Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 199

Θέμα: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Καλά εννοείται ότι δεν πειράζει να λές το οτιδήποτε και ειδικά για ένα τέτοιο θέμα (εδώ άλλοι βρίζουν ο ένας τον άλλο στο φορουμ χωρίς λόγο).

Η προσωπολατρεία είναι όντως ενοχλητική. Και ο οπαδισμός το ίδιο. Το να πηγαίνεις στο άλλο άκρο όμως (το να είσαι αντιΡοσσι) το ίδιο πράγμα είναι.

Έχεις δίκιο το ίδιο είναι. Αλλά...
    έχει περισσότερη πλάκα!!!

Αν δεν ήταν ο Γιατρός το motogp θα είχε τους μισούς οπαδούς!

Εδώ βλέπω αυτοκολλητάκι 46 στα αυτοκίνητα απο τα κοριτσάκια!

Αν δεν ήταν ο Γιατρός... ίσως να μή κουβεντιάζαμε τώρα!

TA SBK γιατί δεν είναι τόσο γνωστά???

Γιατί δεν υπάρχει ένας Γιατρός και εκεί αν πάει ποτέ θα δείτε τι θα γίνει και εκεί!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    .....

...
    ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤO ΣΠΙΤΙ Η DUCATI !!!

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΣΩΣΤΟΣ

Γιατί δεν υπάρχει ένας Γιατρός και εκεί αν πάει ποτέ θα δείτε τι θα γίνει και εκεί!
    + ΑΠΕΙΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ SBK ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ(ΣΧΕΔΟΝ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΔΕ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΜΟΤΟGP ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ? ΝΑΙ Ο ΡΟΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΤΟGP ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΜΑΧΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΓΩΝΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΤΟΥΚΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ .Η ΜΟΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΕΘΑ

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

Τα αυτοκολλητακια κοιταζες η τα κοριτσακια;
    ΚΑΠΛΑΝΙ

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    [i]Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

Γιατί δεν υπάρχει ένας Γιατρός και εκεί αν πάει ποτέ θα δείτε τι θα γίνει και εκεί! [/B]
    Εχετε τρελαθει μου φαινεται.Ποιος Γιατρος να φτουρισει μπροστα στον ιπταμενο

[SIZE=4][COLOR=red]
    HAGA
    ΚΑΠΛΑΝΙ

Ας το δεχτούμε. Κι αυτό το επιχείρημα είναι... για καλό μας;
    Είναι δηλαδή θετικό που όλοι ή τέλος πάντων πολλοί παρακολουθούνε μόνο και μόνο για το γιατρό; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Και χαίρεσαι και σ αρέσει αυτό; Που τα κοριτσάκια κυκλοφορούν με το νούμερο 46 στα ΙΧ τους;
    Η απόλυτη απομυθοποίηση!!! Παναγιά μου θα τρελλαθώ που λέει και ο Λαζόπουλος!
    Τι υπέροχα!!! Τα SBK δεν είναι γνωστά επειδή δεν υπάρχει ο... γιατρός!!!
    Τα συμπεράσματα... δικά σας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Είναι δηλαδή θετικό που όλοι ή τέλος πάντων πολλοί παρακολουθούνε μόνο και μόνο για το γιατρό; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Και χαίρεσαι και σ αρέσει αυτό; Που τα κοριτσάκια κυκλοφορούν με το νούμερο 46 στα ΙΧ τους;
    Ρε Στελακι ειναι απλο.....την F1 την ξερεις???φανταζομαι ναι.....Το GP2???φανταζομαι λιγο ως καθολου.....ε καπως ετσι ειναι τα motogp και τα sbk.Ειναι θεμα marketing και διαφημησης και προβολης....
    Για τιμωρια θα φας μονο χορτα.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ

Τα αυτοκολλητακια κοιταζες η τα κοριτσακια;

Kαι τα δύο για να μή με σκοτώσουν κυρίως οι φονιάδες!

Δε χαίρομαι αλλά όλα είναι γεγονός!

Οτι όλα τα οφείλουμε στο Γιατρό...

Αφού και οι γυναίκες (που όταν δείχνουν με τα χέρια πως οδηγούν μηχανάκι τραβάνε γκαζιές και με τα δύο χέρια νομίζοντας οτι έχει 2 γκαζιέρες) γουστάρουν και παρακολουθούν motogp αυτό είναι κατόρθωμα του Γιατρού....

Εδώ ο πατέρας μου που εκτός του παπιού που έχει σιχαίνεται τα μηχανάκια και όλο το μηχανοκίνητο αθλητισμό... μου λέει προχτές σιγά μην είσαι εσύ αυτός ο ρόσι είναι... άσχετος μέν αλλά το ρόσι τον ήξερε!

Έχει τραβήξει πολύ κόσμο! Γεγονός ! μας αρέσει ή όχι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ρε Στελακι ειναι απλο.....την F1 την ξερεις???φανταζομαι ναι.....Το GP2???φανταζομαι λιγο ως καθολου.....ε καπως ετσι ειναι τα motogp και τα sbk.Ειναι θεμα marketing και διαφημησης και προβολης....
    Για τιμωρια θα φας μονο χορτα.....

