καλό το rock αρκεί να έχεις ωριμάσει.
    Και εγώ rock ακούω αλλά με χαλαρώνει δε με τσιτώνει
    κακως...θα γινεις μαλθακος στο τελος!!!!

α και που εισαι....τις μπυρες απο δω μεσα και εγω ξερω να τις κερναω...και μπυρες και σουβλακια και οτι γουσταρς....παραεξω τι κανουμε ειναι το θεμα οταν ερχεται η λυπητερη!!!!

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ??????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nelson
    και ποιος εισαι εσυ ρε φιλε που θα μου επικυρωσεις τις αποψεις μου????το κεπ της γειτονιας μου???
    ε ρε κατι ψωνια!!!
    α και με συγχωρητε πολυ κυριε που προσεβαλα την καπιταλιστικη σας τιμη....δεν το ηθελα αλλωστε.συνηθως προσπαθω να προσβαλω την βλακεια.
    δεν ισχυρίστηκα οτι εγώ είμαι αυτός που πρέπει να επικυρώσει τις απόψεις σου,
    αλλά καθώς είσαι μέσα σε μια συζήτηση και μιλάς καλό θα ήταν να στηρίξεις αυτό που θα πεις!
    δηλ. εσύ να επικυρώσεις τα όσα λες, και σίγουρα προσφωνήσεις του στυλ ψώνια, παρτάλια κλπ
    είναι τα δυνατά σου χαρτιά...

αν θέλεις να προσβάλεις την βλακεία, μια καλή αρχή στην περίπτωσή σου θα ήταν η χαμηλή αυτοεκτίμηση...
    NeLSoN

κακως...θα γινεις μαλθακος στο τελος!!!!

α και που εισαι....τις μπυρες απο δω μεσα και εγω ξερω να τις κερναω...και μπυρες και σουβλακια και οτι γουσταρς....παραεξω τι κανουμε ειναι το θεμα οταν ερχεται η λυπητερη!!!!

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ??????????

Δωσε μου δ/νση να σου στείλω σουβλάκια και μπύρες, μόνο πές μου και κανα πιτάδικο της αρεσκείας σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nelson
    δεν ισχυρίστηκα οτι εγώ είμαι αυτός που πρέπει να επικυρώσει τις απόψεις σου,
    αλλά καθώς είσαι μέσα σε μια συζήτηση και μιλάς καλό θα ήταν να στηρίξεις αυτό που θα πεις!
    δηλ. εσύ να επικυρώσεις τα όσα λες, και σίγουρα προσφωνήσεις του στυλ ψώνια, παρτάλια κλπ
    είναι τα δυνατά σου χαρτιά...

αν θέλεις να προσβάλεις την βλακεία, μια καλή αρχή στην περίπτωσή σου θα ήταν η χαμηλή αυτοεκτίμηση...
    1.ποιος η ποια σου ειπε οτι εχω υψηλη αυτοεκτιμηση?οπως αντιλαμβανεσαι προσβαλοντας την δικια μου βλακεια εχω καθε δικαιωμα να προσβαλω και τη δικια σου.εσυ τι ακριβως εχεις ειπαμε???

2.αν θες διαλογο με το σεις και με το σας να πας στον πρετεντερη.

3.επειδη ξερεις και τους ορους της συζητησης καλο θα ητανε να μην ξεχνας τον βασικο!!!δεν βγαινουμε εκτος θεματος!!!!το θεμα ειναι το ασυλο και οχι αν εκανα σκονακι στη 2α δημοτικου η δε ξερω και εγω τι αλλες μαλακιες εχετε πει εδω μεσα !!!!!

ΑΣΥΛΟ.ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ!

και επειδη μαλον ηρθες αργαμισι...δεν ξαναδιαβαζεις ολο το θρεντ να δωσεις και καμια απαντηση σε αυτα που ενας βλακας εγραψε...?

αντε και με τη πρωτη ευκαιρια θα σου παρω λαμπατερ...για να μη κλαις που εχουν οι φιλες σου και εσυ δεν εχεις....

Δωσε μου δ/νση να σου στείλω σουβλάκια και μπύρες, μόνο πές μου και κανα πιτάδικο της αρεσκείας σου.

κανεις δεν με καταλαβαινει......

