Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 212

Θέμα: Ποσοι ειμαστε; (Enduro, Super Motard)

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    κ δε ρωτας το μεγκα ρουφιο???

Ατυχησες δεν εχει το συγκεκριμενο forum που ελεγα παραπανω (η τουλαχιστον δεν το βρηκα στις πρωτες σελιδες),ειναι forum συγκεκριμενου τυπου μηχανης.
    Και στο url που εγραψες ειδα κατι forums για κινητα και κατι τετοια,δεν ειμαι εγω στο forum με τα κινητα γιατι ειδα εναν Orestis82 εκει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
    Ατυχησες δεν εχει το συγκεκριμενο forum που ελεγα παραπανω (η τουλαχιστον δεν το βρηκα στις πρωτες σελιδες),ειναι forum συγκεκριμενου τυπου μηχανης.
    Και στο url που εγραψες ειδα κατι forums για κινητα και κατι τετοια,δεν ειμαι εγω στο forum με τα κινητα γιατι ειδα εναν Orestis82 εκει.
    τα παραπονα σας στον κ.Γουγλη!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    LoooooL!
    orestis παρατραβηξε το αστειο και δε γελαμε πλεον.
    απο την αρχη του ποστ οι περισσότεροι οτι λενε το λενε στο χαβαλε και για να περασει η ωρα και εσεις που δεν τους ξερετε ολους αυτους τα παρεξηγησατε ολοι.
    το τι εισαι και τι κανεις δε μας αφορα καθολου..αν εισαι καφετερικακιας αν το ενα αν το αλλο..
    αν εισαι δουλευταρας και το πηρες μονος και ολαααααααα αυτα τα ωραια που εγραψες μου θυμισαν τον Ξανθοπουλο.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣΤΟΡΑ και ζΗτω που αγαπας τη μοτοσυκλετα οπως εσυ ξερεις..αλλα απλα να σου πω πως μερικοι απο αυτους που ηρθες σε αντιπαραθεση...οσα χρονια εισαι στη ζωη..αυτοι οδηγάνε μοτοσυκλετες και εχουνε οδηγησει και δοκιμάσει πιο πολλα μηχανακια απο οσα εχεις δει εσυ με τα ματια.

περα απο αυτο βαθμολογησε με 8 για τη προσπαθεια που εκανες για αντιπαραθεση...και μιας και το ποστ σου εφτασε τοσο μεγαλο αριθμο απαντησεων σου λεω πως περνας στην επομενη φάση

του SO YOU THINK YOU CAN RUN.... :rotflmao:

καλή συνεχεια και συνεχισε τη σκληρή δουλειά. :rotflmao:

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    ευχαριστουμε τον κυριο duka..ας περασουμε στον κυριο vale να μας σχολιασει την σκηνικη παρουσια
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    orestis παρατραβηξε το αστειο και δε γελαμε πλεον.
    απο την αρχη του ποστ οι περισσότεροι οτι λενε το λενε στο χαβαλε και για να περασει η ωρα και εσεις που δεν τους ξερετε ολους αυτους τα παρεξηγησατε ολοι.
    το τι εισαι και τι κανεις δε μας αφορα καθολου..αν εισαι καφετερικακιας αν το ενα αν το αλλο..
    αν εισαι δουλευταρας και το πηρες μονος και ολαααααααα αυτα τα ωραια που εγραψες μου θυμισαν τον Ξανθοπουλο.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣΤΟΡΑ και ζΗτω που αγαπας τη μοτοσυκλετα οπως εσυ ξερεις..αλλα απλα να σου πω πως μερικοι απο αυτους που ηρθες σε αντιπαραθεση...οσα χρονια εισαι στη ζωη..αυτοι οδηγάνε μοτοσυκλετες και εχουνε οδηγησει και δοκιμάσει πιο πολλα μηχανακια απο οσα εχεις δει εσυ με τα ματια.

περα απο αυτο βαθμολογησε με 8 για τη προσπαθεια που εκανες για αντιπαραθεση...και μιας και το ποστ σου εφτασε τοσο μεγαλο αριθμο απαντησεων σου λεω πως περνας στην επομενη φάση

του SO YOU THINK YOU CAN RUN.... :rotflmao:

καλή συνεχεια και συνεχισε τη σκληρή δουλειά. :rotflmao:
    Κοιταξε Ξανθοπουλος δεν ειμαι,μαγκια μου που το αγορασα μονος μου γιατι εφτασα 25 και δεν γουσταρω να μου δινει κανεις λεφτα.
    Οσο για αυτο που ειπες οτι οσα χρονων ειμαι αλλα τοσα οδηγουν καποιοι μοτοσυκλετα εχω να σου πω οτι και εγω γνωριζω ανθρωπους 50 χρονων που εχουν μηχανες στο γκαραζ (απο νεαροι) για να το παιζουν μηχανοβιοι εδω και 30 χρονια και δεν κανουν ουτε 50 χιλιομετρα τον χρονο.
    Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ατομα μεγαλυτερης ηλικιας εδω που αγαπουν και γνωριζουν απο μοτοσυκλετες.
    Σεβομαι τους παλαιοτερους οδηγους αλλα δεν θα τους προσκυνησω κιολας, δεν γεννηθηκα το 1965 ετυχε και γεννηθηκα το 1982.

