Και η Μαρία ασφαλής στη βάση της![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειναι επαναφορτιζομενη?![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Παντα τετοια ρε!
![]()
![]()
![]()
Τι είσαι εσύ ρε ………ακόμα κοιμάμαι ρε![]()
![]()
![]()
:ZZZ: :ZZZ:
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
βαλτε καμια φωτο ρε φλουφληδες!
περιμενω τοσες σελιδες σπαμ για να πατε εκδρομουλα κ να φωτο κσεις τπτ!!!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ρεεεε σας είδα όλους αραγμένους σήμερα στο stork!! Μερικοί με περάσαν πιο πριν στις στροφές!! (ήμουν με την transalp). Εγώ τράβηξα με την κοπέλα μου για Ναύπλιο!
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια!!!
![]()
![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Σορρυ, καθυστερημενος....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ολοι πισω και καλα????????
Ολα οκ![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
Ωραια ηταν η βολτα σημερα!Ομορφος καιρος,λιακαδα χωρις βροχη, οπως φοβοταν καποιος κυριος με GSR.
Επιτελους σημερα γνωρισα και απο κοντα τον ανθρωπο που με μυησε στον μαγικο![]()
κοσμο του moto.gr, τον τρισμεγιστο , τον μαγιστρο των V2 , τον gcrook !!!!!!!!!
@ fantacid : Καλα,αμα δεις αλλες φωτογραφιες περαν των ηδη ανεβασμενων να με χεσεις![]()
εγω δεν ειδα να βγαζει κανεις φωτογραφιες (ισως μονο ο Tai ,στην περιπτωση αυτη δεν ισχυει το παραπανω χεσιμο) .Υπαρχει ομως on-board video !!!!!!!
@ Trickster : Ασημι Transalp? Πηγαινες ψιλο-χαλαρα? Αν ναι τοτε δεν σε περασαμε εμεις.Ειδα ενα Transalp απο το Stork καθως περναγε δικαβαλο και μου εκανε εντυπωση γιατι ηταν το μονο μηχανακι που ειδα σημερα που δεν πηγαινε παρεα με αλλους.
TROOPEEEEEEEER, σου χρωσταω ενα διοδιο![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Μα τι ομορφα αυθορμητα κολακευτικα σχολια!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Επιτελους σημερα γνωρισα και απο κοντα τον ανθρωπο που με μυησε στον μαγικο![]()
κοσμο του moto.gr, τον τρισμεγιστο , τον μαγιστρο των V2 , τον gcrook !!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Εχω χασει το τεευταιο νουμερο του IBAN σου στειλε πμ![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ναι εγώ ήμουν αυτός!! Χαλαρά και απολάμβανα το πράσινο τοπίο.. !! Περνώντας λέω κοίτα να δεις αυτοί μπορεί να είναι και του moto.gr..Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
@ Trickster : Ασημι Transalp? Πηγαινες ψιλο-χαλαρα? Αν ναι τοτε δεν σε περασαμε εμεις.Ειδα ενα Transalp απο το Stork καθως περναγε δικαβαλο και μου εκανε εντυπωση γιατι ηταν το μονο μηχανακι που ειδα σημερα που δεν πηγαινε παρεα με αλλους.
![]()
(η αλήθεια είναι πως αν και γρήγορος ..με περάσαν πολλά μηχανάκια σήμερα...)![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εχω χασει το τεευταιο νουμερο του IBAN σου στειλε πμ![]()
σε μενα παει η ερωτηξις?
τι ειναι το ΙΒΑΝ????![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Καλα δωσε μου το νουμερο τωρα του τραπεζικου σου λογαριασμου και μην το διατυμπανιζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
σε μενα παει η ερωτηξις?
τι ειναι το ΙΒΑΝ????![]()
Θα νομισει κανεις οτι σε πληρωσα για να μου ανεβασεις τις μετοχες ενα πραμα...χαχαχα..χαχα...
![]()
χαχα.....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?