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    πάντως έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα ξέρετε τι νομίζω;
    (και αναφέρομαι στους φοιτητές)

τουλάχιστον για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος μην περιμένετε καμία ουσιαστική εξέλιξη ή σοβαρή λύση

διότι απλούστατα η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να λύσει το θέμα ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ πώς θα το εκμεταλλευτεί πολιτικά για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, και δεδομένου ότι αυτές θα γίνουν κάπου στον ιούνιο (το αργότερο) το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι τροποποιήσεις, ρυθμισούλες, υποσχέσεις, χρυσομένα χάπια και λοιπά τινά μπας και ξαναβγούνε (που θα ξαναβγούνε δηλαδή, το πε κι ο γκαντέμης - δυστυχώς λέει θα ξαναβγεί η νδ - δυστυχώς γιατί πρέπει να περιμένει τουλάχιστον άλλα 4 χρόνια η ντόρα για να γίνει αρχηγός) [μη νομίζετε πάντως ότι η παιδεία έχει το μονοπώλιο και το θέμα του ασφαλιστικού την ίδια μοίρα έχει, έχει γίνει "καυτή πατάτα" που πετάγεται από χέρι σε χέρι αλλά δεν καταλήγει πουθενά]

οπότε δεν κοιτάτε καλύτερα πώς θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο ό,τι ισχύει και όποιες διεκδικήσεις θεωρείτε ότι υπάρχουν (που υπάρχουν) να τις απαιτήσετε χωρίς όμως να χάνετε παραδόσεις;

διότι σε τελική ανάλυση με το να χάνετε μαθήματα μόνο εσείς ζημιώνεστε

κανεις δεν με καταλαβαινει......
    Μάλλον είσαι ο τελευταίος από το είδος σου σε αυτόν τον πλανήτη

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    πάντως έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα ξέρετε τι νομίζω;
    (και αναφέρομαι στους φοιτητές)

τουλάχιστον για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος μην περιμένετε καμία ουσιαστική εξέλιξη ή σοβαρή λύση

διότι απλούστατα η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να λύσει το θέμα ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ πώς θα το εκμεταλλευτεί πολιτικά για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, και δεδομένου ότι αυτές θα γίνουν κάπου στον ιούνιο (το αργότερο) το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι τροποποιήσεις, ρυθμισούλες, υποσχέσεις, χρυσομένα χάπια και λοιπά τινά μπας και ξαναβγούνε (που θα ξαναβγούνε δηλαδή, το πε κι ο γκαντέμης - δυστυχώς λέει θα ξαναβγεί η νδ - δυστυχώς γιατί πρέπει να περιμένει τουλάχιστον άλλα 4 χρόνια η ντόρα για να γίνει αρχηγός) [μη νομίζετε πάντως ότι η παιδεία έχει το μονοπώλιο και το θέμα του ασφαλιστικού την ίδια μοίρα έχει, έχει γίνει "καυτή πατάτα" που πετάγεται από χέρι σε χέρι αλλά δεν καταλήγει πουθενά]

οπότε δεν κοιτάτε καλύτερα πώς θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο ό,τι ισχύει και όποιες διεκδικήσεις θεωρείτε ότι υπάρχουν (που υπάρχουν) να τις απαιτήσετε χωρίς όμως να χάνετε παραδόσεις;

διότι σε τελική ανάλυση με το να χάνετε μαθήματα μόνο εσείς ζημιώνεστε
    +10000

και να πω τελος (και εγω αναφερομενος στους φοιτητες) οτι κατα τη προσωπικη μου γνωμη θα ητανε πιο ευφανταστος τροπος διαμαρτηριας μια μερα να συσπυρωσετε ολους τους συναδελφους σας φοιτητες και να πατε να παρακολουθησετε μαθηματα μιας ημερας απο το να γινεται καθημερινα της πορνης στο κεντρο και να κλεινετε εσεις τις σχολες!!!!
    και εξηγουμαι:φανταστητε ολοι οι εγγεγραμενοι φοιτητες να προσελθουνε μια ημερα στις σχολες τους.λογω χωροταξικου προβληματος στο επομενο τεταρτο οι σχολες θα κλεισουνε απο μονες τους αφου δεν θα μπορουνε οι φητητες να χωρεσουνε πουθενα!!!
    και εσεις θα δειξετε ποσο χαλια ειναι το πραμα και δε θα φερετε ευθηνη για το μπαχαλο (με την καλη εννοια) που θα προκληθει.τροποι υπαρχουνε για να εξεγερθητε!!!ορεξη ειναι το θεμα αν υπαρχει.
    οσο για το ασυλο αυτο καθ αυτο...χαιρετισματα λοιπον στην εξουσια....

Μάλλον είσαι ο τελευταίος από το είδος σου σε αυτόν τον πλανήτη

δεν ειναι και πολυ ευπροσηγορο αυτο....

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θελω V-strom.....αλλα απο που να το παρω
    από cyclist777 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2008, 21:17
  2. Απο πού να το αγοράσω...
    από lhasa2015 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:43
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2005, 10:28