Και την F1 ξέρω και τη NASCA ξέρω και τα SBK ξέρω. Το gp2 όχι.
    Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες για προβολή και διαφήμιση. Κι αν θες να ξέρεις δεν διαφωνώ.
    Αλλά για πες ρε φιλαράκι... στα αγωνιστικά κουτιά έλεγες ποτέ Λάουντα ή Προστ= φόρμουλα ένα; Ή Σένα ή Πικέ και θεός και να σου ο χαμός;
    Εγώ ουδέποτε θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Φίλε Τιτάνα (εσύ και αυτοί της μυθολογίας )
    δεν διαφωνώ με αυτό που λες αλλά έχω κάθε δικαίωμα να μην μου αρέσει και νομίζω πως ούτε σε σας θα έπρεπε κανονικά να αρέσει! Το αντίθετο θα έπρεπε να το σιχαίνεστε αυτό που ο κάθε ένας εντελώς άσχετος με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και δη τις μοτοσικλέτες (ΜΗΝ το πάρεις ως προσβολή για τον πατέρα σου καταλαβαίνεις πως το λέω) να ξέρει έναν αθλητή και να τον ταυτίζει με την οδήγηση της μοτοσικλέτας και τους αγώνες.
    Είναι καθαρέ μιντιακό έκτρωμα! Έτσι το βλέπω και πιστεύω ότι κάνει κακό και στην προσωπικότητα του γιατρού και στην εικόνα του γιατί φτάνουμε ορισμένοι να λέμε γι αυτά αντί για τις οδηγικές του ικανότητες.

Και την F1 ξέρω και τη NASCA ξέρω και τα SBK ξέρω. Το gp2 όχι.
    Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες για προβολή και διαφήμιση. Κι αν θες να ξέρεις δεν διαφωνώ.
    Αλλά για πες ρε φιλαράκι... στα αγωνιστικά κουτιά έλεγες ποτέ Λάουντα ή Προστ= φόρμουλα ένα; Ή Σένα ή Πικέ και θεός και να σου ο χαμός;
    Εγώ ουδέποτε θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Φίλε Τιτάνα (εσύ και αυτοί της μυθολογίας )
    δεν διαφωνώ με αυτό που λες αλλά έχω κάθε δικαίωμα να μην μου αρέσει και νομίζω πως ούτε σε σας θα έπρεπε κανονικά να αρέσει! Το αντίθετο θα έπρεπε να το σιχαίνεστε αυτό που ο κάθε ένας εντελώς άσχετος με το μηχανοκίνητο αθλητισμό και δη τις μοτοσικλέτες (ΜΗΝ το πάρεις ως προσβολή για τον πατέρα σου καταλαβαίνεις πως το λέω) να ξέρει έναν αθλητή και να τον ταυτίζει με την οδήγηση της μοτοσικλέτας και τους αγώνες.
    Είναι καθαρέ μιντιακό έκτρωμα! Έτσι το βλέπω και πιστεύω ότι κάνει κακό και στην προσωπικότητα του γιατρού και στην εικόνα του γιατί φτάνουμε ορισμένοι να λέμε γι αυτά αντί για τις οδηγικές του ικανότητες.
    Οταν σκοτωθηκε ο Senna ολοι λεγανε οτι πεθανε ο τελευταιος θεος της F1.Στα κουτια κανεις μα κανεις δεν εχει κανει αυτα που εχει κανει ο Vale στα motogp.Eιναι κατι παρομιο με τον Jordan για το μπασκετ,και Maradona η Pele' για την μπαλλα....

Οταν σκοτωθηκε ο Senna ολοι λεγανε οτι πεθανε ο τελευταιος θεος της F1.Στα κουτια κανεις μα κανεις δεν εχει κανει αυτα που εχει κανει ο Vale στα motogp.Eιναι κατι παρομιο με τον Jordan για το μπασκετ,και Maradona η Pele' για την μπαλλα....

Δεν συμφωνώ με τίποτα! Αλλά οκ σέβομαι την άποψη σου τόσο πολύ που θα είμαι πολύ ευγενής το Σάββατο. Λίγο θα στα πρήξω!!!

Δεν συμφωνώ με τίποτα! Αλλά οκ σέβομαι την άποψη σου τόσο πολύ που θα είμαι πολύ ευγενής το Σάββατο. Λίγο θα στα πρήξω!!!
    Μπα....πιστευω δεν θα μου δωσεις καμμια σημασια.............ιδιως οταν σκασουν τα κοψιδια......

Έτσι το κάθε άθλημα έχει το πρόσωπό του!

Για να μή π ΘΕΟ και τσατίσω τον αλχιμιστή

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η τρέλα ''βαράει'' με μπλέ χρώμα
    από chico82 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2010, 14:13
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2009, 13:04
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!