Κοιταξε Ξανθοπουλος δεν ειμαι,μαγκια μου που το αγορασα μονος μου γιατι εφτασα 25 και δεν γουσταρω να μου δινει κανεις λεφτα.
    Οσο για αυτο που ειπες οτι οσα χρονων ειμαι αλλα τοσα οδηγουν καποιοι μοτοσυκλετα εχω να σου πω οτι και εγω γνωριζω ανθρωπους 50 χρονων που εχουν μηχανες στο γκαραζ (απο νεαροι) για να το παιζουν μηχανοβιοι εδω και 30 χρονια και δεν κανουν ουτε 50 χιλιομετρα τον χρονο.
    Σεβομαι τους παλαιοτερους οδηγους αλλα δεν θα τους προσκυνησω κιολας, δεν γεννηθηκα το 1965 ετυχε και γεννηθηκα το 1982.
    καλα απλα στο ειπα γιατι ο συγκεκριμενος μεσηλικας..

τρεχει ακομα σε αγωνες εντουρο ...

και εχει και μια βεσπα μπεβερλι για καθε μερα.

οποτε το να ακουσεις κατι απο αυτον ας πουμε..καλο θα ναι..και οχι λογος διαμαχης.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Άει παράτα μας ρε με τον Κακομίρογλου ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

οποτε το να ακουσεις κατι απο αυτον ας πουμε..καλο θα ναι..και οχι λογος διαμαχης.
    Τον κακό σου τον καιρό ρε που θα πεις τον Κωστάκη μεσήλικα.....

(και άρχισε να ετοιμάζεσαι για καλοκαιρινό λιώσιμο σε πίστα γιατί οι άλλοι 2 έχουν 'υποχρεώσεις' και μόνος μου βαριέμαι)

You BETA believe...

..

Βλεπω να με πεταει σε κανα γκρεμο λεμε αμα το δει το ποστ.. :rotflmao: :rotflmao:

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

καποιους συγκεκριμενους που μας προκαλουν,μονο εναν τυπο απο εδω σνομπαρα (και την μηχανη του) γιατι την ειδε καπως.

Mην βιάζεσαι να κρίνεις τους ανθρώπους.

πέρνα και καμια βόλτα απο τα αγωνιστικα
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Μην ξεχασω να ριξω την καλη αγκωνια μου στο γατουλη με το 200σαρι και το λελουδο την ωρα που θα περναμε την χαραδρα...

Μην ξεχασω να ριξω την καλη αγκωνια μου στο γατουλη με το 200σαρι καιτο λελουδο την ωρα που θα περναμε την χαραδρα...::rolleyes

Μην ξεχασω να ριξω την καλη αγκωνια μου στο γατουλη με το 200σαρι και το λελουδο την ωρα που θα περναμε την χαραδρα...::

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Άει παράτα μας ρε με τον Κακομίρογλου ...
    Eνταξει ρε φουστη μου αυτο.....

Αλλα και μεσηλικα ???

Γονατισα.......

Νέο μέλος
    kala milame exete poly gelio!!!tsakwneste gia to tipota xaxaxa!mprabo kathe mera tetoia na gelame ligaky

Ρε συ κρούκη, και συ ρε stoubi, κάνετε πρώτα τη λαλακία σας και γράφετε στα προφίλ τις σακαράκες μόνο που οδηγάτε και όχι τα άλλα (που τα γουστάρετε κιόλας περισσότερο), και περιμένετε να μην αρπαχτούνε οι νεώτεροι -αλλά καί να έχουνε διαβάσει 3.654 σχετικά ποστ ανάμεσα σε 5.890.900 άλλα ώστε να καταλάβουν ότι οδηγάτε καί άλλα πραπρά...

Και γω την έχω πει στο stoubi για το beverley (είναι μηχανή αυτό ρε, όχι πες μου είναι; ), σε άσχετη φάση που παρεξηγηθήκαμε σα λαλάκες χωρίς λόγο -και γι' αυτό το βάζει ρε, βαλτός είναι.

Όσο για τα λιμανάκια, τί να κλάσετε ρε εκεί, άντε πάτε παραέξω ή παραπάνω ή κάπου στα διάλα αλλού τέλος πάντων και να γουστάρετε, άντε γιατί με τόσο χαβαλέ εδώ μέσα έτοιμος είμαι να αλλάξω λάδια στο ονόφιο και να κατέβω Αθήνα μόνο και μόνο για να σκάω στα γέλια με κάτι τέτοιες φάσεις που θα πλακώνεστε για το τίποτα -χώρια το Δούκα τί γέλιο θα βγάλει μόνος του.

Κουλάρετε, πάτε στο σωστό φόρουμ και ποστάρετε για να κάνετε κάμμια βόλτα -και οι παλιότεροι βρείτε καλύτερους τρόπους να κάνετε χιούμορ, αλλιώς χαρακτηρίζεστε βλακόμουτρα με κάτι τέτοια -όχι ότι δεν είστε.

Ούγκ.

:rotflmao:

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KLR 250 Super Motard
    από George-3- στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2012, 14:04
  2. 8ος Αγωνας Super Motard
    από Daemon στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2005, 11:18