κερναω check up για χοληστερινη τη Δευτερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ζηλεύουμε ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έφτασε και ο pimenas έμαθα![]()
Οι πάντες έχουμε γυρίσει σώοι κι αβλαβείς και με ένα τεράστιο χαμόγελο απ' όσο γνωρίζω. Μπράβο μας. Εντυπωσιακές οι κυρίες με τα μοτόρια τους, πολύ καλές οδηγοί. Τα συγχαρητήρια μου αν και δεν ξέρω αν είναι καλό που ο πέφτουλας λέει συγχαρητήρια![]()
Κατά τα άλλα ευχαριστώ πολύ το Νίκο για τη φιλοξενία στο σπίτι του και την ευγένειά του. Επίσης τον Μπαρτλαλάκο ο οποίος με πήγε και με γύρισε με απόλυτη ασφάλεια και ωραία μουσική.
Φωτό από αύριο γιατί τώρα ξεπιάνω το πόδι μου.![]()
Η αλήθεια είναι πως φύγαμε κάπως...βιαστικά και δεν είχα την ευκαιρία να πω στα παιδιά τα εξής:
*Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα από κοντά φίλτατοι δίτροχοι και δίτροχες!
*Ευχαριστώ πολύ για την αστεράτη χαλαρή βόλτα!
*Η λέξη "χαλαρό" καθόλου δεν ταίριαζε στο... γεύμα...![]()
*Μερικούς καλύτερα να τους ντύνεις (με dainese μάλιστα) παρά να τους ταϊζεις![]()
*Έχω κάτι φωτογραφιουλίτσες... Θα τις ανεβάσω αύριο (και ναι! Είναι εκβιασμός)
α και το σπουδαιότερο
είστε άπαιχτη παρέα!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Εντυπωσιακές οι κυρίες με τα μοτόρια τους, πολύ καλές οδηγοί. Τα συγχαρητήρια μου αν και δεν ξέρω αν είναι καλό που ο πέφτουλας λέει συγχαρητήρια![]()
Ο Στέλιος είπε καλή κουβέντα για τις γυναίκες ........ ύποπτο![]()
Φαΐ δεν έχουμε ρε το βράδυ κάνουμε δίαιτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου ρε άρχοντα![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
οπως θα διαβασατε το σκαλωμα το εφαγα λιγο αργα,και ετσι αποφασησα να φαω και κανα μπιφτεκακι..........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φωτος αργοτερα......
![]()
![]()
![]()
.